bamby
|
mary lou, zaenkrat bomo probali ostat na Aptamilu, ker ga imam še kar nekaj na zalogi, pa ga nisem dobila na recept. Prejle sem ji prvič dodala 2 merici, zdaj bomo pa počasi videli, kakšna bo reakcija. Zdaj samo upam,da bo dobro prenesla. Na potnice za testiranje n alergijo pa nisva dobile, ker se pediatrinji ni zdelo potrebno. Da bi le imela prav! A danes prideš v Idrijo? Škoda ker sem šele zdaj prebrala. Pol moram pa s Timom v vrtec. Ima danes zaključek. Samo na Vojskarsko pa vseeno pridem, ker grem po taščo na šiht, ker bo Anajo imela tisti čas. Kako je pa s Taiem? Zdaj že papca? Misar, jaz sem mislila, ne da bi jo ravno v pol sedeč položaj dala, ampak z privzdignjenim vzglavjem. Če leži v košari, je čisto na ravnem, če pa jo daš v športni del, pa tisto naslonjalo spustiš do konca. Morda vmes za kakšno stopnjo dvigneš za kratek čas, če ni ravno previsoko. Jaz Anaji v ležalniku včasih tudi malo vzdignem vzglavje,da ni čisto ležečki, posebno takrat, ko se naje,da mi slučjno v vodoravnem položaju ne bruhne ven. To je za kake pol urce, ali pa še manj, potem pa ga spustim, ali jo pa na kavč preložim. Pri nas je tudi čisto črno in že grmi . Se bo upralo, da bo kaj. Danes ne da smo dodali že Aptamil, smo tudi plenice zamenjali na trojko. So še malo velike, ampak gre. Dvojko smo ponucali, pa se mi zdi, da mi ni še enega paketa za kupovat. Z Anajo pa moram imeti posebno taktiko,da začne gospodična jest. Ko enkrat začne, pol ni problema, če jo vmes slučajno ne začne kaj zvijat. Je daens že 3x jedla, 110, 80 in 125, čez slabo urco bomo pa spet probali, če bo šlo. Zdaj se že dolgo matra za zaspat, pa ji kar ne rata. Morda je zdaj medtem časom že zaspala, ko sem jaz na RR .
|