|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
21.4.2008 10:50:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

**** a pol so se že odločil da ti bojo sterilizacijo delal?Pa so kej kompliciral zarad let al so pretežno gledal tvojo zdr.preteklost?

Ja, sem že odločbo dobila da lahko. Ja so komplicirali malce, ampak sem priložila izvide od hematologa ki mi malo ne prepoveduje, pravzaprav mi močno odsvetuje še kakšno nosečnost, ker mi vsaka poslabša mojo bolezen. ( kronična  mieloproliferativna bolezen)
In potem pa še dejstvo da bo to že tretji CR...
Tako da mi je že socialna delavka rekla da ne bo nobenih problemov in res so mi v parih dneh poslali pozitivno mnenje...

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1951
21.4.2008 10:50:40   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mozart
pozdravljene,
samo, da vam javim, da je porod za mano, dobili smo prečudovito punčkouser posted image user posted image . Porod je bil kar naporen, je trajal cel dan, zvečer je bil trud poplačan.

Kaj več pa ko sem malo klimatiziramo.

Pa-pa, pa oprostite za anonimnost, ker ni nihče vedel, da sem naročena na porod zaradi določenih težav. Je bilo presenečenje za vse.

user posted image user posted image user posted image  ob rojstvu princeske user posted image user posted image user posted image

Te pa moram prositi še za podatke, da te damo na seznam user posted image  Torej: datum in ura rojstva tvoje štručke, če nam želiš zaupati, pa tudi ime user posted image

Lepo se crkljajte user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 21.4.2008 10:55:22 >

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
21.4.2008 10:52:28   
Taula
IZVIRNO SPOROČILO: sashy

Jest sm dons polna vprašanj pa bom še neki vprašala.

1. A mislte vse dojit pa kolk časa?

2. Pa če boste dojile polno al boste kaj dodajale pa kaj, če boste?

Upam da bom dojila polno. V tem primeru ne bo potrebno dodajati nič...če bo seveda mleko dovolj nasitno. V kolikor ne bom, bom dodajala kaj. Glede tega kaj bi izbrala še ne vem...na netu je ogromno različnih mnenj kaj je bolje.user posted image
Koliko časa bom dojila...ne vem.user posted image   Nisem pa pristaš variant dojenje ala do 3 leta. Vsak po svoje.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
21.4.2008 10:52:55   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Namreč spet sem na berglah. Zakaj? Včeraj sva šla z mojim na sprehod, kar dobro sem lahko hodila in naredila sva večji krog.  Čez dan pa se mi je stopnjevala bolečina v peti, tako, da na levo nogo sploh ne morem stopit. Boli me samo ena točka nekje na sredini pete na podplatu - kot bi bil vnet kakšen živec  . Večkrat se mi sedaj med  zgodi, da me ta točka boli, če veliko hodim naokoli, vendar sem še vedno lahko stisnila zobe in je šlo. Zdaj pa me ni spustilo niti čez noč. Ponoči sem komaj prilezla do WC-ja. Zvečer me je  zmasiral, samo ni pomagalo. Drugače se niti ne bi sekirala in bi pač potrpela še kakšen dan, ampak se bojim kako bom šla jutri sama v P na pregled. Avto bom že vozila, ampak kako bom prehodila razdaljo od parkinga do ordinacije mi pa ni jasno. No, se bom že znajdla. Sicer pa upam, da me do jutri mine.

Jezus, Katina, tole je pa res hudo user posted image  Nasveta nimam, ker vem, da to boli, dokler pač boli, pojma nimam, če sploh kaj pomaga user posted image Mogoče kakšni močni analgetiki, česar pa itak ne boš jemala. Močno, močno stiskam pesti, da user posted image bolečina poneha!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
21.4.2008 10:53:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mozart

pozdravljene,
samo, da vam javim, da je porod za mano, dobili smo prečudovito punčkouser posted image user posted image . Porod je bil kar naporen, je trajal cel dan, zvečer je bil trud poplačan.

Kaj več pa ko sem malo klimatiziramo.

Pa-pa, pa oprostite za anonimnost, ker ni nihče vedel, da sem naročena na porod zaradi določenih težav. Je bilo presenečenje za vse.

