|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
23.4.2008 15:56:05   
sani1
Evo ženske emaili poslani. Upam, da vam nasveti in recepti prav pridejo.
Sva pa midve bili na sprehodu prišli domov in se še enkrat spakirali ven. Tako, da sva kar aktivni danes.
Zdej pa se moja pupa igra v centru in se vrti kot ena akrobatinja. Vsakič ko jo grem pogledat je na drugem koncu...user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
23.4.2008 15:58:32   
sani1
limma- naslov mi pošlji.

Sej mogoče se da da bi jaz to tukaj gor prenesla pa poslala ampak žal jaz tega ne znam in nimam pojma o teh računalnikih. Če pa katera obvlada kar vem da vas dosti pa lahko komot daste tukaj gor na RR, da si še druge preberejo...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
23.4.2008 16:01:20   
Lunca1
Samo da na hitro sporočim mere pri 3 mesecih.
dolžina 63,5
teža 6490 g
obseg glave 41

Šibam, se joka.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
23.4.2008 16:06:46   
Anchikaa
Dan.

Smo bili pri pediatru,naša mala mis ima polnih 6kg (kar se tut pozna na moji hrbtenici,ko me malo boli),in je zrasla za 2cm,torej jih ima 58cm.Dobili smo tudi prvega pikeca,se mi je tako zasmilila.Najprej je sestro lepo gledala,ko pa je dala injekcijo noter pa tak jok,ampak se je hitro pomirila.Ob 13h smo prišli domov,je nekaj jamrala pol pa zaspala in še zdaj spi.Nekaj me zanima...kam so dobli vaši sončki pikeca,ker je naši dala pikeca v desno bederco pa se mi zdi malo nenavadno,ker sem mislila da bo dobila v ramo.Sem vprašala sestro pa je rekla da dobi v ramo ko bo 1 leto stara.

Morem vam povedat kaj mi je mala naredla.Ko smo čakali da pridemo do doktorja,sem jo mela samo v bodiju,ker jo je tehtala pa merla.In mi čakamo enih 10min,ko jaz naenkrat čutim nekaj toplega na sebi.Pa pogledam malo okrog male,plenica v kateri sem jo mela ovito da je ni zeblo,čisto mokra.Pa jo dam mojemu pa vidim da je opravila malo potrebo kar po meni.Cel čas sem lepo ¨dišala` po lulanju.Še v lekarno mi je blo malo nerodno it pa hvalabogu ni blo gužve.Sem ji kupla kremo od Mustele za temenca in calgel,za preventivno mazanje po dlesnih.

Ursalara jaz zelo rada gledam Housa,ker mi je ful zanimiv in sem kar malo žalostna če ga zamudim.Tako kot sem bila včasih če sem zamudla Sedma nebesa.

Vaši sončki že vsi lepo pasejo kravice,naša pa je prav nesrečna če jo dam tako.Je pa na rokah obnjena tako da steguje glavico gor,samo kaj ko ni za ročne mišice to.
Lusa naslednjič ko grem kaj v Avstrijo ali pa do ribiškega te prej kontaktiram da se srečamo.

Vsem malim slavljenčkom vse naj naj.

Zaj pa pošljem pa se še javim kaj če bo čas.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
23.4.2008 16:36:25   
mala pikica
Hvala za pohvale za avatar user posted image

anchikaa naš Gašper je tudi dobil pikeca v nogico, sem jaz tudi začudeno pogledala.

Mene pa zanima čez koliko časa imate naslednje cepljenje. Nas je pri prvem cepljenju naročil čez 6 tednov.

Tako, sem vas na hitro preletela. Gašper je šel z babico in dedijem na sprehod, jaz pa grem spet malo pecivo pečti. Že nesramno dolgo ni bilo nič sladkega doma pečenega, samo sosedje nosijo k nam kalorije user posted image

sani, hvala za recepte user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 23.4.2008 16:38:55 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
23.4.2008 16:42:22   
klepetka
oj

da se malo javiim ko imam 5 min časa.

