Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 22.4.2008 8:52:20
|
|
|
|
tejkaz
|
Dan Danes pa nismo skoraj nič spali :( Včeraj jo je mož prinesel iz vrtca z vročino. Je po telefonu jokala mami mami, da sem kar letela domov. Na cesti je bila pa grozna gužva. Vročino ima zaradi zobka. Ena trojkica ji ven leze in jo grozno boli. Cel popoldan in skoraj celo noč se je cartala pri meni (ati sploh ni bil dober) in jokala. Danes je pa doma z atijem. Jaz pa komaj čakam da bo konec službe da grem domov. Ups, moram šibat
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 22.4.2008 8:54:18
|
|
|
|
ozziebo
|
En lep pozdravček vsem so . Priznam da sem se do sedaj res samo enkrat oglasila, ampak ... Saj veste služba, tamali, ki ga je ena sama energija, pa še kaj je treba doma nardit, zvečer sem pa kot cunja, sam za v posteljo. Trenutno sem na dopustu, verjetno bom pa kar z bolniško še pokombinirala in ostala do nadaljnega doma. Sem pa redno spremljala kaj se dogaja tukaj, da ja ne bi kaj zamudila . MF je za mano, otročiček krasen , samo spol skrbno skriva, prestala sem tudi že test za sladkor (če sem pa že v letih )- grrr, ogabno, na sreči je vse v redu. Erin, za seznam: PDP ostane 1.8., spol , 33 let, +7 kg. Čipka, sam da je vse v redu . VSE SO : krasni bušiji, super za vse kar ste že opravljene nakupile in opravile, nas večji del urejanja sobe še čaka, upam pa, da bom lahko kaj stvari od tamalega porabila za . Zdaj pa šibam, ker je začel dež, jaz pa cunje na balkonu .
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 22.4.2008 8:58:47
|
|
|
|
miškolinček
|
Naty hvala za link, nisem vedela da tudi zelene obstajajo. S sokom bom pa tudi poskusila
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 22.4.2008 9:13:31
|
|
|
|
Višnja
|
Jutro, danes sem bolj po vremenu. Bom mogla hitro kakšno kavico spit, ker me tako vleče dol,da je jooj. Pa še tako nataknjena sem. ...tako, da vas samo pozdravim...upam, da ste boljše volje kot jaz....lepo se mejte, božajte buškote...in če ima kdo sonček naj mi ga prosim pošlje - vsaj en žarek!!!!!!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 22.4.2008 9:17:22
|
|
|
|
mishel
|
Pozdravček še z moje strani!!! No, jaz oz. midva sva pa včeraj kupila podlogo za previjalno mizo, ker bova dala delati previjalno po meri (kolega je lesar), saj si želiva večjo, da bom imela ob strani še poličko za pripomočke za nego . Je super, ker si vedno lahko nekaj zmislim, saj nama vse naredi malo ceneje, kot je v trgovini. Pa še posteljnino za posteljico imava na strani. Jo bova vzela ko bo prišel voziček. Naj bi že ta teden. Pa majčko sem tudi naročila pri Mojci in sicer telirano M, ko bo prispela vam pošljem slikco. vsem za preglede!!!!! TEJKAZ upam da bo kmalu bolje. ČIPKA sem vesela zate, da je bil preplah brezveze! MAJA T lepa posteljica CEBRCA ti si pa pridna!!! Jaz se že en teden spravljam v otroško red naredit, pa mi še ni uspelo . DOJENČ se mi smiliš s tistim sirupom. Jaz bom pa raje kar ribe jedla. Komaj čakam, da bo poletna terasa zopet dobila svoj pomen. Potem jih moj peče enkrat na teden . Ena je napisala, da jo tišči v rebra. Mene tudi!!!! Že cel teden. Najprej sem mislila da me boli hrbtenica na desni strani, potem sem pa ugotovila, da mi tišči v rebra. Zda me je pa začel že tja brcati. Sem ga včeraj probala z božanjem pripravit da bi se premaknil, pa me je z vso močjo brcnil v roko . Ne vem kaj mu je tam tako všeč .
