|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
21.4.2008 12:26:35   
MARTINA25
DANNNN!!!

Najprej čestitam MOZART za štručko!!!!!

Joj punce kako hitro je vse skupaj minilo-mislim nosečnost.....res ne morem verjet!!!!

EDINA-tole me je pa prav šokiralo, da je Dejan zapustil BB.Men je bil on ful faca, res. Tjaša pa Sandi sta pa itak hinavca...jaz bi kar oba vrgla ven!!!!!REs škoda za DEjana, men se je on zdel res dober fant. JE pa res da so mu bili vse fauš....V glavnem edina ti kar poročaj naprej!!!!!!user posted image  

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
21.4.2008 12:46:17   
Katina
Mozart, čestitke ob rojstvu male štručke! Samo, da se je vse dobro izteklo. Zdaj pa veliko cartanja in uživanja user posted image . Upam, da si kmalu opomoreš od poroda.

Jana81, mislim, da si na dobri poti, da nam v kratkem uideš v P. Zdaj imaš že vse pripravljeno, ne?

Estrella*
, jaz bom danes držala pesti zate ti pa jutri zame, prav? Se strinjam, da bo treba še prej na kofi, še posebno, ker danes oddajam mojo nalogo lektorici in če bo vse po sreči do konca tedna še mentorju. Mal moram še uredit literaturo, pa kazalo sfrizirat, potem sem pa fertik in ne bom imela nobene nujne stvari nad glavo več. Razen tega, da končno pospravim sobico, kjer se bo user posted image previjal.
Upam, da ti bo danes zneslo it v laboratorij in končno oddat urin. Pol pa spet šoping? Ti si neumorna.

Anitka, user posted image veš, bo kar treba mal počlivat. Otečeni gležnji? Jaz mam take buhteljčke, da je kaj - si pa zdaj že nekaj časa povijam noge z elastičnim povojem do kolen - po nasvetu dermatovenerologa. Sicer boš kmalu zaključila s službo in takrat si le malo odpočij.
Špelin@, nastavi uho, da me kdo ne sliši: mene je pa v user posted image glavobol skoraj zapustil in sem noro vesela, ker sem imela prej grozne migrene in težave. Upam, da so se te tegobe poslovile za vedno user posted image .
Maš prav, da analgetikov ne bom jemala, bom raje počakala da mine.

Ja, vidim, da je nevarno živet na vašem koncu. Lahko ti svetujem le pesmico: zemlja pleše, ..... in upam, da pri vas ne bo več.
mya26, išias user posted image - uf to je pa zoprna zadeva, čeprav sem brala, da se ravno v user posted image rada zopet pojavi. HB, daje že malo boljše.  Jaz hodim k G v Domžale in ja, sem iz Domžal. Držim pesti, da je fašete noric.
hijenca, bravo za voziček in dobro spanje. Probi se mal naspat na zalogo pa bo.  Glede CR ti je že **** odgovorila, zato jaz ne bom pametovala. Lahko povem le to, da je napovedan CR samo za res utemeljene zadeve in da ti ga ne naredijo "na lepe oči". zato boš pač mogla pregurat mal neprijetnosti po sekciji, ampak vedi, da boš kmalu fit in vse bo pozabljeno.
Drgače si pa kar mislim zakaj je boljša popolna anastezija kot spinalni blok, ampak se o tem raje sama pozanimaj v P.
kasso, še dobro, da nisi pretiravala z delom. verjamem, da ti je nerodno, ker nekdo dela nemesto tebe, ampak bodi vesela, da kdo tak sploh obstaja.
Hvala za nasvet. itak grejo bergle z mano, če ne bo boljše - me bodo vsi gledal kot deveto čudo user posted image . ziher nisem narobe stopila, ker imam z zvini, zlomi ipd zadevami kar veliko izkušenj in vem, da to ni to.
****, hvala za tvojo izkušnjo z nogo. Po moje mi tud fizioterapija ne more pomagat, ker imam občutek, da mi nekaj pritiska na živec, saj se bolečina pojavi vsakič, ko grem ven iz stanovanja in malo več hodim. Včeraj sem pa res naredila kar dolg sprehod. saj me je že med hojo bolelo, samo tega sem navajena - ko se je pa zadeva malo ohladila je pa začelo nabijat ko user posted image . Če sem imela nogo spuščeno proti tlem me je kljuvalo ko user posted image .
katy82, računam, da bo jutri moja tačka že porihtana, ker nima več dovoljenja da boli user posted image . Bom vidla,če me bo ubogala.  Super za krasno darilce. Komaj čakamo slikic.