Sicer pa me zadnje dni zelo lovi tale čas in skorajda nima časa za javljanje tukaj.Zdaj ko imamo sonček ,imam skoz kaj zunaj za početi.
Danes em bila že pri frizerju ;imam nova pramena ,Z Lano sva naredili že en giro z vozičkom ,zdajle pa se gremo(no ,Lana i n Domen)slikat za osebno.

Aja ,pa vsi današnji slavljenčki  ,vse lepo ob mini rojstnih dnevihuser posted image user posted image user posted image user posted image

Včerajšnji zapravljalni dan je bil več kot uspešen ;dobila sem  vse (in še večuser posted image user posted image )kot sem imela v planu.
SEm user posted image že zjutraj rekla,da ne vem kako bom z Lano sploh kako kaj kupila ,če ne bo spala,pa je ob našem prihodu domov samo pokomentiral ,da je Lana   verjetno ves čas in očitno zelo trdno spalauser posted image .

No ,skratka ,dobila sem željeno zame za v nedeljo;nič posebnega ,ampak vseeno lepo,črno bela kombinacija.

katee in mml
,škoda sicer ,da se nismo uspeli videti,ampak glede na tole vaše ljubljansko vreme  je bilo edino pametno,da  niste rinili ven.KEr itak da tudi jaz nebi  šla ,če bi v Ribnici tako lilo.No ,ko sem šla od doma ,je sijalo sonce ,šla sem brez marele,na Škofljici se je pa vlilo inl ilo cel čas.Ampak ker sem dobila parking skoraj pred vrati ,ni bilo panike.Skratka ,ugotovila sem ,da šoping z dojenčkom ni zahteven projekt i n da bo definitivno sledila kaj kmalu ponovitevuser posted image
Aja,pa če imate v Ljubljani velikokrat vsaj pol toliko slabo vreme kot včeraj ,potem pa upravičeno včasih pojamrate glede le -tega.

ursalara,ko boš pri sosedih ;JAVI!!pa danes sem dobila HIPP paket;tako da hvala ti za info.user posted image

nana ,kakšne rože pa si posadila?JAz sem jih tudi danes.Sem pa nasadila 20 korit,rdeče bršljinke ,pa neke rumene (pojma nimam, kak ose jim reče)in za vmes še neko zeleno travo.

In res si ena prava čveka,no.Že 4 zvezdice imašuser posted image

sani,a bi še meni poslala?Ti pošljem mail na ZS.

ena je napisala,mislim da Nalin ,da njen otrok že noge v usta daje .user posted image Naša še ne ve prav dobro ,da jih ima ,čeprav brca zelo z njimiuser posted image
Lusa i n mala pikica ,zdajle se hecata ,da sta Daša in Gašper parček ,nazadnje bosta pa še kje resuser posted image .Super slikce ,s soncem obsijaneuser posted image
Tako kot Lana in Klemen ,kajne nanauser posted image

martinca ,itak da bi rade tud tukaj vidle obleko;pa to sem ti hotela že napisat ,samo  se ti nisem upala  direktnouser posted image user posted image

katee,Zdaj pa Žan Luke ne boš spravila ven iz igr.centa,ko bo začel igrače z vso vnemo dol cukatuser posted image .Si potem uspela  z Žan Luko in z user posted image na sprehod ,al vas je spet kakšen dež presenetil?

benika ,pa glavno da Jakob vsaj malo sliši.Pa saj to praviš ,da je čist očitno že zdaj;da se že zdaj vidi ,ko je prejel aparatek

suny morning ,Neja pa res uživa v igr.centru.user posted image Zdaj boš pa skoz lahko na RR.user posted image

evo ,bujenje .Se oglasim še zvečer in oddam kakšen daljši post ,ker sem zadne čase kar kratkauser posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
23.4.2008 17:05:35   
martinca
anchikaa, Patrik je dobil pikico v levo bedro.

mala pikica,meni je tudi rekla da ima čez 6 tednov ponovno cepljenje.

