|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
21.4.2008 8:27:09   
Estrella*
aurora: ja, si popravila seznam, pa sem hotela popravit tisto na koncu, ko ti iz ene cifre naredi celo kačo in dodat svoje sveže podatke, pa se je pa sve zmežlalouser posted image
Špelini sem vidla, da je uspela popravit, se je pa 20 pri user posted image  spremenila v kačouser posted image . To je za ****user posted image  Danes ni dan za korekcije seznamauser posted image  Bom se raje s čim drugim ukvarjala.

Ker sem v petek pozabila/spet/ dati urin , grem to sedaj opravit. Samo še čakam, da me prime laulatuser posted image  Sem šla že 2x in se obakrat prepozno spomnila, da ne bi smela.

Potem pa grem v LJ pogledat za omaro, na kateri bo TV in DVD od Andraža. Smo ugotovili, da jih nimamo kam postavituser posted image  Spet bomo zapravljali.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
21.4.2008 8:36:45   
jana81
dobro jutro

za mano je še ena totalno neprespana noč (kot dva dni nazaj), na wc sem hodila na eno uro, krče sem imela na 10, 15 in 30 minut, potem pa poleg vsega sem imela še 2x zraven krvavo sluz na wc papirju, tako da mi je moj rekel če greva v P. In sem se odločila da če bomo tile krči spremljali še čez dan, grem v P.

Drugače pa včeraj je izlet uspel fenomenalno, od prijateljev sva dobila celo škatlo skoraj novih oblačilc za Nejčka...
vreme nama je bilo naklonjeno, avto pa je tud dal skozi preizkušnjo.

Zdej pa grem pod tuš in na zajtrk..

< Sporočilo je popravil jana81 -- 21.4.2008 8:38:13 >

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
21.4.2008 9:12:56   
Anonimen
Dobro jutro še z notranjskega konca, Estrella se ta teden šteje še pod medvodčankouser posted image , upam da se tako napišeuser posted image

Spanje katastrofa, dela pa imam danes toooooliko, ampak danes zrihtam pa bo mir.

Jaz se grem tudi danes zmenit k frizerju, kdaj lahko pridem, samo ko se spomnem da bo treba tam sedeti vsaj 4-5 uruser posted image , me vse skupaj mine.....

Mala miška se nekaj buni tam spodaj, pomoje pričakuju čokolinouser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja še novička iz BB: DEJAN je včeraj ponoči sam prostovoljno zapustil BB

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1928
21.4.2008 9:36:05   
hijenca
Dobro jutro!

Najprej se moram pohvalit, da sem danes zopet spala 100 na uro. Zadnje dni spim kot top, pa še lulat nič ne hodim ponoči. user posted image user posted image  Saj je bilo dovolj, da sem skoraj dva meseca spala samo po eno uro na noč.

Sem pa v četrtek končno uspela kupit voziček, zdaj pa res lahko gremo rodit.

Punce, tiste, ki ste že imele CR, a je res tako zelo hudo? Malo me je strah, ker nimam ravno visokega praga bolečine, pa ne vem, kak bo to pri meni z bolečinami. Sem pa zadnjič pozabila vprašat, kaj naj nardim, če dobim prej popadke. Ali naj malo doma čakam, ali moram takoj v P. Upam, da ne bom v četrtek pozabla vprašat, kot mam CTG v P. Upam, da bo naša user posted image  še zdaj tri dni počakala, kajti user posted image  je šel danes v tujino za tri dni, do četrtka ga ne bo nazaj. Nekdo pa bo že moral pocartat malo user posted image , če bom še jaz pod narkozo. Ve katera, če v MB porodnišnici delajo CR pod spinalno narkozo??  Ne morem se nekak sprijaznit, da bom mela CR.

Zdaj pa si grem kavico skuhat.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
21.4.2008 9:52:14   
kasso
Dobro jutro!

Danes sem spala še kar v redu, če ne štejem par pohodov na WC. Z zidavo ni bilo nič, smo pa končali spalnico in mali hodniček, ampak jaz sem bolj malo delala. Sem kuhala kosilo, prala, nosila cunje obešat..... nisem pretiravala, ker je bilo že v soboto preveč. Je pa tašča vse naredila namesto mene (spucala po blejenju) in se mi je zvečer že konkretno smilila, tako da sem imela kar slabo vest, ker ji nisem bila sposobna pomagat...mi je trebuh kar nagajal.

jana
, a tebi pa je čep šel? Stavim, da ne boš več dolgo čakala in boš kmalu svojo štručko v rokah cartala user posted image

Upam, da mi bo danes uspelo še kak post napisat in ne bo skoz blokiralo. namreč tiste int. strani, ki imajo .asp končnico podpira le Microsoft in z Linuxom ne dela prav oz. se nalaga in nalaga in nalaga pa ne odpira in ne odpira, jaz pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
21.4.2008 10:05:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dobro jutro

za mano je še ena totalno neprespana noč (kot dva dni nazaj), na wc sem hodila na eno uro, krče sem imela na 10, 15 in 30 minut, potem pa poleg vsega sem imela še 2x zraven krvavo sluz na wc papirju, tako da mi je moj rekel če greva v P. In sem se odločila da če bomo tile krči spremljali še čez dan, grem v P.

