|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
21.4.2008 17:37:34   
lana777
Čipka - čestitke za zdravo deklicouser posted image user posted image user posted image  Res sm vesela ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
21.4.2008 18:51:20   
Maja T.
...tako, nevihta je že mimo user posted image

Sandra123 super, da si se naspala user posted image

Tamy30 user posted image user posted image user posted image za user posted image ...

quote]Danes sem bila jezna že tako kot sam : dve kuri sta naredili razdejanje na gredi pred hišo in mi polomili pol tulipanov, ki bi v naslednjih dneh ravno začeli cvetet. Najraje bi jih kar podavila... [/quote]

Košuta
user posted image user posted image user posted image , smejem se ker si tako slikovito napisala, jaz bi bila tudi zelo jezna...

Erin user posted image user posted image user posted image za novi pralni stroj, čeprav si bila pomojem včeraj jezna kot user posted image user posted image ...

Midva sva pa v soboto kupila posteljico in sem tako vesela, da je spet ena stvar manj. Lip Poljčane ima res krasne stvari user posted image user posted image user posted image , vse iz naravnega lesu.

http://www.lip-poljcane.si/index.php?lang=si&page=proizvod&categorie=1&id=9

To je najina posteljica, dobiva jo v petek, je pa v natur barvi...

Dobrodošle nove čvekice user posted image user posted image user posted image in pa vse čestitke za uspešne MF user posted image user posted image user posted image ...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
21.4.2008 19:05:32   
Maja T.
Bambi14 sem te pozabila vprašat, tale regratov sirup, ki si mi ga dala, kaj se pije po žličkah, čistega ali ga je treba mešati z vodo?

Aja kaj ga naj hranim v hladilniku?

Dojenč, ribice so dobre zaradi Omega3, ki so potrebni za boljši razvoj user posted image možganov.

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
21.4.2008 19:52:35   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Bambi14 sem te pozabila vprašat, tale regratov sirup, ki si mi ga dala, kaj se pije po žličkah, čistega ali ga je treba mešati z vodo?

Aja kaj ga naj hranim v hladilniku?

Dojenč, ribice so dobre zaradi Omega3, ki so potrebni za boljši razvoj user posted image možganov.

Ta stvar se uporablja za 1001 bolezen,.....kaka babica bi ti znala povedat vse sorte.user posted image Jaz ga kr eno žličko zjutraj popapcam.....kao za zdravje- škodit ne more.
user posted image Drugače pa:
po žlica regratovega sirupa ali kozarec regratovega soka dnevno naj bi pospeševala prebavo ter izboljšala krvno sliko in splošno počutje.
Uporaba:
  • Razredčen regratov sirup s hladno (mineralno) vodo pripravimo kot osvežujočo brezalkoholno pijačo.
  • Regratov sirup lahko uporabimo tudi kot nevsakdanje sladilo za sadne solate, sadne kupe, sorbete in druge sladice.

Imaš pa še zdaj čas, da ga več nabereš in si ga pripraviš, če ti je všeč. Mi ga imamo polno in tu naokoli nihče nič ne šprica ali gnoji, tako, da pridi kaj naokoli in ga bova nabrali.  Jaz ga nimam v hladilniku ampak mogoče res ne bi bilo slabo- bo dlje časa uporaben.
Aja pa polno je čemaža, če ga imaš rada.user posted image

Lep večer vsem skupaj.

< Sporočilo je popravil bambi14 -- 21.4.2008 19:53:50 >

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
21.4.2008 20:19:27   
cebrca
Živijo!

Spet me ni bilo tri dni, pa vas spet ne dohajam. Toliko ste se razpisale, da sem že vse pozabila, kaj sem hotla odgovorit ali pokomentirat.

Tato zate sem si pa zapomnila, da si imela edinstven vikend, in ker se še nisi oglasila, predvidevam, da ste se imeli prečudovito in nepozabno. Čestitke za poroko in naj vaju sreča in ljubezen poročnega dne greje vse življenje in da bodo tudi vajini otroci v vseh prihodnjih letih občutili vajino srečo.

