janet
|
Drage moje pozdravljene! Sem kar dolgo rabila, da sem se spravila k računalniku! No moj Tine(če ste opazile smo zadnji trenutek spremenili ime,prej je bilo aktualno ime Nik,no celo nosečnost, nato pa si je ata zadnji moment premislil ) je star 29 dni, je pravi srček, kot da ga ni. Lepo se dojiva, hvalabogu mi je uspelo. V bolnici sva dobila zlatenico, da sma šla domov po 7 dneh, in me je bilo malo strah, da mi dojenje ne bo uspelo, da bo preveč len, pa nama je steklo že v bolnici( pri Neži mi ni uspelo dojenje, ker ona pa je bila preveč lena tudi zaradi zlatenice). Naša Neža ga je lepo sprejela in se tudi ljubosumje še ni pokazalo, ji pa res pustim, da mi vse pomaga in tudi ko sedi, ga ji dam v roke, da ga pocartla, seveda pod kontrolo, pa do vozička še nisem prišla, da bi ga sama vozila, ma vse naša Neža čez. No krčkov mi še ne poznamo(upam da jih ne bomo), veliko pa spuščamo vetrove in kakamo večkrat na dan. Imamo tudi zelo dolge črne laske(me ni pekla zgaga v nosečnosti ), pa vidno se redimo. Ponoči spimo 5-6 ur, smo potegnili tudi 8 ur po kopanju v banjici, nato se podojima in spimo še tam 3-4 ure, pa se spet podojima in zopet spima 3-4 ure, tko da imam tudi js dosti spanja. Tudi čez dan še veliko spimo, bedi čez dan tam okrog pet ur čez cel dan, pa to poteka brez kakšnega alarma. Je res tak zadovoljen dojenček. Gleda zelo bistro, že kar ko se je rodil je gledal ful na široko, in ful posluša če mu kdo kaj govori, rad je v vozičku, rad se tud vozi z avtom, ima že kar nekaj km za sabo, je obiskal že Celje( smo bili prejšnji vikend v Celju na moto sejmu - ima atija, ki je nor na cestne motorje, pa smo šli na izlet ). No zaenkrat je ful priden in zadovoljen, rad se tudi kopa, se sploh ne buni! Je vse podobno kot pri Neži, ko je bila mala, razen dojenja, ki mi sedaj zelo lepo uspeva, pri prehrani pa se sploh ne pazim, pa je sedaj še zaenkrat vse ok. Glede dokumentov- tudi js sem dobila roj.list in davčno kar hitro po pošti, glede zavarovanja sem pa tudi v službo poslala kopijo roj.lista, zdaj pa čakam na kartico. No v sredo imama posvetovalnico, prvi pregled, tak da vam javim koliko sma težja in večja. Lepo se imejte s svojimi zakladi, veliko cartanja, pa se vam še kaj javim!!!
|