OPSSSS a je čepek šel, mislim da se Nejček pripravljauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1931
21.4.2008 10:08:57   
Taula
Jutro.

Je spet user posted image  na vrsti?user posted image  Jana81..to je čepek ja. Včeraj mi je babca rekla v P da lahko kmalu rodiš ko gre, lahko pa traja nekaj časa. Upam da bo pri tebi hitro.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
21.4.2008 10:12:06   
Anonimen
Katina: jaz sem imela podobno težavo v prejšnji nosečnosti. In sicer na peto sploh stopit nisem smela v zadnjih dveh mesecih- Včasih pa me je zabolelo kot bi stekla elektrika od kolka do pete... G me je poslal na fizioterapijo...in na žalost ti moram povedat da ni nič pomagalo. Po porodu je HB ta boleča peta izginila.
Me je pa bolela cela peta in nisem mogla niti stopiti na njo...

Edinaos: Zakaj je Dejan šel??? Hm, sedaj bo pa ob avto...user posted image

Hijenca: Lej ne bom te strašila z CR. Ampak ja boli, ne prej ampak potem... toda kar se mora se pač mora. Je pa tudi zelo veliko odvisno od tvoje postave in fizične pripravljenosti telesa. Če si suh potem se hitreje celi in tudi lažje je obrnit na bok telo ki ima 70kg kot pa 100kg... Tako da nič se bat vse bo O.K saj boš dobila veliko zdravil proti bolečinam in pa še dojenčka boš imela pol pa pozabiš hitro.

Če dobiš popadke moraš takoj v P. Ne smeš čakat! Tudi meni je tako naročeno pa sploh še nimam datuma za sekcijo.
Za spinalno sem se tudi jaz zanimala pa mi je G in anestazist z tehtnimi razlogi pojasnil zakaj je bolje da ne in moram priznat da sta me prepričala...
Povprašaj pa se boš potem odločila... drugače pa saj nisi dolgo v "komi". Jaz sem pri zadnji sekciji ki so jo naredili okrog 9 ure ob 14 že imela dete na prsih... s tem da so bile prisotne komplikacije... se pravi da če bi bilo vse o.k. bi bila še prej budna.

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1933
21.4.2008 10:20:31   
kasso
Estrella*, Aurea, tally, Pepita in sashy dobro opravite danes user posted image user posted image user posted image

Katina
, če ne bo šlo jutri drugače pa vrzi bergle v avto in si z njimi hodi...raje kot da padeš. Mogoče pa si kaj narobe stopila??? Probaj kak obkladek s kisom, mogoče bo pomagalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
21.4.2008 10:23:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Edinaos: Zakaj je Dejan šel??? Hm, sedaj bo pa ob avto...user posted image

Ej včeraj zvečer so se ga napili, in seveda najbolj pijan je bil Dejan. Z  Tjašo sta se neki fuuul skregala in se je hotel na vsak način pogovoriti oz. zgladiti spor, ona ga pa je na vsak način provucirala sveda z Sandijevo pomočjo, mu ****la mater... in Dejan jo je udaril (pa ne zares-klofuto pa ji je vseeno dal)kar je proti pravilom, ona njega,,,,,,....

In tak čisto pijan je šel veenn

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1935
21.4.2008 10:30:39   
Taula
Pol so ga ven vrgli ker je kršil pravila? Oz bi moral oditi ker je kršil pravila v vsakem primeru? Pravokacije pa itak da so vedno bolj prisotne...gre se za veliko evrov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
21.4.2008 10:31:13   
sashy
Dobro jutro!
Danes sm si pa privoščila molo več spanca, ker ponoči nikakor ne morem zaspati pa potem zjutraj potegnem, tako laže počakam na user posted image .
Komaj čakam danes ctg pa lubi gre tud zraven tko d bo še on slišov srčkauser posted image .

Mene pa zanima, če smem vprašat, zakaj pa imate ****, hijenca in filipinka sploh naročene CR.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
21.4.2008 10:33:15   
katy82
Čau mačkice moje!!!!!!

Sm bla ta vikend tko lena za pisat,da sem vas samo prebirala pa nč komentirala k sm bla na off.Včer smo mele z mojo fračo babji dan k je oči moral spat k je šel v nočno.Najprej smo šle k mojim k je oči mel RD pa smo se napokale kosila pol pa še h kolegu k je mela njegova hčerkica RD.Smo se tolk najedle vsega še posebi tortice,da sm skor počla.Okol sedmih sm se namenila domov k me je klicu bratranc,če se dobimo na pjački,valda sm vsa skurjena šla in tam doživela ful lepo presenečenje-kupla sta mi s punco hlačke pa majčko zraven pa še kapco in nogavičke od s.Oliverja.Mislm naša frajla bo šminkirala na ful k bo enkrat zunej,je take rdečooranžne barve vse skupi pa prov cortlih za videt.Moram enkrat mojga nahecat,da me poslika pa zraven slika še to k mi je res ful všeč.

