dojenč
|
kakšno masažno pa si kupila, midva z mojim sedaj urejava stanovanje pa sem rekla da za kopalnico bom pa jaz poskrbela, ker res hočem da je in,... odločila sem se da bo masazna, pa trikotna, ker bo lepo v kot pasala, pa stopnička se pride, tako da bo banja malo višja, je pa včeraj tast,(nasveti)rekel mojemu, ko so se pogovarjali kako pa kaj bo, pa mu stari rece;pa zakaj bi imel bano, to toliko prostora zavzame, jaz pa sem si mislila, jojjjj ata kak ste tečni, kaj pa je zaj to takega če pac hočem imeti banjo ne pa tuš kabine. full rada si naredim kaki sprostitveni večer, dišave, svečke,... pa še tega so mi fauš .pa itak bo potle fajn ko se bo naša kopala, pa bo lahko po mili volji uzivala v bani. joj ti toti naši tastje in tašče. tašča pa je .včeraj ko so še neke cigle nosli pa sem hotela pomagat(ej če pa mi je sedaj tak nerodno, ko nesmem nič težkega delat, pa samo poleg gledam, pa špricare nosim)no pa sem včeraj nekaaj malega pomagala, pa me je tašča videla pa je mojega pa svoje ga tak nadrla, kaj se ona greta da me pustita delati, pa če sta malo zmešana, pa da sta butla,...saj sta mi rekla, nič ne delaj, jaz pa sem pač trmasta, pa sem ampak nič dosti, res tolko da sem se malo razmigala, ker mi 8 ur sedenja v pisasarni povzroča težave.kake jima je spovedala, pa še v rit jih je nabrcala(za hec) ampak jaz sem se tak smejala, da sem se skoraj polulala, pol pa je tašča nekam sla pa sta imela take povešene nose pa mene tak postrani gledala. .res sem se nasmejala.