Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 22.4.2008 9:09:12
|
|
|
|
Laubica
|
Samo da se pohvalim -dobila se ravnokar težko dočakan voziček-ful sem važna Lepo da ste se načvekale -tako se dela
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 22.4.2008 9:09:43
|
|
|
|
BrinaS
|
Zirafa za porocne priprave in vse najlepse tvoji princeski pa kaj soncka poslji v Slovenijo
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 22.4.2008 9:11:00
|
|
|
|
BrinaS
|
Laubica
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 22.4.2008 9:16:02
|
|
|
|
Laubica
|
ŽIRAFA ČESTITKE ZA TVOJO PRINČIPESO KI IMA ŽE POL LETA
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 22.4.2008 9:34:25
|
|
|
|
Tanayya29
|
tevž vse najboljše,prav tako izabela... PA DOBRO JUTRO.... evo kavico vam skuham
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 22.4.2008 9:41:46
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Samo da se pohvalim -dobila se ravnokar težko dočakan voziček-ful sem važna superca..jaz ga pa še čakam....nekje drug teden bi mogu bit že pri nas...jupiiiiiiiiiiiiiiii Žirafa...superca za priprave, ti vzame kr časa a ne? ..pa držim pesti za malo princesko, da bo na pregledu vse ok.... Tanayya..zadnjič si pisala, da vam neka kremca ful nuca in sem te spraševala katera, če to ni skrivnost seveda?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 22.4.2008 9:46:36
|
|
|
|
sonchek
|
Tevž pa danes praznuje...vse najboljšeeeeeeeeee pa seveda vsem ki ste pred kratkim praznovali tudi.... Tannaya hvala za kavico..grem zdele še mal jo spit...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 22.4.2008 9:48:15
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 ORANŽA-da, kdaj prideš v Šk. Loko? Pa užaljena sm da veš. DOBRO JUTRO! Zakaj pa? Dobro jutro k si me preimenovala Izabela vse naj naj naj. Žirafa, če boš že v slo, bi se pa lohk tud do naše prestolnice kak dan pripeljala, pa da še v živo kkšno rečemo . Tintin kako ste? Laubica super za vozek vreme: ah škoda zgubljati besed. Mi smo čez praznike hotli it na morje pa zdej ne bomo šli k je tako gnilo vreme. Zdej bomo pa doma mal delali. Nč grem mal pospravljat, popoldan imava pa posvetovalnico in cepljenje. Se beremo....
< Sporočilo je popravil Oranža -- 22.4.2008 9:49:18 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 22.4.2008 9:51:53
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS Zoo - super ideja za srecanje. Nam je pa nas zivalski vrt vsec, pa se letne karte zanj imamo. Moje mnenje je, da je Slovenija itaq premajhna za kaj vecjega. Ga ni sposobna sfinancirat. Je pa druzinam oz. otrokom prijazen, imajo veliko poucnih ur, kjer spoznavajo razlicne zivali, lahko jih hranis, praznujes v zoo RD, imajo poleti organizirane tabore, lahko otroci prespijo in opazujejo ponoci, kaj delajo zivali ... http://www.zoo-ljubljana.si/ Sej velikost ni problem, gre bolj za urejenost, pa pol kletk je praznih pa tko.....Kar se pa financiranja tiče se pa strinjam, italk še tega ne porihtajo tko kt je treba!!Ej, to je samo moje mnenje!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 22.4.2008 10:04:17
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Tevž pa danes praznuje...vse najboljšeeeeeeeeee pa seveda vsem ki ste pred kratkim praznovali tudi.... Tannaya hvala za kavico..grem zdele še mal jo spit... sonchek tea tree od justa,oprosti pozabla sem naisat . Kako sta opravili včeraj?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 22.4.2008 10:07:30
