|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
23.4.2008 14:12:21   
ELMA
Nizy vse naj , naj ....user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
23.4.2008 14:15:55   
bamby
mary lou, zaenkrat bomo probali ostat na Aptamilu, ker ga imam še kar nekaj na zalogi, pa ga nisem dobila na recept. Prejle sem ji prvič dodala 2 merici, zdaj bomo pa počasi videli, kakšna bo reakcija. Zdaj samo upam,da bo dobro prenesla. Na potnice za testiranje n alergijo pa nisva dobile, ker se pediatrinji ni zdelo potrebno. Da bi le imela prav!
A danes prideš v Idrijo? Škoda ker sem šele zdaj prebrala. Pol moram pa s Timom v vrtec. Ima danes zaključek. Samo na Vojskarsko pa vseeno pridem, ker grem po taščo na šiht, ker bo Anajo imela tisti čas.
Kako je pa s Taiem? Zdaj že papca?

Misar, jaz sem mislila, ne da bi jo ravno v pol sedeč položaj dala, ampak z privzdignjenim vzglavjem. Če leži v košari, je čisto na ravnem, če pa jo daš v športni del, pa tisto naslonjalo spustiš do konca. Morda vmes za kakšno stopnjo dvigneš za kratek čas, če ni ravno previsoko. Jaz Anaji v ležalniku včasih tudi malo vzdignem vzglavje,da ni čisto ležečki, posebno takrat, ko se naje,da mi slučjno v vodoravnem položaju ne bruhne ven. To je za kake pol urce, ali pa še manj, potem pa ga spustim, ali jo pa na kavč preložim.

Pri nas je tudi čisto črno in že grmi user posted image . Se bo upralo, da bo kaj.
Danes ne da smo dodali že Aptamil, smo tudi plenice zamenjali na trojko. So še malo velike, ampak gre. Dvojko smo ponucali, pa se mi zdi, da mi ni še enega paketa za kupovat. Z Anajo pa moram imeti posebno taktiko,da začne gospodična jest. Ko enkrat začne, pol ni problema, če jo vmes slučajno ne začne kaj zvijat. Je daens že 3x jedla, 110, 80 in 125, čez slabo urco bomo pa spet probali, če bo šlo. Zdaj se že dolgo matra za zaspat, pa ji kar ne rata. Morda je zdaj medtem časom že zaspala, ko sem jaz na RR user posted image .

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
23.4.2008 14:26:28   
itata
dan,
jaz sem ze nazaj iz nase kave v Qlandii. zal je mali vse prespal. očitno ima spalni dan, ker se vedno spiuser posted image  od 9huser posted image  ampak kaj se je nama na poti nazaj zgodilo. en smotan tovornjakar se je neki "igral" na semaforju, ko smo cakali na rdeci luci in me je v rikverc ruknu v haubouser posted image  se dobr, da sem imela v leru, da me je sam mal nazaj premaknil pa da je mali spal... pa se airbaga ne znam prvega izklopit... sej je bil prijazen in sva se hitr zmenila, da mi bo on dal avto k enmu popravit nic kuponckov pa tak - mam star avto pa kej tazga se spet ni zgodil. jaz mu ne mislim tezit, tko da bo ze...

zdej sem pa ze pojedla - me je lahkota domov pregnala prejuser posted image - pa se ulegla pa mali se kar spiuser posted image  spusca pa ze eno uro take zvoke, da se bo zdej zdej kao zbudil...

a ima katera kako vezo za klimo? jo moram narocit, sam da mi je ne bi blo treba glih do avgusta cakat pa da ok naredijo?? al pa vsaj podatek kje ok naredijo? jo NUJNo rabim. po mojem mam jaz zdejle kle v tej mansardi 25 stopinj ze...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
23.4.2008 14:37:39   
buči
Konačno! Dopoldne mi ni delal mail, ker sem se včeraj preveč zafrkavala! Kazen ...

Itata, hvala za povabilo, v bistvu nikakor ne bi mogla it, čerprav sem šele zdaj prebrala, da bi me prišla iskat. Hvala vseeno!

Dolenjka, pravi mini kviz si mi postavila, bom razmislila, do zvečer, od kje si, zdajle še ne morem misliti.

Mery_lou, a ste ok? Ste doma?

Bamby, upam, da vam ne bo treba na testiranje in da Anaja spelje tole s hrano.

