|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
23.4.2008 10:15:26   
katee
Še ena novost pri nas: Žan Luka je začel stegovati rokice proti igračkam v igralnem centru. Upam, da mu bo zdaj bolj všeč notri, ker do sedaj ni zdržal tam več kot 5 min!!!user posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
   RE: Sonki januaric 2oo8
23.4.2008 10:46:09   
nana35
Lusa in mala pikica,vajina soncka sta udovita,Gasper je tak kot da je ze navajen dolgournega poziranja,Dasa pa ima prekrasne velike ocke.

Karin,Anze in Nina vse najbolje!!

sani,jaz ti tudi poljem moj email,pa mi tja polji prosim te recepte.

katee,user posted image da tvoj soncek lepo napreduje v igralnem centru,da steguje rokice in to...

:))

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
23.4.2008 11:15:07   
martinca
pozdravljene!

sem že imela dosti napisano pa mi je nekdo post dol zaprl, ker sem hodla vas vsake tolio časa prebrat pa kaj napisat. tak da zdaj bom malo po spominu napisala.

urssyy, "moja poroka" revij imam 4 doma, tak da ti jih bom z veseljem posodila. se bomo enkrat januarčice čveke dobile na kavi pa ti jih bom prinesla. super da se bosta vidva tudi poročila.

nana, ja bova začeli. postopoma. ker moj pikec nikamor ne pride s tem mlekom, sem ga ravno danes zjutraj tehtala pa ima komaj 5,1kg. to ni nič. pa imava čez 14 dni kontrolno tehtanje. tak da lahko kakšen komentar tudi pade, ali pa pohvalauser posted image , ne bom nič zamerila, če me boste obsojale da bom začela z GH.
user posted image za nove rožice. jaz sem še tudi včeraj nekaj rožic kupla(surfinije) in korita, taka za obesit. pa po moje jih še bom nekaj. ker imam full rada user posted image

mala pikica,kake lepe slike.

Patrikova oseban izkaznica, sem mu jo dala delat na UE Lenart, od tam je šla v Cetis kjer jo naredijo od tam pa na pošto, zdaj pa se je tam čudežno izgubila. za po.....user posted image zdaj pa UE dela poizvedbo kje je. pa bo baje kar nekaj časa za počakat.

suzanaKK, jaz imam Quinny Freestyle pa ga imam že od samega začetka kot športni del, sem imela čez zimo samo zimsko vrečo noter zdaj pa še te nimam več. saj naklon pa lahko že sedaj dvigneš za 15 stopinj.  je nana tako pisala da ji je P rekla.

sunny, kake barve je vajin Freestyle? sem se spomnila da si me ti enkrat spraševala o Freestylu.

tak pa zgleda najino pasenje kravic.
user posted image

mala pikica, mi iammo tudi včasih problem ker noče čaja. mu ga pa dam čez 5 minut ga pa eks spije 10-20 ml.

sani1, te še lahko jaz prosim za ta mail. ti pošljem ZS.

moram it kosilo delat. se je tasca izmuznila z izgovorom da gre na vrt delat.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
23.4.2008 11:23:45   
limma
ivjo,

sem e z masae in se poutim odlino user posted image  Mogoe se bo prikazal sonek, Nea se v zibki sama zabava (kako dolgo e?user posted image ), pijem user posted image  in gledam vae srke... res so lutni vsi po vrsti user posted image  Igralni centri so super zanimivi, Ano Banano greva pa danes kupit (hvala vsem za odgovore in Lunca, tebi za fotko).

Ob 13h imamo UZ kolkov, eprav je e zadnji imela oba 1a in zdaj jo bom konno nehala iroko povijat... eprav sploh ne vem, kako jo bom nosila, ker ima tako malo ritko user posted image

Budni smo e od 3.30, ker imamo neko novo muho, da pri drugem hranjenju ponoi ne jemo, potem se pokakamo do vratu in smejemo in jokcamo hkrati, po previjanju e malo pojemo in spet kakamo, nato pa spimo po 10 minutuser posted image  Pri nas je pa ravno obratno - spi, ko me ni doma (kar ni skoraj nikoli). user posted image  ima sreo, da je ni treba nosit... zato si bom pa zdaj pustila astit masao vsake tolikouser posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 23.4.2008 11:25:55 >

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
23.4.2008 11:27:08   
limma
Ne morem verjet, kaj se je zgodilo in tudi popraviti ne morem.. vsi -ji. -ji in -ji so nekam zginili user posted image  user posted image  user posted image
Upam, da se vseeno da prebrat....

