hanna1
|
Mi smo bili pa na pici,jo je tud Hana jedala,pa ričet dons,ni blo jetrc ,pa je čist vse pojedla ..trenutno še vse je ,kar ji damo..zdajle me smeh krivi,ko mam muzko šaltano,pa ona čist mim zravn poje svojo arijo .pa itak se cela ziblje ,ko muziko sliši....aja,na pico smo šli,ker je Blaž zbral 30 zvezdic,kar med drugim vključuje tud pospravljanje sobe...je kr pasalo,pa sva se z šefico te gostilne,kjer smo bili,malo zapletli v pogovor,ker pričakuje čez 2 meseca in tako prisrčno zgleda in je teko začudeno vprašala,če Blaž kar sam pelje Hano ven,pa če jo ima rad,pa kako jo je sprejel,ipd,ker ona ima tud 8 let starega sina.No pol mi je začela razlagat od ene svoje kolegice in njene zanositve,ampak tisto bom kasnej napisala,ker si moram vzet čas--človeška domišljija in prevzetnost včasih ne pozna meja Pa Blaža in atija sem postrigla,ker moj sine nikol ne bo med dolgolasci,ker ma take ravne lase in tud sam noče,vsaj trenutno,pa je par njegovih sošolcev bolj dolgih las in odkrito povedano mu tako zelo pristaja-je tak...pobič ..bognedaj,da bi zdaj on to prebral,me izseli