|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
23.4.2008 8:31:00   
misar
aha že vidim... ve ne znate več pisatuser posted image user posted image user posted image user posted image

se hecam

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
23.4.2008 8:31:23   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: misar

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

u danes bo še pestro....men se zdi, da samo nekaj črke je, čeprav men jih ne...pa da vidmo

Pa ti jih res ne user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
23.4.2008 8:32:02   
dolenjka

aha že vidim... ve ne znate več pisatuser posted image user posted image user posted image user posted image

se hecam

No, tut ti gre lahko e mal v olo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
23.4.2008 8:35:02   
misar
ne jaz pa ne grem več nazaj v OLOuser posted image user posted image user posted image user posted image . na faks bom pa še mogla kaj itiuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
23.4.2008 8:36:06   
dolenjka
kok je tole zabavn user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
23.4.2008 8:44:07   
dolenjka
A dejte no user posted image  Men je glih fino ratal, ste pa vse pobegnile user posted image  Bom skregana z vami e boste take user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
23.4.2008 8:45:00   
Februarka08
Dobro jutro.
user posted image user posted image Sem se ornk namatrala da sem rešifrirala vaše poste.user posted image user posted image Me zanima kakšen bo moj ven prišel.user posted image
Skratka mala je spet spala 7 uruser posted image user posted image user posted image user posted image , jest sem pa včer zvečer pri mojem mal piva spila in mam zdele spet čist polne joške.user posted image user posted image user posted image Zgleda je res nekaj na tem...user posted image
Sem pa že po fruštku, končno je minil enkrat v miru, mala še aja, zdele enkrat bo alarm, glih prav, da se lepo počas zrihtava in šibava.user posted image Komaj čakam da vas vidim.
Nič, grem alelujo čakat pol pa se prštimat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
23.4.2008 8:50:49   
misar
očitno znava sam jaz pa februarka še pisat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
23.4.2008 8:54:15   
Februarka08

očitno znava sam jaz pa februarka še pisat user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo misar!user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
23.4.2008 8:55:21   
itata
dolenjka: se dobr da si mela ti isto tezavo, sem mislna da se mi je vid poslabsal!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
23.4.2008 8:57:38   
itata
men jih pozre, ko kliknem "potrdi"... promam zdej ce je ze kej bols 蚞

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
23.4.2008 8:58:26   
itata
ne ni... um zmazek na konc zadnjega posta so sumnikiuser posted image  kr neki....

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
23.4.2008 9:16:10   
larisa
hehehehehe, kok ste smesne, vse mislte da vam rata, pa vam ne heheheheeheheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
23.4.2008 9:20:26   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

hehehehehe, kok ste smesne, vse mislte da vam rata, pa vam ne heheheheeheheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pejt dojit, da bosta kmal prila user posted image  Naa tut e spi user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
23.4.2008 9:30:02   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Pejt dojit, da bosta kmal prila user posted image  Naa tut e spi user posted image

Pejt ti carico zbudit, druga bosta vidve drugo sredo prle, k sta na drugem koncu slo. doma user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
23.4.2008 9:44:38   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: itata

suzi: a tebe zanima kako lahko spijo 12 ur skupi? mene pa kako 7 ur skupiuser posted image  jaz odkar sem rodila še nisem spala več kot 4,5 ure... pa še to ker sem zraven jakoba zaspala takoj ko sva se nehala dojit (al pa še vems clo)...

sej pravim, da je super tole njeno spanje, ko enkrat konno mrkne. me pa zanima kako npr eli rata, da ji Zoja tako dolgo spi, pa da e tako zgodaj zaspi.

Mesecnica, smo le pol ven, ker je bla e ist adijo utrujena, pa nikakor ne zaspat. Smo le v vao trgovino po kruh, nisem upala dale, ker je blo tako rno, pol smo le pa e v mullerja po plenice, ker e ni deevalo. mala je pa takoj v voziku zaspala in mi potem e doma spala do petih - 3 ure. user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jaz pa uporabljam suhe robčke od mullerja in jih 30 stane 1 EUR, kar je dražje kot pa če bi vlažne user posted image bom jaz tudi še naprej kar z vodo čistila, k user posted image itak previjam v kopalnici in je voda takoj zraven user posted image

jaz sem pa mislila poleti naši dat piti čajček kar iz lončka, k sem dva dobila in sta od 6 m dalje user posted image kakšne imate ve, k že imate starejše otročke, s tem izkušnje user posted image