Mi smo naše malčke oddali na avtobus, sem si oddahnila, ko so sporočili, da so ok prispeli. Zdaj se najbrž že gre kavbojce in jaha ponija ... Zvečer bodo pa imeli kres. Pa z baterijami bodo raziskovali kmetijo. Matr, jaz bi tudi šla na take počitnice!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
23.4.2008 14:38:40   
buči
Matr, kaj sem napisala: konačno. No mislila sem končno. Se vidi, da mi mal na južno vleče! user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
23.4.2008 14:41:43   
buči
Dolenjak, a si iz Stične?  -  buči: 3 Punkte!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
23.4.2008 14:43:16   
bamby
buči, kako pa pri vas deluje air sistem pri flaški? Meni se zdi,da naša zelo slabo zrak spušča noter user posted image . Moram večkrat Anajo na finto,da ona zrak spusti noter, ker se mi zdi, da bo tisti cucelj vsak cajt noter potegnilo.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
23.4.2008 14:49:10   
itata
buči no problem... jutr sem neki pa oranžerijo zasledila... lahk pa to izvedemo? pač tud od vremena odvisno, ampak po mojem bouser posted image  če ne pa sam do tebe pridem pa greva en krog / na kavo - če imaš čas seveda!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
23.4.2008 14:50:45   
itata
bamby: vidim, da se situacija izboljšuje. sprašujem te bolj malo, ker redno lepo poročaš - preberemo pa zihr zmeri vse, ker je to res katastrofa, če so alergije al pa dojenček noče jest - še posebej težko kej vprašam jaz, ker je moj tak jedec... si težko sploh predstavljamuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
23.4.2008 14:55:39   
bamby
itata, saj vem, da nimaš kaj vprašat, kot tudi jaz ne tebe. Si ti tudi pridna, pa vse sproti poveš user posted image .

NNaša pa še nič ne spi user posted image . Bo tašča vesela, ker mi je ne bo uspelo nahranit user posted image .

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
23.4.2008 15:47:09   
jencili
ojla,

ful sem vesela, da smo se dobila in da sem vas končno uspela spoznat - no, vsaj nekaj vasuser posted image user posted image user posted image
Kot sem obljubila, bom v bodoče bolj pridna s pisanjem, ker vidim, da precej zamujamuser posted image
Itata, nisva se ravno predstavili - si bila ti tista v roza puloverju?

Za dolenjko sem prec dojela katera je, ker je rekla, da dragega samo po vasi spusti z vozičkom, da ma vse pod kontrolouser posted image user posted image user posted image  (hec seveda)!

Se pa opravičujem, vendar je šlo še eno ime mimo meneuser posted image user posted image . In sicer mamica, katere otroček je mel Nike-iceuser posted image .
Pomoje bo malo čas za umivanje ušes, ker tole ni za nikamoruser posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
23.4.2008 15:54:36   
itata
bamby: ja sej to je to, da nas je velik takih, da nas noben nič ne vpraša pa vse same poveomouser posted image  mal se hecam. nimam nič za skrivat pa še taka klepetulja kot sem...
jencili: ja jaz sem bila v roza puloverju jauser posted image  jaz tud nisem ujela vseh pa še predstavla se nisem... kje si ti sedela?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
23.4.2008 16:04:21   
jencili
Itata, jst sm sedela na začetku levo od Metke. Sm bla z dojenčkom, ki je poleg tvojega edini prespal današnji randiuser posted image , pol je pa prišel še moj dragi in sva šla skupi v nabavouser posted image

Skor bi pozabila,
Nizy, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
23.4.2008 16:12:28   
Februarka08
No, da se še jest javim...
Kosilo skuhano za celo bajtouser posted image , smo že popacali, tamala je pa tud že dobla svojo porcijo.user posted image Ko sem jo začela futrat se mi je kar zameglilo - sem šele dojela da že 4 ure ni jedla... To se še ni zgodl podnevi.user posted image Sem jo pa dala na vago pred in po dojenju (končno sem jo dobla za 1 dan) in je pojedla 80 ml. Pa še vedno seveda lačna in sem ji še 60 dodatka naštimala in ga je pomalcala z veseljem. Kolk morjo pravzaprav pojest zdele naši user posted image ???

No, zdej se pa že krega in morm it.
Jencili, mislim da je bla Meti tista k je mela Janezka v Nike-icah... Vsaj mislim da sem prav videla.user posted image
Nizy, vse naj naj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
23.4.2008 16:21:25   
ella79
user posted image user posted image user posted image vidim da se bo treba še kdaj dobit, k ste čist pomešale user posted image user posted image user posted image user posted image
evo midve ravno prišle domov user posted image sploh ne vem kje sva se tok zamudili user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
23.4.2008 16:21:56   
ella79
aja pa net očitno spet dela user posted image  user posted image  user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
23.4.2008 16:23:43   
dolenjka
Dan user posted image

Tudi midve sva nazaj in sem že uspela mojga po tel nakurt zarad majstrov okrog hiše, kot da so njegovi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Res sem za na psihiatrijo user posted image

Nikice je imel Larisin Nejc, če jih je imel pa tudi Janez pa žal ne vem, Tara pa spi, drugač bi njo vprašala user posted image  user posted image  user posted image

No, na koncu je blo mal šopinga (Meti, Ella in jaz) in Tarica carica je dobila 2 majčki z dolgimi rokavčki za konec poletja, jesen, za celih 7,49 EUR user posted image  user posted image  Pa ful sta fensi, ena bela in druga roza - itak user posted image

