|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
23.4.2008 18:23:31   
barbaw
hijenca lahko bi bilo to to. Je težko rečt, ker se pri vsaki drugače začne. Je pa na mariborskih nosečkah trnuljčica pohvalila spinalni CR v MB P. Če te skrbi se rajši pojdi pokazat v P, da te priklopijo na CTG.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
23.4.2008 18:29:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
hijenca lahko bi bilo to to. Je težko rečt, ker se pri vsaki drugače začne. Je pa na mariborskih nosečkah trnuljčica pohvalila spinalni CR v MB P. Če te skrbi se rajši pojdi pokazat v P, da te priklopijo na CTG.

Se strinjam - bolje iti 1x preveč kot 1x premalo user posted image

Tudi meni se je koža utrdila in sem ga pustila se dret ko nisem več mogla. Pa je glih tako se naučil zaspat in vse ostalo. Za tole spanje pa sem jaz hvaležna eni knjigi. Ostalo pa po občutku, pa včasih sem si kakšno knjigo izposodila in videla, da smo še daleč od primerov v njej. Je pa pomagala meni in moji samozavesti.
Bomo videle kako bo. Saj drugega ne moremo kot čakati.

In točno to je najbolj pomembno user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
23.4.2008 18:46:10   
valentina2006
OJLA so user posted image ... Jest se javljam po dooolgem času... sem full neki bizi user posted image .

Najprej HVALA user posted image  za skrb, za 1X sem še v 1 kosu user posted image .

A ja Čmrlika... dobrodošla doma in še 1 X čestitke user posted image .

jana81: Tud teb in seveda tvojmu user posted image  čestitke za Nejca user posted image  user posted image .

MARTINA25: Tvoj predlog, za 1 kofi sploh ni slab. Sam za dan se treba zment... itak, ko bo Estrella* še v Medvodah.

Darmar: KJE SI????

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
23.4.2008 18:47:16   
tally
Tally: žal mi je da ZO ni uspel... morda se pa se obrne... Držim pesti... Kera P pa je to da zaradi medenicne ustave kar avtomatično na CR poslje???

**** LJ porodnišnica.................ne vem čisto vsi so mi danes napovedali  CR, sicer je zdravnik, ki mi je delal obrat rekel, da tut moja višina niti medenična ustava ni razlog za CR, vendar mi je potem ko so mi naredili CTG po obratu in ga je zdravnik pregladal, bil je sicer ok, me poklicali v sprejemno in mi kr rekli da sem naročena na PDC na priprave za CR, če bo treba. Potem sem šla še moji g. po napotnico pa mi je tut ona rekla da ne ve če bo kakšen pri meni poskusil vaginalni porod!

Tko da jst mam še vedno možnost poskusiti vaginalno , vendar so mi vsi odsvetovali, tko da jim bom mogla zaupat in upati na najboljše kar je za mene in pikico.

Hvala vsem za tolažbo in lepe besede............

****, če bom imela kakšno vprašanje a te lahko pocukam za rokav?

Edina os sobica je pa tok lepppppaaaa, tvoja rozika bo uživala v njej.Pa lupinica je tut user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
23.4.2008 18:53:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Tally: žal mi je da ZO ni uspel... morda se pa se obrne.
tally, saj vem da si napisala da ni bil tako boleč ta ZO, ampak kakšen občutek je? Ker jaz si to sploh ne znam predstavljati, a ti G močno zarine roke v trebuh?
Edina os sobica je pa tok lepppppaaaa, tvoja rozika bo uživala v njej.Pa lupinica je tut user posted image
hvala

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 2480
23.4.2008 18:58:25   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Ja lahko bi šla kaka roditi.user posted image  Jaz se takoj javim, samo šefica v trebuhu se še noče izseliti.

Jaz bi tudi šla, ampak mojmu podnajemniku še ni potekla pogodba in vztraja do konca. Ta pravi bikec bo user posted image user posted image user posted image .

Kako pa je kaj z odpustom iz P v Celjski P? Če je Jana rodila v ponedeljek, torej jutri lahko pride domov?

