|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
22.4.2008 13:45:40   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: Duškica
Sem se pa dogovorila, da po izteku porodniške začnem delat 4 ure.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image S U P E R user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image - jaz tudi. Zdej mi je misel na službo malo bolj znosna. Sem pa zadnjić že hotela oddat papirje in pošlihtat stvari - pa so mi rekli da sem prezgodnjauser posted image . Naj vse skupaj oddam 30 dni pred nastopom službe. Na, pa se pejd...user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 826
22.4.2008 13:51:03   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: makala

Danes za kosilo bojo zrezki prebodeni s pršutom, na vrh rezina sira in zalito s smetano za kuhanje, pol pa v pečico. Zraven pa riž s curijem. Mljask. Samo jst mam sam zrezek in kos črnega kruhauser posted image user posted image ( moja dieta ), ja pa velik solate.

Kake zrezke si pa vzela - meni dol tečejo sline...

Tole s kilami - joj, kako znano - jaz imam tud borbe stalno. Ma grem mimo hladilnika, če je poln, takoj kila gor, kaj šele, če kej pojemuser posted image user posted image .

Hana Montignac - upam, da sem prov napisala...je pa idealen za težave s povišanim sladkorjem - v bistvu ni mišljeno kot dieta, ampak način prehranjevanja - za zmeraj - no z občasnimi prekrški.user posted image
Jaz se zdaj poskušam držat strožje variante...mi je pa všeč zato, ker dejansko lahko celo naješuser posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 827
22.4.2008 14:01:14   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Danes za kosilo bojo zrezki prebodeni s pršutom, na vrh rezina sira in zalito s smetano za kuhanje, pol pa v pečico. Zraven pa riž s curijem. Mljask. Samo jst mam sam zrezek in kos črnega kruhauser posted image user posted image ( moja dieta ), ja pa velik solate.

Saj sem rekla, da si bomo tipkovnice uničli, ker se slinimo tu zraven. Bomo pisale brez presledkov kot Julči.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 828
22.4.2008 15:23:00   
smotka lonib
Hojla!

Joj ste pridne čvekice. Jest vas sploh ne dohajam več.

Laubica!
Super , da si dobila voziček. user posted image user posted image user posted image Upam, da si zadovoljna z njim.

mateyka!
Lepo, da si se oglasila. kako je kej z očetom?user posted image user posted image user posted image

Julija in Martin!
vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nahrbtnik!
Tud jest študiram, da bi kupila nahrbtnik, ker tud radi hodimo v hribe. Sem za vanjo imela od Chichota, pa sem ga pol sodelaki podarila. Zdej pa tud študiram, da bi kupila od Deuter-ja, ker imava oba težave s križem.

Hanna!
Tile nepredvidljivi stroški so pri nas skoraj vsak 3 mesec. Zadnje čase grem vsak mesec pošteno v minus. Sicer nekaj denarja gre v naložbena zavarovanja ampak vseeno. Vse je tako drago ratalo. Edino dobra stran je ta, da mi od tega meseca dalje v šoli ni treba za otroka plačat malico. Se je tako odločila socialna delavka, ker je spraševala kok nas je v družini.

Lepo se imejte, čeprav je zunaj dež.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 829
22.4.2008 16:15:50   
Laubica
Laubica!
Super , da si dobila voziček. Upam, da si zadovoljna z njim.
ZELO ZADOVOLJNAuser posted image user posted image user posted image user posted image -HVALA TI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je zateuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 830
22.4.2008 16:18:50   
Laubica
O stroških tudi jaz nebi debatirala ker mi gre na jok ko se spomnim- za voziček in nahrbtnik gre denar ki ga je mali pri rojstvu nabral -drugač tak nebi mogla o teh rečeh sanjatuser posted image zdaj smo dali delat papirje za mansardo-je hudo drago,eh saj nima smisla da naštevamuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 831
22.4.2008 16:29:51   
Laubica
 PETELIN
       Zakaj petelin poje tako zgodaj zjutraj? 
       Ker potem, ko se kokoši zbudijo, ne pride do besede! 

NI MU JASNO
       Zakaj si se poročil ravno z mojo mamo? sprašuje sin očeta. 
       Vidiš, se mož obrne k ženi, tudi otroku to ni jasno. 
                                LETEČI ANGEL
      Mami, ali angelčki letijo?
      Ja, angelčki letijo, sinko.
      Ali naša Rozi tudi leti?
      Ne, Rozi je naša služkinja. 
      Očka ji je pa včeraj rekel angelček. 
      Ja, potem bo pa tudi ona letela.

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 832
22.4.2008 17:41:17   
smotka lonib
hojla!

se vid, da mene EMŠO dajeuser posted image . sem šele prejle, ko sem še enkrat gledala slikce v albumu od VIATOR videla, da jih je še nekaj na drugi strani in zdej sem vidla katera je kdo. staram seuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 833
22.4.2008 17:42:16   
smotka lonib
bom šla v lekarno po tablete BILOBIL, da ne bom kot un ata v reklami,  brez hlč šla na avtobususer posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 834
22.4.2008 17:52:20   
KT

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Ni- sva glih pobegnila zdaj pa kuhatuser posted image

Kaj boš dobrega kuhala? In ostale?

