|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
18.4.2008 19:50:41   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Dinki: tit ima pa res modre stare starše!

Ja so kar res user posted image  oz. so naju bolj upoštevali, ker ko so spraševali kaj še potrebujemo za user posted image  sva zmeraj rekla, da imava že vse....denar je pa le denar. Imajo pa ti stari starši tak običaj, da za rojstne dneve zmeraj dajejo denar. Tudi meni user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 726
18.4.2008 20:53:50   
Dinki
Medica, hvala za info glede čaja. Danes mi je mami prinesla komarčkov čaj proti krčem od Hippa, pa mu ga zdejle 1. dajeva. Tolk kot ga je zdaj zvilo, ga še nikoli ni user posted image . Kapljice dobimo šele v ponedeljek. Še dobr, da imam user posted image , on je najboljše zdravilo proti krčkom, zna tako lepo umiriti Tita.

Megetka, najprej vse NAJ, NAJ za rojstni dan...da boš zdrava, nasmejana in srečna user posted image user posted image user posted image ...pa fajn, da si se pozdravila user posted image .

Marita kapljice iz Avstrije naj bi se imenovale Oleovit D3 vsaj tako je napisala Florc. Jaz jih ne poznam, sem pa slišala že pohvale za te kapljice in zato sem si jih naročila....za probat je.

Ursi84, blagor vam, ker nimate krčev user posted image ...ne veš kolk vam je luštno zaradi tega.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 727
18.4.2008 21:05:45   
florc
Dinki te kapljive Oleovit niso proti krčem ampak  so kapljice, ki jih daješ namesto našega Plivita D3, ki otroke full zvija in jih začneš dajat po prvi posvetovalnici. No mogoče smo se narobe razumeli ali pa sem jaz narobe prebrala k full berem med vrsticami. saj je vseeno važno je da sedaj vemo o čem govorimo.

Naša mala je tudi kar nekaj denarja dobila in še vse kar je država dala sva ji midva odtopila. in tako ima odprt toli račun pri NLB kjer nalagava gor kovance in jih tudi babice dajejo da ji naloživa, potem ima odprt ježkov račun pri Abanki, kjer je denar gor naložen in ga veževa in je obrestna mera kar solidna tam okoli 4,5 %. Ima pa še naložbeno varčevanje ki ga midva plačujeva in je vezano na sklade za dobo 18 let in pa moja mami ji je sklenila junior naložbenio varčevanje in ji vsak mesec plačuje 34 eurov za dobo isto 18 let. Saj res midva ji dajeva 30 eurov, sva rekla da dava otroški dodatek tudi njej in mojo delovno uspešnost in to je ravno okoli 30 eurov. Zara bo prav bogata pri 18 ih in tisti ki jo bo oženil se bo bogato poročil. Sedaj moj angelček spi jaz pa grem delat dokotorat. GRRRRR še ta nadloga mi visi na glavi, samo bi rada da prej zaključim ker mi pol država denar nakaže in se mi splača.

Mirno noč vsem.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 728
19.4.2008 0:00:31   
janet
Drage moje pozdravljene!

Sem kar dolgo rabila, da sem se spravila k računalniku! user posted image

No moj Tine(če ste opazile smo zadnji trenutek spremenili ime,prej je bilo aktualno ime Nik,no celo nosečnost, nato pa si je ata zadnji moment premisliluser posted image ) je star 29 dni, je pravi srček, kot da ga ni. Lepo se dojiva, hvalabogu mi je uspelo. V bolnici sva dobila zlatenico, da sma šla domov po 7 dneh, in me je bilo malo strah, da mi dojenje ne bo uspelo, da bo preveč len, pa nama je steklo že v bolnici( pri Neži mi ni uspelo dojenje, ker ona pa je bila preveč lena tudi zaradi zlatenice).user posted image

Naša Neža ga je lepo sprejela in se tudi ljubosumje še ni pokazalo, ji pa res pustim, da mi vse pomaga in tudi ko sedi, ga ji dam v roke, da ga pocartla, seveda pod kontrolo, pa do vozička še nisem prišla, da bi ga sama vozila, ma vse naša Neža čez.user posted image

