|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
23.4.2008 17:08:47   
dolenjka
A veš kako je Buči, ne vem kolk bo carica zrastla, so pa majčke tanke in jih bo lahko nosila čez 2 meseca al pa avgusta, če bodo pa še prav, pa še oktobra user posted image  Rokavčki se zavihajo pa je user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
23.4.2008 17:19:49   
ella79
jaz tudi ne vem kok veliko ji naj kupujem, ker smo sedaj že bolj na 68 kot na 62 user posted image se mi zdi da je zdajle v 3 tednih kar prerasla 62, prej smo imel pa še 56. Je pa res da je čist od št. odvisno, ker še vedno kaj obleče 56, par bodijev 68 je pa že skor premajhnih user posted image bom za poletne cunje kar počakala z šopingom, da ne bo potem premajhno, sicer neki stvari že imamo, ampak bo pomoje sam za začetek poletja user posted image

tiste ki ste danes odma čakale sonček in ga niste seveda dočakale, je bil v KR user posted image user posted image user posted image midve šibneva še na en džiro user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
23.4.2008 17:21:43   
Februarka08
Jencili, oprosti, sem se jaz mal zajuser posted image . Sem mislila da je mel Janezek te adidaske... user posted image Nisem hotla krive vere učit.
No, midve sva ble eno urco mal zunej, sam nisva nič vozičkale, ker bi drugače Larisa spala in bi bil ponoči halo, tako da jo držim pokonci, sem pa tja mal zadrema, pol se pa itak sama zbudi.
Zdej jo grem pa še mal zabavat, čeprav že spet rokce tišči v usta kao da je lačna.user posted image user posted image user posted image Pa ta otrok več poje kot jaz.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
23.4.2008 17:45:57   
dolenjka
Naša je pa celo mal usta odprla in nekaj pocuzala, pol smo se previli in šli nazaj na joško, ampak bolj malo jedli user posted image  Zdej je pa pri palčkih - spet user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
23.4.2008 17:49:11   
MetiLu
No, da se še jest pofočkam user posted image  Sem prov vesela, da sem še nekaj novih februarčic spoznala user posted image  tale sprečanja so pa res fajn, samo lokacije moramo začet drugje zbirat, ker tole potepanje po štacunah moji denarnici nič dobrega ne naredi user posted image

Ella, jest te tud kar Ela kličem, ker če odkrito povem, sem pozabila tvoje pravo ime user posted image  žal mam res kratek spomin, kar se imen tiče user posted image
Dolenjka, sva se v Lj spet ujeli, pa sem kar za tabo peljala, da sem hitro prišla do LJ obvoznice user posted image  jest se ne bi spomnila it tam zadaj user posted image user posted image

Buči sej jest sem se s 3 bodiji pomojem že nasrala, pa premajhne kupila user posted image  ah, če jih bo pa prerastu do poletja, jih bom pa v majčke predelala user posted image  za polet bodo ok user posted image

Zdele mi je pa spet zaspančkal, da sem lahko v miru pojedla. Joj, dones nisem cel dan skoraj nič user posted image  Če pa tako hitro mine dan, kadar se tkole na čveku dobimo, da mi ni nič jasno...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 3480
23.4.2008 18:06:16   
jencili
no vazno, da smo razvozlale in sedaj vemo, kdo je kdouser posted image user posted image

Se je pa res lep dan naredu tle pri nas. Še vedno tko lepo sonček sije, sam se mi iskreno prov ne da it na sprehodauser posted image
Si bova vzela jutri več časa in si dala duška, za dons pa recimo da je blo dost potepanjauser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
23.4.2008 18:16:07   
dolenjka
Ja Meti, sem vidla da si ti zadaj ampak sem telefonirala skoraj celo pot, ne vem  kje sem te prehitela, ker si ti prej štartala kot jaz user posted image  Mam pa že tolk kilometrine za sabo, da se ponavad res znajdem kje peljat ob določeni uri user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
23.4.2008 18:24:04   
itata
jaz sem imela tudi ime Ela za punčko v ožjem izboruuser posted image  smo hecne pri vseh teh imenih... sam sem za punčko jaz sprejela predlog od mojga (Lejla - ker je bil otroček v Sarajevu "narejen"), on je pa pri fantku popustil - mu sploh ni kej preveč všeč ta ime, men pa Jakob že sto let... sem vedno rekla, da če bom mela sina, da bo Jakobuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
23.4.2008 18:31:42   
jencili
hehe, še dobro, da smo kere rodile tudi fantke, drugače bi blo kr velik punčk z imenom Ela pri nasuser posted image
Tud midva oz. jst sem zbirala med dvemi imeni za punčko in Ela je eden od njijuuser posted image .
Glede na to, da imava fantka - je to ime še vedno aktualno. Nikoli ne veš, mogoče bo pa le kdaj tudi moja Ela prijokala na svetuser posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
23.4.2008 18:43:43   
ella79
mam občutek, da bodo naši februarčki imeli sestrice Ele user posted image user posted image user posted image
no pa vam povem, zakaj je men ta ime sicer potem čist dol padu user posted image mi ena reče, da eno pozna k jo kličejo Ela, drugače ji je pa Sanela ime user posted image to je bilo zame dost, da sem potem navijala za Zojo user posted image in tudi dosegla svoje user posted image user posted image
mislim, da sem na našem seznamu februarčkov zasledila eno Elo user posted image

