|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
23.4.2008 13:09:48   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

AURORA a te lahko neki vprašam???Sej si najbrž že pisala o tem, sam se ne spomnim, pa že celo jutri razmišljam o tem...kako to, da si se odločila da greš rodit v Trbovlje in ne v SG oz. CE??

Ajaaaaaa....pozabla sem vam povedat, da se mi je trebišček spustil!!!!!!user posted image user posted image Ze celo jutro skačem in plešem po stanovanju....pa lulat hodim na pol ure...

Martina še preden sem zanosila sem si izbrala novega G dr. Jurco iz Trbovelj, saj sem zanj slišala same pohvale in ker sem ravno bila v razcepu kaj storiti, ker sem bila s svojo bivšo G zelo nezadovoljna sem hitro zagrabila in zdaj sem njegova pacientka. Tako, da me on spremlja vso nosečnost in zato grem tja tudi rodit. user posted image

Bravo za spuščeni buši user posted image user posted image user posted image . A imaš kakšno sliko, da vidim kako zgleda nov buši? user posted image

Edina imaš ZS!!!

Catja bravo za pregled! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 23.4.2008 13:11:05 >

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
23.4.2008 13:18:15   
MARTINA25
AURORA tenx....no sprememba G pa mene čaka po porodu...glede na to imam trenutno G na štajerskem!!!
Slike bušija še nimam, bom pa poslikala v naslednjih dnevih!!!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
23.4.2008 13:30:23   
barbaw
A se je kateri Čmrlika že javila? Če ne ji bom poslala SMS, ker bi po vseh načelih morala biti doma, razen če je kaj kar ne vemo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 2403
23.4.2008 13:36:00   
barbaw
Ce bomo s takim tempom klofale ne bo 5. dela. user posted image  Kam ste se vse izgubile? Gresta Čmrlika in Jana rodit pa je tema. Kaj vas vse vreme daje? mene pa že cufa, namesto Narave. user posted image

Sem malo gledala preglede in je tako kot prejšni teden 15. zdaj 5. maja ful guzva. Ni mi jasno, da so vas skoraj vse naročili po praznikih. Moja G se je edino spraševala, če bo zmogla vse, ker ima ful Uz-jev in CTG-jev. Samo je rekla, da ne bo dala drugim G, ker jo bodo imeli za nesposobno. Si bo prav zaslužila tele praznike.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
23.4.2008 13:40:32   
aurora28
Tukaj sem user posted image . Mene tudi zanima kdaj me bo na naslednji pregled naročal G, glede na to da so prazniki. user posted image

Pa kdaj se gre iz P? A se ne gre 3 dan, torej če je Čmrlika rodila v soboto, se začne šteti nedelja, ponedeljek, torek je tretji dan in danes bi morala biti doma??

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
23.4.2008 13:46:52   
tally
hellou drage moje jst sm nazaj, končno. Hvala za pikipoke in pestke, smo na žalost ZO ni uspel, mala se tut premaknila ni, ji je prav luštn v sedečem položaju.

Potekalo je pa nekako takole: ob 7.30 sprejem, potem CTG, potem čakanje na zdravnika od 8 -11 v čakalnici, lačna in žejnauser posted image , potem pa ob 11 pride dr. Kavšek, sva šla v ordinacijo mi je vse razložil, potem sem jst še neki spraševala, v glavnem o možnih zapletih, naredil je UZ tko da sem si malo piko ful dobr ogledala ker ima v ordinaciji tak velik monitor da si lahko ves sam ogledaš on ma pa svojega. Moja pika je res med manjšimi in ima OTT 2500g, sam meni je pomembno da je vse v redu.

Drugače sam poseg traja par minutk ker je reku da pač poskusi obrnit in če se po prvem poskusu ne premakne, potem nima smisla poskušat, na silo pač ne gre. Pa 30.4. sem naročena na PDC, ker mi bodo naredili priprave za CR, tko da me to verjetno čaka in takrat bomo verjetno tudi datum določili. Malo sem žalostna ker vse kaže na CR, vseeno pa upam, da bom imela srečo im da se bo mala še obrnila.
Toliko zaenkrat,grem malo za nazaj brat kaj ste pisale..................

