|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
22.4.2008 13:51:52   
ozziebo
Anita- ene imate probleme z mozolji, jaz pa z lisami oz. hiperpigmentacijouser posted image ?! V prvi nos. so se mi pojavile temnejše lise po obrazu, kao da po porodu zginejo, ja, bi rada vidlauser posted image . So se mi poznale ves čas, samo, da so bile bolj opazne, če sem bila na soncu. Zdaj pa dva meseca sploh ne grem ven brez kreme za sonce, pa sem taka, kot bi me nekdo mal zapekel, ampak sam okrog oči in ustuser posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
22.4.2008 13:55:48   
naty13
Sayuri kje si pa ti dobila podatek, da ima  žena Zrneca rok julijauser posted image  Anita pravi, da avgusta, Erin pa junijauser posted image  

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
22.4.2008 13:59:02   
anita goitan
Naty jaz ne vem kdaj ima Sabina rok, sem samo po trebuščku iz fotke sklepala da bi znala bit našauser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
22.4.2008 14:00:22   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Sayuri kje si pa ti dobila podatek, da ima  žena Zrneca rok julijauser posted image  Anita pravi, da avgusta, Erin pa junijauser posted image  

Veze user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
22.4.2008 14:01:14   
anita goitan
ozziebo aha saj to sem pa že nekje prebrala, da v našem obdobju je nujna zaščita z močnim faktorjem, sam jaz že prav čakam da se sonček pokažeuser posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
22.4.2008 14:07:26   
dojenč
me je kar malo strah kaj bo šele poleti.
pa tako rada ko se sončim, letos pa to odpade
tatly-ana-ptujčanke kje ste se zgubile.še prej bom šla z bambi na kavo,kot pa s svojimi sokrajankamiuser posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
22.4.2008 14:53:18   
renatka
Pozdravljene vse stare in nove user posted image !
Ker me že nekaj časa ni bilo na forumu sem se malo zgubila!
Glede teh majčk, jaz bi si jih naročila več, pa ne vem ali prek spleta ali preko kater od vas? Nekaj sem brala za nazaj pa ne vem kak ste si jih ve naročile: Prosim če mi katera odgovori!user posted image

Maja T-za srečanje 18.5. še ne vem kako bo, ker ima moja sestra 19.5. rojstni dan in ne vem kdaj bo praznovala, če pa ne bo praznovala takrat pa lahko greva skupaj, ker dvomim da bo moj user posted image  šel z menoj.
Erin- nov pregled 5.5.

Ima katera težave z hrbtenico, jaz sem ravno danes bila pri ortopedu ker me vedno bolj boli  križ in hrbtenica in se še ni odločil, kaj bi narediluser posted image !
lepe pozdrave vsem! 

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
22.4.2008 14:56:42   
mishel
Majčke naroči sama kar preko maila. Mojca je pridna in na vsa vprašanja odgovori. Njen naslov pa je nekaj strani nazaj, ne vem več kje user posted image . Mogoče ga katera ve na pamet user posted image ?!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu renatka)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
22.4.2008 15:23:00   
naty13
naslov od mojce za majčke:

nalepkice@gmail.com

Ne pozabi povedati, da si avgustovka 2008. Mislim, da ima za nas ugodnejše cene. Jaz sem jih pravkar naročila, oz sporočila naslov, da mi jih pošlje

Maja T. v koliko časa si dobila majčke od Mojceuser posted image

pa pa

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
22.4.2008 15:24:55   
naty13
Aja punce, a že kej veste kdaj ostanete domauser posted image  Glede na to, da boste nekatere prej koristile še dopust, boste že nekje proti koncu maja doma. Kako imate urejeno s temuser posted image  

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
22.4.2008 15:48:07   
petrushka
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

hvala za odgovore maja t.
jaz sem si vlekarni kupila ta sirup omga 3(ker rib res sploh videt ne morem)pa me je malo vest pekla da nebi bila mojauser posted image  brez kakega minerala,
ampak je tudi ta sirup tako ugaben,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image d a ga res ne morem,včasih zvečer vzamem kako žliko sedaj pa še grem malo delat pol pa ajat

Živjo! Če ti je sirup ogaben, si rajši kupi kapsule, ki jih zaužiješ enkrat na dan po obroku. Je pa več proizvajalcev, Fidimed, Esi,... Ma v lekarni jih imajo sigurno.