No krčkov mi še ne poznamo(upam da jih ne bomo), veliko pa spuščamo vetrove in kakamo večkrat na dan. Imamo tudi zelo dolge črne laske(me ni pekla zgaga v nosečnostiuser posted image ), pa vidno se redimo. Ponoči spimo 5-6 ur, smo potegnili tudi 8 ur po kopanju v banjici, nato se podojima in spimo še tam 3-4 ure, pa se spet podojima in zopet spima 3-4 ure, tko da imam tudi js dosti spanja. Tudi čez dan še veliko spimo, bedi čez dan tam okrog pet ur čez cel dan, pa to poteka brez kakšnega alarma. Je res tak zadovoljen dojenček. Gleda zelo bistro, že kar ko se je rodil je gledal ful na široko, in ful posluša če mu kdo kaj govori, rad je v vozičku, rad se tud vozi z avtom, ima že kar nekaj km za sabo, je obiskal že Celje( smo bili prejšnji vikend v Celju na moto sejmu - ima atija, ki je nor na cestne motorje, pa smo šli na izletuser posted image ).

No zaenkrat je ful priden in zadovoljen, rad se tudi kopa, se sploh ne buni!user posted image Je vse podobno kot pri Neži, ko je bila mala, razen dojenja, ki mi sedaj zelo lepo uspeva, pri prehrani pa se sploh ne pazim, pa je sedaj še zaenkrat vse ok.

Glede dokumentov- tudi js sem dobila roj.list in davčno kar hitro po pošti, glede zavarovanja sem pa tudi v službo poslala kopijo roj.lista, zdaj pa čakam na kartico.

No v sredo imama posvetovalnico, prvi pregled, tak da vam javim koliko sma težja in večja.user posted image

Lepo se imejte s svojimi zakladi, veliko cartanja, pa se vam še kaj javim!!!user posted image

(odgovor članu florc)
Neposredna povezava do sporočila: 729
19.4.2008 8:27:16   
san
o, janet, sem že razmišljala kdaj se boš oglasilauser posted image . super, da ste ok in bravo za pridnega Tineta. lepo imeuser posted image ! no, sem predvidevala, da nimaš preveč časa. kako pa se obnese še s kužkom?
aja, sva rodili na isti dan če se ne motim in posvetovalnico imava tudi obe v sredouser posted image .
no, lepo bodi in javi se še kajuser posted image

nčk, sem se prav nasmejala tvojmu postu o anjički in njenem dojenjuuser posted image .

no, nimam veliko časa ker se bučko na pol zbuja, danes je zopet ponoči mal vekal, ga je napenjalo, ampak je bilo kmalu ok, ni blo treba iz postle vstajat. sem ga lahko v leže pomirila. včeraj smo bili veliko zunaj. preden sem šla po otroke sva bila dve uri zunaj, potem smo šli domov, ker se je ulilo, smo pojedli, nahranili malega in se je zjasnilo in smo šli spet ven ob ene pol šestih in prišli domov ob devetih. je blo superuser posted image , ker je ves čas spal zunaj ta drugo rundo. in pol sp bli tud otroc fino utrujeni in sem ju po hitrem postopku v posteljo spravila, drugače to kar traja ob vikendih. in potem mi je uspelo celo z lubijem film pogledatuser posted image .

no, zdele grem perilo obesit, sem en stroj že dala prat, preden mali sproži alarm, pol pa bo treba še mal pospravit, sma razmišljam, če bo takole vreme, da bomo šli raje kar ven najprej

no, preberem vas pa kasneje vse, sem zdele sam janet, pa nčk včeraj, osalo pa še nisem prebrala.

aja zofy, sem zadnjič pozabila povedat, da mi pa hči veliko pomaga, npr. prime urbana, če joče in jaz ne morem, pa ga že sleče, ko pridemo domov, pa ga mal nosi in pestuje in ga včasih zamoti. res to traja 5 do 10 minut, ampak je zlata vredno, da jaz našega 4 letnika spedenam, kadar je nuja.

aja, a katera poza lucalu osebno, mogoče? ker mene res skrbi, sej vem da težim, ampak na se je res javljala redno...

zdej pa letim
lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 730
19.4.2008 8:49:39   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

Pa še tiste, ki ste imele CR, kdaj ste šle prvič na sprehod in za kak dolgo? Jaz zaenkrat hodim sam po balkonu, mali pa je v vozeku.