LP

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
23.4.2008 13:47:07   
mixi
aurora pri nas v izoli greš domov 4 dan  če je porod normalen in ni nobenih komplikacij po cr-ju pa 7

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
23.4.2008 13:51:05   
aurora28
Tally smo držale pikepoke zate in za tvojo user posted image , ampak očitno je bolj pri ta trmastih in ji položaj takšen kot je najbolj paše user posted image , ampak nič se ne sekiraj, lahko se zgodi, da se bo tik pred zdajci obrnila in boš imela normalen porod. Držim pesti, da se obrne. user posted image

Mixi aja, potem pa je mogoče možno, da bo šele danes Čmrlika šla domov. Po moje se bo v vsakem primeru javila ko bo lahko. user posted image

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
23.4.2008 13:52:21   
MARTINA25
Tally dej prosim razloži kako poteka to obračanje????user posted image

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
23.4.2008 13:58:56   
narava
Pozdravljene tetke!

Vreme v lj je aaaaaadliiiiiiiicnoooooo! Cel dan ze luftam z na stezaj odprtim oknom! Koncno user posted image

Aja, hvala vsem za skrb, nisem ostala v P, me moja G se pogledala niuser posted image , tako da sem sedaj do poroda v oskrbi oddelka za patolosko nosecnost v P. Iskreno, sem zelo vesela, ker do tam imam natanko 5 postaj z busom, ce pa se vozim k moji G pa traaaaja in trajaaaaa..

pocutim se ok, malo sem zalostna, ker je moj sel v Avstrijo (sem ga ravno odpeljala na zbirno mesto k deca k grejo na izletuser posted image ) in se se odlocam ali naj grem k mojim na gorenjsko mal na obisk?? je ena ura voznje do tam, sej se mi nikamor ne mudi in bi sla lepo pocasi..kaj pravite? vozim lahko normalno, me trebuh ali karkoli drugega ne ovira, tko da? ce se mi pa karkoli zahoce (t.j. ce se Pobcu zahoce) pa je tudi jeseniska P zelo blizu (in ena boljsih v slo). ne vem. vam dam cas odlocitve do 14.00 user posted image

barbaw, tako kot sem rekla naty za trontljauser posted image , bom tudi tebi rekla: bek of, cufanje je moje podrocje user posted image

kaj zdaj, po jani se je kar ustavilo, al kaj??user posted image  idemo dalje, huz nekst?

aja, spelin@, hvala za odpustnico, tudi jaz si jo bom sprintala in jo dala v okviruser posted image

kodrana, kar se tice visokega pritiska, ti iz lastnih izkusenj pravim, da se s tem ne igraj. ce bi jaz imela tak pritisk kot ti, bi me verjetno ze prejsnji teden kar v P obdrzali pa po moznosti sprozili porod. Moj je 135(130)/80 pa ze panicarijo..al pa je to odvisno od nosecnice do nosecnice? ne vem.

mmm banana..hmm, kje mam ze tisto vrecko iz spara z bananami? user posted image

bojanc, ko bom na forumu prebrala, da zopet nosis srcece pod svojim srcem, bom res tako iskreno vesela in komaj cakala, da ga tudi srecno donosis, kot bi bila sama zopet noseca! res, tvoja zgodba me je globoko ganila in pogosto mislim nate..user posted image

gregorjev@, jaz namerno in vedno pisem kot bi imela govorno napako, ravno zaradi moznosti taksnih zapletov na forumu in pol se folk matra in usta lomi, da bi kaj prebraluser posted image  bolje preventiva kot kurativa (beri popravljanje postovuser posted image )

se 1x hvala vsem za skrb, smo se vedno v pakungi user posted image

lp, narava.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
23.4.2008 14:06:40   
narava
aja, SNP. Tally, sm te hotla vprasat da zakaj bos pa imela CR, saj se lahko tudi tako otrok porodi?? Ce se ne motim je Spelin@ imela tako izkusnjo? sori, ce si to ze odg. ampak se ne spomnim da bi govorila o tem..