Vsem ostalim pa čestitke za uspešno opravljene preglede in mislim, da so bile te dni same user posted image , čestitke.

Jaz sem bila delovna vse od petka, sem ven znesla vse rožice, ki mi jih je potem ko jih je tašča pohvalila ta user posted image veter vse polomil in sem morala skoraj vse bršlinke porezatuser posted image user posted image user posted image .
Vglavnem uspel mi je podvig da sem temeljito spraznila otroško sobo, da bo moj user posted image lahko začel s polaganjem parketa, ostala dela pa bodo sledila po razporedu. V glavnem sem imela selitev stvari iz ene sobe v drugo, temeljito sem pospravila pralnico in iz hiše odselila vse orodje, ki se je paslo po hiši, ko se je hiša še urejala. V bistvu je bila bodoča otroška sobica do tega vikenda ropotarnica.

Imela sva še zelo leteč vikend zaradi vseh opravkov, zaradi preganjanja logarja je bilo potrebno it še v hosto podret še tiste smreke, ki jih je spet napadel lubadar, skoraj vso hosto nam je že zdesetkal.

Ta teden sem pa spet blazno leteča, upam da vam uspela čim več sledit!

Aja sem se še spomnila URSKAP, nisem vedela, da Dr. Ribičeva dela na Bledu. Jaz jo imam v LJ in sem tudi blazno zadovoljna z njo. Ker sem se zdravila in imam to nosečnost preglede na zavarovalnico, za naprej pa so me opozorili, če bo vse normalno, bom morala vsak pregled pri njej plačat, ker v LJ opravlja sekundariat.

Lepo se imejte, pa fino se razvajajte !!!!!!!

< Sporočilo je popravil cebrca -- 21.4.2008 20:23:52 >

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
21.4.2008 21:39:50   
dojenč
hvala za odgovore maja t.
jaz sem si vlekarni kupila ta sirup omga 3(ker rib res sploh videt ne morem)pa me je malo vest pekla da nebi bila mojauser posted image  brez kakega minerala,
ampak je tudi ta sirup tako ugaben,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image d a ga res ne morem,včasih zvečer vzamem kako žliko sedaj pa še grem malo delat pol pa ajat

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
21.4.2008 22:23:47   
ANA_P
user posted image user posted image user posted image MF in 3D za nami user posted image user posted image user posted image  vse je OK. Obrnjen je na  glavico. Kar pa se tiče 3D - NORO NORO NORO DOBRO. Tak je bil lepi, se je božal po glavici, se mencal oči, rokico si dajal v usta, popravljal frizuro user posted image , ful je bilo dobro.
PDP je 11.8. glede na vse izmerjeno. Težki pa smo že 650guser posted image . Kak' je lepi!!!! Zdaj pa res že komaj čakam ta avgust, da ga bomo carkljali. Sem poslaal posnetke bratu in našima domov, vsi so čisto nori, ko so ga videli.
No, drage moje, fajn bodite, zdaj pa grem počasi spat z nasmeškom na ustih user posted image  LAHKO NOČ

Erin, naslednji pregled 19.5.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
22.4.2008 6:51:22   
naty13
Jutro.

Pa smo se zbudili v deževno jutro.  user posted image user posted image user posted image  kuhana. Jo že pijem tukaj pred računalnikom. Pogled skozi okno pa ni nič kaj lep. user posted image user posted image user posted image  Se sprašujem, kaj bom cel dan delala notri z Nejcem. user posted image user posted image user posted image user posted image  Zaenkrat še spimo. Včeraj je mali omagal in je že na sedežni zaspal. Še previjala sem ga, pa se mulo ni zbudu. user posted image user posted image user posted image  Ne vem, kaj ga je včeraj popoldne tolk zmatralouser posted image

ANA_P user posted image user posted image user posted image  za MF in 3D UZ.

