nana35
|
ursalara,no vidiš,je sonček šel k vam na dolenjsko!Jutri pa nazaj k nam,če ne... mala pikica,ti pa imaš spet nov avatar,sploh več ne prepoznam po sliki kdo piše.Moram dobro prebrat,prej sem vedno vedela,ko sem slikico videla,aha,mala pikica,...to pa je martinca...pa nana ,zdaj pa več ne vem...limma je še vedno zvesta s svojim avatarjem in klepetka prav tako,pa urssyy,vaney... in še katera bi se našla.Si pa pridna,samo pečeš,meni pa se ne da. Ti pa še malo pa boš postala res prava klepetulja,ko dobiš 5 zvezdic.Se spomniš,ko sem rekla,da ne bom nikoli prišla do 1000,takrat smo še bili na čvekanju v pričakovanju,pa si mi rekla,da bom tukaj na starševskem čveku hitro načvekala 1000 postov in evo mene!! Klemen je zunaj z atijem,danes sploh nisem šla nič ven z njim,najprej dedi,zdaj ati.Prej pa je bil tudi on pokakan do hrbta,kasneje pa res do vratu,ko sem ga slekla,vse je imel pokakano skoz in skoz.Ko je jedel na hrbtu se je pokakal in ko sva hotela podret kupček,sem ga lepo narahlo trepljala po hrbtu in ves čas vohala in si mislila,da naj hitro podre tale kupček,da ga grem previt...ko pa pogledam na hrbet in svojo roko...joj!!Pa še ni podrl kupčka in sem še malo čakala s posračkano roko.Komaj komaj sem ga umila po hrbtu,je moral kravice pasti. sani hvala,če si mi poslala recepte,še nisem pogledala na gmail,bom potem. klaja,tvoji dve princeski sta res lepi,Hana pa je tudi že prava punca. Res lepe slikice.A tako je bila oblečena za krst,kot je na spodnji slikici? nalin,nisem jaz pisala,da sem mu dala ananas za polizat,bila je ena druga,ne vem točno katera.Pa sadnih mu tudi še ne mislim dajat,pravzaprav bova začela komaj po 4.mesecu in to z rižekom in podobnim v AM na flaško. Muhe pa sem že opazila,ja,tudi pri nas. martinca,ja se boš mogla krepko potrudit da me dobiš v čvekanju,lahko celo noč pišeš poste,pa me ne boš dohitela,ti jih manjka kar skoraj 500. lunca za nove pridobljene cm in grame!!Ima pa kar lepo težo in dolžino! anchikaa,tudi za tvojo princesko in njene mere čestitke! klepetka,sadila sem stoječe pelargonije,se te rože nekako najbolje obnesejo na našem sončnem balkonu.Prejšnja leta sem imela viseče,pa eno leto sem imela različne posajene,zdaj pa ni toliko časa za zalivanje,pelargonije pa zdržijo tudi če jih poleti zalijem 1x na dan.Tiste različne vrste pa sem zalivala 2-3x,če je bila res suša,pa še ene so rabile več vode kot druge.Tako je dosti bolj enostavno.Imam pa bele in rdeče kombinirane,vsako po eno.Pa še nekaj sem jih dala v glinene posode na tla. In za nakup!!Pa tudi ti nisi zastonj klepetka!! Tudi Klemen še ne daje nogic v usta jih pa začudeno opazuje,ko mu jih malo dvignem in se zraven smejčka. Ja luša in mala pikica se zdaj igrata z ognjem,ko bosta pa postala resna,pa bo tako kot pri Lani in Klemnu. Ja martinca,daj nam pokaži obleko,saj ne bo tvoj dragi videl,je ne sme,kajne? Smo radovedne... Klepetka,res si kratka ja,kakor jaz...vedno mislim,da bom,potem pa se zgodi tole,kakor danes.Res ne vem kaj za imam toliko za povedat.