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
23.4.2008 17:50:45   
nana35
ursalara,no vidiš,je sonček šel k vam na dolenjsko!Jutri pa nazaj k nam,če ne...user posted image

mala pikica,ti pa imaš spet nov avatar,sploh več ne prepoznam po sliki kdo piše.Moram dobro prebrat,prej sem vedno vedela,ko sem slikico videla,aha,mala pikica,...to pa je martinca...pa nanauser posted image ,zdaj pa več ne vem...limma je še vedno zvesta s svojim avatarjem in klepetka prav tako,pa urssyy,vaney... in še katera bi se našla.Si pa pridna,samo pečeš,meni pa se ne da.
Ti pa še malo pa boš postala res prava klepetulja,ko dobiš 5 zvezdic.Se spomniš,ko sem rekla,da ne bom nikoli prišla do 1000,takrat smo še bili na čvekanju v pričakovanju,pa si mi rekla,da bom tukaj na starševskem čveku hitro načvekala 1000 postov in evo mene!!user posted image

Klemen je zunaj z atijem,danes sploh nisem šla nič ven z njim,najprej dedi,zdaj ati.Prej pa je bil tudi on pokakan do hrbta,kasneje pa res do vratu,ko sem ga slekla,vse je imel pokakano skoz in skoz.Ko je jedel na hrbtu se je pokakal in ko sva hotela podret kupček,sem ga lepo narahlo trepljala po hrbtu in ves čas vohala in si mislila,da naj hitro podre tale kupček,da ga grem previt...ko pa pogledam na hrbet in svojo roko...joj!!Pa še ni podrl kupčka in sem še malo čakala s posračkano roko.Komaj komaj sem ga umila po hrbtu,je moral kravice pasti.

sani hvala,če si mi poslala recepte,še nisem pogledala na gmail,bom potem.

klaja,tvoji dve princeski sta res lepi,Hana pa je tudi že prava punca.user posted image Res lepe slikice.A tako je bila oblečena za krst,kot je na spodnji slikici?

nalin,nisem jaz pisala,da sem mu dala ananas za polizat,bila je ena druga,ne vem točno katera.Pa sadnih mu tudi še ne mislim dajat,pravzaprav bova začela komaj po 4.mesecu in to z rižekom in podobnim v AM na flaško.
Muhe pa sem že opazila,ja,tudi pri nas.

martinca,ja se boš mogla krepko potrudit da me dobiš v čvekanju,lahko celo noč pišeš poste,pa me ne boš dohitela,ti jih manjka kar skoraj 500.

luncauser posted image user posted image  za nove pridobljene cm in grame!!Ima pa kar lepo težo in dolžino!

anchikaa,tudi za tvojo princesko in njene mere čestitke!user posted image user posted image

klepetka,sadila sem stoječe pelargonije,se te rože nekako najbolje obnesejo na našem sončnem balkonu.Prejšnja leta sem imela viseče,pa eno leto sem imela različne posajene,zdaj pa ni toliko časa za zalivanje,pelargonije pa zdržijo tudi če jih poleti zalijem 1x na dan.Tiste različne vrste pa sem zalivala 2-3x,če je bila res suša,pa še ene so rabile več vode kot druge.Tako je dosti bolj enostavno.Imam pa bele in rdeče kombinirane,vsako po eno.Pa še nekaj sem jih dala v glinene posode na tla.
Inuser posted image za nakup!!Pa tudi ti nisi zastonj klepetka!!user posted image

Tudi Klemen še ne daje nogic v usta jih pa začudeno opazuje,ko mu jih malo dvignem in se zraven smejčka.
Ja luša in mala pikica se zdaj igrata z ognjem,ko bosta pa postala resna,pa bo tako kot pri Lani in Klemnu.user posted image user posted image

Ja martinca,daj nam pokaži obleko,saj ne bo tvoj dragi videl,je ne sme,kajne? Smo radovedne...
Klepetka,res si kratka ja,kakor jaz...vedno mislim,da bom,potem pa se zgodi tole,kakor danes.Res ne vem kaj za user posted image  imam toliko za povedat.