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 23.4.2008 18:59:56 >

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
23.4.2008 19:06:53   
barbaw
Deložacijo lahko izdate komaj po izteku pogodbe. user posted image  Tudi pri meni je bilo tako. user posted image

Edinaos da ne bo samo meni greben rastel, moram tudi jaz pohvalit sobico in lupinico.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
23.4.2008 19:11:07   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Tally: žal mi je da ZO ni uspel... morda se pa se obrne.
tally, saj vem da si napisala da ni bil tako boleč ta ZO, ampak kakšen občutek je? Ker jaz si to sploh ne znam predstavljati, a ti G močno zarine roke v trebuh?
Edina os sobica je pa tok lepppppaaaa, tvoja rozika bo uživala v njej.Pa lupinica je tut user posted image
hvala

ja kr zarine roke oz. pritisne trebuh tako da drži otroka za ritko in glavico in nežno poriva v smeri urinega kazalca. Zgleda pa nekako tko kot če ti gin. potipa trebuh da oceni lego otroka, če  je to kdaj tvoja G delala(ko ti tko mal bolj močno potipa trebuh). Mene ni toliko bolelo je pa en tak neprijeten občutek. Vse skupi traja mogoče 2-3 minutke, tko da se da zdržat.

Upam da si boš mal lažje predstavljala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
23.4.2008 19:12:08   
tally
ah kaj sem pa zdej naredila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
23.4.2008 19:14:59   
barbaw
Aurora eno pitanje. Kako piješ ti malinov čaj. Pri meni piše po požirkih ampak jaz si tega ne znam predstvaljat. user posted image  Koliko naj bi preteklo časa med požirki? Jaz bi ga zeksala po konec. Čisto pozabim nanj, če grem vsake toliko časa srknit. user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
23.4.2008 19:15:01   
aurora28

Deložacijo lahko izdate komaj po izteku pogodbe. user posted image  Tudi pri meni je bilo tako. user posted image

user posted image user posted image Dober da vem, očitno bo moj user posted image prišel na svet po izteku pogodbe, tako kot sem jaz pri mojim mami: dva dni po PDP-ju. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
23.4.2008 19:15:59   
barbaw
Ne vem, če si videla, ampak na to koliko dolgo je otrok v maternici vplivajo moški geni. Se lahko na svojega moža kregaš. user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
23.4.2008 19:16:59   
aurora28

Aurora eno pitanje. Kako piješ ti malinov čaj. Pri meni piše po požirkih ampak jaz si tega ne znam predstvaljat. user posted image  Koliko naj bi preteklo časa med požirki? Jaz bi ga zeksala po konec. Čisto pozabim nanj, če grem vsake toliko časa srknit. user posted image

Oh si me ravno spomnila na čaj, pa ga imam na kuhinjskem pultu, ampak pozabim user posted image user posted image . Pri meni zgleda pitje kot en velik požirek user posted image user posted image . Spijem ga kot da sem žejna. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
23.4.2008 19:19:12   
tally
Veste moram vam še povedat, da je bila v LJ por. od 8-11 taka gneča, da se nisi imel kam vsesti  tam v sprejemni, pa ene par punc je bilo , ki so bile čez rok (pol so jih večino obdržali not). Ena je pa prišla ker ji je voda počasi odtekala pa so jo sprejeli, tadruga za njo pa taka drobcena kot jst s popadki na tri minute in čist odprta, tko da so jo men se zdi v 5-tih min zrihtali in peljali v porodno, njenemu partnerju so pa sestre naročile naj bo hiter pri preoblačenju da ne zamudi user posted image user posted image user posted image . Skratka ful pestro, sem bila ful vesela za njiju.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
23.4.2008 19:19:23   
aurora28

Ne vem, če si videla, ampak na to koliko dolgo je otrok v maternici vplivajo moški geni. Se lahko na svojega moža kregaš. user posted image