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
23.4.2008 11:28:15   
limma
Se vedno ne gre... user posted image  user posted image

Zginili so C-ji, S-ji in Z-ji.. s stresicami (tudi to pise brez) user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
23.4.2008 11:45:27   
nana35
Se vidi da ne ugasam racunalnika,sem prila iz trgovine in sem spet tukaj.

martinca,Super vama ze uspeva to pasenje kravicuser posted image .Ko bos prisla k meni bos videla moje rozice,ampak lepse bodo pa kasneje ko jih bom malo zalivala s Substralom ali Cvetalom,pa da se malo razrastejo.

Torej se je vasa osebna izgubila.Si mi govorila o tem,pa sem mislila,da bo ze prisla.

limma,saj ce pogledas nase poste nikjer ni sumnikov,danes ga nekaj svira.
Ne skrbi,kako bos nosila Nezo,saj ima tudi Klemen malo ritko,pa gre,se sploh ker se ze nasi soncki tako lepo gor drzijo,pa glavico tudi.

Meni pa se samo en post manjka in dobim 4 zvezdice!!user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
23.4.2008 12:20:02   
limma

caj - mala pikica, mi ga tudi ne pijemo, je pa res, da jo izkljucno dojim in menda ni potrebno dajati caja. Neza steklenicke sploh ne mara, bomo morali dajat kar po zlicki, ki je zanekrat tudi ne mara. Pa hvala za lep mail, poljubcke user posted image

GH - jaz bom pocakala nekje do dopolnjenega 6. meseca, tako kot mml, ce bom imela dovolj mleka. Potem bo ze na vrtu (pri mamiuser posted image ) vsa zelenjava user posted image

sani - se jaz bi te prosila, ce mi lahko na ZS posljes kak nasvet, recept z zvezi z GH. Hvala user posted image  Ti bom poslala mail, velja?

Jooj, zdaj berem (in tudi vidimuser posted image ), da tudi druge crke zafrkavajouser posted image Bom pisala brez sumnikov... bo vseeno bolj berljivo... grem popravit cel mail.

Benika - Jakob je zelo lustkan fanticek, kake veliiiike lepe ocke ima user posted image  Upam, da se bo v prihodnosti se dalo kaj narediti z njegovim sluhom, je pa krasno, da vas zdaj slisiuser posted image Prav vesela sem za vas user posted image user posted image  

joj, ursalara, si ti smesna s temi tvojimi smajliji user posted image

katee - super, da se Zan Luka zabava v igralnem ventru, Nezi tudi ni (se) prevec zanimiv...Kako to mislis, da se zvija nazaj? A pri podiranju kupcka? To tudi Neza dela, ce ji kaj ne pase user posted image

nana - hitro se nekaj napisi, da bos imela 4 user posted image  se danes user posted image

Gremo malo pospravit in deloma pripravit kosilo, potem greva pa na UZ.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
23.4.2008 12:33:15   
nana35
Zdaj bom se nekaj napisala da bom dobila te 4 težko pričakovane zvezdice.Punce,uživajte v dnevu,danes je pa tudi pri nas bolj vreme tako-tako,malo sonce,malo dež,malo pa seveda oblačno.Tako,da v Lj pa imate danes Sonce...ali pa ne.

Pa šumniki so začeli delovati!