Miškolinček ku ku vidim te. user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
22.4.2008 7:12:20   
sandra123
Jutro Naty, kavica se že kuha, jaz pa seveda takoj za računalnik...Tudi pri nas je dežek, bi še najrajši kar malo spalauser posted image ...Noč je bila dokaj mirna-do 4-ih, potem pa pravo streljanje 11-metrovk, sem komaj nazaj zaspala, ko je ob 5-ih že možeku ura zvonila, pa spet malo dremčkanja, pa je možek ob 6-ih vstala, pa so bile spet 11-metrovke na pohodu...

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
22.4.2008 7:16:09   
lana777
Dobro jutro,

ampak kljub aprilskemu dežu me je pa zjutraj razveselila
mavricauser posted image , ki mi je kr polepšala dan ...

Ga želim tudi vsem ... lepega.

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
22.4.2008 7:24:05   
sandra123
Lana777, dobro jutro!!!!!!! Kako kaj tvoja štručka??? A te pusti ponoči spat?

Lp, Sandra

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
22.4.2008 7:24:48   
naty13
Sandra jaz pa hvala bogu že dve tri noči tako super spim, da mi ni zutraj nič težko vstat. user posted image user posted image user posted image  Pa bi lahko še spančkala, ker Nejc še spi kot angelček. user posted image user posted image user posted image  Ga je bilo včeraj prav fajn gledat, kako spi kot angelček na sedežni. Ne  bi si mislila, da je tak živček, ko je buden. Joooooooojjjj imajo naši malčki tako nežen obrazek ko pančajo. user posted image user posted image user posted image  Drugače imam pa jaz zdej nogometno tekmo z enim igralcem. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
22.4.2008 7:28:34   
sandra123
Moja user posted image user posted image sta pa zdajle menda nazaj zaspalauser posted image ...Včeraj je prišla k meni prijateljica, ki ima že 2.5 let stara dvojčka in mi prinesla 4 vreče njunih oblačil...kako sva se smejali, ko sva prebirali te male cotke...od 44.št.dalje, je moja Tina vse skrbno pregledala, pa na koncu rekla, da so cotke tako velike, da bi lahko svoje punčke v njih oblekla user posted image ...res so lušne, ni kaj...

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
22.4.2008 7:40:46   
naty13
Sandra pol ti pa ne bo treba kupovat najmanjših cotk št. 44.  user posted image user posted image user posted image  za prijateljico. Pa saj ne boš tolk prej rodila. Ti kar lepo počakaj avgust in svoj PDP.

Sem zdej spila eno stisnjeno limono in pomarančo mal zalito z vodo, pa je še tolk kislo, da se še zdej na momente zrukam. user posted image user posted image user posted image  Zdej šele vidim, kolk morajo to zalivat z vodo v lokalih - limonado. Ker je moje bolj kislo, pa dam še pomarančo zraven, pa vodo.

Lana a mavrico si vidlauser posted image  Kje pa je sončekuser posted image

Sayuri spet zamuja. user posted image user posted image

Kje pa je Gajka zadnji tedenuser posted image  Pa Pablouser posted image

Tejka in Zoja Miša kako je bilo na babjimu čvekuuser posted image  Še dežek je nehal padat, ko sta tolk čvekale. user posted image user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1789
22.4.2008 7:49:55   
miškolinček
Dobro jutro, kuku Naty, res sem tle čeprav mam zadnje čase takšne glavobole, da kar ne upam za računalnik, ker je pol sam še slabše. Pridem pa mal pogledat če ne imam potem preveč za prebrat.

Pri nas tudi dež pada, že spet, zgleda da imamo deževno obdobjeuser posted image user posted image .

Vidim da tudi srečanje na Gorenjskem lepo napreduje, super.

Erin sem ti še dolžna podatke za na seznam: +1,5 kg, spol bo zgleda ostal user posted image , ker se ne želi razkriti, naslednji pregled imam 16.5.

A je že katera dobila majčko od Mojce, prosim za slikce ker sem tudi jaz v dogovarjanju z njo in me zanima kakšne se vam zdijo???