Čestitke ampak če greš za nazaj brat...jaz sem te takoj odkrila nisi bila nič več anonimnauser posted image user posted image user posted image

Iskrene čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mozart)
  Neposredna povezava do sporočila: 1955
21.4.2008 10:53:40   
hijenca

Mene pa zanima, če smem vprašat, zakaj pa imate ****, hijenca in filipinka sploh naročene CR.

Jaz pa imam CR zato, ker sem pred leti imela težave z očmi (delni odstop steklovine), pa bi bil riziko prevelik, da se mi še kaj poslabša (odstop mrežnice in podobno).

Mi je pa moja G dala napotnico za posvet v porodnišnici, tam pa so se odločili, da bomo delali CR en teden pred PDP.

**** torej ne drži to, da lahko naredijo samo dva CR? Moj user posted image  bo vesel, ko si pa želi 3 otroke. Pa hvala lepa, ko si mi tako lepo povedala vse za CR. user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
21.4.2008 10:53:47   
tally
user posted image user posted image user posted image čestitke ob rojstvu princeske.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
21.4.2008 10:54:48   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mya26
Špelin@: Ja tudi jaz upam, da si bo vzel nekaj časa in nam lepo vse pokazal, glede na to da mu bom plačala. Sem pa slišala, da je ponavadi pri vseh G tako, da če plačaš dobiš malo daljši pregled in da so malo bolj prijazni. Najprej sem  mislila it k Strahovi, ki mi je najbližje, ampak 100E mi je pa mal prehuda, sej tud 50 ni mal (ampak tako ceno ima večina). Tako Strahovo in Mlinariča poznam na videz (oz. službeno, ker sem strokovna sodelavka in sem ju obiskovala s svojimi produkti). Tud zato upam, da se bo potrudil, ker sva se dostikrat, ko sem prišla pred ordinacijskim časom razčvekala tudi o drugih stvareh, družini, otrocih,... Bomo jutri videli!

O, potem pa sploh ni panike user posted image Jaz sem šla ravno zaradi njegovega odnosa "na koncesijo" na 3D raje v Domžale k dr. Šelihovi, kjer sem sicer plačala 68 EUR, ampak dobila fantastičen odnos, ponovno (tokrat res detajlno) morfologijo in 3D user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Špelini sem vidla, da je uspela popravit, se je pa 20 pri   spremenila v kačo . To je za ****  Danes ni dan za korekcije seznama

user posted image user posted image user posted image

jana81, ti si pa že res na poti proti P user posted image user posted image Ti, ampak slikice od avta pa še vedno nismo videle user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Jaz se grem tudi danes zmenit k frizerju, kdaj lahko pridem, samo ko se spomnem da bo treba tam sedeti vsaj 4-5 ur , me vse skupaj mine.....

Jaz sedim tam "samo" 3 ure in rabim par mesecev psihičnih priprav user posted image

hijencauser posted image za nakup vozička. Veš, tudi jaz bi se težko sprijaznila s CR user posted image Bomo pa vse fajn mislile nate, vidim, da ti je **** že veliko napisala, drži se in ne skrbi, lepo bo poskrbljeno zate in za tvojo štručko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
21.4.2008 10:55:49   
Anonimen

Edina zakaj je pa Dejan šel ven?A zdej bojo tud glasoval al bojo nove nominacije?Prosim poročaj

Ja, Katy naj ti povem, da novih nominacij ne bo, tako da nominirana sta Sandi in Tjašauser posted image , če te pa še kaj zanima ti sam vprašuser posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1959
21.4.2008 10:59:40   
mya26
Mozart: Čestitke vsem trem! Pa velik cartanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katy: Glede noric upam, da jih dobi čimprej, ker sem jih jaz že prebolela in ni nevarnosti zame in za user posted image . Bolj bi bilo nevarno če jih dobi ravno v tistih dneh ko rodim, do roka pa imam še sabih 6 tednov. Glede na to da sem tudi 1. rodila na rok, računam tudi zdaj na to. user posted image

