buči
|
bamby, če Tilen ubere ta hitro, gredo kar fajn mehurčki ven, če je pa na slou-fudu, je pa bolj malo mehurčkov. Sem imela ta staro nukovo stekleničko za čaj, pa je kar nekaj cmokal, pa sem še to zamenjala, pa zdaj lepše pije. Dolenjka, saj majčke z dolgimi rokavi poleti zvečer ful prav pridejo. Da jih ne zahladi, pa še da jih komarji ne pogrizejo. Sicer ti pa kar verjamem, da se težko upreš, da ne bi kaj kupila, ko pa imajo za punčke toliko lepih stvari pa vedno veliko izbiro. Meni se zdi, da je povsod vse roza, za fante je pa ful malo stvari. Ali pa potem meni ni všeč. Včasih imam občutek, da imajo v Baby centru še največ. Pa zadnje čase imajo ful popustov in znižanj. So zelo ugodne stvari. A veste, da je doma ful čudno, ker ni Aljaža. Saj ne, da ga pogrešam, samo čudno je, ker je vse tiho, ker noben ne skače in ne ropota. Upam, da uživajo, da mu ne bo hudo, ko bo treba zdaj spat it. Čuden občutek. Je prvič res od doma. Saj je prepsal parkrat pri mojih, ko naju ni bilo,ampak to je v isti hiši, pa le enkrat pri tašči in tastu. Pa še takrta jih je vrgel ob 4.30 pokonci (se je ravno ura nazaj premaknila ), ker je imel dost vsega.
< Sporočilo je popravil buči -- 23.4.2008 20:55:44 >