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 22.4.2008 9:44:09
|
|
|
|
Maja T.
|
Hallo! Bom bolj na hitro, ker grem k zdravnici, da mi podaljša bolniško. Bambi14,še enkrat hvala za sok in informacije. Gajka no super, da si se spet oglasila , da ti je dal šef malo za dihat , kaj pa Pablo in ostale, kje ste? Miškolinček jaz sem naročila majke (2 kom.), ampak zdaj čakam od Mojce mail, pa se mi še ni nič oglasila. Bambi kaj tebi je kaj pisala? Jaz sem vzela, kratki in dolgi rokav, rdeče, telirane, št. M in upam, da se nisem zašila. Prej sem nosila vse majčke S, samo zdaj sem pravi , saj ne upam niti več kg povedat . Pomojem mi trenutno niti ne bodo prav, samo jaz računam po porodu, da shujšam in jih bom potem brez problema nosila . Naty13 sem malo tvoj tekst za majčke uporabila in si bom dala na dolg rokav napis: 100% mama, full mi je dober. in hvala za goody Nič, grem do zdravnice, se kaj pišemo zvečer, papa
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 22.4.2008 9:48:17
|
|
|
|
Maja T.
|
Tejkaz za Evico...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 22.4.2008 9:48:19
|
|
|
|
mishel
|
MAJA T nič se ne živciraj zaradi kilogramov. Meni gredo tudi hitro gor, pa sem bila vedno suhec. Sreča ne nosim več svojih hlač, ker bi se drugače že zaradi njih živcirala, ko jih nebi na rit spravila .
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 22.4.2008 10:01:09
|
|
|
|
andrejaboris
|
dobro jutro babike, čeprav je kar slaba nč za mano! Mali se je zbudo ob 5.00, kar se ni še nikoli, in reko, da ne bo več ajal, pa sam še bla v postli pol pa je ob 7.00 nazaj zaspal, jaz pa sem se itak mogla zbidit za na šiht! Pa še se je zbudil in verjetno bil v podporo svojemu bratecu! Že zdaj sodelujeta ! Zdaj pa imam že drugi zajtrk! Čipka za zdravega ! SEm ful vesela! Bravo vsem za preglede! Včeraj pa nisem bruhala. Bravo jaz! NIč babike morn malo delat! Papa
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 22.4.2008 10:06:12
|
|
|
|
andrejaboris
|
HOj bambi 14 vidim da si prisotna! Kak si kaj? Kak je kaj ? MOj zdaj verjetno spi!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 22.4.2008 10:06:44
|
|
|
|
naty13
|
Tejka pozdravite se. Uff tile zobki.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 22.4.2008 10:08:00
|
|
|
|
naty13
|
Andrejaboris moj tudi spi. Se je zjutraj že zmatral.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 22.4.2008 10:19:07
|
|
|
|
dojenč
|
jutro.hvala za .jaz sem spet v skrbeh.sedaj sem v 25 tednu.pa se je moja tamala tak umirila da jo 3 dni že prav ne čutim, danes je samo malo-toliko glih da je malo brcnila, sicer sem jo včeraj po AS.POSLUSALA PA MIGALA JE. AMPAK ME SKRBI, KER JE BILA PREJ TAKO DIVJA ZDAJ PA NIC VEČ,MISLITE DA BI MORALA K G.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 22.4.2008 10:24:01
|
|
|
|
tejkaz
|
Ja, zobki so Dve trojkici in petke ji še manjkata. To bo še ene bolečine. A v rebra vas že brcajo? Naš je še vedno pod popkom. A mislite da ima to kaj veze s tem ker je na ritki? Dojenč, da boš mirna, pojdi k G.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 22.4.2008 10:40:02
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč jutro.hvala za .jaz sem spet v skrbeh.sedaj sem v 25 tednu.pa se je moja tamala tak umirila da jo 3 dni že prav ne čutim, danes je samo malo-toliko glih da je malo brcnila, sicer sem jo včeraj po AS.POSLUSALA PA MIGALA JE. AMPAK ME SKRBI, KER JE BILA PREJ TAKO DIVJA ZDAJ PA NIC VEČ,MISLITE DA BI MORALA K G. Mogoče pa je samo utrujena od prejšnjega brcanja,....veš da je vse ok. Če te pa res tako skrbi, pa se oglasi pri gin. in boš pomirjena, ko boš slišala srček in videla bebiko kako ti maha. Dojenč- jaz pridem ju3 z na Ptuj k dr. Rosiču na 3d uz, če boš imela čas bi lahko šli na pijačko. Imam uz. ob 14.30.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 22.4.2008 10:46:09
