|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
17.4.2008 7:26:01   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

papirje pa smo tudi šli včeraj urejat sem jaz dopust vzela!in zdaj upam da bo počasi!ma tu so zakoni taki da ti slabo rata!

Če te kej zanima vpraš....če ne bom vedla, pa lahko mal naprej povprašam!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
17.4.2008 8:10:21   
helimaša
jasna men je tud zlo žal......mislimo nate

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
17.4.2008 8:51:11   
atena777
Predlagam, da sobotni miting odpovemo. Sicer pa mislim, da je to kar samoumevno.
Jasna81 mislimo nate. Včeraj se mi je zgodila nenavadna stvar,ene 45 minut preden sem sla na net, mi je bilo ful hudo v dusi- brez meni znanega razloga. Potem sem ene pet minut kar jokala. Kasneje sem se spomnila, da bi znala biti telepatija s teboj, gotovo si se spomnila na nas...

Hujšanje: super napreduje, danes lažja kar za 70g. Še 80g pa bom na svoji stari teži, potem pa novim zmagam naproti! Mislim, da bom morala kar menjati konfekcijsko po končani dieti, ker tele kile tko letijo dol kot še nikol.

Srečanje za jutri, zakaj bi odpadlo? Mi sicer nimamo ful suhga kruha, bomo pa kuruzo nabavl user posted image .

LPa.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
17.4.2008 14:25:50   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Srečanje za jutri, zakaj bi odpadlo? Mi sicer nimamo ful suhga kruha, bomo pa kuruzo nabavl user posted image .

LPa.

ja a nisi rekla, da bo dež? Če bo dež, nima smisla! Predlagam, da se slišmo prej. Kruha mam jest dost za vse!!!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
   [Brisano sporočilo]
17.4.2008 15:25:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1330
   [Brisano sporočilo]
17.4.2008 15:26:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1331
   [Brisano sporočilo]
17.4.2008 15:27:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1332
17.4.2008 19:40:49   
malecka_mateja
čer!

evo iz šopinga!
kupla tjaši svetovno ruto in najkice je dobla ker so bli znižani na 20 evrov pa taki lepi roza so!če pa za dež rabi nekaj zaprtega ti geox pa so ji že na malo pa zelo uničeni!tako da bravo nikeuser posted image user posted image user posted image

jaz sem ostala praznih rokuser posted image valda kak pa sej sem že navajena!ma bo že!

kolumbo welcome backuser posted image user posted image user posted image

grem mal ped tv ker morem starega počakat!sem mu oblubla!user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 1333
17.4.2008 19:42:43   
DeMer
Ojla!

Jasna, user posted image user posted image user posted image , res huda stvar. Upam, da se spraviš hitro k sebi. Mislim nate!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1334
17.4.2008 19:44:29   
DeMer
Kwa zdej neki cagate za jutri! Seveda da bo vreme, sej popoldan je še kr napovedano. No, ja se tipkamo jutri.

Še neki, kje v BTCju je Geox?

Grem mal pospravit in pripravit za jutri.

LP

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
17.4.2008 20:00:47   
atena777
Ja za jutri popoldanska napoved ok, tko, da Zbilje vabi!
Kolumbo danes sem že mislila nate, sem bila v dilemi a nej te pokličem al kva, ker sem zamešala škrobni in OH dan in sem kosilo pojedla kar za OH dan (namesto škrobni) za večerjo pa enega malancankota (toast s sirom in malancani). Jutri pa ne vem ali naj ima škrobni dan :). Sam pol torta odpade, al pa mogoče tista huda sladica v Labodu?

No skratka gremo počas v mižale.
Demer Geox imaš tudi v Mercator center šiška za tamale, dosti izbire.
A je bila kera pred kratkim v Avstriji na Šopingu? Imajo kaj za male? Rabimo sezonska oblačila.

Sedaj me pa zznaima kje je Margit? Kolumbo jo biš ti obvestila?

Se vidimo jutri. LpA.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
17.4.2008 20:37:01   
atena777
Petek 15.30 h Zbilje

1. Kolumbo
2. Atena777
3. Demer
4. Ribicau
5. Margit?
6. MalecKA_Mateja?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
   [Brisano sporočilo]
17.4.2008 20:38:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu atena777)
  Neposredna povezava do sporočila: 1338
17.4.2008 21:39:24   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dober večer!

VIsnjaaa sporoči sestrici, da sm napadla Nedeljske dnevnike...mam 3 glasovnice, pa tut to sm ugotovila, da prihaja iz rodne vasi od mojga dedka user posted image user posted image user posted image ...in bo naohceti ziher kdo od moje žlahteuser posted image user posted image user posted image ...mora zmagat NUJNO!!!

Kolumbo kdo prihaja iz rodne vasi tvojega dedka?

Hvala ti, ji bom sporočila. Glasovnice moreš poslati do 21.4., tako, da jih prosim kr oddaj. Lahko pa jih pošlješ meni, ker jih zbiram, tako, da bomo točno vedele z sestrico koliko smo jih ta teden nabrali. Če ti je prav, ti bom na zs poslala naslov. Superrrrrruser posted image user posted image user posted image to bo Eva1 vesela.