Ella, sej ne zameriš k te jaz kr Ella kličem a ne? Men je to ime tko simpatično, da bo Tarina sestrica ziher Ella user posted image   Aja, sem pa ponosna da se ti nisem vdala in da me tokrat nisi zvabila kaj jest user posted image  Naslednjič gremo pa v Randez vous na tortico, a ne? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3467
23.4.2008 16:24:25   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

user posted image user posted image user posted image vidim da se bo treba še kdaj dobit, k ste čist pomešale user posted image user posted image user posted image user posted image
evo midve ravno prišle domov user posted image sploh ne vem kje sva se tok zamudili user posted image user posted image user posted image

A ti mal spomin osvežim? V tošl poglej ! user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
23.4.2008 16:25:54   
jencili
Uf, če je pa tko Februarka, sm pa čist zabluzilauser posted image .
Jst sm mislila, da je sedela Meti zraven mene (desno) in imela je Janeza. Desno od nje pa je bil otroček z Nike-cami, samo tudi njegovega imena nisem zasledilauser posted image

No, mamica z Nike-cami katera vzdevek paše k tebi?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3469
23.4.2008 16:28:55   
ella79
prjatlca dolenjka veš da nič ne zamerim user posted image sej sem se jaz za tabo tud dolenjka drla user posted image user posted image user posted image men je bil tudi ela zelo všeč ime, pa sem skoz govorila, da bom mela punčko elo, no zdej mamo pa zojo user posted image user posted image  user posted image user posted image no nikol se ne ve, mogoče bomo imel pa res enkrat še Elo user posted image user posted image

v tošel pa nimam kej gledat, k ni nič več notr ostal user posted image user posted image user posted image pa carica tarica bo res lepa user posted image user posted image

zdej morm pa naši user posted image mal jest dat user posted image kdaj je nazadnje jedla user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
23.4.2008 16:29:14   
jencili
Vidim, da ste me prehitele...

Dolenjka, hvala za pojasnilouser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
23.4.2008 16:29:42   
dolenjka
Larisa, vidim te user posted image  A sta OK prišla? Bajta že polna? user posted image  Carica še vedno (že spet) spi user posted image  Kdo bo pa jedel? Mami user posted image  user posted image  user posted image  
Jutr bom pa spet najslabša mama, ker se otrok premalo redi user posted image  Naj spi, ko bo zrastla ji itak ne bom pustila čez dan spat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
23.4.2008 16:31:29   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

prjatlca dolenjka veš da nič ne zamerim user posted image sej sem se jaz za tabo tud dolenjka drla user posted image user posted image user posted image men je bil tudi ela zelo všeč ime, pa sem skoz govorila, da bom mela punčko elo, no zdej mamo pa zojo user posted image user posted image  user posted image user posted image no nikol se ne ve, mogoče bomo imel pa res enkrat še Elo user posted image user posted image

v tošel pa nimam kej gledat, k ni nič več notr ostal user posted image user posted image user posted image pa carica tarica bo res lepa user posted image user posted image

zdej morm pa naši user posted image mal jest dat user posted image kdaj je nazadnje jedla user posted image

Kaj bi ti brez mene? Zoja je jedla 13.30, preden smo odpeketale po štacunah. Naša pa še prej, pa še kar spi? Upam, da mi ne bo pol še joške pomalcala, ampak samo mlek user posted image  user posted image  user posted image

Kar se pa tošla tiče, sem pa točno to mislila user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
23.4.2008 16:34:52   
larisa
Še jaz se javim, čez pol urce bojo že obiski.....

Jencili, sej ne vem a si pobrkala al ne, ampak zraven tebe je sedela naša manekenka Meti, zraven Meti pa moja malenkost z Nejcem v nike-icah, ampak so mu ful prevelke (edini čeveljčki al pa copatki ki jih imauser posted image , sem danes ugotovila), tako da če se bomo dobivale jih boš skos gledala, pa se me boš ziher zapomnila.

V glavnem, na hitro: sem ful vesela da sem vas vsaj nekaj spoznala!!!

Več pa kasneje, če bojo obiski šli v doglednem času...

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
23.4.2008 16:51:16   
buči
bamby, pri nas nuk deluje, nič notr ne vleče cuclja.

itata, se morava slišat, načelkoma sem že nekaj zmenjena, ampak ni še 100%, da bo imala čas, tako da ...

Punce, ampak ste pa dobre, da si upate kupit cunje za jesen. A veste koliko bodo naši pikci čez poletje zrasli? Mi smo že zdaj na 62/68, kakšna mahjna 74 tudi že pade. Jaz sem se pri Aljažu navadila kupovat sproti, ker smo imeli kar nekaj cunj čisto novih, pa nikoli nošenih. Sploh pa čevlje. Eno poletje je v 4 mesecih prerasel 3 številke, nato je imel pa celo leto isto št. Če mi ostane kaj denarja, raje kar sbi kaj kupim ... user posted image  Čeprav bom morala tudi Tilnu kakšne majčke, ker mu 62 ne gre več čez glavo. Spet je polna pameti ... user posted image  Kot pri bratcu. Ni kaj, mi imamo pač velike buče. Saj zato pa imam vzdevek buči. user posted image  Ne, hecam se, to je pa že druga zgodba ...

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?