Po kakšnih 2tednih, takrat smo šli na krajši sprehod, nato pa vedno dlje... Odvisno kako se sama počutiš.. mene šivni niso boleli, bolel me je kolk....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 731
19.4.2008 8:50:18   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: marita

kako se imenujejo kapljice proti krčem, ki se dobijo v avstriji? Vem, da je bilo že govora o tem, pa se ne spomnim.user posted image

Lefaksin ali pa Antiflat...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 732
19.4.2008 8:53:13   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Marita kapljice iz Avstrije naj bi se imenovale Oleovit D3 vsaj tako je napisala Florc. Jaz jih ne poznam, sem pa slišala že pohvale za te kapljice in zato sem si jih naročila....za probat je.

Oleovit D3 niso kapljice proti krčem ampak vitaminske kapljice z D vitaminom, jaz jih dajam namesto AD3 kapljic, ker ne napenjajo.... kot sem napisala proti krčem so Lefaxin ali Antiflat

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 733
19.4.2008 8:55:58   
Arabela

Dobro jutro!

Midva sva spet celo noč se napenjala in jokala....user posted image .... pa res pazim kaj jem, pa ga vseeno matra... saj se ne zbudi ampak on brunda brunda brunda... potem pa se pokaka...

Se pa mali ful rad smeji.... kot mali klovn... pa že spušča nekakšne glasove...

Pri nas je dežek ponehal in sobamo ven...

Lep vikend vsem...

< Sporočilo je popravil Arabela -- 19.4.2008 8:56:32 >

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 734
19.4.2008 10:09:35   
perp
dobro jutro mamice

presenetljivo zdele spančkamo. no včerej sva prvič začela z večernim ritualom - kopanje. nič je nisva namilila, samo v vodiko sva jo dala. Kolk uživa. res je enkratna. prejšnje dni sem ji "pustila" zvečer da zaspi kadar koli, včeraj pa sem vztrajala in je zaspala malo čez 21 uro. Potem se pa tole dojenje čez noč ful bolj porazdeli, kot če bi zaspala okoli 19-19:30-ih. Sej je ful pridna. Poskušam pa insisterat na tem, da ne spi pri meni, ker me je kar malo strah, da ji ne bi kaj naredila user posted image . Pa če spi pri meni, se jaz zbujam na 10 minut in ne spim dobro ker preverjam če je vse ok. Tako da jo kar na kavču ali pol leže na postli ponoči podojim in jo dam spančkat. Sicer traja okoli 1.ure, ampak ni panike. Pa kupčke podirave tudi ponoči. Obvezno. Pa ful smo začeli polivati. Lih dons zjutraj mi je zaspančkala na trebuščku in čez 10 minut ... v mamin dekolte. user posted image

Mi nimamo krčev, se pa kar napenjamo in zraven prdkamo in kakcamo. Pa ji dam malo kaplic v čajčka (kljub flaški zagrabi mojo dojko) al pa na dudiko in kar nuca. je pa ratala kar velika ljubiteljica dude. zvija jo pa ponavadi okoli 6 ure zjutraj ene dve urce.
Sprehodi so zakon, edino tale aprilski dež. Danes bo spet akcija. mogoče že pred kosilom. user posted image  Itak imam še juhco od včeraj. oči pa spet dela. Ampak bo šel pa popoldne z nama na en krog.