Nejc je še vedno bolan. No nima več tako visoke vročne kot včeraj. Ponočije je 2x bruhal, apetita še nima..zdej pa je že mene začel pečt grlo, pa Mihata tudi. Pa menda me še zgaga peče, al sej ne vem, al me tako grlo peče, al je še mal zgaga zraven????
No upam, da jo bomo odnesli ostali člani brez kasiranja od Nejca....srčno upam. Pomoje ima virozo...no bom vidla, kako bo ponoči. Če bo še imel vročino, ga bom jutri peljala k zdravniku.

Kar se hujšanja tiče - 4 dan tudi uspeluser posted image user posted image user posted image .Že 4 dni nisem jedla nič sladkega....sej ne morem sama sebi verjetuser posted image user posted image user posted image .

Lepo spite

Neposredna povezava do sporočila: 1339
   [Brisano sporočilo]
17.4.2008 22:56:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1340
18.4.2008 5:22:03   
malecka_mateja
jutro!

petek!!!!!!!jupi!

jaz pdhajam v službo!atena men ziher nebo na zbiljah!sej delam pol pa preden dol pridem se že lohk skor obrnem in grem nazaj!bi pa rada prišla!

višnja pozdravte se!

atena ti le prid k nam v mb mamo na novo dva kika odprta in majo ful cot za poletje za male pa ful poceni!majce na kratek rok po 1 evrov in naprej!pa kvalitetne!kratke hlače pa  3/4 hlače za nekje 3 evrov dalje!tud zate bi se kaj luštnega najdlo!

v avstriji sicer nisem bla!ampak če prideš v mb pač pol še mal tja skočišuser posted image user posted image user posted image obveno pa se na kavi ustaviš!

zdaj pa morem it!lep dan vam želim saj  je petek!user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 1341
18.4.2008 8:31:02   
atena777
O Mateja škoda, ker te ne bo. To skoraj praviloma nikoli ne manjkaš! bomo mislile nate!
vala glede info za Maribor, bom pa res razmislila, če bo čas. Ko sem v službi itak ni nobenega časa.
Včeraj nisem mogla zaspati do pol enih, ne vem kaj mi je bilo. Obračun svojega življenja sem delala. In ugotovila, da tudi če grem z majem na 6 ur, bom preživela finančno. To leto moram še avto odplačati in je zato malo krize, drugače pa ne bi bilo problema.

Drugi teden pa služba, eh kok je bilo fino tsa teden. Komaj čakam nov dopust. Že ogledujem počitnice v juniju za na morje, ko še niso visoke cene. Poleti pa mogoče kam v planine.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
18.4.2008 10:54:02   
ribicau
hej,

kako kaže z vremenom Kolumbo tam pr vas? Pr nas gre tko dol, da bl ne more!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
   [Brisano sporočilo]
18.4.2008 12:32:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1344
18.4.2008 12:42:55   
DeMer
Pri nas je dež nehal padat, tako da že pakiram za na Zbilje. :)

Se še slišimo!

Neposredna povezava do sporočila: 1345
18.4.2008 13:48:13   
ribicau
Po kateri strani naj grem? Na Čirče al Orehek? Sploh ne vem točne poti pomojem, matr kok da sem pozabila? Sej ko se bom peljala pomojem ne bo panike!

Zdele sem vse pomila po tleh, kosilo skuhala, zdej pa čakam,d a se princeska zbudi, da greva jest!

Upam, da ni prou razmočen, ker Eva ne bo hotla sedet, to mi je jasno! Se vidmo tam!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
18.4.2008 13:54:20   
DeMer
Atena sporoča, da že dela kroge okoli Zbilj. user posted image

Ribicau, pejt kr po cesti proti Medvodam, pol pa tam za Šk. Loko dol zavij in smer smlednik. Se pelješ po tisti cesti in prideš direkt na parkirišče.

Se vidmo tam!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
18.4.2008 14:29:29   
DeMer
Kdaj zdej pridete na Zbilje? Midva bi počasi kr šla.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
18.4.2008 20:43:31   
visnjaaa
Nejc je na anibiotikih...vnetje ušesa in tud mal grla. Upam, da bodo čim prej prijeli, da se znebimo vročine.

Kolumbo še enkrat hvala za glasovnice.

A ima še katera kakšno glasovnico???? Atena, Malecka, Jasna, Helimaša, Demer, Ribicau in ostale?

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
18.4.2008 21:16:31   
DeMer
Ojla!

Ewo, poročilo! Imeli smo se fino. Dež nas je sicer pregnal notr, ampak imajo tako fino hiško tam, da so se otroci prav lepo igrali in uživali. Pol smo šli pa še malo ven.
Sem sama, user posted image je na neki konferenci. Hm, ja, jest pa počasi odhajam spat. Margit škoda, da te ni bilo. user posted image In seveda tudi ostalih.user posted image

Kje ste in kako ste kaj?

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.