Sashy:A katero od vas tud kdaj prov medenica oziroma ta del boli tko d komi hodi?
Ja, bolj migam čez dan bolj boli. Znam pa tud zrihtat, da tko boli da si na berglah user posted image . Te zanima kako se to naredi? Čez celo dnevno sobo zalaufaš v kuhinjo, da bi ujel kruhomat, ki pleše salso po pultu in misli past na tla. Čez nekaj ur je pa veselica, da ne moreš ne ležat, ne sedet ne stat, kaj šele it do WC-ja. Tko, da tega nikakor ne mislim več naredit. user posted image

Odgovori:
1. ja mislim polno dojit, če bo le sreča mila in bo mleka dovolj
2. Pri user posted image sem dodajala Aptamil (tistga v pločevinasti škatli - mislim, da je bil za nedonošenčke?)

darmar
, hvala za skrb. Zaenkrat bom probala mal zmasirat in upala, da do jutri mine. Če ne bom pa vsa kriplasta šla v P, me bodo vsaj bolj resno jemali user posted image Sicer pa redno skrbim za to, da me nekaj zadane. A veš kok bo po porodu luštno, ko ne bom imela teh težav in bom mislila, da sem 10 let mlajša user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Aurora 28

Sashy jaz mislim rodit tako dolgo dokler bo šlo, če pa bo naš bil zelo zagrižen za zizo ga bom dojila do 11 meseca, po 6 mesecu pa mu bom dodajala ostalo hrano.

user posted image user posted image user posted image no, upam, da boš rodila hitro, pa rajš dojila dolgo.

Pepita, ti si le pozdravi nahod preden zaviješ v P. pa dobro opravi danes.
Sesil
, če bi šla jaz na tako dolg sprehod ne bi bla samo na berglah, ampak bi rabla rešilca user posted image . Ti si kar malo odpočij, ker delo definitivno počaka.

tally, močnoooooooooooooo stiskam pestke zate user posted image user posted image user posted image .

barbaw
, no upam, da je tole moje le nosečniška tegoba in da s porodom mine. Še dobro, da je imela **** nekaj podobnega, da si ne bom mislila, da sem edinstvena user posted image . Super za dobro opravljen sistematski pregled. Ti pa le ne išči popadkov v obilici dela. Bodo že sami prišli, ko bo čas.

BOJANC, Naja3 in ostale bivše majčice : večkrat se spomnim na vas, zato vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da vas čim prej doleti sreča.

No, zdaj je pa čas da grem kuhat kosilo.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
21.4.2008 12:48:43   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

Joj punce kako hitro je vse skupaj minilo-mislim nosečnost.....res ne morem verjet!!!!

user posted image
user posted image a tebi je že minila nosečnost user posted image

Mozart, čestitam in veliko veselja in cartanja s malo štručko vama želim user posted image user posted image user posted image
Kolio pa je bila user posted image težka in velika ob rojstvu...če ni skrivnost?