:))

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
23.4.2008 17:57:01   
Lunca1
Benika škoda, da se ne bo popravilo, ampak glavno da se da z aparatki pomagat.user posted image

Karin, Anže in Nina vse naj naj za obmesečnico. user posted image user posted image user posted image

He he Katee pri dojenčkih je skoraj vse normalno. user posted image

Nana čestitke za 1000 post in 4 zvezdice. user posted image

No mi smo imeli danes tudi prvo cepljenje, je kar pogumno prestal. Seveda brez joka ni šlo, je pa kar hitro nehal. Samo je pa cel dan bolj jokav. če bi vsaj vedela, a ga kaj boli, a mu je slabo, ali kaj ??? user posted image
Proti rotavirusu ga pa danes ni hotela cepit. Ga bo naslednjić. Je pa P rekla, da smo imeli najbrž adeno virus. Nalin, a ni to imel Jonas?
Tako male pa vedno cepijo v stegno, so tudi že Pino.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
23.4.2008 18:00:03   
Lunca1
Nana meni je tudi zanimivo, da je Luka precej velik, sploh glede na to, da sva midva oba bolj pri majhnih. No res pa moj oči meri 185.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
23.4.2008 18:01:09   
Lunca1
Saj res koliko še vaši kaj polivajo? Luka občasno, enkrat več, drugič manj.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
23.4.2008 18:09:47   
Intruder24
najprej hvala vsem za Vidovih 3 mesece user posted image  zdaj smo pa že veliki user posted image ...naše mere so 62,5 cm in 5910 g. Tudi Vid je dobil pikeca, samo ne v nogo, ampak tak v ritkicouser posted image  Zdaj pa ne vem... Nič nam niso rekli kdaj je naslednje cepljenje, ampak bodo že pravočasno klicali.

Drugače Vid lepo napreduje in je tudi bil prav vesel, dokler ga dr. ni piknila in ker je mali migec je bilo zelo težko ga držat...potem je jokal do avta in me tak jezno gledal, pol je zaajal in vse je bilo pozabljeno ko smo prišli domov. Ni dobil nobene reakcije.

ČAj tudi Vid ni želel čaja, pa sem mu ga pač dala malo po malo, ker se mu je tak zaletelo vedno sem mu ga dajala po inekciji v usta lepo počasi, da se je navadil novega okusa, potem sem pa prešaltala na flaško. Zdaj pije čaj zelo lepo in ga na dan popije od 100 do 200 ml, kako pač je.

GH jaz bom Vidu začela dajati GH ko se mi bo zdel pripravljen za njo, počasi tiste griseke itd..Vsaka mama sama začuti, tako da kar pogumno.

Za vse ki ste iz MB na novo so uvedli za AM, ki ga mi dobimo zastonj, in sicer pediatri rabijo odločbo otroškega dodatka, da vidijo če spadate v ta razred(če maš prevelik dohodek na člana potem pač ne, koliko pa je meja pa ne vem) in vam potem napiše samo 3600 g AM, sami pa v lekarni poveste katerega. Tako da ni treba več ponj vsak teden, ampak dobimo za cel mesec.

Jaz se pač težje javljam zdaj, ker dopoldan nimam compa in vas tudi težje preberem, ker ste pridne v čvekanju.

nana user posted image  za rožice, pa ko si zadnjič napisala, da Klemen spuščal hecne glasove, mogoče zato, ker je bil prehlajen..V nedeljo smo bli pri sorodnikih in je 10 ljudi v Vida rinlo bi mogla videt kako je jokal..smo po eni uri popokali in šli...se mi zdi, da prihaja v fazo tečnobe in bo jokica drugje (sama si to napisala tudi za Klemna), doma pa vse fajn potemuser posted image . Na ja zdravnici pa se je včeraj smejal in zelo lepo sodeloval.