Shasy: Jaz nameravam dojit polno, če bo vse OK. Pri prvi punčki sem imela ful težav pa sem jo polno dojila do 5.meseca. No pri 4 in pol smo začeli s poskušanjem rižolina narejenega na adaptiranem mleku, ker če sem si stiskala se ni nič mleka nateklo (s črpalko v 10min 5m). Do takrat je morda dobila 200ml adaptiranega mleka, pa še to zato ker sva šla z možem v gledališče. Sicer sem jo skoz dojila. Potem sva počasi začeli dodajat obroke in na koncu se je dojila le še zvečer pred spanjem. Prav na srečo se je sama odstavila 1 teden predno sem šla v službo, pri 11 mesecih. Vedno sem jo dojila pol 30-45min na obe strani, se pravi skupaj dobro uro. Tisti teden pa jo je vse drugo zanimalo že po 5 min. Tako da sem rekla verjetno je to to in naslednji dan je šla brez problemov spat brez podoja. Ni bilo nobenih težav, ne pri njej ne pri meni! Mleko mi je če sem si malo stisnila priteklo še po dobrem mesecu, tako da počasi se je nehalo delati.

Zdaj pa se šibam stuširat in potem na fizioterapijo user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
21.4.2008 11:00:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

.

**** torej ne drži to, da lahko naredijo samo dva CR? Moj user posted image  bo vesel, ko si pa želi 3 otroke. Pa hvala lepa, ko si mi tako lepo povedala vse za CR. user posted image

Ej Hijenca. A tega se bojiš? Ma daj ne ga srat...user posted image user posted image user posted image  Če bo tvoja maternica o.k. ti lahko naredijo tudi 4 sekcije.
Jaz sem imela tak namen, da če bi ko bi me odprli videli da je maternica še o.k. se ne bi dala sterilizirat in bi imela potem še enega.In G je rekla da to sploh ni problem, da se jih veliko tako odloča.
Samo meni je ta načrt prekrižala ena druga stvar ki nima nič z maternico..

To se pa res nič ne sekiraj... čez dve leti bosta naštimala še enega user posted image   pa bo...user posted image user posted image

Boš videla vse bo cool.user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1961
21.4.2008 11:00:41   
špelin@
kasso, meni tudi danes nekaj računalnik nagaja user posted image

Moram enkrat mojga nahecat,da me poslika pa zraven slika še to k mi je res ful všeč.

Le glej, firbec deluje user posted image user posted image

A katero od vas tud kdaj prov medenica oziroma ta del boli tko d komi hodi?

Ne sprašuj... user posted image user posted image  Medenica + sramna kost user posted image

1. Da - dokler bo šlo.
2. Če ne bo treba, ne bom dodajala. Drugače sem pa pri mali piki potem uporabljala Novolac in Hipp.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
21.4.2008 11:09:46   
špelin@
Uf, komaj sem našla tale post od anonimne - mozart user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
drage moje, sporočam vam, DA URADNO ZAČENJAM SEZONO MAJČICuser posted image . Jutri grem rodituser posted image , ker sem že odprta. Anonimna sem zato, ker sva se odločila, da ne bova nobenmu povedala, dokler ne rodim. Povem vam samo to, da sem na seznamu bolj na začetku, ostalo po porodu.

Naj vam povem še to, da sem že kakšen teden pila čaj iz malinovih listov, ne vem ali je koristilo ali ne. Škoditi pomoje ne more.

Mislite jutri na mene in bodite lepo.

ok, post je bil napisan 16.4., torej si rodila 17.4.?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
21.4.2008 11:11:08   
tally

1. Ker je za mene prvič upam da bom lahko dojila vsaj dokler ne grem v službo.
2. Če bom polno dojila in če bo pridno pridobivala na teži ne mislim dodajat

< Sporočilo je popravil tally -- 21.4.2008 11:13:03 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
21.4.2008 11:17:13   
špelin@
MAJČICE 2008

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008 
user posted image  medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image
 Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008  
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image , user posted image  ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image ,Trbovlje, ( O:124cm, +21Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:99 cm, +12kg)
user posted image
 Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:120 cm, +14,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:107 cm, +20 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:105 cm, +15 kg)  

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image  Anže
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/105 cm; 13,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +4kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  
KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image   
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:102cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  
Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)
user posted image  Pika18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje (O=XXcm, +11kg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image Luka, LJ, (O:97cm, +14 kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image  Alja , PO, (O:108 cm,+11kg ) 

user posted image  
****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +13kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:97cm /+27cm/; +11kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +11kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted image user posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:103 cm /+36 cm/;+18 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ
user posted image  žanka ('76), 2.user posted image  user posted image :user posted image , CE

