|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
22.4.2008 19:23:08   
buči
pa pa
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
22.4.2008 19:23:24   
buči
to! user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
22.4.2008 19:23:31   
ella79
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
22.4.2008 19:23:56   
buči
Sem te prehitela ella!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
22.4.2008 19:24:28   
buči
Ampak sem ortočja, res! Ti pa tudi, ker mojo foro potegneš user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
22.4.2008 19:24:37   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Sem te prehitela ella!

teb še neki manjka do 4 **** user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
22.4.2008 19:25:39   
ella79

Ampak sem ortočja, res! Ti pa tudi, ker mojo foro potegneš user posted image

sem ti sam hotla stran pomagat nafilat user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
22.4.2008 19:26:59   
ella79
user posted image user posted image user posted image kok se naša tuki zravn mene pogovarja zdele user posted image user posted image user posted image user posted image res je dobra, čist zadovoljna user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
22.4.2008 19:30:21   
ella79
ura 19:30 gremo v banjo in spat user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
22.4.2008 20:11:03   
buči
Joj, sem Tilna skopala, dala v spalno vrečo in v ležalnik. Pa šla Aljažu banjo pripravit, pa Tilen že spi. Kdo bo pa jedel? Spet je padel dol po kopanju. Res čudežna voda ... Nič, mu bom kar poturila flaško. Je imel danes le 4 obroke, pa tistega ponoči, za katerega nikoli ne vem, a apše na včerajšnji dan al na dones? user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
22.4.2008 20:28:42   
dolenjka
user posted image  user posted image  user posted image  Me je skor kap, k sem vidla da sta 2 novi strani v 1 uri in pol, pol pa ugotovim, da se je buči mal podstrešje skisalo user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
22.4.2008 20:30:04   
ella79
dolenjka a si mislial da boš mel avečerno branje user posted image user posted image user posted image
naša user posted image že v spančka user posted image user posted image kaj pa tara?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
22.4.2008 20:38:42   
bamby
boš morala na sistematskem pri 3 mesecih ujet njeno lulanje ... user posted image   

Buči, meni se zdi, da je sistematski šele pri 6 mesecih user posted image , vsaj mi smo ga imeli.

Ja, res se je buči skisalo user posted image user posted image user posted image . Očitno bi res rada še eno zvezdico user posted image .

No, mi smo bili popoldan nekaj časa zunaj. Se je komaj malo zrihtalo vreme. Pol smo prišli noter, je bilo treba pa otrokom jest dat. Za Tima ni bilo problema, Anaja je imela pa krče (če jih je res user posted image ) Sem ji potem dala malo Lefaxina na dudo, pol se je pa umirila, da je lahko pojedla njenih 120 user posted image . Pol sva pa še kupčka podrle in istočasno ga naredili še v plenico user posted image . Kopali se nisva, sem jo pa dala v posteljo, pa se nekaj grozno dere user posted image . Moram it k njej.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
22.4.2008 20:49:04   
Februarka08
Jest sem tud sam debel pogledala kako je možno tok strani naklofat...user posted image Pol pa vidim da je blo Buči dolgčas.user posted image
Hvala za odgovore, sem namazala prej Lariso z Bepantenom, pa bom zdej vidla...
Sem se pa glih tko nažr..... pardon, najedla da komaj sedim... oh, ti balonček ti.user posted image Ne vem kaj mi je danes popoldne... prej sem zmazala 2 kosa kruha z mlečnim namazom (dobr, da je bil lightuser posted image ), zdej sem se pa še gresa najedla.user posted image
Zdej pa letim pod tuš, si morm še glavo umit, da bom lepa jutruser posted image , pol me pa dohtar čaka.

Mirno nočko vsem, naša pančka pri očiju, potem jo bova pa upam sam prestavla v pojstlco.user posted image No, upam.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
22.4.2008 21:11:47   
bamby
Jaz sem tudi Anajo dvignila. Je ful jokala user posted image . Pol je pa nekajkrat prdnila in nazadnje še pokakcala. Zdaj sva se previle. Mi leži tu zraven na povialni in se ful pogovarja, pa še kolca se ji user posted image . Po moje bo vsak cajt huda user posted image .
Meni se pa zdi,da sem spet M dobila user posted image . Je malo bolj krvavkasto, kot ponavadi user posted image . Bom videla jutri, če bo kaj drugače.

Anaja se že krega user posted image , kot sem predvidevala. Zdaj jo moram pa res spat spravt.

suzi, jaz imam občutek, da bo Anaja tudi lahko kmalu že zobke dobila user posted image . Ima nekam zelo belo tam spodaj user posted image . Tudi sestri (moji) sem daens pokazala, pa je rekla, da res kaže tako. No, bomo videli, kako dolgo se bo to vleklo. Tim jih je dobil šele pri 8 mesecih.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
22.4.2008 21:14:02   
mary_lou
Ker blesav dan ej...od vsega hudga sm kr menstro dobila...tko da grem v cet dat not mireno ampak sam ce bo a Taijem vse kul k mi je mirena zdele zadnja briga

Ja smo bli 5 ur pr zdravniku mislm se operacija je prej koncana kot ta nesposobna sestra uspe prelit urin iz vrecke v loncek. sm ze hotla rect ce lohk jest bi blo hitrej

V glavnem Tai je zdrav tko da je zgleda cucelj kriv da ne je. Ce do jutri do 11 ne bo vsaj 5 obrokov po 90 mel gre na infuzijo da ne bo hujsat zacel. No pa sva lubi pa jest vzela zadevo v svoje roke in sva identicen cucelj k ga je prej mel kupla pa ga mela 2 ure jest v gofli pa cuzala 2 ure pa on da sva ga tok zmehcala da ga je Tai sprejel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in je popil najprej v susu 140 ml caja pol pa se 90 ml mleka. Mislm halo ej lenuh se mu ne da cuzat iz novih cucljev ****ti se rajs 5 ur po ZD sprehaja. Mislm 100 ljudi 100 cudi. Je pa res da so silikonski cucli res zelooo trdi. No tko jutr greva z lubijem se 5 cuclev kupit da jih bova cuzala in da bo pol Tai mel za neki casa.

