|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
18.4.2008 21:41:47   
Anonimen
Zdravo punce!

Kako ste kaj?  Js se kr držim... Moram rečt, da mi je trenutno Alen največja podpora na celem svetu. user posted image Ko mi je še toliko hudo, vedno nekako najde pot do mene in mi tišči neke igrače v roke, naj se igram z njim, al pa kr da glavo v moje naročje. Kot da bi čutil... Ob strani mi stoji tudi moj dragi, sestra in kolegica, ki je v veselem pričakovanju in je danes bila na NS in je vse super user posted image user posted image user posted image . Emina83 - res sem vesela za te!user posted image In ob strani mi stojite tudi ve, seveda. Ko sem prebrala vaše poste sem morala kr jokat... user posted image In vsakič znova, ko odprem našo stran... user posted image

Včeraj sem prišla domov šele okoli 20.30h, šla pa sem zjutraj ob 7h. Na poseg so me dali šele ob 14h in sem morala biti tešča do večerje, ki je bila okoli 18h Se mi je tako vrtelo, da sem skor skupi padla, ko sem šla na wc. user posted image

Pa še Alena nisem videla 13 ur skupaj. Še nikoli nisma bila toliko narazen in mi je bilo tako hudo, da vam sploh ne znam opisat. Po moje sem včeraj pridelala kakih 10 evrov na račun, ker sem toliko klicarila domov, kako je, kaj dela... Nisem zdržala...

Čudno mi je edino, ker se fizično tako ok počutim, kot da se ne bi nič zgodilo. Pa tudi krvavim ne, par kapljic rjavkastega izcedka na dan. Upam samo, da so dobro opravili in da mi ne bo treba še enkrat čez vse skupaj...user posted image

G pregled imam čez točno 4 tedne. Upam, da bo vse ok.

Hvala vam vsem za podporo in prijazne besede, hvala da mislite name! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 1351
19.4.2008 8:08:58   
malecka_mateja
jutro!

ja višnja sem včeraj kupla nedeljskega in jo imam!a jo naj tebi pošljem in pol ti naprej!al jo naj kr jaz pošljem???

zdaj grem na manikuro pol pa k tašči na kosilo!pa tako gnilo vreme je!user posted image

jasnauser posted image user posted image user posted image radi te imamo!

višnja pozdravte se!

no zdaj pa letim!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
   [Brisano sporočilo]
19.4.2008 12:48:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1353
19.4.2008 21:40:20   
malecka_mateja
čer!

kje ste vse???

mi gremo spat!mala se še kr meni v pojstli se vidi da je spala pozno popoldan!pa polna luna je zatu upam da nebo nočne žurke!

komaj zdaj smo prilezli domov!no jaz em že stuširana mala tudi že v postelji tako da sam stari še pod tuš in že spimo!

tako da se tipkamo jutr!
papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
20.4.2008 20:21:14   
malecka_mateja
halooooo!

kje ste vse????

višnja jaz jutri odam na pošto 4  glasovniceuser posted image user posted image user posted image mater sem se potrudla!user posted image user posted image cel mb preklicala kdo ma nedeljskega!tako da pri meni bodo vedno 4 glasovnice poslane ker se mi zdi da je več krogov al kako je to????

v glavnem mi mo cel dan lutali sedaj pa gremo ajat!zato lep več pa se tipkamo!

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1355
20.4.2008 20:46:31   
eva1
Punce moje 1000x vam hvala-ful, ful ste prijazne user posted image user posted image user posted image

ja mateja, glasovnice se zbirajo 7 tednov..sedaj do 22.4 je treba posalat glasovnico števila 1 (mislim, da more bit na kuverti pač štempel od 22.4, ker se kao potem da dobit tiste cajtnge k niso bile prodane , pa bi se lahko goljufalo) , potem številka 2...in tako naprej! Treba jih je pošiljat sproti, vsak teden(dokler ne izzide nov nedeljski)! Joj res, ful ste prijazne..hvala, hvala, hvalauser posted image user posted image user posted image Upam, da bova z višnjo prišle na kakšen vaš čvek in kofetek, pa vsa častim! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zlate ste!!!!

