|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
22.4.2008 12:08:58   
zvezda71
Smo opazile vsaj jaz user posted image hvala. Sem  že skuhala, ampak ne proseno ampak z pirino kašo in našuser posted image to mlaska vsak dan za večerjo in mu jeuser posted image user posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
22.4.2008 12:24:35   
lemavrica
JAz ne vem več kako tega otroka pripravit da bo vsaj probal kako zelenjavo. Vsak dan je samo jabolka, hruške in banane ( te šele zadnji teden ) in ne vem več kaj mu naresti za jest. Vse kar je delano z mlekom odpade, sadje lahko samo to kar sem ga naštela. Meni se že meša in ne vem kaj naj. Ko pa vidi ali zavoha zelenjavo pa usta skupaj in jok če je treba. Jaz pa zraven v jok, ker vem da bom spet vse stran vrgla.user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
22.4.2008 12:49:17   
Naty 76
Ojla,

kako težko vreme imamo. Komaj čakam petek in sonček.

Guppy upam, da bo vročina hitro minila. En user posted image  za vse tri. Žana je tudi zakuhalo med vikendom, vročina trajala 2 dni, ko je ni bilo več pa se je začel kašelj. Menda, da gre za enega od virusov. Držim pesti, da bi hitro minilo in predvsem, da se ne bi nalezla Maja. Veliko pijte.
Te popolnoma razumem, kako se počutiš.

Tianna .... sorry .... ne včeraj te nisem podila. Sem videla, da si ista kot jaz. Rečem da grem, potem pa še najde kaj za pogledat in je takoj še pol urce ali urca mimo.

Sandra zakaj misliš da bi bilo mleko slabše? Ker se bolj pogosto doji. Ko sem imela angino in imela antibiotik se mi je porajalo isto vprašanje. Zdravnica je rekla, da ni možno.

Toplice sva odpovedalauser posted image . Bomo šli kasneje, ko bomo vsi zdravi. Če se že pozdravita do konca tedna, se bojim, da se ne bi kaj ponovilo. Bomo šli pa na kak enodnevni izlet. Glavno, da bomo skupaj.

Grem zdaj, ko spita, skuhat kosilo še za nas.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
22.4.2008 13:24:07   
annie
Pozdravljene,

pri nas je tudi kar pestro, saj ga zobki res zelo matrajo user posted image , zraven tega pa je še precej prehlajen, tak da mu noska skoraj na vsake 2 h pucam...bošček...ah bo že.

Drugače pa naš zadnja dva dni tudi kar precej na zizi visi, Gh pa bolj malo poje. Mislim, da zaradi zobkov. Zdajle mu kuham kosilo, samo ziher zaman...user posted image

Bolani user posted image in mamice čimprej se pozdravite user posted image

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
22.4.2008 13:40:39   
Anonimen
Ojla punce!
Moj mišek spi drugo rundo, jaz pa pomivam... In zdraven malo čekiram RR, seveda. user posted image  Za kosilo je pojedel zelenjavno mineštrco in je vse zmazal. Preveč! Ampak kaj, ko je tako jokal, če mu nisem dala več. user posted image  Ne vem, očitno je bil res lačen.
user posted image  Koliko g/ml pojejo vaši user posted image  za kosilo?? Meni se je to danes zdelo res too much.

Lemavrica, kaj pa, če mu zmešaš sadje + zelenjavo? Ne 50:50, ampak tako, da sadje prevladuje. Za začetek mislim. Al tudi tako ne gre? Hmmm... Nimam pojma kako bi ga navadila. Naš ima zelo rad zelenjavo, včasih mu tudi žlico kisle smetane dam zdraven in še bolj z užitkom poje.

Naty, ni panike. user posted image  Sej sem bla že v postelji in v pidžami, pa me je ta RR kar posrkal vase. user posted image  A toplice ste odpovedali? Mah, pa boste šli drugič. Važno, da ste vsi zdravi. user posted image

Annie, tudi mi čakamo ta zobek.

(odgovor članu annie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1380
22.4.2008 13:48:03   
lemavrica
Ne točno ve da je zraven še nekaj kar njemu ni ok. Ne vem kako ampak ve. Sem mu zadnjič hotla dat bučke tako da sem še jabuček dajala pa ni šlo. Danes mu spet zelenjavno juhico kuham, upam da bo jedu.
Vsaj banane mi je začel jesti, tako da čez dan dobi cca. 1 babano, jo kar lepo grize.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
22.4.2008 13:51:32   
Anonimen
A banano mu daš kar v koščkih al kako?