< Sporočilo je popravil nana35 -- 23.4.2008 12:34:42 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
23.4.2008 12:43:09   
ursalara
Nana mi na Dolenjskem imamo soncekuser posted image jeeeee!user posted image
Limma malo je treba popestrit post a ne!user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
23.4.2008 12:50:29   
mala pikica
Mi smo pa danes po dooolgem času spet dooolgo spali, od osmih zvečer pa do petih zjutraj Je prav pasalo...

nana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 5 user posted image Ups, za 4 user posted image Nisi še klepetulja za pet user posted image

benika res čudovito, da so omogočili Jakobu slišat najlepši glas na svetu, glas zlate mamice user posted image

sani jaz bi tudi prosila recepte. Hvalaaaaa!!!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
23.4.2008 13:29:18   
SuzanaKK
Katee, si dobila moj včerajšnji mail?

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
23.4.2008 13:48:03   
klaja
Po dolgem času se vam na hitro javim, vedno imam kaj za delat in mi potem za RR zmanjka časa. Bom se pa zvečer potrudla in na hitro preletela kaj ste napisale.

Hvala vsem za čestitke ob Haninem tretjem mesecu!

Danes imamo posvetovalnico in vam zvečer javim naše nove mere. Sedaj pa še par slikic od mojih princesk:

user posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil klaja -- 23.4.2008 13:50:39 >

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
23.4.2008 13:55:22   
Sunny Morning
Medve sva eno rundo sprehajanja že opravile, bova šli kasneje še malo ven. Je pa sonček, pa vmes kakšen oblak, pa malo dež pade...katastrofa. Upam, da bo vreme vsaj med prvomajskimi lepše.

IZVIRNO SPOROČILO: katee
Sem pa danes opazila, da se moj mali ful zvija nazaj, kot en črv je. A je to normalno???

Naša se uvija kot mala kača. Imam že kar težave, ko jo previjam, ker mi bo glih zdaj ušla s previjalne. Tudi, ko jeva se uvija...na koncu leži v čisto drugem položaju kot na začetku. Meni se ne zdi to nič nenormalno...pač rastejo, vsak dan spoznajo kaj novega, ugotavljajo kaj lahko vse s svojim telesom počnejo.

IZVIRNO SPOROČILO: katee
Še ena novost pri nas: Žan Luka je začel stegovati rokice proti igračkam v igralnem centru. Upam, da mu bo zdaj bolj všeč notri, ker do sedaj ni zdržal tam več kot 5 min!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image za rokice. Naša jih tudi še ne steguje ampak se ima pa z igračami toliko za zmenit, da je noro. Včeraj je eno uro sama čebljala v igralnem centru. IZVRSTEN NAKUP. user posted image mami.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: martinca
nana, ja bova začeli. postopoma. ker moj pikec nikamor ne pride s tem mlekom, sem ga ravno danes zjutraj tehtala pa ima komaj 5,1kg. to ni nič. pa imava čez 14 dni kontrolno tehtanje. tak da lahko kakšen komentar tudi pade, ali pa pohvalauser posted image , ne bom nič zamerila, če me boste obsojale da bom začela z GH.

Nobeden te ne bo obsojal, ker boš začela z GH. Pač tvoj Patrik se je malo odločil, da mu duda in mleko nista najbolj všeč in je normalno, da boš kot skrbna mama, kar ti vsekakor si, naredila vse, da bi tvoj pikec pridobil na teži. Mogoče mu bodo pa kašice ful všeč in se bo lepo poredil. Ko bi vsaj bilo tako. Pa še nam boš lahko dala kakšen nasvet.
Je pa res pikec, če ima samo 5100g. Pa tako je cartkan ko pase kravice.

Naš Freestyle je tak kot vaš...lepo rdeč.user posted image  Je pa definitvino najlepši, ostale barve sploh ne zgledajo tako lepe, neda?

Neža upam, da je bilo na UZ vse ok in da te niso preveč matrali.user posted image

Pri nas čaj tudi ni vedno zanimiv. Jaz ga vsak dan pripravim in ji ga večkrat ponudim. Če je žejna pije, če ne si pa samo usta malo zmoči. Jo nič ne silim, čeprav sva na AM.

nana35 user posted image za user posted image user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
23.4.2008 13:57:06   
Sunny Morning
klaja kako imaš lušni princeski. Julija je pravi sonček na tej slikici.
Pa stolček imate tak kot mi.

