|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
21.4.2008 10:28:45   
mavrica72
Ledenka, ti kar naredi čimprej test, da boš vedela pri čem si. Jaz še vedno upam, to ni znak, da prihaja user posted image . Naj ti povem, da sem imela jaz iste probleme, pa vmes je bilo dvakrat še malo krvavega izcedka. Kar pogumno. Držimo pesti.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
21.4.2008 10:35:50   
mismis
Gloria, vse naj naj, ša đe boljše za tvoj rojstni dan....

user posted image   Ledenka, ti se samo pomiri in spij liter vode, da te bo čimprej prijelo na wc. Držim pesti, da rata user posted image  Pikovit, jaz žal ta teden ne morem iti na kavo, imam danes in v četrtek faks, pa še malo šolo v torej in petek. Sej naslednji teden bo pa že lažje, ker bomo počasi zaključili s malo šolo. Bomo šli pa takrat, ko se ti vnreš nazaj. Sej brez tebe, tko ali pa tko ne moremo iti na kavo!!  Womanpolice, in kam ti je prijazna tetke dala stopko? Danes je pa tukaj gor bolj zatišje, razen špikark ni nobena borka v akciji...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
21.4.2008 10:38:12   
ledenka
je kar - user posted image  ampak se ne damo! mismis, lahko me prestavis...

hvala, punce, za tople misli in objemcke!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
21.4.2008 10:38:37   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pinki2

gloria vse najboljše in naj si ti izpolnijo vse želje ki si jih sama najbolj želiš.
grety  hvala za informacije nisem šla gledat spomenika, bla sem pa v gmajni dam pa pršla z polno klopov groza ni za hodit

sotrpinke držim pesti za vseuser posted image user posted image

... ja madona, sem gledala nekaj na TV glede teh klopov ... letos zna bit kr orng kriza, tako, da mene u gmajno samo u skafandru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pinki2)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
21.4.2008 10:40:47   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kaj ti si že test nardila al kaj ?????????????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
21.4.2008 10:43:45   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

kaj ti si že test nardila al kaj ?????????????

user posted image  ja, ekspresno! ampak ok, sej sem pricakovala, tako da ni bil nek sok. bom sla naprej.

punce, kje je ze tista dieta od MISEK13? moram dat enih 5 kilc dol, pa spremenit prehranjevanje user posted image   vem, da je na eni temi bila detaljno opisana... bi jo morale imet pod pomembne teme user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
21.4.2008 10:45:02   
Grethy
Gretha kako si pa ti?

mateja hvala za skrb ... jaz sem ok ... razen kar me bosta zdej zdej tabletki ruknli na kavč, ker sem ko rahlo vinjena oseba user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še mal mi slabo hoče bit, drugače pa ne boli nč več, mal cuklja po jajčnikih in to je to, aha, pa vsake tolko me oblije ko  da sem v meni user posted image user posted image user posted image user posted image ,

Na splošno lahko rečem da sem odlično - zaenkrat ...

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
21.4.2008 10:48:56   
ledenka
se eno vprasanje, Resevke - kdaj je najboljse, da Reskota poklicem? se danes ali jutri, ko sva v principu zmenjena? pa kdaj se ga da najboljse dobit na telefon?

pa se neki me caka... mojemu povedat, da nic ne bo... to bo najtezje od vsega.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
21.4.2008 10:49:42   
Grethy
ledenka

... jaz pa kr ne verjamem da je ta minus kr merodajen zdej ... a si CB delala ... skor ne morem verjet nooooooooooooo user posted image user posted image user posted image

kar se pa tiče diete bi pa tud jaz link al pa karkol že ... če je slučajno zdej ne bi rabila, pa mogoče kasneje ...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
21.4.2008 10:57:32   
vijolica30
ledenka user posted image  drži se !!!

lp, v

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
21.4.2008 11:02:16   
mismis
Ledenka ne no, ža mi je, da vama ni uspelo, pa tako sem bila prepričana, da si ti naša nova srečka user posted image .
Objemčki, objemčki, objemčki user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
21.4.2008 11:04:07   
vijolica30
Grethy kakšen sirup? kako ga pa ti nardiš?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
21.4.2008 11:04:32   
mismis
Kar se tiče diete od Miška13 jaz ima samo to, upam da je to vse...