meti jaz sem tudi za, da se kje zunaj na luftu dobimo, pa ne zaradi evrčkov user posted image no, sej smo itak dogovorjeni za oranžarijo user posted image user posted image

jencili men se tudi ni dal vn, pa sva vseeno šli in je prav pasal user posted image

mala se sedaj zabava na igralni podlogi user posted image jaz pa bom eno juhco pojedla, k danes sem prej sam dvatopla sendviča, pa bi zdej še mal jedla user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
23.4.2008 18:54:32   
ella79
kje pa je pina že dva dni user posted image to pa ni v njeni navadi user posted image

nizy user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image za rojstni dan

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
23.4.2008 18:57:13   
Februarka08
Madonca, a vse hujšate k tko mal jesteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jest pa ne vem kaj bi še pojedla... sej se vidi a ne?user posted image Si morm kar sama rečt, dost maš da mam res dost.user posted image Sej ko neham dojit, grem v dieto, prej pa ne.user posted image
Larisa je spet pojedla svojo papico, sva šle stanvane sesat, je spet mal naprej vrgla (sej kdo pa ne biuser posted image ), zdej se greva pa počas pripravit za čofa čofa.
Spet nekaj nerga ker se ne zgovarjam z njo.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
23.4.2008 19:09:47   
ella79
februarka jaz drugač noro velik pojem, sam je dolenjka danes bežala od mene, k sem ji kosilo omenila user posted image user posted image user posted image men se pane da it kakih diet, raj bom mal bolj pošportala pa bo user posted image user posted image user posted image upam user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 3488
23.4.2008 19:51:27   
Februarka08
Evo, midve sva skopaniuser posted image . Jo oblečem v bodi, je pa začela lulat in je neslo vsepovsod... tud po mamic, seveda. Še enkrat preoblečt in jovo na novo. Pol je pa huda k jo premetavam še enkrat.user posted image
Zdej pa že vriska spet, bo spet treba joško dat. Pol pa upam da zaspančka kmal, dons očka že cel dan sestavine za joto v lonc meče.user posted image
Vas še kaj pozdravim, zdaj grem k njej, čeprav bi si raj eno večerjico nardila. Nekaj toplega bi mi pasal, pa nimam ideje.user posted image Nekam čudno me trebuh boli, tako da ne upam kakšnega jogurta al kej podobnega. Mah, bo že bolj, šibam.......

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
23.4.2008 20:35:23   
bamby
buči, a se sproti delajo mehurčki ko začne vlečt. Jaz moram flaško skoraj malo ven vlečt, da tisti sistem deluje, pa še to bolj počasi user posted image . Kaj pa vem, ali pa naša res tako počasi in po malo vleče user posted image .

Vidim,da ste se danes fino imele user posted image . Meni je pa prej popoldan komaj uspelo Anajao uspavat. Mi je zaspala le na rokah user posted image . Pol sem jo še nafotrala, preden smo šli po taščo. Ker se jae tako mudilo (smo bili kasni) je potem še nekaj ven bruhnila, za kupčka pa itak ni bilo časa. Gremo po taščo, jo pripeljemo domov (mary lou mi je iz balkona pomahala user posted image ), pred vrati pa ugotovi, da je pozabila ključe na šihtu user posted image . Pok in cok nazaj v avto po njene ključe. Itak, da sva s Timom malo zaključnih cicibanovih uric zamudila, pa je bilo kar OK. Pri njej je pa Anaja pojedla le enih 100, pa še tisto je malo pobruhcala. Ampak punca danes skoraj nič ne spi čez dan user posted image  user posted image . Celo dopoldne ni nič spala. Jasno, da je bila sitna kot sto user posted image user posted image user posted image . Sem jo prinesla domov, je spala, pa sem jo samo v posteljico spravila (sem jo samo slekla, previla pa že pri tašči, ker se je pokakala), kopali se pa spet nisva user posted image . Čez kakšno uro ji bom spet jest dala. Pa sem jo zdaj vmes spet slišala nekaj jokat, pa je očitno nazaj zaspala.