Jaz sem si pa fulll jetrc zaželela...pa si jih bom naredila, pa zelenjavo zraven - brokoli, brstični ohrovt.  Ostalim bom sirov burek naredila.

Viator kok imam jaz to rada user posted image  - moj pa takoj nos dobi, kaj nos, surlo, men pa tako hudo dobr - pol pa na skrivaj k moji mami hodim na jetrca user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 835
22.4.2008 17:54:17   
KT
mateyka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 836
22.4.2008 17:56:09   
KT
Nič, grem Alino zbudit, že od 15.30 spi, kdo se bo pa plazil? Jest mogoče user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 837
22.4.2008 18:05:41   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Nič, grem Alino zbudit, že od 15.30 spi, kdo se bo pa plazil? Jest mogoče user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako vama gre v razvojni? Lara tud ne kaže nobene želje po plazenju - je enostavno ne zanima. Vstaja še sem in tja, pa tudi ne s kakim navdušenjem. Najraje sedi pa čveka...le kje se je vzelauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 838
22.4.2008 18:06:42   
viator

Saj sem rekla, da si bomo tipkovnice uničli, ker se slinimo tu zraven. Bomo pisale brez presledkov kot Julči.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ja jaz že imam mal problemov.

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 839
22.4.2008 19:36:03   
Duškica
Kje pa je Julči??

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 840
22.4.2008 19:39:06   
hanna1
Mi smo bili pa na pici,jo je tud Hana jedala,pa ričet dons,ni blo jetrc user posted image user posted image ,pa je čist vse pojedla user posted image user posted image ..trenutno še vse je ,kar ji damo..zdajle me smeh krivi,ko mam muzko šaltano,pa ona čist mim zravn poje svojo arijo user posted image .pa itak se cela ziblje ,ko muziko sliši....aja,na pico smo šli,ker je Blaž zbral 30 zvezdic,kar med drugim vključuje tud pospravljanje sobe...je kr pasalo,pa sva se z šefico te gostilne,kjer smo bili,malo zapletli v pogovor,ker pričakuje čez 2 meseca in tako prisrčno zgleda in je teko začudeno vprašala,če Blaž kar sam pelje Hano ven,pa če jo ima rad,pa kako jo je sprejel,ipd,ker ona ima tud 8 let starega sina.No pol mi je začela razlagat od ene svoje kolegice in njene zanositve,ampak tisto bom kasnej napisala,ker si moram vzet čas--človeška domišljija in prevzetnost včasih ne pozna mejauser posted image user posted image
Pa Blaža in atija sem postrigla,ker moj sine nikol ne bo med dolgolasci,ker ma take ravne lase in tud sam noče,vsaj trenutno,pa je par njegovih sošolcev bolj dolgih lasuser posted image user posted image in odkrito povedano mu tako zelo pristaja-je tak...pobič user posted image ..bognedaj,da bi zdaj on to prebral,me izseliuser posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 841
22.4.2008 19:40:45   
hanna1
Kje pa je Julči??

najbrž je zmatrana,pa za Zalo mora šprintat,ker je brzinska user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 842
22.4.2008 19:44:04   
Laubica
Mujo je šel živet v ZDA in je najel stanovanje.  Kmalu je opazil, da je
v njem
precej miši.
Ker še ni znal dobro angleško, je takole razložil  lastniku:

-Tom and Jerry, you know?
-Yes, I know!
-E pa Jerry! Pun ****  Jerrya

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 843
22.4.2008 19:48:32   
hanna1
Laubica,dobri vici user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 844
22.4.2008 19:49:40   
hanna1
Duškica,za koga že igra tvoj Jure user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 845
22.4.2008 19:50:55   
Laubica
Pa Blaža in atija sem postrigla,ker moj sine nikol ne bo med dolgolasci,ker ma take ravne lase in tud sam noče,vsaj trenutno,pa je par njegovih sošolcev bolj dolgih las in odkrito povedano mu tako zelo pristaja-je tak...pobič ..bognedaj,da bi zdaj on to prebral,me izseli

Maš srečo da si daleč doma -ko mi v zelje hodiš-drugač bi te že prijavlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 846
22.4.2008 19:56:03   
hanna1

Maš srečo da si daleč doma -ko mi v zelje hodiš-drugač bi te že prijavlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   jej user posted image --si pol prislužim,da meni plačajo frizerja user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 847
22.4.2008 19:56:52   
Laubica

user posted image user posted image user posted image   jej user posted image --si pol prislužim,da meni plačajo frizerja user posted image user posted image

Seveda saj pošteno garašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 848
22.4.2008 20:07:35   
hanna1

Seveda saj pošteno garašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image --kikse prikrijem,sam ne komu povedat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 849
22.4.2008 20:16:37   
Duškica

Duškica,za koga že igra tvoj Jure user posted image user posted image user posted image

Železničar (pri U-8)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

si predstavljate čez 10 let...?
muška

Si predstavljate čez npr. 10 let življenje z istim partnerjem?

da (86%)

ne (6%)

ne vem (8%)

Število vseh glasov: 542

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!