|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
23.4.2008 19:49:59   
Anitka
Aurora pa povej mu, da slončkanja tudi 6 tednov po porodu ne bouser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
23.4.2008 19:50:42   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Za dopust sva pa imela rezervirano Podstrano pri Splitu, samo še ne vem, če bi si upala. Sicer imam do PDP-ja še 5 tednov, a vseeno oklevam.user posted image user posted image

Dobra si, če se boš lahko toliko časa vozila... Mene že po 1 uri sedenja v avtu vse boli in ne vem kako bi se dala, kaj šele dlje user posted image  

Aurora, bosta pa poleti nadomestila zamujeno user posted image user posted image  user posted image  

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
23.4.2008 19:52:26   
Anitka
Meni je v avtu še kar udobno, pa tudi na poti bi se veliko ustavljala, samo še vedno ne vem bi ali ne bi.user posted image Sva vedno šla nekam tja za prvomajske, zdaj pa ne vem. V Splitu glih ne bi rada rodilauser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
23.4.2008 19:53:35   
TamaraJ
Ej, ej...spet ste bile pridne s pisanjem in komaj sfolgamuser posted image

Najprej Čmrlika: čudovito deklico imatauser posted image user posted image user posted image ... pa kako veliko lask imauser posted image . Cartajte se in javi se nam še kaj.. pa upam, da te šivi čimprej nehajo boleti.

edinaos... lepa lupinca.. Mene je tud malo presenetilo, ker ni rozauser posted image

Jaz sem si šla pa nov peglezen kupit..ker že tako ne maram likat, tale moj ta stari je bil pa nekajkrat na tleh in je vse ven teklo. Pa sem si kupila zdaj enega malo boljšega in že cel can - ne boste verjele - z užitkom likamuser posted image

Grem nadaljevat... sem si zadala, da vsaj plenice danes končam. Pa nimam več dostiuser posted image .

Pa torbo za v P si moram skompletirat...vse imam že kupljeno. No, razen obvezne hraneuser posted image

punce moje, lepe sanje vam želim, mirno in prespano noč in se slišimo jutri

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
23.4.2008 19:54:16   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Aurora, bosta pa poleti nadomestila zamujeno user posted image user posted image  user posted image  

Aurea lani na dopustu sva tudi slončkala oziroma zajčkala in naredila našega korenjaka.  user posted image user posted image user posted image

Anitka sej moj ve, da po porodu še 6 tednov ne bo nič, ampak to je malenkost za njega. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
23.4.2008 19:58:42   
Anitka
Aurora priveži ga na posteljo in reci, da pa zate to ni malenkostuser posted image user posted image user posted image Šala mala.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
23.4.2008 19:59:27   
mixi
ma kaj suser posted image vidim da jih zadnji mesec večina komplicira mislim na naše boljše polovice ni panike pa naj majo post če se že tolko branijo. mi se ne damo smo bolj vzdržljive kot oniuser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
23.4.2008 20:01:12   
mixi
Samo ne vem kaj bi blo če bi bila situacija obratna

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
23.4.2008 20:08:31   
barbaw
Aurora moj pa ni nič od tega kar si napisala. user posted image  Čisto nasprotje. Moj pa se slončkanja prav nič ne brani. user posted image  Zelo dobro ve, da user posted image  ne bo nič, pa še mene malo trga. Sicer o izvajanju nebi, ker to tako zgleda, kot da bi se slonica zraven spravljala. user posted image  Gre pa. Bomo videli, če bo kaj v kombinaciji s čajem pomagalo. Upam, da zdrži do ponedeljka. user posted image  Prej sem navijala za ta ponedeljek, zdaj pa kar za drugega, ker imamo v nedeljo roj. dan mojega škrata in prideta moji sestri zi LJ z družinama. Mater bo gužva. user posted image

Anitka user posted image user posted image user posted image  za torkovo porodniško. Glede na to kako dobro se držiš nimaš nekih ovir za dopust. Če pa bi bilo kaj, pa je Splitska bolnica zelo dobra.

Tamara user posted image user posted image user posted image . Si malo zamenjala delovno mesto. user posted image  Jaz pa že imam en paket piškotov v torbi za P. user posted image  Za pit pa si bom tudi vzela ko bo treba it. Spočij si.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
23.4.2008 20:17:31   
Skye
Olja pupeuser posted image

Joj Čmrlika kakšno zlato punčko imaš....kar pojedla bi jo...pa ti laski..čisto po mamici....še enkrat čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tally žal mi je da ZO ni uspeluser posted image

Mogoče sem spregledala....a že vemo kaj več kako je z Filipinko?