LP

Petra

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
22.4.2008 15:50:49   
dojenč
kakšno masažno pa si kupila, midva z mojim sedaj urejava stanovanje pa sem rekla da za kopalnico bom pa jaz poskrbela, ker res hočem da je in,...
odločila sem se da bo masazna, pa trikotna, ker bo lepo v kot pasala, pa stopnička se pride, tako da bo banja malo višja,
je pa včeraj tast,(nasveti)rekel mojemu, ko so se pogovarjali kako pa kaj bo, pa mu stari rece;pa zakaj bi imel bano, to toliko prostora zavzame, jaz pa sem si mislila, jojjjj ata kak ste tečni, kaj pa je zaj to takega če pac hočem imeti banjo ne pa tuš kabine.
full rada si naredim kaki sprostitveni večer, dišave, svečke,... pa še tega so mi faušuser posted image .pa itak bo potle fajn ko se bo našauser posted image  kopala, pa bo lahko po mili volji uzivala v bani.
joj ti toti naši tastje in tašče.
tašča pa jeuser posted image .včeraj ko so še neke cigle nosli pa sem hotela pomagat(ej če pa mi je sedaj tak nerodno, ko nesmem nič težkega delat, pa samo poleg gledam, pa špricare nosim)no pa sem včeraj nekaaj malega pomagala, pa me je tašča videla pa je mojega user posted image pa svojeuser posted image ga tak nadrla,user posted image kaj se ona greta da me pustita delati, pa če sta malo zmešana, pa da sta butla,...saj sta mi rekla, nič ne delaj, jaz pa sem pač trmasta, pa sem ampak nič dosti, res tolko da sem se malo razmigala, ker mi 8 ur sedenja v pisasarni povzroča težave.kake jima je spovedala, pa še v rit jih je nabrcala(za hec)user posted image ampak jaz sem se tak smejala, da sem se skoraj polulala, pol pa je tašča nekam sla pa sta imela take povešene nose pa mene tak postrani gledala.user posted image .res sem se nasmejala.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
22.4.2008 15:54:57   
dojenč
Aja punce, a že kej veste kdaj ostanete doma Glede na to, da boste nekatere prej koristile še dopust, boste že nekje proti koncu maja doma. Kako imate urejeno s tem

mislim da se začne nekje 2 meseca pred pdp, tu nekje.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
22.4.2008 16:02:22   
ANA_P
dojenč, I'm still here user posted image

A tatly je tudi Ptujčankauser posted image , to pa nisem niti vedela. Vidim da si pridna čvekica, tukaj gor, vse preberem, se tudi dnevno javljam. Si že imela 3D? Aja, sem te že zadnjič spraševala, pa menda nisi videla, kdaj pa imaš ti materinsko šolo?

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
22.4.2008 16:18:55   
dojenč
ana_p-materinsko šolo imam 9 junija ob 11 uri.?pa ti

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
22.4.2008 16:21:08   
dojenč
ja tatly pa (še ena nevem kera)je sokrajanka, res bi se lahko zmenile za kako kavico, ko bo malo lepše vreme
naše gorenjke lepo organizirajo srečanja, me štajerke pa smo čisto autuser posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
22.4.2008 16:36:49   
ANA_P
jaz sem si zdaj zrihtala 19.5. ob 11h. Sem mislila da se bova tam srečali.
Za kafe pa imam vedno čas, samo rečite, itak se Ptujčanke lahko dobimo nekje  na Ptuju, kar se pa tiče drugih srečanj izven Ptuja, pa pri meni ne bodo šla. Sem namreč v bolniški.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
22.4.2008 16:49:33   
iva77
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Aja punce, a že kej veste kdaj ostanete domauser posted image  Glede na to, da boste nekatere prej koristile še dopust, boste že nekje proti koncu maja doma. Kako imate urejeno s temuser posted image  

Ej, jest sem že od 05.01.08 doma na bolniški

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
22.4.2008 16:56:57   
URSKAP
Ojla!
Mi smo ravno iz pregleda MF vse je OKuser posted image  in upamo da bo tako tudi ostalo. Drugač mi pa kar skomine delate s temi masažami. Sem slišala da je v Kranju nek "salon" prav specializiran za nosečniško masažo in da pomagajo pri težavah ki te tarejo - boleča hrbtenica, zastajnje vode,.. a katera kaj ve o tem?
Danes sem dobila majčko od Mojce in je super, je sama izbrala velikost glede na moje mere in je čist zadela, res super.