Glede varčevanja sva se lih včerej odločila, da bova na NLB odprla račun in tja položila denar, ki ga je dobila. Potem pa naj še nama vsak mesec trgajo vsakemu po 50 eurov in gor nalagajo. Pa ko bo krst, pa rojstni dnevi pa bomo raje za darilo denar kot pa že 1000 in 1 igračo. Jaz sem namreč ful proti nalaganju igrač, saj ko ji je preveč ni že ničesar didaktičnega v njih, samo preklada se jih sem in tja. ne vem, no to je moje mnenje. Raje manj, pa tistemu se bolj posvetiti in se igrati z njimi iz različnih zornih kotov.

včeraj sva jo prvič položila v igralni center in je bila na začetku ful fasciniran nad živalcami nad njo, potem jo je kmalu minilo, ampak je čez nekaj časa malo premikala slončka ki je nad njo visel. tko da user posted image user posted image user posted image  bravo mala.

< Sporočilo je popravil perp -- 19.4.2008 10:12:11 >

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 735
19.4.2008 11:03:55   
gaya24
Končno mi je uspelo, da preberem kar ste napisale in, da imam čas, da še sama kaj napišem. Zadnje 4 dni, ko sem vas začela brat je vedno nekaj prišlo vmes in sem mogla vstat izpred računalnika in it.
Naš Maj je vedno večji, sploh nimam občutka, da je star19 dni. Danes sem ga vagala in ima že 5200g. Se je v dveh tednih odkar smo doma zredil že za 600g, ker ko smo šli iz bolnice je imel 100g manj kot pa pri porodu. Drugače je pa ful živahen, glavico že ful dviguje pa ful rad leži v igralnem centru, če mu dam glasbo gor. Je čisto pri miru in posluša.

No, da vam še povem, da sem fasala vnetje desne dojke. Predvčerajšnjim sem dobla ful vročino in rdeč flek, pa smo pol hitro ukrepali, sem mela celo noč vroče obkladke gor. Do jutra mi je vročina padla, boli pa še vseeno mal, najbolj, ko dam tamalega na to dojko dojit, takrat pa mislim, da bom kar skup padla, tk boli.

Vidim, da ste ful načvekale, da sem sproti že mal pozabla o čem je blo govora...

ROTAVIRUS- jaz ga bom cepla pa tud če ni 100%, se mi zdi boljše preventiva kot kurativauser posted image

VARČEVANJE- midva mu bova odprla račun na NKBM, ker imajo zdaj darilo, če tam odpreš varčevanje, ti podarijo 60evrov. Drugač pa mu je moja mami odprla plico na KD varčevanje in mu še ona tam varčuje.

MLEKO IN ML. IZDELKI: Js mam patronažno kr doma (taščo) in ker sem na začetku par dni imela malo premalo mleka, sem mogla po njenem nasvetu pit ful bele kave-proje, jest ful mlečnih izdelkov in mi ni nikol omenla, da bi ga po tem zvijalo. Itak sem pa že v bolnici dobla jogurte in mleko oz. belo kavo.

ZDR.KARTICA: Na prvi pregled lahko greš brez nje- no, vsaj pri nas.

Glede KRČEV, mi nimamo take krize, se kr hitro pomiri, sploh, če mu dam kapljice na dudo. Ima pa vsak dan isti timing, med 21 in 23 uro. Takrat se pač nosimo, malo js malo ati.

Pri nas ful dežuje, spet ne bomo mogli vn. Upam, da bo jutri boljše.

Lepo bodite

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 736
19.4.2008 12:18:31   
janet
Dober dan!

Mi smo spali od 9,pa do 3, nato pa do 7 pa do 10h, pa zdaj je zaspal pred 10 minutam.

Juhica je že kuhana, tk da gremo zdaj k mizi.

