gajka
|
Jutro, ! Evo mene, se javljam po dolgem času. Hja, tako pač je, če je človek polno zaposlen tudi v službi. Sem prav srečna, da je danes malo bolj kislo vreme napovedano, da mi ni treba na teren in da lahko v pisarni malo bolj na izi delam. V glavnem, vidim, da vse nosite lepe novičke s pregledov, trebuščki pridno rastejo, bebice pridno brcajo, novičke o poroki še čakamo... Sem včeraj zvečer iz firbca izmerila moj obseg trebuha in me je že za 102 cm. Hja, rastemo, ni kaj! Sem imela pa včeraj cel dan občutek, da mi bo trebuh kar razneslo! Le kaj še bo? Pa kdaj se mi zdi, da me že orng pod rebra tišči. Aja, v soboto sva šla z malo v šoping v LJ. Sva mogla nujno najt nekaj za oblečt, ker greva to soboto na poroko. HB sva vse našla kar v 1. trgovini, v katero sva vstopila - v Popku. Se je pa tam ful dopadla majica z napisom ''Vse se je začelo s poljubom'' in mi jo seveda kupil. No, saj je pravzaprav vse, kar sva nabrala, on plačal! No, sicer sva potem v Merkurju nabavljala še kljuke za nova vrata, kar pa je bila moja investicija in sva bila itak na koncu na istem... Pa, da se še malo pohvalim, mansarda dobiva bivalno obliko - malarji so svoje naredili (no, še en sloj barve dajo gor), zdaj čakava samo še na parketarja, potem pa začnejo počasi montirat pohištvo...! Potem pa pride na vrsto še šoping za ! Mislim, da bo treba še malo zamaskirat in v kako banko stopit... Sicer pa komaj čakava, da ta vikend za 1 teden odpeketava na morje na relaksacijo. Pa čipka, čestitke za lepe novičke! Sem ti rekla, da se včasih čisto preveč zasekiramo in delamo iz muhe slona.
|