Jaz samo upam, da ne bo spet večjih problemov, ker smo začeli spet jest Aptamil 1 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
23.4.2008 20:54:36   
buči
bamby, če Tilen ubere ta hitro, gredo kar fajn mehurčki ven, če je pa na slou-fudu, je pa bolj malo mehurčkov. Sem imela ta staro nukovo stekleničko za čaj, pa je kar nekaj cmokal, pa sem še to zamenjala, pa zdaj lepše pije.

Dolenjka, saj majčke z dolgimi rokavi poleti zvečer ful prav pridejo. Da jih ne zahladi, pa še da jih komarji ne pogrizejo. Sicer ti pa kar verjamem, da se težko upreš, da ne bi kaj kupila, ko pa imajo za punčke toliko lepih stvari pa vedno veliko izbiro. Meni se zdi, da je povsod vse roza, za fante je pa ful malo stvari. Ali pa potem meni ni všeč. Včasih imam občutek, da imajo v Baby centru še največ. Pa zadnje čase imajo ful popustov in znižanj. So zelo ugodne stvari.

A veste, da je doma ful čudno, ker ni Aljaža. Saj ne, da ga pogrešam, samo čudno je, ker je vse tiho, ker noben ne skače in ne ropota. Upam, da uživajo, da mu ne bo hudo, ko bo treba zdaj spat it. Čuden občutek. Je prvič res od doma. Saj je prepsal parkrat pri mojih, ko naju ni bilo,ampak to je v isti hiši, pa le enkrat pri tašči in tastu. Pa še takrta jih je vrgel ob 4.30 pokonci (se je ravno ura nazaj premaknila user posted image ), ker je imel dost vsega.

< Sporočilo je popravil buči -- 23.4.2008 20:55:44 >

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
23.4.2008 20:57:02   
Janey
Veeeeeee steee noreeeee.....čveeeekeeee...sej ne morem več sledit. Me en dan ni pa naklofate 6 strani. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutri preberem
zdaj sem preutrujena

lahko noč

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
23.4.2008 21:00:31   
mary_lou
No Tai je koncno zaspal. Bemti bemti vedno ko je kdo na obisku al pa k smo mi kje ga vsi vedno cartajo in noskajo pol pa valda gospod pricakuje da ga bova tud doma. Ampak vazn da spet normalno je, sicer manj kot je pred stavko ampak je pediatrinja rekla da je za pricakovat ker ce en dan taki dojencki ne jejo se zelodcek zelo hitro skrci.

No dons smo bli pri tasci in glih lubiju recem da naj mi pokaze kje je blok kjer stanuje bamby in se mim balkona en avto pripelje pa vidm notr lupinico in puncko k je mela take ucke k Anaja. Pol pa se vidm da je citroencek in valda itak iz avta stop BAMBY hehe, greva na kavo naslednic ko pridemo za dlje casa dons smo bli ful leteci, naslednic pridemo za dlje k more lubi se svojo sobo spraznit da jo bo tasca spremenila v sobo za Taija da bo kdaj lahko prespal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgac pa drzim pesti da ne bo problemov mela Anaja z aptamilom. Dons je bil pa Tai cist kontra k Anaja je pa cel dan spal.

BUCI
kako je k Aljaza ni? Mas ful vec casa ane? Mal se spocij zdej mas priloznost.

Aja BAMBY sm odprla skatlo z mireno  me je skor kap kva je to eno cudo notr. Prov mal cvikam za jutr mi jo ob 2 vstavjo, pa jest sm prov zajc  za take stvari me ze boli k bris jemlje. Res se sprasujem mater kako sm jest rodila? Svaka mi cast ej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
23.4.2008 21:04:32   
Marusah
Čer mamike...