Aja glede psa, ko sem bila v bolnici, mojga sploh ni bilo doma, pa je vse pokakala in polulala, pa gips plošče je začela grist, prav steno, in je mojga razjezilo, pa jo je dal kolegu, ki imajo ful prostora pred hišo, tk da ko sem js prišla domov, je že ni bilo več, pa še povedal mi ni prej, tk da sem videla šele ko sem domov prišlauser posted image . Sem jo pa par dni nazaj videla in je ful lepa, pa ful je že zrasla, tk da vem da se ji vsaj lepo godi.user posted image

Sem pa nato mogla Neži kupit novo darilo in je želela nove rolarje, pa sma jih šle kupit, pa tud mal praznovanja smo ji naredili doma, ker smo mislili praznovat doma točno tisti vikend ko sem šla v bolnico, tolk da ni bila kaj prikrajšana. Je pa čist lepo sprejela odhod psičke, saj je tudi njo nerviralo, ker je vsakokrak ko je prišla v hišo stopila v lužico.user posted image

Js sem dobila danes kzz za Tineta, je trajalo približno 14 dni.

Tako zaenkrat toliko, se še kaj javim, gremo kosilat zdaj.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 737
19.4.2008 12:57:40   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Oleovit D3 niso kapljice proti krčem ampak vitaminske kapljice z D vitaminom, jaz jih dajam namesto AD3 kapljic, ker ne napenjajo.... kot sem napisala proti krčem so Lefaxin ali Antiflat

Florc in Arabela, hvala vama, da sta me popravili. Marita oprosti za zavajanje user posted image .

Florc, tudi moja mami je za Tita sklenila naložbeno zavarovanje Junior pri Triglavu za 18 let. Si bom zapomnila ime Zara, če bo kakšno punco s takim imenom moj Tit pripeljal domov, mu bom rekla, da se jo splača ožent user posted image .

San, tudi jaz velikokrat pomislim na Lucalu in si sploh ne znam razlagat zakaj se ne javi...upam, da le nima časa...drugače je pa tudi meni zeeelo čudno glede na to, da se je prej redno javljala vsaj enkrat na dan.

Arabela, tudi jaz pazim kaj jem pa se mi zdi, da to nič ne pomaga...se sprašujem če se mi sploh splača user posted image ...lahko pa da bi bilo drugače še huje. Je pa nas začel z zvijanjem zgodaj, po enem tednu....kar trd rata in rdeč v obrazek pa tko joka....moj mali mišek, mi je tko hudo ko ga tkole zvije....

Naš večer je bil včeraj kar pester zaradi krčkov, noč pa je bila OK, je zelo lepo spal, se je poznalo, da je tudi Tit bil zmatran. Tudi zdaj spi kot angelček.

Toliko zaenkrat. Pri nas je lepo vreme, ampak piha k 100 user posted image ......

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 738
19.4.2008 20:21:57   
Arabela
zmatrana da komaj gledam, smo se ves dan okrog potepali.. mali že pančka, ati uspava taveliko.. upam da bo mirna noč..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 739
19.4.2008 21:28:06   
*medica*
pozdravljene mamice..
eno vprašanje ..danes sem dobila izvide od UZ kolkov..kaj pomeni 1Buser posted image ..al je to dobr al ne..naročena sva spet čez šest tednov..

drgač smo pa vredi..mali spi ampak bolj kinka..ne vem a se ni dobr najedu..kra mal godrnja zravn..user posted image upam da bo mirna noč..

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 740
20.4.2008 10:11:49   
mergetka
Dobro jutro, punce!

Kak lep dan je danes! Moja dva spita kot polheka, jaz sem pa v dnevni in zračim na veliko...
Naš tako lepo spi ponoči user posted image . Včeraj zvečer sva ga prvič skopala v čebričku in je kr uživaj, sam midva sva ga še mal nerodno držala in ga kr nisva upala prijet sam pod glavico. Pol je jedu in zaspal od 11h do 5h za jest in pol okol 8h.

San, tudi jaz velikokrat pomislim na Lucalu in si sploh ne znam razlagat zakaj se ne javi...upam, da le nima časa...drugače je pa tudi meni zeeelo čudno glede na to, da se je prej redno javljala vsaj enkrat na dan.