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca Tale Baby book smo dobili pa v materinski šoli v Kr....ste ga ostale tudi? Jaz sem ga dobila že v paketku gradiv pri G, takoj ko mi je potrdila . Pa potem mi je še en izvod uvalila preden me je na rok napotila na naslednji pregled v porodnišnico. IZVIRNO SPOROČILO: Oranža aja zmer pozabim vprašat: Punce a bo ktera koristla po porodniški skrajšan delovnik (4 ali 6 ur) A 5 ur se pa ne da? Hmm, odvisno. Če dobim nazaj staro delovno mesto, ne; če me pa premestijo, pa z veseljem... S temle se pa deloma strinjam. Imam občutek, da se kakšna vprašanja glede včasih kar izgubijo med poplavo humorja. Pa da ne bo pomote, smeh ni greh in luštno je videt, da vam "dogaja", ampak količinsko je pa toliko strani res težko prenesti. Kakšni zelo dolgi citati so malce odveč. Tole je bilo pa moje. In se še vedno podpišem pod to. Nobeni nisem prepovedovala ničesar ali katere preganjala drugam, svoje mnenje pa lahko povem tako kot ste ga ostale. Pa še vedno se mi zdi, da sem napisala tako nežno, da res ne vidim razloga, da bi bila katera užaljena!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 22.4.2008 10:10:08
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 sonchek tea tree od justa,oprosti pozabla sem naisat . Kako sta opravili včeraj? Pa kaj je zdaj s tem Justom - je OK za dojenčke ali ne. Jaz sicer Eucasol uporabljam, ampak kreme si pa ne upam po Mamuškinem opozorilu. Žirafa, a je res že več kot 6 mesecev. Joj, gre to hitro. Prva dva meseca, ko smo se s pikico še lovili, sta mi minevala tako počasi, zdaj ko je pa tako lepo, pa čas nori.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 22.4.2008 10:41:09
|
|
|
|
Tanayya29
|
Pa kaj je zdaj s tem Justom - je OK za dojenčke ali ne. Jaz sicer Eucasol uporabljam, ampak kreme si pa ne upam po Mamuškinem opozorilu. No za nas je OK,ima res lepo kožo in mi ni treba uporabljati advantana več.Sj ga namažem čist mal po prizadetih delih,pa še teh skorajda ni več... Nam je super!!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 22.4.2008 11:19:31
|
|
|
|
Laubica
|
Mi imamo BABY LUUF ki je brez mentola in ga lahko uporabljaš od 3.m. dalje in ga mažem po prsih po hrbtu in podplatih
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 22.4.2008 11:20:47
|
|
|
|
BrinaS
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: Oranža aja zmer pozabim vprašat: Punce a bo ktera koristla po porodniški skrajšan delovnik (4 ali 6 ur) A 5 ur se pa ne da? Hmm, odvisno. Če dobim nazaj staro delovno mesto, ne; če me pa premestijo, pa z veseljem... Tudi jaz močno razmišljam o 6 urnem delavniku. Vsaj na začetku. Mama11 lahko vzames 4, 5, 6 ali 7 urni delavnik. Oranza, mogoce gledam jaz ljubljanski zoo z drugimi ocmi. Se popolnoma strinjam, da imajo zagrebski, dunajski, londonski zivalski vrtovi vec zivali, predvsem eksotov, samo nam je nas zoo v neposredni blizini in ga jemljemo kot beg iz betona v ''naravo'', kjer lahko zdruzimo prijetno s koristnim - sprehod, ogled zivali, igranje na igralih, Da pa so kletke prazne se pa ne strinjam. Tanayya, fino da vam krema pomaga.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 22.4.2008 12:46:18
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Samo da se pohvalim -dobila se ravnokar težko dočakan voziček-ful sem važna Lepo da ste se načvekale -tako se dela super
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 22.4.2008 12:47:09
|
|
|
|
Tanayya29
|
Tanayya, fino da vam krema pomaga. hvala,sem tudi jaz vesela.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 22.4.2008 12:49:12
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS Oranza, mogoce gledam jaz ljubljanski zoo z drugimi ocmi. Se popolnoma strinjam, da imajo zagrebski, dunajski, londonski zivalski vrtovi vec zivali, predvsem eksotov, samo nam je nas zoo v neposredni blizini in ga jemljemo kot beg iz betona v ''naravo'', kjer lahko zdruzimo prijetno s koristnim - sprehod, ogled zivali, igranje na igralih, Da pa so kletke prazne se pa ne strinjam. se strinjam z brino .