Taula sam da je vse v redu pa da te je babca tko lepo pomirila,ti je takoj mal lažje pr srčku a ne?

Bobika sam da je vse v redu,verjamem da te je G čist prestrašla.No pa tud kino včasih paše,men še posebi pica po njemuser posted image

Katina kako je s tvojo tačko?Maš pa tud non stop neke ****rije no,jst držim pesti,da se ti bo umirilo.

Anitka pa Aurora a ste že probale vrtiljak zdražt z daljincem od TV-ja?Moj bratec bo dobil živčngauser posted image

Mya26 glede noric pa nimam pojma kako je,upam da te kej pred porodom ne presenetuser posted image

Jana a je to čepek?Maš še krče?

Hijenca zarad CR se pa ne sekiraj preveč sej bo kmal mim,pa tud ob pikici boš pozabla na vse hudo.Probaj se psihično prpravt,da bolelo sigurno bo sej tle nimamo kej filozofirat sam k to prčakuješ jo boš mogoče lažje odnesla k boš na to prpravljena.Verjamem da je pa ful težko k veš,da te to čaka že vnaprej.Misli pozitivno pa bouser posted image

Edina zakaj je pa Dejan šel ven?A zdej bojo tud glasoval al bojo nove nominacije?Prosim poročaj

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
21.4.2008 10:34:33   
sashy
A katero od vas tud kdaj prov medenica oziroma ta del boli tko d komi hodi?

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
21.4.2008 10:35:43   
Taula
A katero od vas tud kdaj prov medenica oziroma ta del boli tko d komi hodi?

Ja.user posted image

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
21.4.2008 10:37:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sashy

Mene pa zanima, če smem vprašat, zakaj pa imate ****, hijenca in filipinka sploh naročene CR.

Jaz vem zakaj imata onidve ( hijenca in filipinka) toda naj ti kar sami povesta, da ne bo zamere.user posted image  

Jaz ti lahko samo zase... prvič 34 ur porodne sobe na koncu odprta morda dva centina po vseh možnih procedurah se tretjič onesvestila naredili urgentni CR. Drugič v 37 tednu urgentni CR zato, ker je bil zelo slab CTG in pa UZ.
Tretjič me pa sploh ne jemljejo več resno da bi normalno rodila oziroma se niti nočejo pogovarjatuser posted image user posted image
Tako da me bodo naročili pa še sterilizacijo bodo zraven opravili dve muhe na en mah...

(odgovor članu sashy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1941
21.4.2008 10:37:08   
katy82
Ja sashy mene tko boli,nimaš kej nosečniške radosti.user posted image

Edina a da je Dejana tko spodneslo,ne morem verjet k je bil zmeri tko umirjen pa nč prepirljiv.Jaja alkohol pokaže človeka.

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
21.4.2008 10:39:02   
katy82
**** a pol so se že odločil da ti bojo sterilizacijo delal?Pa so kej kompliciral zarad let al so pretežno gledal tvojo zdr.preteklost?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
21.4.2008 10:41:34   
sashy
****: o bogauser posted image . Mene je pa tko strah d se ne bi kej zapletl pa d bi mogla met CR, k sm slišala d je okrevanje po CR dolgo pa boleče.
A pa to če se naročiš oni določjo datum?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
21.4.2008 10:42:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Pol so ga ven vrgli ker je kršil pravila? Oz bi moral oditi ker je kršil pravila v vsakem primeru? Pravokacije pa itak da so vedno bolj prisotne...gre se za veliko evrov.

ja ja itak, pravila je grobo kršil, saj pravim bil je pijan, velik pijan, Tjaša ga je sicer res provucirala, ampak on jo je res udaril, in parkrat na orng napadel......

Niti ni hotel čakati odgovor od BB, namreč hotel je posnetek, ker ni verjel da  ji je on prvi spustil klofuto........

in ker mu BB ni hotel ustrežti je razbil tisto stikalo za zasilni izhod in šel ven....

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1945
21.4.2008 10:42:52   
Taula
A pa to če se naročiš oni določjo datum?

Na CR te naroči G...ne moreš se kar sama odločiti za to. user posted image  Filipinka bo pa jutri že pestovala.user posted image user posted image

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
21.4.2008 10:43:40   
Taula
Me zanima če bo dal avto...a ni neki obljubljal.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
21.4.2008 10:44:56   
sashy
Jest sm dons polna vprašanj pa bom še neki vprašala.

1. A mislte vse dojit pa kolk časa?

2. Pa če boste dojile polno al boste kaj dodajale pa kaj, če boste?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
21.4.2008 10:46:28   
mozart
pozdravljene,
samo, da vam javim, da je porod za mano, dobili smo prečudovito punčkouser posted image user posted image . Porod je bil kar naporen, je trajal cel dan, zvečer je bil trud poplačan.

Kaj več pa ko sem malo klimatiziramo.

Pa-pa, pa oprostite za anonimnost, ker ni nihče vedel, da sem naročena na porod zaradi določenih težav. Je bilo presenečenje za vse.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
21.4.2008 10:49:49   
Taula
Mozart...čestitke.user posted image user posted image  Javi se kaj ko se navadiš na novi ritem.

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.