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: xxcm, +15kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O:XX cm, +10Kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted imageuser posted image :user posted image  Gregor , LJ ( O: 91cm, +13kg ) 

user posted image
 Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image      

OSTAJA ŠE 79 SREČK user posted image            

Majskih 13 user posted image :       

Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image
 stumfek  user posted image  aradej  user posted image  maska user posted image   KAHLO user posted image Anonimnauser posted image  user posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image :21Xuser posted image ,user posted image : 24Xuser posted image  in user posted image : 34X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image

21.04.2008: Estrella (GP+CTG), Aurea (GP+CTG), Tally (GP+CTG), Pepita (GP), Sashy (CTG)
22.04.2008: Mya26 (GP+UZ), barbaw(CTG), Katina (Pat. Amb.), bobika (GP)
23.04.2008: suzy85 (GP), Skye (GP), CatJa (CTG)
24.04.2008: Kasso (GP+CTG), Katy82 (CTG), hijenca (CTG), aurora28 (GP+CTG), .muki. (CTG), jana81 (GP), modrooka (AMNIOSKOPIJA)
25.04.2008: 80Kaja (GP), **** (GP), mixi (CTG), Sončnica Sandra (GP), bobika (CTG)
28.04.2008: MARTINA25 (GP), kodrana (GP), buccka (GP), Taula (GP+CTG), zalazoya (GP+CTG)
30.04.2008: narava (GP)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
05.05.2008: darmar (GP), edinaos (CTG)
06.05.2008: Valentina 2006(GP)
08.05.2008: TamaraJ (GP), Naty (sprejem v P), Špelin@ (GP), Anitka (GP+CTG)
09.05.2008: sesil (GP+CTG)

user posted image NAROČENI CR- jiuser posted image

22.04.2008: filipinka user posted image , user posted image
08.05.2008: hijenca
po 20.05.2008: **** (priprave po 12.05.2008)

SREČNO!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE 
DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

NAŠI MAJSKI HROŠČKI  

user posted image
01. april 2008, lewinsky (PDP: 15.05.2008), user posted image  Amadej 
 user posted image  
17. april 2008 ob 9:44, Peli (PDP: 01.05.2008), user posted image  Urban, 2400 g, 48 cm
17. april 2008, Mozart (PDP: 03.05.2008), user posted image      

user posted image
19. april 2008 ob 15:37, Čmrlika (PDP: 27.04.2008), user posted image   Taja, 3030 g, 48 cm

user posted image  : user posted image
2 : 2

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 21.4.2008 11:26:57 >

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
21.4.2008 11:19:12   
darmar
MOZART najprej tebi čestitke ob veselem dogodku, botite zdravi, srečni, ....

KATINA boga tvoja noga in ti, ki se moraš matrat. Jaz imam kar nekaj izkušenj z razno raznimi fizioterapijami, ampak za kolena in hrbet. Ampak te varinate, ki ti ublažijo bolečino, ne vem če so dobre da se izvajajo v nosečnosti. Mogoče bi jaz na tvojme mestu poskušala s kakšnimi vložki za v čevelj, da ne pritiskaš na tisti del, kjer te najbolj boli. Ne vem, upam, da ti bolečina čim prej izgine.

DOJENJE: pri prvemu, sem dojila polno do 4-ih mesecev, potem pa delno do 6. meseca. pri 4 mesecih sem pričela počasi dodajati še drugo hrano: sadje, zelenjavo. Pri 6. mesecih sem pa imela dojenja več kot dovolj, naš fante je bil že kar težek in uglavnem sem se odločila, da je dovolj, pa še zobe je dobil. Potem sva še nekaj mesecev bila na prilagojenem mleku, naprej pa sva nadaljevala za navadnim malo razredčenim mlekom. Če bo bog dal, se bomo tudi tokrat vsaj toliko časa dojili. Ampak dlje od 1 leta pa definitivno ne, meni se potem kar ne zdi več okusno, pa še otroci težje nehajo.

Punce vse dobro opravite na pregledih, držim pesti za vse, ki boste zdaj, zdaj na vrsti za pestovanje svojh štručk.