sashy, jaz imam namen polno dojit in upam da ne bo problema, vsaj pri prvih dveh sem prvega otroka do 6. meseca dokler nisem začela dodajat razne kašice, pri drugi pa cca 4 mesece in pol polno dojila in ji začela dodajat sokovi, kašicami.... Pri drugi se nisem več matrala s iztiskanjem, če sem jo slučajno pustila v varstvu, ampak sem kupila Novalac v lekarni, ki ga je ravno tako z veseljem pila, pa zaradi tega se ni nič manj rada dojila. Tudi v tistih prvih 4 mesecih nisem več komplicirala, če se mi je zdelo, da je premalo dobila od mene, sem ji naštimala še malo adaptiranega mleka in ji dodala (ne vsak dan, ampak po parkrat tedensko).............. pri prvem otroku pa ker sem bila čisto zmešana od raznih nasvetov kako je dobro le dojit, sem si črpala mleko, ga shranjevala v zmrzovalniku.... pri drugi pa ne in pri tem bo črpalka tudi najbrć ostala tam kjer je oz. je nenameravam še sterilizirat in pripravit.... bom videla sproti kako bo.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
21.4.2008 12:50:40   
kasso
Katina, ful si pridna user posted image ...potem te bo po porodu čakal le še zagovor, a neuser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
21.4.2008 13:07:41   
9janja
Živjo,

sporočam, da je Jana81 trenutno v P. so jo zadržali notri. Je 3 cm odprta in čaka na prave popadke.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
21.4.2008 13:10:40   
Katina
9janja, hvala za obvestilo o jani81.

jana81, držimo pesti, da boš kmalu pestvala. Dihamo s tabo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 9janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
21.4.2008 13:11:00   
Estrella*
Jana81 DRŽIMO PESTI ZATE IN TVOJEGA NEJČKA, DA ČIMPREJ PRIKUKA NA SVET!!!!!!!

Grem še pod tuš, potem pa h G!!!Držite špestke, da bo vse OK.

(odgovor članu 9janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
21.4.2008 13:22:22   
Anonimen
BRAVO JANA, NEJČEK PRIHAJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolk sem veselaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1983
21.4.2008 13:23:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jana81 DRŽIMO PESTI ZATE IN TVOJEGA NEJČKA, DA ČIMPREJ PRIKUKA NA SVET!!!!!!!

Grem še pod tuš, potem pa h G!!!Držite špestke, da bo vse OK.

user posted image user posted image user posted image   za tvojo pupo, pa čim prej poročaj

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1984
21.4.2008 13:26:38   
Anonimen

EDINA-tole me je pa prav šokiralo, da je Dejan zapustil BB.Men je bil on ful faca, res. Tjaša pa Sandi sta pa itak hinavca...jaz bi kar oba vrgla ven!!!!!REs škoda za DEjana, men se je on zdel res dober fant. JE pa res da so mu bili vse fauš....V glavnem edina ti kar poročaj naprej!!!!!!user posted image  

Veš, da takoj ko bo kaj novega boste zvedle, kako kej Tjaška?

Neposredna povezava do sporočila: 1985
21.4.2008 13:32:04   
darmar
Katina čestitke za napisano nalogo. Mater samo sem ti pa ful, ful fovš. Jest sem pol čist nehala s pisanjem, pa tok sem bla januarja zagreta. Pa plan je bil da bi mogoče mi uspelo še zagovor opraviti. No zdej pa nič od tega. Tok se žalostna če se na to spomnim, da sem imela idealno priliko, ki je nisem izkoristila. Zdej pa že 1 mesec delamo hišo, pa ne da bi se pretegnila neki z delom, ampak si skoz neki zraven in ne moreš zraven si vzet vsaj 1 uro hkrati, da pišeš.
Zraven tega je pa po novem letu še naš fant imel 2x škrlatinko, enkrat vneta ušesa in sedaj norice. Ampak to so vse le izgovori,da se meni ni dalo pisati mag. Še enkrat pa bravo zate. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil darmar -- 21.4.2008 13:33:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
21.4.2008 13:32:27   
CatJa
Iskrene čestitke, mozart! user posted image user posted image user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
21.4.2008 13:33:10   
hijenca
DRŽI SE JANA,  user posted image  user posted image  user posted image  PA DA BOŠ ČIMPREJ DRŽALA V ROKAH user posted image  !!!!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
21.4.2008 13:41:19   
Taula
Jana81...držim pesti, da boš čimprej imela ob sebi malega princa.user posted image user posted image

Kaj boste vse pred rokom rodila, samo jaz bom tu strašila čez PDPuser posted image user posted image

Estrella...user posted image za pregled.