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
23.4.2008 14:12:05   
tally
Martina ta obrat ni nič posebnega, pač se uležeš na pojstlo ti naredi UZ in opravi meritve kot pri morfo, malo bolj podrobno, potem ti trebuh namaže s tistim gelom in dobesedno prime otroka za glavico z eno roko in za ritko z drugo roko in ga zelopočasi poskusi premaknit, potem pa spet pogleda z  UZ, če se je kaj premaknil, če se je poskusi naprej premikat, če se pa ne premakne pa je reku da on ne poskuša na silo, no moja se tut premakinla ni user posted image . Čisto preprosto, malo boli ni pa neke hude bolečine.

Grem sedaj malo ležat, če te pa še kaj zanima pa vprašaj.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
23.4.2008 14:14:01   
Čmrlika
Hojla punce!
Samo en lep pozdrav od vaše  čmrlike in najine taje!
Hvala da ste mislile na naju, hvala za vse lepe želje....trenutno še težko sedim , kljub temu da sem zelo malo šivana, tako da , kaj več drugič...Seveda sva že doma, in v albumza enkrat dajem prve slikice!
Lp
Nataša, Taja

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
23.4.2008 14:17:23   
Anonimen
Tako, za vse ki vas zanima, sem dala nove slikce v album LUPINICA, geslo pa je edinaos, samo tale net me pa danes pošteno zafrkavauser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2414
23.4.2008 14:19:42   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Hojla punce!
Hvala da ste mislile na naju, hvala za vse lepe želje....trenutno še težko sedim , kljub temu da sem zelo malo šivana, tako da , kaj več drugič...Seveda sva že doma, in v albumza enkrat dajem prve slikice!
Lp
Nataša, Taja

cmrlikaaaaaaa, velkom bek obema!!user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
23.4.2008 14:20:10   
mixi
ČMRLIKA vaša tamala je full luštna in ima tako lepo frizurco prava kokica mamina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
23.4.2008 14:22:29   
hijenca
Cmrlika dobrodošla doma user posted image user posted image !!!!

Samo Taja je pa takoooo lepa punčka  user posted image   user posted image  !!! Super ste to nardili!!! user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
23.4.2008 14:25:40   
mixi
edinaos moram pohvalit sobico in lupinico. čeprav pričakujeva punčko je moj hotel sobico na winni puja v svetlomodri barvi trakec po zidu in pa nalepkice drugače pa sva zide pustila kar bele ker smo pleskali 9 mescev od tega pa ni hotu spet na novo barvat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
23.4.2008 14:26:41   
mixi
mi je pa vaša sobica zelo lepa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
23.4.2008 14:27:33   
narava
Cmrlika, tamala je pa tak lepa, res user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
23.4.2008 14:29:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Lustna je.user posted image  In kako to da ni roza...a je niso imeli?user posted image

Ne samo se mi samo zaradi barve (roza) ni dajalo 70 EUR več, tako pa sem fuul prišparalauser posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2421
23.4.2008 14:31:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

EDINA katero lupinico si kupila? MIdva sva eno dobila (oziroma jo morava vrnit ko je ne bomo več rabili) pa se je moj zadnjič odločil, da bova raje kupila svojo...

Imaš ZSuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2422
23.4.2008 14:33:19   
Taula
Čmrlika...pravo lepotičko imateuser posted image user posted image  Kolk ima mala laskovuser posted image user posted image
Tally..škoda da ni uspel obrat. Mogoče se mala sama odloči in se obrneuser posted image

Narava....super da si še z nami.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
23.4.2008 14:36:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Hojla punce!
Lp
Nataša, Taja

Čmrlika dobrodošla nazaj, joooj kakšnega sladkorčka sta dobila, pa kolk lask že ima, res pravi angelčekuser posted image

ČESTITKE ŠE ENKRATuser posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2424
23.4.2008 14:39:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mixi

mi je pa vaša sobica zelo lepa

hvala, hvala
Veš ko mi je kakšen dan hudo, grem kar malo v spalnico in se čisto pomirim ob pogledu na stvari za našo miško piškouser posted image

(odgovor članu mixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.