< Sporočilo je popravil eva1 -- 20.4.2008 20:49:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 1356
21.4.2008 5:19:25   
malecka_mateja
jutro!

madonca zdaj sem že obupala ker mam samo samogovore!kje ste?

niti ena ni vsaj bu poslala?a ste se zguble!kolumbo si mu razožaralauser posted image dasi se tako dolgo zdržala brez pisanja!

jaz odhajam v službo tako da lep sončen dan!papa

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
21.4.2008 5:20:44   
malecka_mateja
eva ti se kr ne sekiraj bomo že pošiljal ampak če na poroki vidiš dve neznanki veš da sva midve z kolumbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej ne res ni panike se bopmo trudli še naprej samo da zmagamo!bo potem to skupinska zmagauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1358
21.4.2008 7:34:05   
ribicau
Dobro jutro!

V petek smo se imele prav luštno za Zbiljah, moramo ponovit! Tamali so pa že tko veliki.....

V soboto gnilo vreme za znort, tko da sva šli s tamalo k mojim na kosilo, moj je bil na morju na regati, potem popoldne pa sva šli na en roj. dan, ki je bil seveda zunaj in zunaj vse razmočeno, en kup luž, in tamali je drek kr iz čela kapljal user posted image ...pa sej sem jo oblekla v škornje in vetrovko, ampak ni nč pomagal. No pol sem pa tamalo še mal k mojim peljala, jest sem šla pa sama nazaj. Pol se mi je pa kmal še moj pridružil in podal izjavo, da kaj pa če tamala kr pr mojih prespi in midva mal žurava...pa sem mu rekla, kr poklič mojo mami in se zmen in glej ga, res kliče in se je zmenu. Sva jo šla samo polubčkat in spat dat in je spala od 20ih do 7.30! Madona, doma nikol tko ne spi!

Včerej smo pa maximalno izkoristl vreme. Cel dan smo se potepal, med drugim smo tud vrtno garnituro postavl, pa gugalnico zmontiral itd., pa potaknjence - rože sem že presadila za na teraso user posted image , u glavnem, dons skor jokam, ker je sonček zunaj, jaz pa v pisarni, ampak se tolažim da samo še 3,5 ure user posted image .

Atena777 a so slikce s srečanja uspele?

Fajn bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 1359
21.4.2008 8:15:28   
visnjaaa
Morgen!

Najprej Jasna81- skoz mislim nate....sej sploh ne najden beseduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač ma moje hujšanje uspeva. V enem tednu sem shujšala 2 kg..jesss
Včeraj sem bila na krstu, mislim punce, torta, potica, keksi, da se očem kr zrola, ampak jaz nisem jedla nič od sladkega. Pojedla sem samo kosilo in pol kasneje še 1 jabolka.

Nejc je na antibiotikih, vnetje ušeskov im malo grla, ampak je že skoz zdrav.

Hvala za glasovnice...super ste.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
21.4.2008 8:15:50   
atena777
hojla, evo menena broju, v službio in na RR! user posted image
Mi smo se mel čez vikend prov fletn,včeri smo šli spet na Šmarno Goro in sva z mojim ugotvaljala, da morva večkrat iti, da se bo rukzak vsaj malo amortiziral1user posted image
Ja res je škoda, ker Margit ni bilo na srečanju!In ostalih - Malecka_Mateja!
ribicau, slike so uspele, samo imam neke težave s card readerjem, morem pšogruntat kaj bom ukrenila.
Sedaj pa delat.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
21.4.2008 8:17:19   
atena777
Visnjaaa! Bravbo zanhujsanje, tudi jaz sem shujsala 3 kg, samo morem rečt, da sem včeri imela kar krizo. Premalo cukra!
Zdej morem pa na eno kavo! se slišimo kasneje!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
   [Brisano sporočilo]
21.4.2008 8:18:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1363
   [Brisano sporočilo]
21.4.2008 15:34:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1364
21.4.2008 19:45:16   
malecka_mateja
grem spat!

me je BB  razpizdo!
kolumbo maš še vedno dostop tak za informacijo!

Neposredna povezava do sporočila: 1365
21.4.2008 20:48:41   
visnjaaa
Kolumbo dobila glasovnice...hvala, pa hvala za vse.

Lačna sem ko volk. Danes imam pa res krizo.....full sem lačna že cel dan.
Upam, da bo jutri boljše.

grem delat, lp

Neposredna povezava do sporočila: 1366
21.4.2008 21:02:56   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Kolumbo dobila glasovnice...hvala, pa hvala za vse.