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1382
22.4.2008 13:53:11   
lemavrica
Držim mu jo on jo pa odgrizne, prevalja v ustih in poje. V kašici mu jo pa fajn s vilco speštam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
22.4.2008 13:55:43   
Anonimen
user posted image  Bravo! user posted image  Jaz bi mu jo tudi dala tako, ma kaj, ko bi kar cel kos pogoltnil. user posted image  Ne vem, če bi prej v ustih pomečkal. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1384
22.4.2008 14:00:04   
lemavrica
Jaka čist malo odgrizne, če pa slučajno zagrabi kak velik kos za katerega vem da ga ne bo mogel zgristi mu ga pa vzamem ven iz ust ( to se grozno sliši da otroku jemljem hrano iz ust ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
22.4.2008 14:01:22   
Rožica*
Tudi jaz mu tako dam koščke (banane, jabolko, grozdje,kekse...), al pa da sam odgrizne...
Če odgrizne preveč in ne more zmleti v ustih navadno izpljune.
Tianna mislim da moraš kar poizkusiti, saj naši user posted image  tudi niso kar na enkrat znali lepo zmleti v ustih. Tudi našega je večkrat potegnilo na bruhanje, zdaj pa kar gre.
Ko mu ponudim kaj novega pa navadno tudi ne je tako lepo.
danes sva jedla žemljico. Prvič!
Sredica se mu je tako sprimila, da je imel vse na nebu in ni mogel pojesti.
Verjamem da bo drugič šlo bolje.
Poizkusi.

lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
22.4.2008 14:01:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Jaka čist malo odgrizne, če pa slučajno zagrabi kak velik kos za katerega vem da ga ne bo mogel zgristi mu ga pa vzamem ven iz ust ( to se grozno sliši da otroku jemljem hrano iz ust ).

Uf, kolikokrat sem mu morala jaz jabolko vzet ven iz ust, ker se mu je odlomil prevelik košček..

Neposredna povezava do sporočila: 1387
22.4.2008 14:32:03   
LINA31

JAz ne vem več kako tega otroka pripravit da bo vsaj probal kako zelenjavo. Vsak dan je samo jabolka, hruške in banane ( te šele zadnji teden ) in ne vem več kaj mu naresti za jest. Vse kar je delano z mlekom odpade, sadje lahko samo to kar sem ga naštela. Meni se že meša in ne vem kaj naj. Ko pa vidi ali zavoha zelenjavo pa usta skupaj in jok če je treba. Jaz pa zraven v jok, ker vem da bom spet vse stran vrgla.user posted image

Jaz sem mu danes dala gor malo parmezana in je celo pojedel 10 žličk, ampak očitno je imel dovolj, saj potem tudi zize ni hotel.

Neposredna povezava do sporočila: 1388
22.4.2008 14:40:44   
lemavrica
Verjamem da je ful lažje če mu lahko daš zraven kislo sm ali kaj podobnega. Pri nas to žal odpade.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
22.4.2008 15:16:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Poizkusi.

lp.

Bom, hvala. user posted image  
Samo moj ne izpljune. user posted image  

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1390
22.4.2008 15:43:12   
lemavrica
AAAAAAAAA danesje pa nemogoč, ne morem za 5 min stran da ne tuli. Sem mu šla za jest delat in je tulil, grem na wc tuli. Če mu grem iz vidnega polja tuli, pol je pa še napol statičen in nič ne more. Naj bo konec današnjega dne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
22.4.2008 15:55:47   
helenav

AAAAAAAAA danesje pa nemogoč, ne morem za 5 min stran da ne tuli. Sem mu šla za jest delat in je tulil, grem na wc tuli. Če mu grem iz vidnega polja tuli, pol je pa še napol statičen in nič ne more. Naj bo konec današnjega dne.

user posted image user posted image aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...pri nas je tudi tako..pa še spat noče

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

Neposredna povezava do sporočila: 1392
22.4.2008 16:53:59   
Naty 76
Pri nas bo še pestro. Žana je spet zakuhalo in tudi on se danes samo crklja. Zaspi v naročju (ponavadi nikoli) in takoj ko ga odložim začne stokat.

Zdajle se pa igrava. Žan meče na tla škatlico s tik tak bonbončki, mami pa pobira. Se je že začelouser posted image .