Nič gremo še na en sprehod, ker je april in je to vreme res hecno user posted image

lepo se imejte!

ps: Vsem malim slavljencem vse naj naj...user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
23.4.2008 18:12:29   
Lunca1
No pa še par slikic.

user posted image

Takole pa pasemo kravce

user posted image

zraven je treba pa še noge dvignit

user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
23.4.2008 18:12:50   
Anchikaa
Takoj ko sem oddala prejšnji post, se je mala zbudila.Sma se napapali,se je konkretno posračkala,se spucali in previli in dobesedno leteli ven na zrak.Je malo sonček sijal in je bilo tako prijetno toplo da sma mogle to izkoristit.Na vozičku že imamo malo vzdignjeno tako da lahko tudi ven vidi.Saj bi jo dala v lupinico pa na voziček, samo se mi smili ko je tak stišjena noteruser posted image .Sma ble dobro uro zunaj pol pa sma raje šle noter ker se je nekaj začelo oblačiti pa zgleda da bo dež spet.Zdaj pa je utrujena od današnjega dneva zaspala v kinderpetu.

Nana bravo za 4 zvezdice, meni pa še manjka ohoho, še dveh nimam kaj šele 4.Bravouser posted image user posted image

Sani jaz se tudi priporočam za recepte,ti pošljem na ZS email naslov.

Martinca res bi lahko pokazala obleko.Nas vse zelo zelo zanima kakšna je.Ali pa bom iz firbca prišla v Jurovski Dol!user posted image Saj nimam daleč,pa že zelo dolgo se menim o tem da se nacitram tam.

Daše še tut ne zanimajo nogice,zdaj so zelo popularne rokice v njenih ustih.Aja,prej sem ji za štos namazala s calgelom dlesni pa sem na zgornji čeljusti zatipala podočnik al kak se mu reče.Prav zares je že malo veni al pa se je men samo tak zdelo.Bomo vidli še par dni če je al ne.Pa vgriznila me je!user posted image user posted image Prav skupaj je začela vlečt čeljusti ko sem bila na tistem mestu kjer bi naj bil zobek.

Hmmm,en kveščn...kaj se v bližnji prihodnosti obeta kaka kavica v MB?Zelo rada bi vas spoznala ker ste že tukaj zelo zanimive.

Zaj pa grem nekaj delat,me čaka en stroj cotik od male za speglat pa se mi ni.Bomo vidli.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
23.4.2008 18:31:17   
Anchikaa
Morem še par slikic prilimat...da vidim če še znam.

Daša z boterco
user posted image

Daša z mojo mamo (babico)...

user posted image

...prababico (mojo babico)
user posted image

Pa še današnji smehec
user posted image

In pa dokaz da tudi pincam paše modra barva
user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
23.4.2008 19:20:57   
barbas
Klemen je ful dobr prenesu cepivo+ rotavix
Naše mere pri 3 mes. pa so : vel. 63,5; o.g. 42; t. 7320g

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
23.4.2008 20:11:43   
katee
Da se vam na hitro oglasim, ker moj Žan Luka še vedno panča v lupinici. Sva prišla domov pred 20 min, pa sem ga pustila še notri, da sem še sem skočila ( Če to ni zasvojenost z RR). Se že sprašujem, kaj bom brez vas, ko bom 3 mesece na morju. Sem razmišljala, da bi si kar internet instant nabavila, da bom skoz priklopljena user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili zunaj več kot 2 uri. Je mali užival - spal, user posted image pa je letala za žogico, dokler ji je ni drug pes skoraj ukradel user posted image user posted image

Midva sva spet sama 3 dni. Nič novega.

Sem šla v Baby center, ker so dobili kovterček za tamalga. Tako je mehek in lahek, bi še zase enega naročila user posted image . Pa en klobuček sem mu kupila, ki je bil sicer drag, ampak mu je tako pasal, da sem mu ga morala kupiti.

Sedaj se greva pa kopati in spat.

Aja, danes je moj spil 85 ml čaja. Pa naj mi še kdo reče, da otrok ne potrebuje drugega kot mleko.

Se tipkamo kasneje

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
23.4.2008 20:15:30   
TRIŠ
No tako pa sem se oddahnila od obiskov.Me tole celodnevno kar zmatra.
Slikice vseh sončkov so krasne.
Čaj mi se polno dojimo in zraven pijemo tudi čaj po flaški
GH po 6.mesecu.Prej pa bomo poskusili ampak bo reakcija ista kot pri Sunnyuser posted image .   Tako je reagiral moj matic pri 4 mesecih na frutekuser posted image
Jutri imamo pa mi cepljenjeuser posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
23.4.2008 20:56:48   
Alfabeta
čer!

user posted image  zakaj pa naših slikic ne pogledate? Zato ker je zaklenjen? Hecam se, ni panike.