Lačna sem ko volk. Danes imam pa res krizo.....full sem lačna že cel dan.
Upam, da bo jutri boljše.

grem delat, lp

Jst tut, sam sem zdržala..po kosilu in prekrških(tablici temne čokolade in keksa..) nisem nč več jedla..sam mi pa sedaj kruli 100/h! ampak ni hudiča, če sem do zdaj zdržala, bom pa do jutra tut šeuser posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
22.4.2008 5:22:03   
malecka_mateja
dobro jutro!

evo spet služba!
popoldne obim frizerko na domuser posted image se bomo mal barvali...jupi!

no zdaj grem sem že pozna!
papa

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
22.4.2008 6:44:03   
atena777
DOBRO JUTRO!
Bravo shujševalke! Jaz sem imela včeraj tudi krizo. Bil je škrobni dan. Kaj me je navijalo. Sem bila takooooo lačna, da bi mojga snedla. Pa zeblo me je spet. Ne vem kaj je to,Kolumbo je rekla, da je imela krizo samo prve 4 dni, jaz pa sem jo izgleda dobila sedaj. No potem mi je moj prinesel en čokoladni cookie in sem ga tko zmazala, da so se kar iskre delale. Potem je bilo dve uri mir, potem pa spet. Zgleda je telo zaželo jesti zaloge. Ker sedaj sem že skori prišla na težo, s katero sem šla v službo in prenosečniško težo. Samo kaj ko imam sigurn še ene 6 kil dol za dat. No drugače pa piše v knjigi (včeri sem jo končno prebrala), da če morš zguvbiti manj (pazte to, če se bojiš da bi zgubil preveč), potem naj bi delal po drugem delu (nasl. 90 dni). Ja jest se sigurn ne bojim, da bi preveč zgubila, ker gredo tko salamensko težko dol te kile. Pa tudi se mi ni včeraj nič ljubilo telovaditi, sem samo na kavču poležavala.

David je ok. Zdrav.user posted image Ta teden ga tati pazi. Se imata prav fajn. Ko pridem domov, me mali sploh ne šlivi, sem kar malo užaljena. Sedaj se je ful tatija navadil, ker se tok ukvarja z njim cele dneve.

Vidim, da pridno zbirate glasovnice. Malecka_Mateja in Kolumbo pošiljata glasovnice za cel forum user posted image . Jaz moram vprašati nekaj svojih kolegov, če kupujejo nedeljski dnevnik. Moja babi ga je kupovala, drug pa nihče, ne beremo, mi smo že e-generacija user posted image .

Kam greste za 1.maj? Mi bomo verjetno kar doma, bomo delali dnevne izlete po SLO.

Lepo bodite.
A.

Neposredna povezava do sporočila: 1369
   [Brisano sporočilo]
22.4.2008 8:53:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1370
22.4.2008 12:16:21   
Anonimen
Čao punce moje!

Js se vam moram vsem po vrsti iz srca zahvalit za vso podporo in napisane besede... user posted image user posted image user posted image Nisem nič pozabla na vas, čeprav se mogoče zdi tako. Sam ko pridem na RR, takoj letim na temo o SS in pol nimam volje za nič drugega.

Pa še Alen mi je zvečer ful zakuhal, je mel kr 39,1 vročine. To pa zato, ker je naš pametni ati celo nedeljo z njim okol vozičku kr u brezrokavniku in tanki majčki! user posted image Danes pa jutri mu bom zbijala vročino, če ne bo kej višja, pol pa kr k zdravniku, če ne bo bolje. Sem tooooolk jezna, da vam sploh ne znam povedat. Posebi zato, ker imamo v petek urologa za kožico in zdej itak ne mormo it, ker je bolan - mi ne zgleda, da bo kaj hitro boljši.user posted image Zdej pa spet kakih 5 mesecev čakanja. user posted image

Pa še tašča je bla učeri cela pametna... Me kr vsi po vrsti živcirajo... Itak pa nobedn ne ve, da sem imela SS razen sester (moja in njegova), tak da me nobedn ne špara. In sma se učeri fajn ruknale, ker nisem mogla več bit tih! user posted image user posted image user posted image

Pa še to me piz..., da njegova sestra ve za SS in me do sedaj ni niti 1* poklicala, da vpraša kako sem. A ko pa je treba delat cele seminarske, eseje in raziskovalne naloge me pa lahka 24 ur na dan kliče. Sem tttooooollllk jezna in razočarana, da vam povedat ne znam!