No jaz sem zopet doma....bila na Ptuju, ker je tam moj G. Situacija je sledeča......maternični vrat sicer zmehčan, ampak zaprt in dolg 3 cm (se mi zdi, da je to zelo dosti, glede na to da imam dve). Kaj pa je najbolj glavno...punce CR ne bo potreben, bomo kar naravno rodili (je zgornja pupa z glavico mal zarotirala proti juguuser posted image ) Tako da zdržati moram še dva tedna, potem pa bomo verjetno porod sprožiliuser posted image user posted image No vzel mi je tudi bris na streptoko B (sem ga kar ruknila in rekla, da naj mi ga vzame, po tem ko smo o tem tukaj debatirale). Zredila se nisem NIČ, tako da sem še vedno na +18 kg, obseg pasu pa je 106 cm.  Naslednji GP in prvič tudi CTG imam 29.04.2008user posted image

To bi bilo za enkrat vse, grem zdaj počivati, ker me je današnji dan kar fajn izčrpal.

Lp
Skye

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
23.4.2008 20:20:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Meni je v avtu še kar udobno, pa tudi na poti bi se veliko ustavljala, samo še vedno ne vem bi ali ne bi.user posted image Sva vedno šla nekam tja za prvomajske, zdaj pa ne vem. V Splitu glih ne bi rada rodilauser posted image

Tudi če slučajno bi, ti ne bi bilo hudega user posted image  KLIK

Kar se user posted image  tiče: če G ni dal prepovedi, se user posted image  nimajo kaj bati, user posted image  ne morejo škodovati.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
23.4.2008 20:21:30   
.muki.
Špelin@, hvala za odpustnico, je zelo corti!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
23.4.2008 20:21:41   
barbaw
Skye user posted image user posted image user posted image   za pregled. Pa boš le naravno rodila. Jupi!!!! Res sem vesela zate. user posted image user posted image user posted image   Kako pa je tvoji zg. pupi ratalo rit obrnit pa mi ni jasno. user posted image  Saj ni čudno, da ti je tako kožo zategovalo. Samo, da se je super izteklo. MV pa imaš res v plusu za dvojčici. user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
23.4.2008 20:22:01   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Skye
No jaz sem zopet doma....bila na Ptuju, ker je tam moj G. Situacija je sledeča......maternični vrat sicer zmehčan, ampak zaprt in dolg 3 cm (se mi zdi, da je to zelo dosti, glede na to da imam dve). Kaj pa je najbolj glavno...punce CR ne bo potreben, bomo kar naravno rodili (je zgornja pupa z glavico mal zarotirala proti juguuser posted image ) Tako da zdržati moram še dva tedna, potem pa bomo verjetno porod sprožiliuser posted image user posted image No vzel mi je tudi bris na streptoko B (sem ga kar ruknila in rekla, da naj mi ga vzame, po tem ko smo o tem tukaj debatirale). Zredila se nisem NIČ, tako da sem še vedno na +18 kg, obseg pasu pa je 106 cm.  Naslednji GP in prvič tudi CTG imam 29.04.2008user posted image

user posted image user posted image user posted image  Tole je pa res fenomenalna novica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
23.4.2008 20:23:24   
Skye
Barbaw, ja saj tud G ni bilo jasno glede obrata moje zgornje pupe. Jaz pa sem si mislila, da se nekaj dogaja, ker me je res tko čez trebuh zategovala da je bilo jojuser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
23.4.2008 20:24:27   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
Jaz sem si šla pa nov peglezen kupit..ker že tako ne maram likat, tale moj ta stari je bil pa nekajkrat na tleh in je vse ven teklo. Pa sem si kupila zdaj enega malo boljšega in že cel can - ne boste verjele - z užitkom likamuser posted image

Grem nadaljevat... sem si zadala, da vsaj plenice danes končam. Pa nimam več dostiuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image  To je to, ko dobiš novo "igračo" user posted image  Naj veselje čim dlje traja, če se ti da, pa lahko dobiš še eno goro za zlikat od mene user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
23.4.2008 20:25:28   
Anonimen
Evo jaz sem nazaj iz spara vi ste pa  dve strani vmes naklofale...user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Punce!

Vse, ki ste že rodile. Kako se začnejo popadki?

Mene nekam šraufa na desni strani. Kot pri menzesu. Ampak zelo rahlo, pa kr en za drugim. Sem šla na wc, zdaj pa čakam, če je bila to samo prebava, ali je kaj drugega.