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
22.4.2008 17:02:52   
ANA_P
URSKAP, čestitam za dobro opravljeno MF user posted image

(odgovor članu URSKAP)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
22.4.2008 17:05:46   
ANA_P
kar se pa tiče masaž, pa nimam pojma. Vem da pri nas na Ptuju ni nikjer masaže za nosečnice. Sem pa prejšnji teden kolegici kupila za rojstni dan bon za 1 urno Tao masažo z vročimi kamni v hotelu Primus na Ptuju, baje je bajna masaža, tako da si jo bom enkrat takoj po porodu privoščila, bo pa ati ta las čuval user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
22.4.2008 17:34:48   
Zoja Miša
http://shrani.si/f/29/IA/1KFpK2fX/img1105.jpg

Evo punce moji majčki! Sicer jih še nisem probala, a se mi zdita super! Počakam še na Dojenčevo - naj se pazi poštar, če je jutri ne prinese, potem pa vse v stoj in vam bom še kakšno slikico z oblečeno majčko pripopala!
Mi je pa žal ja, da si jih nisem naročila več!user posted image Ampak to pa lahko tako še naredim, ne?!

Dojenč, sem se nasmejala tvoji zgodbici, a ima tvoja tašča prav, nič ne pretiravaj, ker je hitro kaj preveč!

Naty, jaz bom porodniško, če bo vse o.k nastopila šele začetek avgusta, a grem prej še na dopust za 14 dni (konec junija, začetek julija) in potem bom morala iztržiti kakšen teden ali 2 bolniške, da ne bom celga dopusta dajala, bi si ga pol prenesla na drugo leto, ko mi bo bolj prav prišel!
Tako da sliši se veliko še službe, po drugi strani pa me je prav groza, ko bom res šla. Pač rada hodim v službo!

Bodite pridne, še čvekajte! Sonček kuka iza oblakov, tako da lahko grete tudi kaj na sončeka!

Tejkaz, upam, da je Eva bolje?
Erin, ti pa uživaj v pranju. Ti lahko še jaz kakšne cote prinesem, če imaš sedaj mogoče veselje prati! user posted image
Sayuri, kakšne veze pa imaš? Če Jureta poznaš osebno, sem ti kar fauš!!!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
22.4.2008 17:36:20   
Zoja Miša
Miškolinček tudi tebi ku-ku, ker sem te prej zgrešila!!!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
22.4.2008 17:53:44   
naty13
Zoja Miša imeli bova enako majčko, samo jaz sem si v zadnjem hipu premislila in namesto roza naročila v lila barvi. user posted image  Koliko časa pa si čakala na majčkeuser posted image  Midve z Mojco sva se danes zmenile za naročilo in sem ji dala tudi naslov.

Dojenč user posted image user posted image user posted image  za taščo. Moja mi je v prvi user posted image  težila in tulila name, ko sem bila v osmem mesecu nosečnosti, če res ne morem nič delat, ker je ona dvorišče pometala, jaz pa sem mojga prišla pogledat. Katastrofa. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Namesto, da bi rekla malo počij, me krega zakaj ne delam. user posted image  Za mojo taščo user posted image , dojenč za tvojo pa user posted image .

Jaz sem pa zdej že ene pol urce taka omotična, kar poležavala bi. user posted image  Zanimivo, da se mi je to dogajalo tudi v prvi user posted image  in to tudi okoli 18h popoldan, pa tja do 19h sem imela krizo. Bi kar poležavala. user posted image

pa pa

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
22.4.2008 18:37:29   
sayuri
JAz imam tudi zlato taščo in tasta, mamo in očeta - ma sploh vse okrog mene, ki me pedenajo in strežejo iz vseh strani user posted image . Glede tega pa res nimam kaj reč. PA ne samo zdaj-tudi na splošno. Res sem srečna, da je tako. user posted image
NAty, današnji dan je katastrofalen - jaz tud že cel dan poležavam, pa dremljem, pa spim, user posted image  in komaj čakam, da bom šla na posteljo.... Si obetam jutri malo lepšega vremena in tudi zame lepšega počutja user posted image .
A še katero bolijo sramne kosti? JAz že nekaj dni komaj hodim user posted image  Se premikam, kot kakšna gos in to čisto počasi. user posted image  SAj so me v prvi user posted image  tudi bolele, ampak zadnji mesec. Tole pa že kar sedaj user posted image
Zoya, luštni majčki. Zdaj se moraš slikat še s trebuščkom user posted image . RAzmišljam, da bi eno s kratkimi rokavi tudi jaz vzela user posted image  user posted image  Zrneca pa ne poznam jaz osebno, pač pa moževa sestra, ki se giblje v teh krogih  - je tudi igralka. PA se je ravno na viktorjih z Jurijevo ženo pogovarjala user posted image . ZAto vem, da ima julija rok.
Ste me spomnile, ko govorite o masažah, da imam jaz še vedno en darilni bon za 70€ za izkoristit user posted image  v nekem welness centru. Sam meni je to tko zoprno - ne maram kozmetičark, masaž (razen moževeuser posted image ), savn in podobnih "razvajanj"user posted image ....ne maram tega in ne vem, kaj bom s temi bonom naredila user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?