Sicer pa se mi psihično pripravljamo na krst v nedeljo. Upamo, da bo lepo vreme.user posted image  Letam po trgovinah, nakupujem še zadnje potrebne stvari, ampak saj bomo preživeli.

Toliko se javljam. Sicer pa vsem čestitke za praznike, takšne in drugačneuser posted image

Dolenjke, za petek še velja, kljub slabi napovedi, kajne?

LP A.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
23.4.2008 21:30:52   
mala pikica
alfabeta jaz sem jih včeraj takoj pogledala, pa sem pozabila komentirat user posted image Ima Ajda tako lepo polna lička user posted image Podobno kot Daša. Sem še enkrat šla gledat, če sta to dve različni pupi user posted image

katee jaz bi na tvojem mestu resno razmislila o nakupu instant interneta user posted image Prave zasvojenke smo... user posted image

anchikaa je že nadjaB včeraj spraševala, če se bomo Štajerke spet kaj dobile. Jaz sem vedno za. Predlagajte dan, uro, lokacijo,... midva z Gašperjem bova vsekakor poskusila priti user posted image

lunca Luka je tudi zelo luškan, pa saj to vsi, kajne user posted image

Še z moje strani en 'kveščen' user posted image Kaj imajo vaši sončki kje kakšno znamenje? Gašperju se na trebuščku dela takšna temna lisa, se mi zdi, da je vsak dan bolj temna. Kaj druga pa še zaenkrat nima. Kdaj pa se začnejo delati te rjave pikice? Midva z dragim jih imava polno.

Pa še en 'kveščen' user posted image  user posted image Kaj je že katera strigla nohtke na nogicah?

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
23.4.2008 21:40:11   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

alfabeta jaz sem jih včeraj takoj pogledala, pa sem pozabila komentirat user posted image Ima Ajda tako lepo polna lička user posted image Podobno kot Daša. Sem še enkrat šla gledat, če sta to dve različni pupi user posted image

Še z moje strani en 'kveščen' user posted image Kaj imajo vaši sončki kje kakšno znamenje? Gašperju se na trebuščku dela takšna temna lisa, se mi zdi, da je vsak dan bolj temna. Kaj druga pa še zaenkrat nima. Kdaj pa se začnejo delati te rjave pikice? Midva z dragim jih imava polno.

Pa še en 'kveščen' user posted image  user posted image Kaj je že katera strigla nohtke na nogicah?

Ja, res ima polna lička. Si gledala zaklenjen album? Tam kjer sem še sina "prililmala"?user posted image

Moj sin ima liso na vratu in z leti se čedalje bolj barvno usklajuje z barvo ostale kože. Najbolj vidno je poleti.

Jaz jih še nisem strigla na nogah, ampak bo treba. Se potem, če jih ne, sami zalomijo, potem pa se rado vraste. Tako se je mojemu sinu.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
23.4.2008 21:47:07   
Lunca1
Za Luka nisem prepričana a je flek pod desnim učkom znamenje, čeprav sva oba z mojim bolj prepričana, da se mu je to naredilo, ko se je opraskal.user posted image  No ja P je pa mnenja, da je to znamenje. No ja punca bi to lažje kamuflirala s pudrom. Upam samo, da se ne bo večal in bo ostal take velikosti.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
23.4.2008 21:57:16   
nana35
Intruder,hvala za informacijo za pediatra glede AM,tako da bom odločbo nesla kar zraven.Klemen pa zadnjič ni bil prehlajen,je imel potem dva dni kar vredu krče,no potem pa je spet popustilo.Zdaj jih pa še ima občasno,ponavadi ko gre spat ali pa zjutraj,ko se zbudi in ne more prdati.
Poznam to fazo tečnobe,Klemen jo ima že nekaj časa in vem kako je...Sem pa opazila,da tudi njemu ne paše,če je preveč ljudi okoli njega,če rinejo vanj itd...postane ful siten in ko gremo domov,kot da bi odrezal.Ampak kaj naj narediš,ljudem ne moreš kar tako reči,naj ne rinejo v otroka,pač malo potrpimo in hitro ne gremo nikamor.A ti si dobila AM??