Tko zdej pa cakam mami da pride mi mal cez noc pomagat k je sov lubi v nocno jest sm pa k ozeta cunja sam dol bom padla.

Hvala buci in vse ostale da ste stiskale pestke  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
22.4.2008 21:34:34   
ella79
mary lou user posted image user posted image user posted image da je Tai zagrabil nov cucelj in pridno papcal. Zdej naj pa še pridno spi, da se mimi odpočije user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
22.4.2008 21:34:44   
bamby
mary lou user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti ne veš, kako se mi je zdaj to oddahnilo, da je s Taiem vse vredu in da je cucelj sprejel. Ja nič, bosta pa še vidva malo cuzala, če ne gre drugače. Vse za Taia!

Zdaj si pa le spočij! user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
22.4.2008 21:37:11   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

mary lou user posted image user posted image user posted image da je Tai zagrabil nov cucelj in pridno papcal. Zdej naj pa še pridno spi, da se mimi odpočije user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image mami sem mislila user posted image

bamby a misliš da ni to zaradi mirene user posted image men se včeraj ni nič pacal, danes pa spet. Sem mela pa prej tudi tako že ful krvavkasto user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
22.4.2008 21:42:55   
bamby
ella, nimam pojma user posted image . Samo sem začela računat, da bi lahko bila M, ker sem jo prejšnji mesec dobila 25., danes smo pa 22. Je pa krvavitev zaenkrat minimalna, samo toliko, da je noter čutiti malo bolj frišno krvavo. Zaenkrat pa še nič konkretnega. Sem pa že zadnjič rekla, če bom sploh vedela, kdaj jo bom dobila user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
22.4.2008 21:47:43   
mary_lou
Ves BAMBY da obcudujem te male skratke k so na flaskah pa da cuzajo silikonske cuclje res so junaki kapo dol pred njimi. K te iz kavcuka so pa res mehki pa fini sam Taidobi napad histerije ce dobi ta cucelj v usta neki mu ni na kavcuku.  Ja nc bova pa se midva cuzala nimas kej

sm sam na hitr preletela sm vidla da je tud Anaja popila 120 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za male  februarske skratke

upam da bo ponoc tud jedu no res upam

jutr pa pridemo v vas konec k tasci na kosilo nismo bli v nedeljo k smo obiske dobil

a pol bos ti kr na aptamilu ostala k porabis tega k si ga na recept dobila, kdaj mata pa teste za alergijo?

Jest sm pa dons Taiju mlekec kr v caj naredila namest v vodo da je blo mal sprememba okusa, sm misla ce se je slucajno okusa navelicu sam ocitno je bil res cucelj, bomo vidl dons ponoc pa zjutri

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
22.4.2008 22:01:50   
dolenjka
Ella, carica je res zaspala že ob 20.30, pol se je pa v spanju s palčki kregala in smejala tko da je šele zadnjih 20 minut res tiho user posted image  Me zanima kolk časa bo, ker če se kmal zbudi so vaši user posted image  krivi, ker je jutr spet srečanje user posted image  user posted image  user posted image

Mary lou se ti opravičujem, ampak sva se z mojim mal nasmejala cuzanju tebe in tvojega user posted image  Svaka čast da si se spomnila tega user posted image   user posted image  user posted image  Sam da je mali OK, ti boš pa ob 1. nasmešku jutri že kot rožica user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
22.4.2008 22:07:54   
buči
Mery_lou, noro, kakšna fora, dobra sta, da sta se spomnila, kako obrabiti cucelj. Meni sigurno ne bi kaj atkega kapnilo na pamet. Ampak je malo lump tale vajin Tai, da nas vse tukaj na RR tako zelo prstraši! Samo, da je vse ok.

Bamby, fajn, da pije. Pa tudi ni čudno, da zdaj tako veliko kaka. Ima vsaj material za kakice delat. user posted image  Je pa pri nas sigurno sistematski pri 3 mesecih. Se pa to ful razlikuje od ZD-ja do ZD-ja. Mi smo bili tudi pri 2 mesecih na pregledu, kar drugje po Lj ni navada. Čudno, da delajo take razlike.

Ja, ja, malo se mi je skisalo,ampak sem bila s kolegico na 3/4 urnem večrno-nočnem sprehodu, zdaj je pa bolje. Sem si malo možgane preluftala, pa 3 na pluča vrgla, pa je mnogo bolje. Milsim, da se mi do nadaljnega ne bo več tako močno poslčabšalo. Ampak mi je pa skoraj spelo celo stran zasest! user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
22.4.2008 22:09:39   
buči
Mary_lou, moj je rekel, da daj raje kaj drugega v usta (lahko tudi večerjo), da ne boš zdaj samo cucljev valjala. user posted image  Malo heca ... Dobro se naspi!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
22.4.2008 22:09:58   
Janey
juhuhuhuhuhuhuhuh mary lou...kak sem mislila na vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res sem vesela.

mi smo pa zdaj jotico skuhali, zaj gremo še na čik, pa čeprav že križno gledam...komaj čakam da se vželem v posteljo in zaspim. Upam da nebo spet na tri ure kot je blo včeraj...

buči take aljaž je tu pravi indijanec...sem se tak nasmejala ..reči da naj ne lula pa ne bo s konja padeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image faca mala...polupčkaj male fakine za lahko noč

lepo pančite in lahko noč

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?