Jaz nai rito vedno bolj istim kar z vlanimi robki od Mullerja. Smo zadovoljni. Drugae pa z vodo seveda. Z lonki imam pa jaz super izkunje. Na Anej sploh po flai ni znal vlet, ker je bil dojenj, je pa potem pri kaknih 6m zael takoj pit iz Aventovega lonka (jaz sem po vsaki uporabi razstavila in normalno umila, pa je ist dihtalo e naprej, je pa mal zoprno res za pucat), kjer je moraj vlet, da je teklo. user posted image  e pri 10m smo li pa kar na slamico in kozarec.user posted image

bamby, bravo za papanje in podiranje kupkov.user posted image  Nai zobki so e skriti. Ni ne dogaja. Se mi celo zdi kokr da se je ena pikica nekam nazaj umaknila, je ni ve tako itit. user posted image

Meti, bravo za kolke.user posted image

Bui, teb je pa res dogajalo. user posted image user posted image user posted image  prid po nae otroke, e ti je preve dolgas. user posted image user posted image user posted image

Mary_lou, bravo za uspeno cuzanje cuclja user posted image user posted image  in da je Tai zagrabil. user posted image user posted image

...uh, zdele se bom pa razpola od jeze, me je moj razkuru po tel. grem se mal ohladit, pa pridem nazaj, ker bom druga tipke zgrizla.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 23.4.2008 9:45:06 >

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
23.4.2008 9:45:19   
dolenjka
Ej, carici pod oknom majstri skalo temajo pa ona e kar spi user posted image  Da ni tale mal dan za no zamenjala user posted image

No, sej se lahko tut naslednjo sredo dobimo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
23.4.2008 9:57:45   
jencili
Dobro jutro vekice,

kar nekaj asa je e minilo od mojega zadnjega javljanja. Nekako nisem nala asa, pol pa mi je blo e kr teko se zraven spravit, ker sem vidla, da zamujam za dober mesec straniuser posted image user posted image

No, skratka - veraj sem dobila sms od Februarke, da se danes dobite na naem koncu in e se vam pridruimuser posted image
Z veseljem se vam bom pridruilauser posted image user posted image user posted image , da vas spoznam, eprav sem bila zadnje ase odsotna, vendar obljubim, da se bom v bodoe poboljalauser posted image
Kot vem je zbor ez eno urco, tko da se bo poai treba it kr lepo zrihtat...

Bodite pridne, pa se kmalu vidimouser posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
23.4.2008 9:59:21   
dolenjka
No, midve bova definitivno spet zamudili vsaj pol ure, ker e vedno spi user posted image  Spanc je bolj kot ganc so rekl, zato jo jaz lepo pustim pankat, da bo velika zrasla user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
23.4.2008 10:10:47   
dolenjka
Larisa, a si e podojila user posted image  Jaz e vedno akam user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
23.4.2008 10:22:09   
Suzi*
Pa kaj je s temi sumniki danes. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem se kar razkurena. user posted image user posted image  smo imel za jutri splanirano, da ma moj dopust, pa vse smo si na jutri prestavli..dopoldne obisk nepremicninske agencije za parcele, ob 12 ima anzej psihologa ob 15.30 pa zana merjene pri 2m. Pa me moj prej klice, da ga direktorca nujno zeli imet jutri na enem sestanku. user posted image user posted image user posted image  Matr, bi jo kar u zlici vode utopila. user posted image  Matr sem jezna. user posted image user posted image  In zdej bom iz principa vse to sama zrihtala. me ne sprasvat kako, ampak sem tolk jezna, da tud nobene pomoci nocem jutri. user posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
23.4.2008 11:34:16   
tuna
Ojla!

Ce je se katera iz Domzal, Kamnika ali Mengsa ali kjerkoli drugje, se dobimo jutri ob 11h v Oranzeriji v Mengsu. (sporocilo sosednjega foruma)

LPuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
23.4.2008 13:06:34   
nizy
pozdravljene,

jaz pa danes praznujem 2... rojstni dan user posted image user posted image ,.... sem se sama obdarovala z kamero za snemanje user posted image user posted image

(odgovor članu tuna)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
23.4.2008 13:39:19   
Suzi*
Nizy, vse najboljše, pa user posted image  za darilo. user posted image

ampak kakšno zatišje tule gor. A se vse po Kranju potepate?? pri nas pa dež in še ven ne mormo.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
23.4.2008 14:11:09   
ELMA
Živjo..

Samo da vidim če jaz znam  pisat user posted image  user posted image  . Nimam zdaj časa  sirena kliče ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?