Prehrana pred postopkom (vsaj 2-3 mesece, jaz to počnem že 1 leto):
- črtati prazne OH (bela moka in izdelki iz bele moke, sladkorji, sladkarije, grickalice, čips) in jih nadomestiti z dobrimi (polnozrnatimi, ajdovimi, pirinimi, rženimi, prosenimi izdelki....) Jaz sem v zadnjem postopku še črtala izdelke iz pšenice.
- Veliko proteinov (od M in vse do 5 dni pred punkcijo sem jedla to-fu, drugače še šitake gobe (zelo priporočljive), kalčke (najbolje fižolove in ne sojine), perutnino, občasno ribe, stročnice, navaden jogurt, oreščke, leča....)
- Sadje: vsak dan mango, granatno jabolko (polna E vitamina in antioksidantov), jabolko, pomaranča in kivi, slednja 2 v soku po zajtrku, občasno robide, borovnice, suho sadje
- veliko zelenjave in 3dcl zelenjavnega soka na dan (rdeča pesa, zelena, kumara, korenček, jabolko ali grenivka). Po punkciji zeleno opustiš
- Omega 3 maščobe (avokado, mleta lanena semena, olive, domače olivno olje, zelena listnata zelenjava, oreški, občasno ribe).
- Vsak dan po zajtrku in po kosilu 2,5dcl čaja iz cimeta in ingverja. Znižuje sladkor v krvi, kar je lahko krivec za slabo kvaliteto celic, ter izboljšuje sluz v nožnici
- Črtanje kofeina, teina, umetnih sladil, zvečilnih in bonbonov, ki so kao brez sladkorja, nič alkohola. Nekatere prakticirajo pivo, jaz sem prej tudi, zdaj v zadnjem postopku nisem. Namesto kave sem pila rooibos čaj, ker je naravno brez teina in kofeina, ter vsebuje veliko antioksidantov in mineralov.
- Veliko sem jedla ajdovo in proseno kašo. prosene celo več
- Od dodatkov sem jemala cinkove tablete (obvezno cinkov citrat), tudi 3-5x dozo na dan, vendar ne vsak dan in le od M do stop inekcije. Za cink je znanstveno dokazano, da edini izboljšuje ženske celice. Potem pa še Q-encim in multivitamine za nosečnice.
- Algea tablete, testenine iz alg... poleg vsebnosti Vseh B-vitaminov, imajo še probiotike, železo, čistijo telo in jetra in zaradi tega lahko bolje reagiraš na hormonsko terapijo.
- Aloa vera sok v času postopka
- 5 dni do tranferja po 1 kolobar ananasa, obvezno tudi notranji trdi del. Ta del bi naj vseboval nek encim ali snov, ki pomaga k vgnezditvi. Preveč ne smeš, ker ti spremeni ph sluznice, po ET pa tudi več ne smeš, ker baje lahko povzroči splav. Ta z ananasom je bolj larifari varianta oz ni znanstveno dokazano:-)
- večkrat na dan sem si vzela 5 min časa za dihanja (do 3 prešteješ vdih, do 6 prešteješ izdih). najbolje zunaj na zraku, lahko leže s pokrženimi nogami
- vsak dan od M do punkcije masaža stopal. Zaposlila moža za 10min vsako nogo. Na intrenetu lahko najdete kje so točke za maternico in jajčnike
- čim več biti na zraku, predvsem po ET
- nič hudega če se kateri dan kaj pregrešiš:-).

Po ET:
- 3 dni počivanje in ležanje na desnem boku, nekajkrat na dan noge v luft, dobesedno:-)
- vsaj 3 dni čim bolj naravna hrana z veliko sadja, zelenjave in svežih sadnih sokov. Črtanje konzervansov in fast food. če lahko, s tako prehrano nadaljuješ čim dlje
- Vsaj 3 dni brez kofeina, alkohola
- mango, granatno jabolko, omega maščobe, antioksidanti
- dihalne vaje na zraku
- fotostimulacija: na internetu sem našla strani z zarodki od prvega dne do blastocid in tako sem jih skoz govorila, kaki morajo bit:-), kasneje isto delala oz še delam s slikami ploda. Samo pozitivne misli so dovoljene, ne berite negativnih zgodbic drugih, raje se izključite iz forumov.