Arabela, tudi jaz pazim kaj jem pa se mi zdi, da to nič ne pomaga...se sprašujem če se mi sploh splača user posted image ...lahko pa da bi bilo drugače še huje. Je pa nas začel z zvijanjem zgodaj, po enem tednu....kar trd rata in rdeč v obrazek pa tko joka....moj mali mišek, mi je tko hudo ko ga tkole zvije....

Ja, kje je Lucalu???? men se tudi že zlo čudno zdi, a je ni nič gor.

Zaradi krčkov in vetrov se tud jaz pazim, da ne jem kaj "prepovedanega", sam pretiravam pa ne. Našega je tudi začelo takoj matrat, že v P, ker je mel še ful plodovnice v trebuščku in pol so mu dajali še adaptirano mleko... pol se je tega navajal in na koncu še moje mleko. No, zdaj ga najbolj matrajo vetrovi, rata tudi čist rdeč in se ful napenja, pol pa fajn prdkne, če je sreča mila in pol je za en cajt dobro. Midva mu kar dajava kapljice iz koroških in se mi zdi, da mu pomagajo. Vsaj okus mu je všeč in ga mal potolaži, pol ga pa nosiva in spreminjava položaje...in počasi je pol boljše.

Lep dan vsem!

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 741
20.4.2008 12:39:54   
perp
živjo

samo da se pohvalim - danes smo fulll dobro spali. Bravo Neja. Potem smo pa malo čez 8 uro še šibale z babi na sprehod.user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *medica*

pozdravljene mamice..
eno vprašanje ..danes sem dobila izvide od UZ kolkov..kaj pomeni 1Buser posted image ..al je to dobr al ne..naročena sva spet čez šest tednov..

drgač smo pa vredi..mali spi ampak bolj kinka..ne vem a se ni dobr najedu..kra mal godrnja zravn..user posted image upam da bo mirna noč..

OZNAKE PRI PREGLEDIH KOLKOV (prepisano iz zvezka iz MŠ)
1A  vse ok
1B ni potrebni previjanje, le kontrola čez 3.mesece
2A široko povijanje 6-8 tednov
3A, 4A... pregled pri ortopedu

se pravi, da je pri tebi vse ok. no sej Neja je pa imela 1A ampak mejne vrednosti.

uživajte danes, ko je taaaak lep sonček

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 742
20.4.2008 20:36:26   
Dinki
ojej kako zatišje je danes tu gor. Verjetno smo vse uživale zunaj na sončku kar je tudi prav. Mi smo danes podrli rekord in bili zunaj skoraj 5 ur (vmes podojeni in previti) user posted image ...ma je tko pasalo, tudi mamici user posted image , sem že čist hrepenela po zraku in zunanjem svetu. Zdej bo pa vsak dan bolje, tudi jaz se že dobro počutim, predvsem lahko normalno hodim glede na to kako je bilo z mojim križem.
Tit je ves čas prespal zunaj v vozičku. Pomojem mu je tko pasalo, da je celo na krčke pozabil user posted image . Upam, da bo tudi noč uspešna, da ga ne bo matralo.

Jutri pride patronažna z vago in pa zadnji dan bo očka z nama doma, potem gre nazaj denarčke služit user posted image ....me je kar malo strah, pa sej je verjetno vsako na začetku, ampak bomo že.

Želim vam prijeten večer še naprej in čim bolj mirno noč user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 743
20.4.2008 21:18:26   
janet
Dober večer!

Tudi mi smo bili danes cel dan zunaj, zdaj se pa gremo kopat, pa podojit, pa spat.

Grem ker je že malo lačen!!