Tally...upam da se je obrnila lumpa...sporoči.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
21.4.2008 13:42:03   
MARTINA25
EDINA naša Tjaška je....hm....zelo živahna moram rečt, ful se ji dogaja.Včeri zvečer je bila na tv-ju ena goveja muska...ej ne moreš verjet, kot da bi plesala po ritmu....user posted image user posted image user posted image
Kaj pa tvoja Anja-Tia?  

user posted image user posted image user posted image JANA držimo pesti in dihamo s tabo!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  

ESTRELLA user posted image user posted image user posted image  za pregled!!!!

< Sporočilo je popravil MARTINA25 -- 21.4.2008 13:43:05 >

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
21.4.2008 13:47:15   
Anonimen

EDINA naša Tjaška je....hm....zelo živahna moram rečt, ful se ji dogaja.Včeri zvečer je bila na tv-ju ena goveja muska...ej ne moreš verjet, kot da bi plesala po ritmu....user posted image user posted image user posted image
Kaj pa tvoja Anja-Tia?  

Samo, da je živahnauser posted image user posted image , bolj je hudič če so preveč mirni in potem smo mamice takoj panične.

Naša Anja-Tia tudi še kar fuul razgraja, drugače pa kar komaj čakamuser posted image , čeprav vem da še ni čas.....

Jooj kaj se zdaj z Jano dogaja???

Neposredna povezava do sporočila: 1991
21.4.2008 14:01:28   
kasso
Jana, so mi kar kocine poskočile, ko sem prebrala, da so te zadržali....močnoooo držim pesti, da bo hitro mimo in brez komplikacij, pa seveda najpomembnejše ZDRAVO dete...čakam novičke, kiupam, da čimprej pridejo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
21.4.2008 14:13:17   
Anonimen
Špelin@: Ja pri vas se zemlja trese..sem že zjutraj videla pri poročilih in sem se takoj nate spomnila...Upam da je zdaj konec stemi potresi.

Taula: Tudi pri nas v MŠ so nas učili da če se odlušči čep, se pač odlušči in to še ne pomeni da bomo kmalu rodile. In da gremo v P. samo ko odteče voda ( razpok mehurja) ali pa če krvavimo ali imamo popadke na 5 -7 minut.

Hijenca: Veš en dan prej boš prišla da te pripravijo. Lepo ti bodo naredili vse preiskave ( kri, voda, EKG, UZ,CTG...) Pa bolj lahko hrano ti bodo dali... Pa anestezist se bo prišel s tabo pogovorit ...
Naslednje jutro pa boš samo šla v operacijsko in zaspala, ko se zbudiš pa seveda da boli, ampak saj ti pravim boš dobila proti bolečinam pa pol še user posted image  na prsi pa bo ...Se pa res merkaj da se ne prehladiš,zdele v teh dneh ker kašljanje in kihanje je pa po CR lahko zelo boleče..
Pa še me bomo vse nate mislile user posted image user posted image user posted image

Katina full si pridna... če vse super opraviš, se lahko še kaj na soku dobimo?? Pa za nogo, tudi meni je takrat Fizioterapevtka rekla da mi na živc pritiska... Ma sam še malo pa upam, res iskreno da spet normalno zaživiš, brez sladkorne in brez bolečin..

Jana me dihamo s tabo...user posted image user posted image user posted image  Da čim bolje opraviš in lahek porod ti želim.

