SuzanaKK
|
Zdravo punce! Evo jaz bom kar vaša zdaj, pač kolikor mi bo čas dopuščal, glede na to, da imamo kar precej zahtevnega otroka. Sem danes spet klicala k pediatrinji in še ni izvidov alergološkega testiranja, no mogoče jutri. Sem pa šla danes že zjutraj z Aljažem ven, ko je vreme tako spremenljivo. Sva šla najprej v Spar v šoping in z atijem na malico, potem domov jesti in nato še ven do 15-ih, za tretjo rundo je zmanjkalo lepega vremena. Darja, midva z dragim si sicer šele urejava stanpvanje in je za kuhinjo zmanjkalo denarja, tako da kuha tašča, ampak vseeno ne bi utegnila. Še pospravljamo zelo malo. Mavo, potem smo praktično sosedi, jaz živim čisto na križišču Dečkove in Kersnikove v sivi hiši z nobel novimi belimi mik okni . Jančika, še čestitke od mene, nekje sem zasledila eno tvojo fotko, ko imaš sinčka v slingu ali štrorklji ali nekaj takega in sta tako srčkana. Aja, kje si pa ti doma? V glavnem, jaz si res želim malo družbe, ker razen čez vikende vozičkam sama. Če pa se boste kaj dobile, bi se vam pa tudi pridružila. A to se dobite z otročki? To bi pri našem šlo kvečjemu na kakšnem vrtu, tako da če bi se zbudil, da ga malo sem in tja poganjam z vozičkom. Nosečke pojdite čimprej roditi, pa nasvet od mene, ko sem pred kratkim rodila v celjski P. Ko ti ponudijo protibolečinsko injekcijo v porodni, jo zavrnite, ker jaz sem se po njej počutila, kot da sem pijana, proti bolečinam pa ni zalegla nič. In upam, da boste srečnice in bo prosta katera od "privat" sobic. Jaz sem rojevala v roza sobi in vse pohvale babici Štefki Kvas. Bolani otročki naj se pozdravijo, mamice pa naspijo in spočijejo. Pri nas bo počasi čas za večerno kopanje, nego, hranjenje in spanje, pridem še potem malo pokukat, ko Aljaž zaspi.