Sunny Morning
|
Medve sva eno rundo sprehajanja že opravile, bova šli kasneje še malo ven. Je pa sonček, pa vmes kakšen oblak, pa malo dež pade...katastrofa. Upam, da bo vreme vsaj med prvomajskimi lepše. IZVIRNO SPOROČILO: katee Sem pa danes opazila, da se moj mali ful zvija nazaj, kot en črv je. A je to normalno??? Naša se uvija kot mala kača. Imam že kar težave, ko jo previjam, ker mi bo glih zdaj ušla s previjalne. Tudi, ko jeva se uvija...na koncu leži v čisto drugem položaju kot na začetku. Meni se ne zdi to nič nenormalno...pač rastejo, vsak dan spoznajo kaj novega, ugotavljajo kaj lahko vse s svojim telesom počnejo. IZVIRNO SPOROČILO: katee Še ena novost pri nas: Žan Luka je začel stegovati rokice proti igračkam v igralnem centru. Upam, da mu bo zdaj bolj všeč notri, ker do sedaj ni zdržal tam več kot 5 min!!! za rokice. Naša jih tudi še ne steguje ampak se ima pa z igračami toliko za zmenit, da je noro. Včeraj je eno uro sama čebljala v igralnem centru. IZVRSTEN NAKUP. mami. IZVIRNO SPOROČILO: martinca nana, ja bova začeli. postopoma. ker moj pikec nikamor ne pride s tem mlekom, sem ga ravno danes zjutraj tehtala pa ima komaj 5,1kg. to ni nič. pa imava čez 14 dni kontrolno tehtanje. tak da lahko kakšen komentar tudi pade, ali pa pohvala , ne bom nič zamerila, če me boste obsojale da bom začela z GH. Nobeden te ne bo obsojal, ker boš začela z GH. Pač tvoj Patrik se je malo odločil, da mu duda in mleko nista najbolj všeč in je normalno, da boš kot skrbna mama, kar ti vsekakor si, naredila vse, da bi tvoj pikec pridobil na teži. Mogoče mu bodo pa kašice ful všeč in se bo lepo poredil. Ko bi vsaj bilo tako. Pa še nam boš lahko dala kakšen nasvet. Je pa res pikec, če ima samo 5100g. Pa tako je cartkan ko pase kravice. Naš Freestyle je tak kot vaš...lepo rdeč. Je pa definitvino najlepši, ostale barve sploh ne zgledajo tako lepe, neda? Neža upam, da je bilo na UZ vse ok in da te niso preveč matrali. Pri nas čaj tudi ni vedno zanimiv. Jaz ga vsak dan pripravim in ji ga večkrat ponudim. Če je žejna pije, če ne si pa samo usta malo zmoči. Jo nič ne silim, čeprav sva na AM. nana35 za