Vedno sem bla tih, češ žlahta.... E zdej bojo pa kasirali vsi po vrsti, najprej pa oni dve s taščo!

Pa še avto nama je zakrknu - je že od učeri na popravilu, tako da upam, da ga dans dobimo. Pišuka!user posted image

Edina dobra novica danes je ta, da je moja sekica dobila službo!!! In to pri zobozdravniku - bo sestra! user posted image Sem tolk vesela za njo!!!

Evo, moja čebelca že brenči...

Neposredna povezava do sporočila: 1371
22.4.2008 15:57:55   
visnjaaa
O Jasna81  si pa huda....ja kr pokaži jim...nč se dat

Ne boste verjele, ampak jaz sem spet spala 1,5 ure zdele, pa včeri tud.
Ja jaz ne vem....ampak me kr zmanjka. Danes me je svinjsko bolela glava in sem se zato mal vlegla. Sem 2 lekadola pojedla..upam, da bo čist prenehal, al se mi zdi, da me še kr v levo polovico neki kluva.

Eh sej bo boljš....pa še dec  me danes jezi. ... jojjj....ga mam vrh glave. Še dobr da je šel v službo, ker dragč bi znorela, tok mi gre na živce.

Danes zjutraj me je vaga razveselila,  sem šla 1 kilo dol....kok sem vesela.

Tole s sladkarijam pa res drži....amapk res....je pa že 8 dan brez sladkorčkov in čokoladicuser posted image user posted image user posted image user posted image

lp

< Sporočilo je popravil visnjaaa -- 22.4.2008 15:58:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
   [Brisano sporočilo]
22.4.2008 16:19:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1373
23.4.2008 7:40:18   
ribicau
Hoj!

Midve sva ble veraj in predverajnjim na plavanju....veraj sem kr klicala, e lahko prideva, ker je tako slabo vreme in ne moreva bit zunaj! Je prav lutno, samo nae Eve ne more nobene stvari ve naponat...to npr. da bi plavala za kakno igrako! Ona suvereno pokae na rob bazena, da naj jo dam gor, da bo v vodo skoila, mislim...user posted image

Je bla pa veraj zoprna ko 100 user posted image , ker je isto naveliana e 2 dni samo po stanovanju. Upam, da bo danes vreme kaj bolj sluilo! Popoldne pa imava telovadbo za malke, tko da....joj ravno ugotavljam, da ima naa tamala ful enih aktivnosti na teden, noro! e zdej, kaj ele bo!

Mene pa e 4. dan nekej v elodcu oz. trebuhu, tam nekje vmes iplje oz. zvija! Pa je en as dobr, pa me potem spet zvije, pa kr slabo mi je! Res ne vem, kaj je to! Zdele v slubi ulim kamilice, pa en prepeenc si bom la v trgovino iskat, pa bom dons probala preivet na prepeencu...Je pa res, da akam tudi user posted image , lahko da je od tega! Samo e je od tega, je potem to prvi user posted image .

V soboto gremo v Celovec v oping, a katera ve, kdaj se trgovine kej odprejo? Grem mal na spletne strani ekirat, e pa katera ve, naj pa le napie!

cao

Neposredna povezava do sporočila: 1374
23.4.2008 9:11:58   
DaniNeli
Ejla! Jaz sem e pozabljena tukaj gor,pomoje.
Vsake toliko vas berem...e se e sreat ne moremo.
Drugae pri nas je pestro,...Neli je en mali poprek,ki nima pet minut mira...
Jaz sem e vedno doma,ampak sem dobila slubo,grem delat po prvem maju.Neli hodi v vrtec zelo rada,tako,da ne bo teav glede tega.Razen to me mui,ker jaz zanem ob 6h,jasli pa se odprejo ob 7h.Tako,da moram kaj zmozgat.Ampak sem vesela,da sem dobila job,ker nisem zdrala doma.Vse mi je lo na ivce...e posebi taa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.