Neposredna povezava do sporočila: 1790
22.4.2008 7:51:48   
anita goitan
jutro, naty  hvala za kafje, joj kašen dan,pa še z mojim sva se na zgodaj zjutraj skregala v nulo, tolk sem se drla da me kar mal trebuh boliuser posted image user posted image , jao dedci!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
22.4.2008 7:52:56   
sandra123
Naty, bom poskusila danes možeka nasračkat, da mi danes bušija slika, da vidiš, kako ogromna "želva" semuser posted image ...trebuh kipi iz dneva v dan, je dragi rekel, da sem se v nedeljo preveč soncu nastavljala in da je trebuh zato kipnil user posted image ...Sem še danes na tehtnico stopila, pa HB ni spremembe v kg...Glede cotk pa...saj ne bom tako majhnih kupila, ker je G rekla, da imata user posted image user posted image dolge noge...user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
22.4.2008 7:56:09   
sandra123
Anita, ne se kregat, to tamali ful občutijo, vsaj moja dva se razjezita, ko se jaz jezim na hčerkouser posted image ...Miškolinček, zdaj pa le pojdi k dr., pa naj ti pove, kaj bi bil vzrok - mogoče ti res pritisk nagaja...

Lp, Sandra

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
22.4.2008 8:17:36   
naty13
Miškolinček s e strinjam s Sandro in res pojdi k zdravniku. user posted image  Za srečanje se nas pa kar nabira. user posted image  Ampak bo katera verjetno odpadla, saj veš, pride kaj vmes. user posted image  Upam, da se motim in da se zberemo avgustovske raglje na kupu. user posted image user posted image user posted image  Za majčke se pa tudi jaz menim z Mojco, tako da morava dorečt zadnjo besedo. Čakam na njen mail. user posted image  Kakšno si pa naročila in kolk številkouser posted image

Sandra meni raste trebušček, čeprav ni tako velik za 24t, ampak mi je kar naenkrat narasel. Pa še kilce povrhu. Pa še tehtnica mi je crknila, da se še stehtat ne morem. user posted image  Sem že pretežka. user posted image user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1794
22.4.2008 8:23:04   
gajka
Jutro, user posted image ! Evo mene, se javljam po dolgem času. Hja, tako pač je, če je človek polno zaposlen tudi v službi. user posted image  Sem prav srečna, da je danes malo bolj kislo vreme napovedano, da mi ni treba na teren in da lahko v pisarni malo bolj na izi delam.

V glavnem, vidim, da vse nosite lepe novičke s pregledov, trebuščki pridno rastejo, bebice pridno brcajo, novičke o poroki še čakamo... Sem včeraj zvečer iz firbca izmerila moj obseg trebuha in me je že za 102 cm. Hja, rastemo, ni kaj! Sem imela pa včeraj cel dan občutek, da mi bo trebuh kar razneslo! Le kaj še bo? user posted image  Pa kdaj se mi zdi, da me user posted image  že orng pod rebra tišči.

Aja, v soboto sva šla z user posted image  malo v šoping v LJ. Sva mogla nujno najt nekaj za oblečt, ker greva to soboto na poroko. HB sva vse našla kar v 1. trgovini, v katero sva vstopila - v Popku. Se je pa user posted image  tam ful dopadla majica z napisom ''Vse se je začelo s poljubom'' in mi jo seveda kupil. No, saj je pravzaprav vse, kar sva nabrala, on plačal! user posted image  No, sicer sva potem v Merkurju nabavljala še kljuke za nova vrata, kar pa je bila moja investicija in sva bila itak na koncu na istem... user posted image  Pa, da se še malo pohvalim, mansarda dobiva bivalno obliko - malarji so svoje naredili (no, še en sloj barve dajo gor), zdaj čakava samo še na parketarja, potem pa začnejo počasi montirat pohištvo...! user posted image  Potem pa pride na vrsto še šoping za user posted image ! Mislim, da bo treba še malo zamaskirat in v kako banko stopit... user posted image  Sicer pa komaj čakava, da ta vikend za 1 teden odpeketava na morje na relaksacijo. user posted image

Pa čipka, čestitke za lepe novičke! user posted image  Sem ti rekla, da se včasih čisto preveč zasekiramo in delamo iz muhe slona.