Ja točno tako je zgledalo prvič pri meni...user posted image user posted image user posted image

Barbaw: jaz imam hvala Bogu zlato mami ob sebi... in če bom zmatrana vem da mi bo pomagala, pa že če bo za Samio poskrbela bo to zelooo velikoo. Tako da vsaj do odhoda nazaj v Egipt bo kar šlo...user posted image

Tally: Absolutno me lahko pocukaš za rokav vprašaš kar koli, zato smo tukaj da delimo izkušnje.user posted image user posted image
Ti pa nekaj povem če so ti v Ljubljanski P. zaradi medenične lege  rekli da bi bil mogoče najbolje CR jim pa le verjemi. Ker vem da v Ljubljani CR- ja  v normalnih medeničnih legah ne predlagajo kar takoj...tudi Špelin@ ti lahko pove več o tem...Mislim da so ji hoteli v Trbovljah al ne vem kje narediti zaradi tega CR pa je šla v Ljubljano kjer je normalno rodila...
Tako da potem pa že mora biti še kaj drugega veš, da so se tako odločili. Ti jim samo zaupaj, oni že vedo kaj je najbolje zate.
In boš pač šla na priprave, kar pa še vedno ne pomeni da bo mus CR. Morda se pa dete le obrne. držim pestke zate...user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa tud če bo CR bo vse uredu, boš videla.user posted image user posted image

Aurora: jaz sem tud devica... in sem točno to kar si napisala picajzlasta in perfekcionistkauser posted image user posted image user posted image  Tud zamujam ne. Moj je pa tud devica in je čisto kontra od mene...
Sedaj pa ne vem kako to gre??user posted image

Tamara: Še dobro da se sem pa tja javiš..če ne bi te imeli že na sumu da si nam pobegnila v P? Kaj še zmeri zidate da te ni nič na rr???

Skye: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super novice. Samo zdaj se pa res pazi pa počivaj teh 14 dni. Res si carica boš tako dolgo dve notri zadržala pa še naravni porod...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2517
23.4.2008 20:25:52   
.muki.
Sem morala preizkusiti, če dela, že od včeraj nisem mogla objavljati sporočil, mislim da je bilo to povezano tudi z vašimi težavami s šumniki. Morda je imela tudi katera druga takšne težave in ni m ogla objavljati postov. Skratka jupi da zdaj sped dela.

Čmrlika, tvoja pupika je prekrasna in poglejo no kakšno zauber frizurco že ma!

Vidim da že vse pridno pijete malinov čaj, mene pa zanima ali katera še pije Magnesol, oziroma, kdaj je treba prenehat z njim?

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
23.4.2008 20:31:51   
špelin@
MAJČICE 2008

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008 
user posted image  medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image
 Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008  
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image , user posted image  ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image ,Trbovlje, ( O:124cm, +21Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:100 cm, +13,5kg)
user posted image
 Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:120 cm, +14,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:105 cm, +15 kg)  

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image  Anže
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/105 cm; 13,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +4kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  
KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image   
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:102cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  
Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)
user posted image  Pika18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje (O=XXcm, +11kg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image Luka, LJ, (O:97cm, +14 kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image  Alja , PO, (O:108 cm,+12kg ) 

user posted image  
****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:97cm /+27cm/; +11kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +11kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted image user posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ
user posted image  žanka ('76), 2.user posted image  user posted image :user posted image , CE

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: xxcm, +15kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O:XX cm, +10Kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted imageuser posted image :user posted image  Gregor , LJ ( O: 91cm, +13kg ) 

user posted image
 Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image      

OSTAJA ŠE 78 SREČK user posted image            

Majskih 13 user posted image :       

Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image
 stumfek  user posted image  aradej  user posted image  maska user posted image   KAHLO user posted image Anonimnauser posted image  user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 20Xuser posted image ,user posted image : 24Xuser posted image  in user posted image : 34X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image  

23.04.2008: suzy85 (GP), Skye (GP), CatJa (CTG), tally (ZO), StBarbara (GP)
24.04.2008: Kasso (GP+CTG), Katy82 (CTG), hijenca (CTG), aurora28 (GP+CTG), .muki. (CTG), modrooka (AMNIOSKOPIJA), narava (pregled v P)
25.04.2008: 80Kaja (GP), **** (GP), mixi (CTG), Sončnica Sandra (GP), bobika (CTG)
28.04.2008: MARTINA25 (GP), kodrana (GP), buccka (GP), Taula (GP+CTG), zalazoya (GP+CTG), Aurea (GP+CTG)
29.04.2008: Katina (UZ+CTG), Skye (GP+CTG)
30.04.2008: narava (GP), barbaw (CTG), CatJa (CTG), tally (PDC - priprave na CR)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
05.05.2008: darmar (GP), edinaos (CTG), Estrella* (CTG), tally (CTG), Pepita (CTG), Sashy (GP+CTG)
06.05.2008: Valentina 2006(GP)
08.05.2008: TamaraJ (GP), Naty (sprejem v P), Špelin@ (GP), Anitka (GP+CTG)
09.05.2008: sesil (GP+CTG)

user posted image NAROČENI CR- jiuser posted image

22.04.2008: filipinka user posted image , user posted image
08.05.2008: hijenca
po 20.05.2008: **** (priprave po 12.05.2008)