Valentina oglasi se kaj!!!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
21.4.2008 11:24:58   
aurora28
Čestitke Mozart user posted image user posted image user posted image user posted image , veliko cartanja in smeha želim vsem tremuser posted image user posted image user posted image .
Jaz sem te imela na sumu, ker si tisti dan imela GP in sem takoj **** napisala, da mislim, da si ti in glej ga zlomka, res si bila ti. Juhuhu, pa imamo že 4 majske hroščeke user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj je 2:2 Jana kaj čakaš, hitro v P se pokazat in ne ga biksat, itak si tolk blizu, da je bolje, da se greš pokazati in če je bila krvava sluz potem se gre zares. Saj veš v MŠ so nam rekli, da če odteče voda ali odlušči čep ali nastopijo popadki...gasa v P.

Sashy jaz mislim rodit tako dolgo dokler bo šlo, če pa bo naš user posted image bil zelo zagrižen za zizo ga bom dojila do 11 meseca, po 6 mesecu pa mu bom dodajala ostalo hrano. user posted image

Katina svetujem ti, da bolje, da uporabljaš bergle, ne se hecat, da nam še ne padeš kje user posted image .

Jaz sem pa kupila za našega user posted image lučko Tomy zvezdico zaspanko in je tolk luškana in še rumena, vse imamo v stilu. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
21.4.2008 11:30:17   
špelin@
Pišuka, a ste videla, kaj se to pri nas dogaja user posted image

Potres 19. aprila 2008
Potres magnitude 3,1 pri Zagorju ob Savi
Agencija Republike Slovenije za okolje, Urad za seizmologijo in geologijo sporoča, da so seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic zabeležili v soboto, 19.4.2008 ob 3. uri in 49 minut zmeren potresni sunek. Po preliminarnih podatkih je bilo žarišče potresa 40 kilometrov vzhodno od Ljubljane, v bližini Zagorja ob Savi. Preliminarno ocenjena magnituda potresa je bila 3,1.
Ocenjujemo, da je bila intenziteta (učinki) potresa v širšem nadžariščnem območju IV-V stopnje po evropski potresni lestvici (EMS). Po prvih podatkih so potres čutili prebivalci Zagorja ob Savi, Trbovelj, Izlak, Hrastnika, Polšnika in okoliških krajev.

Popotresi 19. in 20. aprila 2008
Popotresi magnitude 1,0, 1,1 in 1,1 pri Zagorju ob Savi
Agencija Republike Slovenije za okolje, Urad za seizmologijo in geologijo sporoča, da so seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic po sobotnem potresu v bližini Zagorja ob Savi (19.4.2008, 03:49, Ml=3,1, 40km vzhodno od Ljubljane) zabeležili v soboto in nedeljo več šibkih popotresnih sunkov. Za tri izmed njih smo prejeli obvestilo, da so jih prebivalci v okolici nadžarišča čutili. Zgodili so se v soboto ob 9. uri in 46 minut z magnitudo 1,0 in v nedeljo ob 12. uri in 15 minut z magnitudo 1,1 ter ob 18. uri in 15 minut z magnitudo 1,1.
Ocenjujemo, da je bila intenziteta (učinki) popotresov v širšem nadžariščnem območju III. stopnje po evropski potresni lestvici (EMS). Po prvih podatkih so popotrese čutili prebivalci Zagorja ob Savi, Trbovelj in okoliških krajev.

Potres 21. aprila 2008
Potres magnitude 1,0 pri Zagorju ob Savi
Agencija Republike Slovenije za okolje, Urad za seizmologijo in geologijo sporoča, da so seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic zabeležili v ponedeljek, 21.4.2008 ob 7. uri in 35 minut šibek potresni sunek. Po preliminarnih podatkih je bilo žarišče potresa 40 kilometrov vzhodno od Ljubljane, v bližini Zagorja ob Savi. Preliminarno ocenjena magnituda potresa je bila 1,0.
Ocenjujemo, da je bila intenziteta (učinki) potresa v širšem nadžariščnem območju III. stopnje po evropski potresni lestvici (EMS). Po prvih podatkih so potres čutili prebivalci Zagorja ob Savi.