Neposredna povezava do sporočila: 1795
22.4.2008 8:31:14   
miškolinček
Naty, majčke sem naročila v št. L tiste navadne t-shirt, tajlirane pa XL, že prej nisem bla ravno pri ta suhiih tako da upam da bodo v redu.
Pri zdravnici sem pa že bla pa mi je rekla da so to čisto običajne nosečniške težave. Sem bila tako huda da ne grem več nazaj.user posted image user posted image Kakšne težave nekaj, če te tako glava boli da si non stop na Lekadolih, pa še ti ne pomagajo, ko je pa res kriza pa še mal bruhaš. Se bom jaz kar lepo sama pozdravla, ker za vsak ko grem k zdravnici pa kaj pojambram mi reče da so to nosečniške težave. Še dobro da vidi da sem noseča in laohk ima to za izgovor, me prav zanima kaj bi rekla če ne bi bila.

Zdaj sem mal pojambrala pa sem takoj boljše.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
22.4.2008 8:37:00   
miškolinček
Sem ti pozabla napisat da sem naročila zaenkrat tisto rozasto tajlirano, pa t-shirt pa še eno tajlirano z dolgimi rokavi, sem bolj zmrzljiva, pa pri nas je še hladno če ni sončka. Pa tudi za srečanje maja verjetno še ne bom imela kratki rokavov, da se bomo prepoznale bo pa to poleg trebuhov tudi dober znak.user posted image user posted image
Če bodo v redu pa kupim še kakšno, ker niso tako drage.

Jaz imam pa ravno drugačno situacijo kot ti, meni trebuh raste kot nor, tako kot bi kruh kipel, za moje pojme je prevelik za 25 tednov, kile mi pa stojijo, kar pa tudi ni tako slabo glede na to da sem imela že prej kakšno preveč.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
22.4.2008 8:39:15   
naty13
Miškolinček meni je od pese sok pomagal pri vseh teh glavobolih in Hipp natal. user posted image

Gajka smo mi pri gradnji približno na istem. Samo, da sta malarja nekje na polovici in da se mi vse praši po stanovanu. user posted image user posted image user posted image  No, na dopustu pa le uživaj. Pa do petka vse preberi, kar smo načvekale, če ne bo potem preveč. user posted image user posted image user posted image user posted image

Anita midva sva mela prejšni teden živčno vojno. Tamal bolan, jaz prehlajena, vreme za pop user posted image , vse mi je dol pritiskalo, bolelo, pa me moj user posted image   nič ni razumel. user posted image  Sem mislila, da bom živčnega fasala. user posted image user posted image  Pa še sekirala sem se, da bo pa vse user posted image  v bušiju pokasiral. user posted image user posted image user posted image  Tale otroček v bušiju se bo pa tudi že vsega hudega navadil. user posted image

Tato bi pa res lahko prinesla že novičke s poroke.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1798
22.4.2008 8:40:27   
Zoja Miša
Jutro punce!

Naty hvala za kavico, v takem vremenu res prav pride! Za dež pa nič naju z Tejkaz krivit, ker sva babji čvek prestavile, je Eva nekaj zbolela, tako da nisva midve krivi!user posted image Upam, pa da nama v kratkem se uspe dobiti.

Miškolinček, upam, da ti glavoboli popustijo!
Jaz drugače danes nestrpno pričakujem majčke od Mojce in od Dojenča prav tako, upam, da pridejo!!! Pa poslikam in pošljem!

Vsem zaspankam, zbudite se, ene moramo že pridno deleti!!!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1799
22.4.2008 8:41:01   
naty13

srečanje Gorenjk (in katere želite): sobota 24. maj 2008  Kraj: Mercator center Kranj, Qlandia KRanj, Suernova KR-Buf.... - mislim, da je ena user posted image  predlagala bolj poznavno mesto za srečanje, če imate še katerikoli predlog sporočite.

-Naty13
-Miškolinček
-Erin
-Julija08
-Tejkaz
-majah
-Anita goitan
-iva77

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Je že katera imela liposukcijo?
botrca

enkrat (4%)

večkrat (2%)

nikoli (94%)

Število vseh glasov: 399

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!