SREČNO!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE 
DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

NAŠI MAJSKI HROŠČKI  

user posted image
01. april 2008, lewinsky (PDP: 15.05.2008), user posted image  Amadej 
 user posted image  
17. april 2008 ob 9:44, Peli (PDP: 01.05.2008), user posted image  Urban, 2400 g, 48 cm
17. april 2008, Mozart (PDP: 03.05.2008), user posted image      

user posted image
19. april 2008 ob 15:37, Čmrlika (PDP: 27.04.2008), user posted image   Taja, 3030 g, 48 cm

user posted image
21. april 2008 ob 21:02, jana81 (PDP: 07.05.2008), user posted image  Nejc, 3250 g, 49 cm  

user posted image  : user posted image
3 : 2

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
23.4.2008 20:39:31   
barbaw
muki jaz sem ga nehala pit pred čaom, ker mi ni čisto nič pomagal več.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
23.4.2008 20:42:21   
hijenca
Mislim, da se malo umirja. Krči niso več en za drugim. Bom šla sedaj raje ležat v posteljo, če pa bo huje, pa bom šla, čeprav ne vem kako, ker je moj v tujini. Drugače pa imam jutri zjutraj CTG v P, pa bomo vidli.

Imam pa jutri poln 37 teden, tako da Špelin@ pripravi odpustnico user posted image user posted image .

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
23.4.2008 20:56:27   
aurora28
Jutri nas ima ogromno preglede in CTG-je. Vsem želim veliko sreče. user posted image user posted image user posted image

Muki jaz še vedno vsako jutro spijem po eno šumečo tableto Mg, ker mi ustreza zaradi prebave, ker če bi zdajle bila zaprta bi kr znorela. user posted image

Joj ženske jaz hodim na pol ure na wc user posted image , drugega me pa nič ne matra.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
23.4.2008 21:03:33   
barbaw
Aurora tvoj user posted image  pritiska navzdol. Moja pa hvala bogu ne leži več na mehurju, me pa vse v spodnjem delu boli. Od mišic do raznih vezi, .... Očitno se raztegujejo. Mi je ful čuden ta občutek, ker me v prvi nosečnosti čisto nič ni bolelo.

Kje pa je naša Estrella danes? Sem jo že prej pogrešala, pa ni ne duha ne sluha o njej.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
23.4.2008 21:12:56   
aurora28
Nič grem jaz spat, ker sem že pošteno user posted image .

Lahko noč. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
23.4.2008 21:18:15   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Anitka user posted image user posted image user posted image  za torkovo porodniško. Glede na to kako dobro se držiš nimaš nekih ovir za dopust. Če pa bi bilo kaj, pa je Splitska bolnica zelo dobra.

Ja moj dragi tudi pravi, da je splitska bolnišnica zelo dobra. No jaz vseeno upam, da če bova šla mi je ne bo treba preizkusiti.

Špelin@ tudi tebi hvala za dober KLIK. Res si carica s svojimi nasveti in kliki, ki pomirjujoče delujejo na nas.user posted image user posted image A odpustnico bi potem jaz za vsak slučaj lahko dobila kaj prej?
Za seznam pa mi dodaj prosim 2 cm (99cm/+29cm). Še malo pa bomo okrogliuser posted image user posted image
Skye user posted image user posted image za današnji GP. Super se držišs svojima princeskama. Pa še naravno boš lahko rodilauser posted image user posted image

Jutri pa želim veliko lepih trenutkov na GP in CTG-jih:

Kasso (GP+CTG), Katy82 (CTG), hijenca (CTG), aurora28 (GP+CTG), .muki. (CTG), modrooka (AMNIOSKOPIJA), narava (pregled v P)

Sem prej likala pa me je nekaj konstantno ves čas zbadalo levo spodaj, da sem mogla iti ležat. Kot da bi mi kdo nož potiskal. Je pa sedaj HB že minilo.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.