|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
20.4.2008 23:00:07   
noa1
Se samo na kratko javim.
Danes je bil en tako lep dan. user posted image user posted image user posted image Smo bili skoraj celi dan na Pohorju pri enih prijateljih, ko pa smo prišli domov, pa smo šli še na sprehod. Sploh nisem mogla verjet, da je nedelja. Je bilo toliko ljudi zunaj...več kot med tednomuser posted image user posted image user posted image .
Bravo za vse nove zobkeuser posted image user posted image user posted image
Vsem bolim pauser posted image , da se čim prej pozdravite!

se vidimo jutri...jaz grem kar spat
nočko vsem in lepo spite

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
20.4.2008 23:04:53   
janja
No, pa grem še jaz spat, da ne bom jutri v CE zehala. user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
21.4.2008 7:32:27   
oktoberka
Jutro! A sem prva? Evo, eno user posted image vsem, še posebi pa voznicam ki peljejo v ce!user posted image

Joj, kok vsem rastejo ti zobki... Mah, sej enkrat do začetka šole upam da bomo pa tud mi kšnega pridelaliuser posted image

Srečanje: uf, js pridem, dsam ne vem za kolk časa, ker pol letimo NA MORJEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tko da takrt mal manj čvekajte, ker pridem nazaj šele 5.5. Pol 6.5. mam r.d. in pol bi si želela vas tist četrek kej vidt, da častim pijačko! Kaj pravite?

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
21.4.2008 7:35:29   
oktoberka
Zarjika še spi, js pa skočm zdej počas pod tuš..

A bomo dons v ce kej jedleuser posted image Mene res sam za hrano skrbi...user posted image

Kje pa ste vse čveke? A sta vas včerajšnje sonce in zrak čist prevzela in izmučila, pa zdej še spite?user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
21.4.2008 7:40:13   
metkica1
Ma zjokala se bomuser posted image user posted image user posted image

moja mala ima vročino 38.5user posted image user posted image  to pomeni da naju ne bo. Full sem žalostna, ker sem se zelo veselila tega srečanja, pa še žal mi je ker je mala spet bogica.

SUZANAMAI: joj tvoji čevlji, ne bom ti mogla naredit usluge, kot sem ti obljubila (javite ji, če sama tega ne bo brala, da si mora sama po čevlje)user posted image user posted image  Pa ribežn bi imelauser posted image user posted image

SKUŠTRANA: moj mei tai me čaka, mene pa ne bo, pa to je user posted image  Do kdaj boš v Laškem bi se magari tja oglasila kak dan, pa mei tai. 

KLAUDIA: moja flaška, user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 21.4.2008 7:42:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 4005
21.4.2008 8:03:00   
orka**
Lepo se imejte danes na srečanju.

Srečanje v četrtek 24.4. ob 11h - Kolosej
- suzanamai,
- janja
- orka**

No se vam bom pa tokrat tudi jaz pridružila, bi pa edino prosila, če bi se dobile notri, ker ne vem kakšno bo vreme, in če bo preveč vlage, Anej ne sme iti ven, če je preveč vlage. Pridem pa z obema.

Suzanami - jaz bi tudi ribežen in sicer 3x. A mi lahko na ZS pošlješ še link od tvoje internetne strani prosim.

Zdaj grem pa še Laro obleč, je tudi ona že vstala, Anej se pa že pol ure pri babici carta.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
21.4.2008 8:09:13   
*kinnie*
Dobro jutro
Pri nas je sonček....sicer ni tako zelo lepo kot je bilo včeraj, ampak je kar luštno.

Oktoberka, hvala za kavico. Se mi je prav prilegla...danes smo spali do 5h, potem se je najedel in dalje do 7h...
Metkica1: user posted image da se čimprej pozdravite

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
21.4.2008 8:10:01   
Klaudia
Pa kaj ste zdaj kar na enkrat vsi bolani, user posted image . Eno user posted image , da boste čimprej zdravi. (bi lahko pesemco napisal user posted image  )

- suzanamai,
- janja
- orka**
- Klaudia

metkica1 - imaš kakšno, da ti vzame kozarček namesto tebe?

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
21.4.2008 8:11:47   
oktoberka
- suzanamai,
- janja
- orka**
- Klaudia
- Oktoberka

< Sporočilo je popravil oktoberka -- 21.4.2008 8:12:08 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
21.4.2008 8:13:41   
teka
skuštrana in pikijakob imata ZS

Neposredna povezava do sporočila: 4010
21.4.2008 8:17:35   
suzanamai
Metkica1 imaš zs, čimprej se pozdravitauser posted image . Mogoče pa koga lahko pošlješ, da prevzame tvoje stvari ali pa če ti nekako dostavimo. Javi čimprej.

Majoli bova mogle še v Cityja prej, tako da bi bilo dobro če štartava okoli 10h.

Nič grem pod tuš, da pridem malo k sebi, Zojo sem kar v posteljico dala, da vsaj malo oddrema, saj je šla včeraj šele ob 10h spat. Ja če je žur, je žur za vseuser posted image .

se vidimo čveke

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 21.4.2008 8:18:07 >

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
21.4.2008 8:22:44   
drobižek
Dobro jutro!

Se mi ni nič uspelo javiti včeraj - smo cel dan vandrali okrog in je blo prav lušno...

metkica 1 - škoda, pa čimprej se pozdraviteuser posted image

Kaj pa Mariborčanke, pridete?