Neposredna povezava do sporočila: 4665
23.4.2008 14:00:00   
Sunny Morning
user posted image  za obmesečnice: Karin, Anže in Nina

Neposredna povezava do sporočila: 4666
23.4.2008 14:09:23   
majra
Bok, cveke!
Na hitro, da vas pozdravim, pohvalim prekrasne soncke in sibam kuhat in pospravljat.
Vidim, da se organizira srečanje Belokranjk in Dolenjk user posted image , sam kaj ko ne morem prit user posted image . Imamo v soboto krst in sem v petek naročena k frizerju, tako da ni šans, da pridem se v NM. Pa drugič! Uživajte!

Kaj več pa v nedeljo, ko bo vse minilo in se spet postavilo v normalo user posted image

Sani, lahko se meni posljes kaj imas o GH? Ti posljem mail na ZS. Hvala user posted image
Tudi mi bomo kmalu rabili recepte, ker imamo še vedno bitke s flasko in mlekom, čeprav zdaj vsaj popije malenkost vec, se vedno pa ful malo v primerjavi z vasimi soncki. Upam, da bomo lahko potegnile samo z mlekom vsaj do dopolnjenega 4. meseca.

Pa me je zaneslo in cvekam, ceprav se mi mudi. Vidim, da sploh ne smem prizigat racunalnika user posted image

Lepo se imejte

user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
23.4.2008 14:13:02   
majra
Vidim, da šumniki že delujejo. Jaz sem se pa tako trudila s c-ji, s-ji in z-ji user posted image
Zdaj pa res grem....

Pa pa

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
23.4.2008 14:33:56   
mala pikica
klaja Julija in Hana pa sta res pravi princeski. Pa Hana je bila takooo luškana na krstu user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
23.4.2008 14:50:48   
ursalara
Mala pikica imas pa lep avatar!user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
23.4.2008 15:01:55   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: majra
Vidim, da se organizira srečanje Belokranjk in Dolenjk user posted image , sam kaj ko ne morem prit user posted image . Imamo v soboto krst in sem v petek naročena k frizerju, tako da ni šans, da pridem se v NM. Pa drugič! Uživajte!

Škoda, da ne boš prišla. Boš morala pa obvezno naslednjič pridet, ker si jokerja izkoristila.user posted image

Upam, da bo v nedeljo lepo vreme in da se imate lepo na krstu.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
   [Brisano sporočilo]
23.4.2008 15:17:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu martinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4672
23.4.2008 15:27:13   
martinca
sunny, res je lep voziček. mi vsak reče da to sva pa ziher midva s Patrikom na sprehodu, ker se naju že nadaleč vidi ko imava rdeč voziček.user posted image
saj bom postopoma začela z gosto hrano. zdaj sva zaenkrat pri eni žlički riževe žitne kašice pri treh obrokih mleka čez dan. pa ga ima tako rad. no, pač včasih še ima finte. in enkrat bolj je drugič malo manj.

mala pikica, jaz sem tudi opazila da imaš nov avtar.

nana, user posted image za 4 zvezdice. si pa že prava čveka. saj te sploh ne dohajam več.user posted image

klaja, full lepe slikice. pa kako Hana lepo kravice pase.

majra, držim pesti da boš čimprej ti dobila bitko s flaško kot pa Katja. vem kako je hudo ko moraš otroka silit da je. še imava midva sedaj te probleme tu in tam.

nalin, hvala za tolažbo. jaz sem pa mislila da me boš ti najbolj kregala.user posted image pa saj ne zameriš da sem tako mislila.

Neposredna povezava do sporočila: 4673
23.4.2008 15:43:13   
dašabina
Karin, Anže, Nina vsa naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naše dete pa nekaj matra že ld 3 zjutraj ni kakal pa drugač po vsakem dojenju pa ves nesrečen je bi se samo nosil...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
23.4.2008 15:44:03   
dašabina
danes je pa lepo kravice pasel, aparat pa ni hotel delat...user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?