Sam a veš moj mož je ta prava devica, nikoli ne zamuja, ampak vedni pride prej. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
23.4.2008 19:25:12   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Kot zgleda bodo dela znotraj gotova. Jutri finiš pri pleskanju, v petek pa naredijo še laminate in dragi bo sestavil sobico tako, da bo v petek in soboto generalka, nato pa uživancija. Zgleda, da greva naslednji teden od srede do nedelje še na dopust.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
23.4.2008 19:31:45   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Oh si me ravno spomnila na čaj, pa ga imam na kuhinjskem pultu, ampak pozabim user posted image user posted image . Pri meni zgleda pitje kot en velik požirek user posted image user posted image . Spijem ga kot da sem žejna. user posted image

Tudi jaz ga ponavadi kar zeksam user posted image , razen, če ni še preveč vroč.
Sem pa kar pridna, saj spijem vsaj enega do 2 na dan, mi je okus čisto všeč. 

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
23.4.2008 19:33:24   
Aurea

Kot zgleda bodo dela znotraj gotova. Jutri finiš pri pleskanju, v petek pa naredijo še laminate in dragi bo sestavil sobico tako, da bo v petek in soboto generalka, nato pa uživancija. Zgleda, da greva naslednji teden od srede do nedelje še na dopust.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, Anitka, super za dokončanje gradbenih del user posted image
In za dopust... še zadnjič v dvoje (vsaj za nekaj let user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
23.4.2008 19:35:00   
barbaw
Pri meni piše, da lahko dve skodelici na dan spijem, vem pa da je ena napisala, da piše za tri skodelice. Jaz ga tudi bolj kot ne spijem kot da sem ful žejna. Upam, da bo kaj pomagal.

Aurora tisto zamujanje user posted image  ni odvisno od tega ali tvoj mož zna gledati na uro in ne mara zamujati, ampak je v genskem zapisu. Moj je tudi devica, na uro pa ne zna gledat. user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
23.4.2008 19:37:14   
aurora28
Super Anitka user posted image user posted image user posted image , evo pa se bo vse sklapalo, v petek če se ne motim imaš zadnji dan v službi in potem nastopiš porodniški dopust in se začne uživancija.
user posted image user posted image user posted image Kam bosta pa šla na dopust? 

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
23.4.2008 19:40:05   
aurora28

Aurora tisto zamujanje user posted image  ni odvisno od tega ali tvoj mož zna gledati na uro in ne mara zamujati, ampak je v genskem zapisu. Moj je tudi devica, na uro pa ne zna gledat. user posted image

A tvoj je tudi devica user posted image ? Pa je kaj picajzlast in perfekcionist? Moj je tipična devica: natančen, perfekcionist, ko se nečesa loti najprej naredi plan in vse dobro premisli in se šele nato loti dela....še sreča da ni takšen pri slončkanju user posted image user posted image , tam pa nastopi moja erotična škorpijonska plat. user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
23.4.2008 19:44:54   
Anitka
Delat bom šla še v ponedeljek, v torek pa čisto zares začnem s porodniškim dopustomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se ga že veselim ko majhen otroček Kinder suprise-auser posted image user posted image

Za dopust sva pa imela rezervirano Podstrano pri Splitu, samo še ne vem, če bi si upala. Sicer imam do PDP-ja še 5 tednov, a vseeno oklevam.user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
23.4.2008 19:45:11   
Aurea

Pri meni piše, da lahko dve skodelici na dan spijem, vem pa da je ena napisala, da piše za tri skodelice. Jaz ga tudi bolj kot ne spijem kot da sem ful žejna. Upam, da bo kaj pomagal.

Barbaw, lahko do 3 skodelice, sploh, če si že bolj proti koncu in user posted image  ne pomaga user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
23.4.2008 19:46:54   
Anitka
Tudi jaz imam  malinov čaj že pripravljen, a bom s pitjem še malce počakala.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
23.4.2008 19:47:32   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Barbaw, lahko do 3 skodelice, sploh, če si že bolj proti koncu in user posted image  ne pomaga user posted image  user posted image  user posted image

Pri nas user posted image user posted image user posted image sploh ne more pomagati, ker moj lubček noče, pravi, da če smo tak dolgo počakali, bomo pa še ta kratek čas. user posted image user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.