< Sporočilo je popravil drobižek -- 21.4.2008 8:23:24 >

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
21.4.2008 8:24:51   
drobižek
Kak je pa to zdaj poslalouser posted image

No, se vidimouser posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
21.4.2008 8:26:27   
teka
jaz in alina_alin prideva ob 10.00

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
21.4.2008 8:31:19   
oktoberka
Kaj pa Mariborčanke, pridete?
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

Ja, bi blo dobro če bi katera prišla, da se na konc ne bomo ljubljančanke dobile v celjuuser posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
21.4.2008 8:33:27   
lane31
Dobro jutro.......no glede na to da sem včeraj imela odvajanje od rr user posted image  niti ni blo sile z branjem
Prvo vam želim čim lepše srečanje.....nas ne bo,ker imamo taki teden ,da me bo ..... user posted image  No saj prijavljene nisva bili....sem si pustila za rezervo
Samo danes smo lahko na izi ....pol pa pogreb od stricauser posted image ...naša taščica je trenutno pri svaku,pa pride za par DNI še sem ......ehhhhhhhhh

Smo pa imeli včeraj almost perfect day user posted image  cel dan zunaj naokoli ,pa kosilo na terasi po Pohorjem ,pa sladoled - štajerke saj veste kje .....domov prišli šele ob 20h user posted image  Res lep dan

< Sporočilo je popravil lane31 -- 21.4.2008 8:35:01 >

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
21.4.2008 8:36:07   
lane31
Tudi v sredo na štajersko srečanje naju ne bo user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
21.4.2008 8:46:44   
sanwebdra
Eh, Lane31, škoda. Pa user posted image  za strica in vse vas. Take stvari ... ja življenje.

Kolikor vem, pridejo vsaj 4 mariborčanke.

Vsem bolnim ta velikouser posted image .

Kaj pa so nočne ptice včeraj štrajkale? Pandica, kje si???

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
21.4.2008 8:47:49   
noa1
Jaz im Mehurčica prideva okoli 11.00....sem mislila, da boste vse okoli 11.00 šeel prišle.user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
21.4.2008 9:06:56   
*kinnie*
Jaz bom pa danes kar na RR dežurala...smo hoteli it ven, še sonček nam je naklonjen...pa nam je ati odpeljal vozuser posted image .
Zdaj ravno sestavljam en sestavek, pa čekiram po netu.....ja čudno lej, spet me vrže na RRuser posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
21.4.2008 9:09:03   
Kasija
- suzanamai
- janja
- orka**
- Klaudia
- Oktoberka
- Kasija

Lepo se imejte v celju danes! Naju pa žal ne bo.

Neposredna povezava do sporočila: 4021
21.4.2008 9:16:43   
metkica1
KLAUDIA daj lonček skuštrani ali jasni , katera bo tam. Pa se bova midve potem s skuštrano dobile, ko se midve pozdravima. Denar ti pa nakažem preko net stika ta trenutek.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
21.4.2008 10:07:20   
maja zarja
Dobro jutro,najbrž vas je zdaj večina na poti v CE.......lepo srečanje vam želimuser posted image dan pa vam je res naklonjenuser posted image .......pol pa hitro fotke gor.

Lane žal mi je za stricauser posted image .

Metkica1 in vsi bolančki user posted image .

Pa čestitke za vse nove male zobkeuser posted image in za vse roj,dneve (ne bom koga imenovala, ker jih je v preteklih dneh bilo dosti,da koga ne izpustim.)

No tudi pri nas je pestro jemo že vse dnevne obroke na žličkouser posted image zj. in zv. flaška......pa še to ne vem kako dolgo še ker jo počasi zavrača,ima raje žličkouser posted image . No ja saj za zobke je itak bolje žlica, kaj čemo otročki rastejo.

Mene pa nekaj zdravje jeziuser posted image me boli en dan srce pa v predelu žolča,pa hrbtenica ne vem no....zgleda,da bom res mogla k zdravniku.Upam,da je le utrujenost.....imamo v nedeljo krst in res ne smem zdaj svirat z zdravjem.Joj sem zdaj zatežila.

Nič no grem malo pospravit pa user posted image nekaj za jesti pripravit,ko se zbudi bo lakotaaaa.

Lp.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
21.4.2008 11:16:08   
micla
Evo mene po dopustu....  se vam moram opravičit, ma cca. 60 strani pa res ne bom prebrala,user posted image čeprav vem , da ste bile tudi v moji odsotnosti zanimive.  No zdej pa vidte, kolko ve pisarite, sej ni čudno, da vreme zdrži lih kak dan, pol pa spet dež prikličete. user posted image

Skratka imeli smo se super, naša user posted image  je uživala v bazenu kot nora, naš tatko je končno videl kaj pomeni bit cel dan z otrokom (ker itak prihaja z dela ob 7, 8 zvečer), mamica pa se je zrelaksirala na masažah in si nabrala malo energije.

No danes sem user posted image  že spokala v varstvo k mojmu tatu, ker moram zdej dat v peto in gas vse pospravit, ker je res padla bomba. Sej veste, ko prideš z dopusta..... trije stroji cunj, pa sesanje, pa likanje....
No grem, ker bo kmalu 5 ura, ko pride user posted image  nazaj in se mora vse sijat.

Mejte se lepo na srečanju in se beremo zvečer....

zdej pa res grem....

micla

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
21.4.2008 11:17:52   
metkica1
maja zarja  čuvaj se in se pozdravi in eno user posted image  za tebe.

Vsem mimi slavljencem pošiljam user posted image

Mi smo spet na 39, sem ji ravno dala svečko.

Bogica jeuser posted image  pa tako žal mi je tega srečanja, upam da se imate fajn, no saj ne dvomim.
Ostale pa uživajte na sončku.

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?