Katina
|
Mozart, čestitke ob rojstvu male štručke! Samo, da se je vse dobro izteklo. Zdaj pa veliko cartanja in uživanja . Upam, da si kmalu opomoreš od poroda. Jana81, mislim, da si na dobri poti, da nam v kratkem uideš v P. Zdaj imaš že vse pripravljeno, ne? Estrella*, jaz bom danes držala pesti zate ti pa jutri zame, prav? Se strinjam, da bo treba še prej na kofi, še posebno, ker danes oddajam mojo nalogo lektorici in če bo vse po sreči do konca tedna še mentorju. Mal moram še uredit literaturo, pa kazalo sfrizirat, potem sem pa fertik in ne bom imela nobene nujne stvari nad glavo več. Razen tega, da končno pospravim sobico, kjer se bo previjal. Upam, da ti bo danes zneslo it v laboratorij in končno oddat urin. Pol pa spet šoping? Ti si neumorna. Anitka, veš, bo kar treba mal počlivat. Otečeni gležnji? Jaz mam take buhteljčke, da je kaj - si pa zdaj že nekaj časa povijam noge z elastičnim povojem do kolen - po nasvetu dermatovenerologa. Sicer boš kmalu zaključila s službo in takrat si le malo odpočij. Špelin@, nastavi uho, da me kdo ne sliši: mene je pa v glavobol skoraj zapustil in sem noro vesela, ker sem imela prej grozne migrene in težave. Upam, da so se te tegobe poslovile za vedno . Maš prav, da analgetikov ne bom jemala, bom raje počakala da mine. Ja, vidim, da je nevarno živet na vašem koncu. Lahko ti svetujem le pesmico: zemlja pleše, ..... in upam, da pri vas ne bo več. mya26, išias - uf to je pa zoprna zadeva, čeprav sem brala, da se ravno v rada zopet pojavi. HB, daje že malo boljše. Jaz hodim k G v Domžale in ja, sem iz Domžal. Držim pesti, da je fašete noric. hijenca, bravo za voziček in dobro spanje. Probi se mal naspat na zalogo pa bo. Glede CR ti je že **** odgovorila, zato jaz ne bom pametovala. Lahko povem le to, da je napovedan CR samo za res utemeljene zadeve in da ti ga ne naredijo "na lepe oči". zato boš pač mogla pregurat mal neprijetnosti po sekciji, ampak vedi, da boš kmalu fit in vse bo pozabljeno. Drgače si pa kar mislim zakaj je boljša popolna anastezija kot spinalni blok, ampak se o tem raje sama pozanimaj v P. kasso, še dobro, da nisi pretiravala z delom. verjamem, da ti je nerodno, ker nekdo dela nemesto tebe, ampak bodi vesela, da kdo tak sploh obstaja. Hvala za nasvet. itak grejo bergle z mano, če ne bo boljše - me bodo vsi gledal kot deveto čudo . ziher nisem narobe stopila, ker imam z zvini, zlomi ipd zadevami kar veliko izkušenj in vem, da to ni to. ****, hvala za tvojo izkušnjo z nogo. Po moje mi tud fizioterapija ne more pomagat, ker imam občutek, da mi nekaj pritiska na živec, saj se bolečina pojavi vsakič, ko grem ven iz stanovanja in malo več hodim. Včeraj sem pa res naredila kar dolg sprehod. saj me je že med hojo bolelo, samo tega sem navajena - ko se je pa zadeva malo ohladila je pa začelo nabijat ko . Če sem imela nogo spuščeno proti tlem me je kljuvalo ko . katy82, računam, da bo jutri moja tačka že porihtana, ker nima več dovoljenja da boli . Bom vidla,če me bo ubogala. Super za krasno darilce. Komaj čakamo slikic. Sashy:A katero od vas tud kdaj prov medenica oziroma ta del boli tko d komi hodi? Ja, bolj migam čez dan bolj boli. Znam pa tud zrihtat, da tko boli da si na berglah . Te zanima kako se to naredi? Čez celo dnevno sobo zalaufaš v kuhinjo, da bi ujel kruhomat, ki pleše salso po pultu in misli past na tla. Čez nekaj ur je pa veselica, da ne moreš ne ležat, ne sedet ne stat, kaj šele it do WC-ja. Tko, da tega nikakor ne mislim več naredit. Odgovori: 1. ja mislim polno dojit, če bo le sreča mila in bo mleka dovolj 2. Pri sem dodajala Aptamil (tistga v pločevinasti škatli - mislim, da je bil za nedonošenčke?) darmar, hvala za skrb. Zaenkrat bom probala mal zmasirat in upala, da do jutri mine. Če ne bom pa vsa kriplasta šla v P, me bodo vsaj bolj resno jemali Sicer pa redno skrbim za to, da me nekaj zadane. A veš kok bo po porodu luštno, ko ne bom imela teh težav in bom mislila, da sem 10 let mlajša . IZVIRNO SPOROČILO: Aurora 28 Sashy jaz mislim rodit tako dolgo dokler bo šlo, če pa bo naš bil zelo zagrižen za zizo ga bom dojila do 11 meseca, po 6 mesecu pa mu bom dodajala ostalo hrano. no, upam, da boš rodila hitro, pa rajš dojila dolgo. Pepita, ti si le pozdravi nahod preden zaviješ v P. pa dobro opravi danes. Sesil, če bi šla jaz na tako dolg sprehod ne bi bla samo na berglah, ampak bi rabla rešilca . Ti si kar malo odpočij, ker delo definitivno počaka. tally, močnoooooooooooooo stiskam pestke zate . barbaw, no upam, da je tole moje le nosečniška tegoba in da s porodom mine. Še dobro, da je imela **** nekaj podobnega, da si ne bom mislila, da sem edinstvena . Super za dobro opravljen sistematski pregled. Ti pa le ne išči popadkov v obilici dela. Bodo že sami prišli, ko bo čas. BOJANC, Naja3 in ostale bivše majčice : večkrat se spomnim na vas, zato vam pošiljam , da vas čim prej doleti sreča. No, zdaj je pa čas da grem kuhat kosilo.
|