Zdaj gledam na A kanalu oddajo o deklici,ki živi v temi...groza,kaj vse se lahko ljudem zgodi,prav grozno je videti.Ima tumorje na obrazu od UV žarkov in ne sme na sonce.Še je katera gledala??

Klemen že spančka od pol devetih in je lepo priden,moj dragi nekaj prčka po motorju v garaži,jaz pa sama kraljujem pred TV in računalnikom,če pa bo še potem kaj volje pa bom še zlikala.

Lunca,lepe slike tvojega Lukeca,je pravi model.

anchikaa,ko boš toliko klepetala kot jaz boš dobila kaj hitro še kako zvezdico.Saj tri kar hitro dobiš,do 4 pa se vleče...Če pa želiš kako srečanje pa naredi organizacijo,pa se dobimo,meni ni problem se dobiti na kavici kjerkoli.

barbas,vaš Klemen je pa že res pravi velikan in težek je tudi,lepo ga hranišuser posted image .

katee,je najbolje da si priskrbiš internet na morju,se skoraj splača,če greš za 3 mesece.user posted image In user posted image  za nakup v BC.Jaz sem Klemnu tudi dajala čaj,ko sem dojila.

triš,lepo prestanite jutrišnje cepljenje!!

Alfabeta jaz sem gledala slikice,saj veš da sem.Nič ne jokaj...user posted image

V glavnem jaz sem izbrala botrco mojemu Klemnu in jo že prosila in je pristala in zelooo vesela in počaščena je bila.Je mislila,da bom izbrala mojega bratauser posted image , zakaj pa??Saj on je že itak stric,kajne?Ona pa moja bivša svakinja in sva si zelo dobri,pa si želim,da bi bila ona Klemnova botra.Se poznava že zelooo dolgo(20 let) in sem se odločila tako.Saj veste,ko sem zadnjič pisala o tem,ne?!

mala pikica,Klemen nima še nobenega znamenja,midva z mojim dragim jih nimava veliko,pa mogoče zato.Ne vem kdaj se začenjajo pojavljati lepotne pikice.Nohtke na nogah sem strigla,ampak samo palček drugih pa nič.Ima lepo kratke,verjetno se sami pobrusijo,ker so še tako mehki,s palčki pa že kar pokrampa plen.user posted image (mene).

Lahko noč vsem.

:))

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
23.4.2008 22:00:06   
klepetka
Lunca ,znamenje  ali ne pod učkom  ,Luka je prav fletkan na slikcah.
Pa glede polivanja ;Lana še poliva ,ne vedno ,ampak še .Sam ona zarad refluksa

mala pikica
,mi imamo naslednje cepljenje čez 6 tednov. Nohte na nogah sem pa jaz ostrigla samo 1x in še to samo palčka,ker na drugih ni  potrebe zaenkart.Ti lahko potem pošljem sliko za pomanjšat?

alfabeta;kolk sta prisrčna tvoja dva cukrčka.Ampak sine ima pa res lepe očke ,take zapeljive.Koliko je pa star?

In dobro vem ,kako komaj čakaš da bo ta teden mimo in vse priprave z njim ,ekr sem jaz na istem.Saj bo ,še par dni

anchika,Daša je pa prava mala pozerka

nana,nič me ne pohvališ ,kako se trudim glede mojega pisanja in napakuser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
23.4.2008 22:03:57   
klepetka
katee,tudi mene začenja malo skrbeti ,kako bom brez inetrneta na morju.Sicer je spodaj v recepciji samo:
1)  ni skoz pri roki ,ker je kar daleč do tam
2.)če bom dost v recepciji  na računalniku in seveda na RR,me bodo označili za resno odvisnicouser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?