hanna1
|
...da opišem v svojih besedah,kot mi je pripovedovala šefica te gostilne ,kjer smo bli na pici.nosečke in mali otroci..pol je pač tema o enem ali drugem ..pa pravi ta ženska,da ima ona eno kolegico ,ki vse v življenju planira....in se je odločila,da gre na umetno oploditev samo zato,da rodi dvojčke,ker si je zaželela dvojčke....pa ima že enega otroka prej in je normalno sposobna zanosit...plačala je nekaj tisoč eurov in ker si je zaželela dve deklici,so ji vsadili tri oplojena jajčeca in bi bila pripravljena tud splavit tisti zarodek,ki bi bil fantek..no eden ni uspel,ostala dva sta pa na srečo..ali pa žalost bili punčki.....ker pa je tud hotela,da bi imeli avstrijsko državljanstvo,je šla rodit v eno privat porodnišnico v Celovec,ampak to ji je žal spodletelo...mislim državljanstvo...jaz si take mame ne bi želela imet,ne glede na to,kaj bi mi nudila...če bi vedela,da sem morala se rodit kot deklica,če ne,bi samo naredila rez in bi ona lepo živela naprej,malo bitjece pa..... ,nč ne rabte komentirat,mene se je sam dotaknilo,ker se mi ni niti sanjalo,da v naši bližini živijo tud taki ženski osebki....kruto...za nekatere verjetno ne ,ampak,ko jaz pogledam moja dva....... ,sem vesela,da sta takšna kot sta in ne bi ju zamenjala za noben denar