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
22.4.2008 17:27:39   
nana 27
Ojoj, ko tole berem user posted image  ...punce, upam, da se čim prej pozdravite user posted image user posted image user posted image pa tudi mali bolančki. Držim pesti, da se vsem čim prej povrne zdravje!!!! Tianna, za kosilo poje okrog 120ml (tako od oka user posted image ). Popoldne pa zna pojest 200ml sadja. Je pa samo čisto zmiksano user posted image  Bom kasneje več napisala...zdej gremo tavelikega z mašinco strižt user posted image  

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
22.4.2008 17:38:25   
sandra85
zvezda hvala user posted image
guppy user posted image user posted image user posted image za Marka, user posted image user posted image zate! upam, da ni nič hujšega!

IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Sandra zakaj misliš da bi bilo mleko slabše? Ker se bolj pogosto doji. Ko sem imela angino in imela antibiotik se mi je porajalo isto vprašanje. Zdravnica je rekla, da ni možno.

ja, včeraj in danes ponoči  se je skozi dojil, prsa imam čisto mlahava, kot vrečka (nikoli še nisem imela take). no, danes je malo bolje, saj je pojedel dopoldansko malico, kosilo in popoldansko malico user posted image upam, da bo to noč spal

Enej je danes (po mislim, da 1 mesecu) pridno papal. pojedel je 180ml sadja za malico, 220ml kosila (kus-kus z brokolijem, blitvo in bučkami), za popoldansko malico pa 2x fruchtzwerge - no umes se je 2x dojil-uspaval

js sem pa danes takoooo zmedena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! me je prej oče klical, nej si mal spočijem(ker imam spet vročino), da bo prišel po Eneja...in zdaj sem brez njega že dobri 2 uri....ma fulll paše, ker sem pogledala film, poslušala najljubše komade na ves glas po dolgem časuuser posted image ............................... ampak ga pogrešamuser posted image no, se bom mogla navadit-že vidim, kako enej uživa pri dedeku, ki je čist nor na njegauser posted image
naslednjič bomo to izvedli, ko bo dragi doma-bo bolj zanimivouser posted image

grem zdaj še maile pogledat, pol pa pred TV
papa

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
22.4.2008 17:39:23   
lemavrica
Zdele je malo zaspal. Prej sva se matrala z korenčkom, karfjolo in porom,pa ni šlo oz. je pojedel ene par žlic,pa še to samo zato ker sem mu vmes dajala Frutek jabolko in korenje. Samo zdej bom pa vztrajala, jutri ponovi vajo samo mu ne bom pora dala vmes. Se bo moral navadit tudi na zelenjavo.
Jaz ne vem kaj mu je da je tako siten. Pomoje ga spet zobki matrajo ker se nenormalno slini, kar teče mu iz ust, rutka zdrži cca. 1h preden je totalno premočena.

Pa še lubi neki zoprnega dela in je bolj ko ne siten. Imam pa res srečo, dve tečnobi na kupu user posted image

Sandra user posted image  za očeta. Ti si pa le odpočij.user posted image

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 22.4.2008 17:41:21 >

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
22.4.2008 18:58:32   
sandra85

Sandra user posted image  za očeta. Ti si pa le odpočij.user posted image

hvala user posted image
Eneja še ni.....še malo pa bom poklicalauser posted image (ga moram skopat-dober izgovor,a? ma sem smotana!)user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 1397
22.4.2008 19:59:15   
Anonimen
Dober večer!

Sandra, user posted image  za nonota! Je pasalo a? Si boljše? Vročina?

Vidim oz. berem, da imate tudi ve pestro. Jaz sem ga zdaj sicer dala spat, ma po drugi rundi popoldanskega spanca je bil kar naporen.

Aja, sem pri oktobrki Skuštrani naročila MAI TAI. V petek ga dobim. user posted image  Komaj čakam. Upam, da bo tako fajn, kot je na tistih filmčkih. user posted image  

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1398
22.4.2008 20:24:11   
LINA31
ŽANA tudi ta tečna dajeuser posted image . Eno uro se mi je zbujal, ko sem ga odložila v posteljico. Trenutno spi, meni pa se rolauser posted image .

Tianna...Žan sadja poje tolk kukr mu damuser posted image user posted image , od 150 ml do 180 ml, pa mlečnih izdelkov in kaš tudi poje od 120 ml do 180 ml, pri zelenjavi pa se konča....tam ene 60ml.

Sandra...super za dedija. Tudi meni ga moja sestra ali mamica vzameta in si lahko odpočijem. Včasih res fulll pašeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
22.4.2008 20:44:52   
Anonimen
Moj pa se zdaj full premetava v postelji, prav kotali se... user posted image  Imam feeling, da se bo zdaj zdaj zbudil. user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.