Mene je kar rahlo strah... user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
21.4.2008 11:34:36   
Taula
Saj veš v MŠ so nam rekli, da če odteče voda ali odlušči čep ali nastopijo popadki...gasa v P.

Meni je včeraj rekla babca v P da v MŠ to narobe učijo...da če se ti odlušči čep in nimaš popadkov da ni treba v P, ker itak nič ne naredijo še.user posted image  Če pa ful krvaviš pol pa v P.  Vsak stokovnjak po svoje tupi.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
21.4.2008 11:41:38   
Pepita
Oj, čestitke vsem, ki že cartate ... jaz bi tudi, je že tako naporno. Slabo spanje, pa neverjetno kako me križ boli že ves teden in to na desni od ledvic pa do kolka, bog ne daj da se preveč naprezam.

Danes imam pregled, pa bomo videli kako in kaj.

Sem pa spet prehlajena in mi lije iz nosa user posted image , pa ravno ko so lepi dnevi.

Lep in uspešen dan vsem

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
21.4.2008 11:50:27   
sesil
mozart, čestitke ob rojstvu!!!!!!

midva sva pa včeraj izkoristila sonček. po kosilu sva šla na obalo, gužva da padeš dol. po moje je bila cela slovenija dol. sva se nahodila od portoroža do pirana, moje noge pa na koncu kot baloni. danes pa počivamo. user posted image  ene počivate po napornem dnevu čiščenja, beljenja..., drugi po sprehodih.

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
21.4.2008 11:57:56   
tally
Špelin@ ja sem brala kaj se pri vas dogaja, madona upam, da se to umiri.

Punce držite danes pesti zame da se je moja lumpa obrnila z glavico dol pa za moj cukr. Plissssssss

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
21.4.2008 12:07:47   
barbaw
Evo mene na raport. Sva bila z malim na sistematskem (2. del) pa je vse ok. Ne rabi nobenih terapevtov. Zobke pa je pohvalila.user posted image

Katina še vedno premalo delam, da bi bili popadki redni. user posted image  Sem hotela še sosedi pokosit travo, pa sem bila preveč utrujena. user posted image  
Pa si ti vprašala, zakaj se ti pojavlja ta bolečina? Moja tašča ima edino preobleme z nabiranjem kalcija na kosteh v stopalih in ga mora hodit razbijat vsake nekaj let. Ne poznam pa nobene nosečke, ki bi imela take težave kot ti.

Aurora fajn zrihtaj. O položnicah pa ne bi. Ti še kako mojo prislonim. user posted image  Imam vse plačano za ta mesec, tako da ti nimam nobene za zraven za dat. user posted image

Joj, ne morem več brat. Me že škratek priganja. Se potem kaj javim, če bo šel spat. Močno upam.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
21.4.2008 12:13:54   
hijenca
**** ni to moj problem, kolko user posted image   bom imela. Moj problem je to, da se bojim bolečin, čeprav se tako dobro poznam in sem na koncu zadnja, ki bi jamrala, pa prenesem marsikaj. Psiha dela svoje, pa ko vem, da bom mogla bit en dan prej v bolnici, pa ko nimam pojma, kaj bodo celi dan tam z mano delali. To me skrbi, ker vem, da ne bom mogla spat od nervoze. Zato si mogoče želim, da bi me popadki malo prehiteli, pa da bi mi nardili prej CR. Presenečenja so včasih boljša. Pa moja mama je mene s CR rodila, pa moja sestra je imela dva CR, pa saj bo.user posted image

špelin tam v četrtek, ko bom napolnila 37 teden, a bom potem že dobila odpustnico???user posted image user posted image

mozart čestitke za user posted image !!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

tally drži se na pregledu!!user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
21.4.2008 12:24:08   
.muki.
user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke Mozart!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa pri nas nič novega, tako kot večina tudi jaz ponoči nisem mogla zaspati, me je tako križ bolel in se nikakor nisem mogla naštimat, tako da mi je uspelo šele okrog 3 ponoči zaspati.
Je pa naš mali bolan, boli ga grlo, je pa HB po 2 dneh vročina padla. Upam, da ne bom spet kaj pokasirala. Malo pred Rimom pa res nebi rada imela še teh problemov.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.