Lahko in mirno noč!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 744
21.4.2008 1:41:13   
san
sm mislila koliko bom imela za prebrat, pa sem se uštelauser posted image . je bil lep vikend, se vidi...

mismo se potepali včeraj in danes skoraj ves dan, vmes smo šli domov samo kosilo skuhat in pojest, pol pa naprej in je bilo fantastično. sicer je včeraj malo pihalo, ampak je mali pridno pančkal, ko pa se je zbudil zunaj sem ga nahranila in dala v sling in smo šli dalje. isto danes, dragi in otroka sta rolala, jaz sem pa za njimi capljala z malim in ko ni več hotel vozička se mga dala v sling in je bil mir.

tko, da sem presrečna, ker tale sling je super zadevauser posted image . križ preverjeno nič ne boliuser posted image

sem se zdele spomnila, da me je dna vprašala za čeber, nčk, se mi zdi... ful sem zadovoljna z njim, mali tko uživa notriuser posted image .

margetka moj urban ima tudi 1B kolke, pa imava kontrolo pri treh mesecih. so rekli, da je to čist ok. upam, da bo pri treh m tudi.

dinki, bravo za tako dolg sprehoduser posted image , naš tudi zunaj pozabi na krče, sam je pa postal mega radoveden in kar gleda, ko en čuk v vozičku, ko se mal naspi.

danes se m je zjutraj tako lepo nasmejal, ko me je zagledal, da me je skor na rit vrglo. kot bi se zavedal, sam je bilo verjetno čist refleksno, ampak mama se je kar stopila in solzne oči dobilauser posted image . no, ampak še mal, pa se mi bo čist zares smejčkal, ko me bo videl. je pa tko močan, ta naš poba, pa kar kravce pase in glavo tko pokoc držiuser posted image . krči nas pa še vedno matrajo čez ves dan po malem.

no toliko od mene, zdej grem pa v mižuleuser posted image , še prej pa bo treba urbana podojituser posted image

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 745
21.4.2008 9:10:25   
tina50
dobro jutro!

ponoči smo spet uspeli spat od 22:30 do 5:20 user posted image user posted image , samo dudo mu dam ko jo zahteva ponoči, to je pa vse.

zgleda, da nas ima več v sredo preglede. midva imava celo oba, najprej jaz, popoldan še pa Lanuser posted image

perp zaradi igrač sem pa jaz istega mnenja. ker vidim kako je pri moji sestri, ko ima dva sina. to je igrač čisto preveč. dobita jih pa vedno od vseh. rojstni dan, novo leto, miklavž,.... pa nas ni malo! sem rekla, da jaz jima že ne kupim več igrač. raje dam denar, pa naj šparatauser posted image

midva boma pa zdajle počakala še na en obrok, potem pa upam, da bo še sonček, da greva ven!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 746
21.4.2008 10:07:42   
pomlad08
zivjo
no se še jaz malo javim, ko dete ravno spi.
imamo se fino, čeprav so kar naprej neki zapleti - mastitis, premalo mleka ...

se strinjam s san - sling je super zadeva, mi ga mamo kar naprej v uporabi, doma predvsem med kuhanjem kosila, zunaj pa ko noče več bit v vozičku.

lp

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 747
21.4.2008 11:28:10   
Katy13
Da se še jaz malo oglasim.

Včeraj smo tudi mi šli prvič na sprehod in je prav pasalo. Taja je spala celi čas v vozičku, mami pa je tudi pasalo, ker že dolgo ni bila na kakšnem konkretnem sprehodu. Komaj čakam, da bomo šli tudi danes.

Dinki - glede na to, da sta najina user posted image  približno enako stara. Kako ga ti oblečeš za na sprehod? 

Zvečer smo se kopali in je tako zaspala, da se nisva po kopanju podojili. Ob 19 h sva jedli, ob 20.15 smo se šli kopat, ob 20.50 je spala tako trdno, da je nisem mogla pripravit za dojenje in sem jo kar položila. Spala je do 2.00, takrat sva se podojili. Kolikokrat na dan dojite vi svoje user posted image ? Midve se zadnje 3 dni samo 6x na dan, ker med obroki spi.

Plenice - kaj anredite, da spravite iz plenic kakce? Sama takoj namočim plenice v vodo, nato pa sem že preizkusila vanish (da sem naredila kremo), pa neki oxy. Če je fejst pokakana, ne gre dol.