Vidim, da ste že skoraj nazaj v formi za pisanje kot ste ble prej v nosečnosti user posted image  user posted image user posted image user posted image

Lovro je pa končno postal "normalen" dojenček.user posted image Še čez dan je začel veliko spati user posted image Krčkov ni več, navadil se je tut že na okolico, tako da sedaj joka samo če mu kaj fali. Pa tudi če ga pustim samega na igralni podlagi (v dnevni sobi na tleh) se lepo sam zamoti in lahko v miru kar naredim. Al pa mu naštimam risanke, pa mam tut kake 20 min mira, da se zjutraj v miru oblečem in umijem. user posted image  za tistega, ki si je risanke zmislu!!!!
Sploh si ne morete mislit kuk sem jaz vesela. Ker če bi šlo še dolgo tako naprej, kot sta bila ta dva meseca, bi se mi verjetno kr user posted image  user posted image  Edina dobra stvar pa je ta, da sem ornk nagvihtala roke user posted image user posted image user posted image

Februarka jaz si tut dam duška pri hrani. Se bom potem, ko bom nehala dojit in ko bo na vrsti dieta sekirala zakaj nisem prej malo bolj pazla user posted image user posted image user posted image  Če ja pa tak fajn jest!!!!

Nizy vse naj, naj,....!!!

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
23.4.2008 21:10:23   
ELMA
Jaz tudi vam nemorem sledit , preveč klepetate a nič ne delate ?user posted image

Pa naj še ena reče da imate velik dela z otroci .user posted image   user posted image Vidim da ste spet imele srećanje ,upam da ste se lepo imele kljub takemu vremenu .A bo kakšna slikica , če ste se slikale ?
Pri nas je vse OK , še vedno smo bez krčov.Da potrkam v les ...user posted image  

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
23.4.2008 21:13:49   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Jaz tudi vam nemorem sledit , preveč klepetate a nič ne delate ?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image jaz nič ne delam, sem na porodniški user posted image user posted image user posted image

dolenjka naša ne hodi več z Taro spat user posted image razen če gre Tara sedaj ob 21:00 user posted image mah to še sprejmem, kar je pa kasneje pa ne user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
23.4.2008 21:23:39   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

user posted image user posted image user posted image user posted image jaz nič ne delam, sem na porodniški user posted image user posted image user posted image

dolenjka naša ne hodi več z Taro spat user posted image razen če gre Tara sedaj ob 21:00 user posted image mah to še sprejmem, kar je pa kasneje pa ne user posted image user posted image user posted image

Naš pikec pa je začel hodit s kurami spat. Ob 19-ih, najkasneje ob 19.30 je že koma user posted image user posted image user posted image  Zame je to pravi luksus, ker prej pred enajsto ni bilo šans, da si ga uspaval.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
23.4.2008 21:26:56   
jencili
Evo, mi smo skopani, sva se šla dojit in je Taj seveda že med dojenjem zaspal. Sem se hotla še neki trudit s kupči, pa ni blo variante, sem ga sam še v postlo položila in spi ko klada. Niti trznu ni, pa drugače vedno, koga položim v postlo. Koma...user posted image user posted image user posted image

Preveč sem zamudila, da bi brala vse nazaj, me pa samo na hitro zanima, ker berem o mireni...sama sem za zaščito, ker vseeno ne bi mela zdej kr takoj naslednjega otroka, pa mi je G reku, da nič zaščite, da sem z dojenjem itak 95% zaščitena do 5. meseca, pol pa do naslednjega pregleda (se pravi še preostala 2 meseca) kondomi in nič drugega. Res se ne bi šla rada loterije zato ne vem kaj bi nardila. Mi lahko kej svetujete mogoče?
Pri mireni baje lahko pride do vnetja...user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
23.4.2008 21:29:03   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Jaz sem tidi na porodniški ...user posted image user posted image user posted image Ampak nimam veliko časa za računalnik  , razen ,da dvignem roke in vse v Pi...  Ma..... pošljem razen ta male user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
23.4.2008 21:36:16   
Februarka08
Mi pa spet ne bomo spali bog ve do kdajuser posted image user posted image user posted image user posted image . Jo ne misliva nosit po rokah, jo je moj dal kar v pojstlco in se joka... kolk časa naj jo pa pustim? Saj sem jo že parkrat pa kar ne morm puslušat, pa še ne vem kok časa se lahko dere? Jest sem pa tako zaspana da komaj gledam...
Ne vem po kom je tale otrok. Čez dan nič ne spi, zvečer komaj zaspiuser posted image user posted image user posted image . Pravjo, da je spanc bolj kot žganc, sam kaj to naši nuca, če ne spiuser posted image . Mah, bo že bolj... enkrat.
Nič, grem jo mal poujčkat, pa da vidimo...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?