|
|
|
|
nell
|
Dobro jutro čvekice! Komaj uspela prebrat vse za nazaj. Hja mene je zjutraj zbudil sonček, zdaj pa že kr fajn dežuje - vreme aprilsko! Ampak proti včeraj, je to še mala malica...jaz sem včeraj morala v MB po tuš kabino in scalo kot za stavo, mi pa s prkolico in smo mogli pošiljko iz Mb-ja spravit še v Hrastnik - za pop... In ni ga hujšega na Tepanju na cestninski naletimo na totalni kaos - izpad elektrike in vse zabito...smo bli ravno na hrbčku pred počivališčem Jasa in so se videli samo tovornjaki - ogromno le-teh. Hvala bogu, da smo se nekot znajdli, mal sem pa tja švigali (s prikolico to ni mačji kašelj) in ko smo ravno prispeli do cestinske se je za kratek čas odprl ABC -in mi švig mimo. Še zvečer, ko smo se že vračali iz Hrastnika, so poročali o zastojih - jao kako bi lahk čakali. No danes sm pa jaz tud kr zategnila s spanjem...se sploh nisem mogla zbudit, sem že pogledala, pa sm kr nazaj zaspala. Se vidi, da je bil včeri naporen dan zame. En prijeten čvek vam želim.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 22.4.2008 10:46:31
|
|
|
|
anita goitan
|
punce jaz sem pa kot ta huj pubertetnica ratala, po bradi mam kr ene mozoljčke , uf ko to ne maram, a ve mate čisto kožo? In še, če katera kaj pozna, s čim naj se mažem da ukinem te mozolje
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 22.4.2008 10:47:38
|
|
|
|
dojenč
|
ja to bi bilo super,pol, pa me kar pokliči, ko ali preden greš na pregled.na sz pa ti posljem št.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 22.4.2008 10:53:59
|
|
|
|
dojenč
|
evo sem poklicala,ginekologa pa mi je tajnica-ne g rekla da to sploh ni nič hudega,da od 20.-25 tedna komaj ene zaznajo brcike,je pa mogoče krivo to da sem bila preveč aktivna. najbolj sem jezna ko mi tota tajnica na telefon nr da ginekologa, ampak se kar ona gre ginekologa
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 22.4.2008 11:01:07
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Sam rada bi vam povedala, da sem dobila majčki od Mojce in sta super! Bom čedna hodila okoli! Dojenč, tvoje majčke pa še ni! Kako to?
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 22.4.2008 11:07:51
|
|
|
|
andrejaboris
|
čim naj se mažem da ukinem te mozolje to je normalno za nosečnost, bodo pol zginili! Ne smeš jih mazat z nobeno kremo proti aknam! Pa v nosečnosti je priporočljivo pudranje, da se koža preveč ne izsuši in pomaga zadrževati vlago kože! Ne se sekirat! KO bo znaj, se bo koža pomirila! papa
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 22.4.2008 11:16:41
|
|
|
|
sayuri
|
Oj punce. JAz sem danes kot tole vreme Nič se mi ne da, kar spala bi in ležala..... Sem imela do zdajle obiske in sem se malce načvekala . JAZ zdaj dneve začenjam z limonado in sirupom, pa sem zato prvo kavico šele pred pol urce popila . Je prav pasala. Počasi se bom odpravila na kosilo - resnično se danes vlečem, kot kakšna megla.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 22.4.2008 11:20:39
|
|
|
|
naty13
|
Sayuri jaz tudi ne vem, kaj naj delam in sem ko kup nesreče. Res pa je , da sem zlikala cunje in skuhala kosilo. Zdej pa čakam, da gre nejc mal v svet sanj, mogoče bom šla jaz z njemu.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?