Kolki - tudi Taja je imela v P 1A. Pri nas je takšna anvada, da do 3 mesecev vseeno povijaš široko (je priporočeno), po treh mesecih greš na ponovno slikanje. Če ej takrat zopet vse vredu, ni potrebno več široko povijat.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 748
21.4.2008 12:37:19   
Dinki
danes se m je zjutraj tako lepo nasmejal, ko me je zagledal, da me je skor na rit vrglo. kot bi se zavedal, sam je bilo verjetno čist refleksno, ampak mama se je kar stopila in solzne oči dobila . no, ampak še mal, pa se mi bo čist zares smejčkal, ko me bo videl. je pa tko močan, ta naš poba, pa kar kravce pase in glavo tko pokoc drži . krči nas pa še vedno matrajo čez ves dan po malem.

San, naš je star 2 tedna pa me tudi že kdaj nacentrira z učki in mi je že zdaj to najlepši trenutek, sploh zjutraj je tak k en medvedek ko se zbudi in je še ves tak pomečkan in miren user posted image ....tako kot praviš ti, ko bodo pa začeli padati še nasmehi, bomo pa gotove user posted image .
Tudi naš kravce pase...mi je neverjetno, da je že zdaj tako močan. Pa kako se odrine z nogicami že zdaj ali pa stisne v svojo pest prst, ki mu ga ponudiš....bravo naši malčki user posted image .

Glede sprehoda in zraka....mmmmmm....je tko pasalo včeraj. danes smo šli tudi z očkatom na sprehod, je tudi ves čas spal in spi še sedaj. Prav tako je bila uspešna noč kljub temu, da je zunaj spal toliko časa. Jim zgleda res paše zrak. Sej komu pa ne.....

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 749
21.4.2008 12:51:15   
Dinki
Dinki - glede na to, da sta najina približno enako stara. Kako ga ti oblečeš za na sprehod?

Joj Katy13, jaz tako ne kompliciram s temi oblekicami. Na začetku sem ga ful oblačila pa sem ugotovila, da je bil večina časa moker-prešvican in potem sem ga nehala tako oblačit. V dnevni sobi kjer se večina zadržujemo čez dan imamo 24 stopinj, v spalnici manj, in takrat ga orng pokrijem pa je. Za ven ima oblečen body z dolgimi rokavi, hlačke oz. žabice, nogavičke oz. copatke, čez mu oblečem plišasto jaknico in pa kapico in to je to. Mislim, da mu ni mrzlo, ker ga skoz preverjam pa tudi user posted image  pove z jokom če mu kaj ni prav. Danes ko je bilo malo bolj mrzlo kot včeraj je imel na sprehodu oblečene plišaste žabice z naramnicami. Tudi patronažni vse to povem in se nič ne pritožuje.
No, da danes smo imeli obisk patronažne in smo tehtali našega korenjaka....drage moje, moj otročiček ima že 5 kg user posted image user posted image ....sem se že bala, da neki z mlekom štrajkam, ker kdaj kar rata lačen že čez eno uro od prejšnjega dojenja, ampak mi je patronažna rekla, da imam mleka zagotovo dovolj glede na njegovo kilažo user posted image ....je pa super fant in pravi, da je normalno da pridobiva več glede na njegovo velikost že sedaj. V petek pa se bomo 1. kopali user posted image .

Sem dala v album 3 njegove slikice. Jih bom dala še, ampak imam še vse fotke na fotiču in jih moram najprej prenesti na računalnik.

Katy13...glede dojenja. Če sem čisto iskrena še nikoli nisem štela. Dojim čisto po potrebi oz. takrat ko Tit to zahteva od mene. Kdaj na 3 ure, kdaj pa na eno uro. Edino ponoči pač takrat ko se zbudi (tudi čez 4 ali 5 ur).

Glede plenic in kakcev....tega nimamo ker ga povijam samo v Pamperske. na previjalni mizi pa imam poleg plenice položeno še eno podlogico od DM-a, ki ne premoči če se med previjanjem polula oz. pokaka, kar pa je pri njemu kar redna praksa user posted image .
Naš Tit ima oba kolka 1A in ga ne povijamo široko.

Uživajte v deževnem dnevu....

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?