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 22.4.2008 12:50:28
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža aja zmer pozabim vprašat: Punce a bo ktera koristla po porodniški skrajšan delovnik (4 ali 6 ur) jaz žal ne,v vrtcu je to nemogoče.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 22.4.2008 12:53:08
|
|
|
|
Tanayya29
|
Da,vam ne bom samo kavice kuhala,pa vam danes skuham pravo kosilo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 22.4.2008 13:03:57
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS Oranza, mogoce gledam jaz ljubljanski zoo z drugimi ocmi. Se popolnoma strinjam, da imajo zagrebski, dunajski, londonski zivalski vrtovi vec zivali, predvsem eksotov, samo nam je nas zoo v neposredni blizini in ga jemljemo kot beg iz betona v ''naravo'', kjer lahko zdruzimo prijetno s koristnim - sprehod, ogled zivali, igranje na igralih, Da pa so kletke prazne se pa ne strinjam. se strinjam z brino . Tudi jaz se strinjam z Brino-zdaj ko smo bili v nedeljo so imeli na vsakem ovinku mizico in si spoznaval plazilce me je kača lupčkala -kako nežno kožo ima -so mi od nekdaj kače všeč,sin je pa pijavko imel na roki ,močerada,kačo,žabo mislim res se trudijo v LJ ZOO
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 22.4.2008 13:04:15
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Pa kaj je zdaj s tem Justom - je OK za dojenčke ali ne. Jaz sicer Eucasol uporabljam, ampak kreme si pa ne upam po Mamuškinem opozorilu. No za nas je OK,ima res lepo kožo in mi ni treba uporabljati advantana več.Sj ga namažem čist mal po prizadetih delih,pa še teh skorajda ni več... Nam je super!!!! No, sem prav vesela, da vam ustreza! Zato k sem vidla da nam pomaga in se mi je zdel, da bi znal tud vam. Mama11, jaz sem pa ravno pri eukasolu bolj skepticna... jaz mam namrec kar hudo alergijo na cvetni prah in ko je promotorka s tem spricnila po luftu sem se 14 dni kihala. Laubica- tud mi mamo to kremo, sam za prehlad, za kozo pa just, ker edini pomaga! Grem pisat diplomo...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 22.4.2008 13:05:32
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Tevž pa danes praznuje...vse najboljšeeeeeeeeee pa seveda vsem ki ste pred kratkim praznovali tudi.... Tannaya hvala za kavico..grem zdele še mal jo spit... sonchek tea tree od justa,oprosti pozabla sem naisat . Kako sta opravili včeraj? Aja sem čist pozabla povedat...nč zaenkrat imam dieto brez jajc ..pa kri so ji vzeli, da bodo pogledali, če je na kaj alergična...prov na hitr so naju odpravl, pa eno kremo s cinkom mi je dala...to je pa tudi vse...na hitr jo je pogledala je rekla da ima suho kožo..pa da lohk ni nič, da bo s časom izzvenelo ali pa da je pač alergija... K jo ji pa kri jemal j pa kričala k da bi jo iz kože dajal...pa še tri smo jo držale..pomoje bl zaradi ega... Kok ste pa vi daleč s preiskavami?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 22.4.2008 13:08:30
|
|
|
|
Laubica
|
Laubica- tud mi mamo to kremo, sam za prehlad, za kozo pa just, ker edini pomaga! JOJ sem sfalila -sem mislila od JUSTA za prehlad materina dušica PROSIM ZA KAKO KOŽO-SUHO KOT IMAMO TUDI MI?TOREJ OD JUSTA TRE TEE
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 22.4.2008 13:08:33
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 S temle se pa deloma strinjam. Imam občutek, da se kakšna vprašanja glede včasih kar izgubijo med poplavo humorja. Pa da ne bo pomote, smeh ni greh in luštno je videt, da vam "dogaja", ampak količinsko je pa toliko strani res težko prenesti. Kakšni zelo dolgi citati so malce odveč. Tole je bilo pa moje. In se še vedno podpišem pod to. Nobeni nisem prepovedovala ničesar ali katere preganjala drugam, svoje mnenje pa lahko povem tako kot ste ga ostale. Pa še vedno se mi zdi, da sem napisala tako nežno, da res ne vidim razloga, da bi bila katera užaljena! valda da smo bile užaljene... ..........hecc....................
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......