Estrella, dobro opravi in tudi vse ostale ki imate pregled danes...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martina; Tudi meni je bil dejan všeč in mi je hudo zanj. Sandija pa videt ne morem..upam da leti ven v petek.

Edina: ti kar poročaj o BB... user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1993
21.4.2008 14:20:43   
Anonimen
Punce eno vprašanje: jaz sem kupila peleničke PAMPERS (ta jumbo pack) NEW BABY (3-6kg), pa sem bila malo šokirana, ker so fuuuuul tanke, a so vse te peleničke tako tanke???
Pa tako majhneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1994
21.4.2008 14:21:49   
Aurea
Najprej vsem hvala za lepe želje za pregled user posted image
Vse je o.k., G pravi, da je super CTG, tako, kot tudi vsi drugi izvidi. Naslednjega imam čez 1 teden.

Aurora - še dobro, da lahko potem Bepanthen tudi za user posted image  in zase uporabiš user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Aurea, svetujem ti, da poskušaš spravit dol prstan sama, kajti če boš slučajno imela CR, ti ga bodo preščipnili.

Katina, misliš, da nisem že pred tedni (ko je bila zateklina še veeeliko manjša) poskusila vsega (no ja, samo še prsta nisem šla rezat user posted image  user posted image ), da bi ga dol spravla.... grrr, pa ni šlo. Zaradi kilaže so se mi povečali tudi členki in je bilo vse zaman.
Hm, nič ti ne znam svetovati glede bolečine v peti... lahko samo držim pesti, da čimprej mine user posted image
Vsekakor pa ti čestitam za napisano nalogo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Pazi na prekrvavitev prstov, prstane je najbolje v nosečnosti preventivno vzeti dol, ker poznam en lep kup punc, ki so morale iti prstan preščipnit user posted image

Špelina, a to so šle preščipnit po porodu? Ker jaz še vedno upam, da bo šlo potem nazaj na staro stanje...
Saj pravim - meni ni nihče svetoval tega, da je treba prstane dol vzeti in sem se en dan zbudila vsa zatečena v prste, potem pa je bilo že prepozno user posted image

Mya26, hvala za nasvete, ampak jaz sem vse to že poskusila, vključno s še bolj drastičnimi metodami, pa profesionalno masažo... itd.

Hijenca, bravo za voziček. Kaj pa si nabavila?

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
21.4.2008 14:22:40   
Aurea
Mozart - čestitke za punčko!

Jana81 - navijamo zate user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
21.4.2008 14:23:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Martina; Tudi meni je bil dejan všeč in mi je hudo zanj. Sandija pa videt ne morem..upam da leti ven v petek.

Edina: ti kar poročaj o BB... user posted image user posted image

OK, ti pa mami poročajuser posted image , v glavnem za enkrat ima največjo priljubljenost SEBA, nato TJAŠA, tako da zna biti da končno ta Sandi letiiiiiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1997
21.4.2008 14:28:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Punce eno vprašanje: jaz sem kupila peleničke PAMPERS (ta jumbo pack) NEW BABY (3-6kg), pa sem bila malo šokirana, ker so fuuuuul tanke, a so vse te peleničke tako tanke???

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne Edina niso vse tok tanke...so pa res vse tok majhne, Veš kako malo ritko bo imela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1998
21.4.2008 14:29:53   
Anonimen
AUREA: no vsaj ti nam še ne boš pobegnila rodit. Čestitke za dobro opravljen GP.user posted image user posted image

(odgovor članu Aurea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1999
21.4.2008 14:32:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne Edina niso vse tok tanke...so pa res vse tok majhne, Veš kako malo ritko bo imela user posted image user posted image user posted image

Pa a to je u redu, da so te tako tanke??? A si ti imela Pamperske??? Ali mi kaj drugega priporočaš???

Ritka pa vem, da bo malaaaaaauser posted image user posted image
in komaj čakam da bom kopala to malo ritkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.