Jaz sem imela v tem postopku najnižjo dozo, brez kakršnih koli drugih zdravil. Pridelala sem 12 celic, od tega je bilo 8 zrelih (2 sta bili degenerirani in ju niso oplodili) ostalih 6 se je oplodilo in me je vseh 6 na 5 dan dočakalo v obliki blastocid.
Prej sem še pozabila omenit mlečne izdelke. Jaz jih nisme jedla, edino kozji sir občasno, ker imam reakcijo na kravje mleko. Drugače se priporoča čim bolj naravno mleko in mlečni izdelki, ki nimajo dolgega roka uporabe. Pa priporočljivo je tudi te zmanjšat.

Enkrat sem na sosednjem forumu zapisala in bom še tu kopirala, ker je zelo pomembno:
Kar je najpomembnejše: Zavedati se morate, da ni nujno, da ti pomaga, ker smo ljudje različni, ker ne veš kaj je dejansko tvoj oz. vajin vzrok. Je pa fajn, da se nečesa takega lotiš, ker potem veš, da si v tem postopku nekaj zase naredil, da ti tole da neko dodatno voljo in moč, ter seveda poveča upanje, da pa mogoče bo zdaj res pomagalo. Že ta občutek je en velik pozitivizem. Zato pa povdarjam, da naj bo dieta z veseljem narejena in ne z nekim strogim odrekanjem in trpljenjem, ker si s tem samo škodimo (to sem ravnokar napisala eni v ZS in velja za vse, ki hočejo sprobat kaj novega). Prav tako, bi vse novinke oz. tiste, ki gredo 1,2,3 v postopek opozorila, naj pozabijo na dieto, naj raje uživajo in si sproščujoče metode priskrbijo. Lepo je skrbet za zdravje in zdravo hrano jest, lahko se držijo nekih smernic, vendar strogih diet in odrekanj, pa pustite, za kasneje, ko boste že vse atribute porabile.
Bistvo vsega je psihološka in fizična pripravljenost, sproščujoš in pozitiven pristop v mesecu, ko se nam dogaja sto na uro. Same sebe dobro poznate in veste kaj je za vas tisto ta pravo. (Mišek13, 2007)

Obstajajo čaji v vrečkah, ki vsebujejo že obe sestavine skupaj. Če tega ne najdete, kupite, vsaj eno sestavino v vrečki, drugo sestavino dajte v prahu. Lahko pa oboje v prahu uporabite. Ingverja ne velik, samo 1x
potresite, cimeta pa ne več kot za noževo konico. Sipajte v mrzlo vodo
in ko zavre, naj še vsaj 1-2 min vre, da grejo vsa eterična olja ven.
Imejte pokrito. Pijte po požirkih. 2,5 dcl po zajtrku oz dopoldan in
2,5 dcl po kosilu. Cimet znižuje sladkor v krvi, kar je dobro, če imaš
probleme s slabimi celicami in zato se ga mora pit po hrani. Pravtako
greje telo. Ingver pa vpliva na dobro sluznico oz zmanjšuje beli tok
ter razkisa telo.
Če ingverja ne boste čutile, potem ga lahko daste malo več, vendar z
nobeno sestavino ne pretiravjte, ker vas lahko boli želodec, draži sluznico v želodcu. Ne sme preveč pečt, malo pa morate čutit ingver. Če imate v prahu, lahkoprecedite z gazo ali svileno tkanino, pustite de se preostanki sesedejo na dno kozarca in nato pijete po požirkih. Usedlino ne piješ. Vendar čaj moraš pit vsaj 1 mesec pred postopkom, še bolje 2-3 mesece. Po punkciji prenehaš.

Druga stvar, če imate hladne noge, si večkrat na dan naredite toplo
kopel in v njej namakajte noge, je superca za prekrvavitev in s tem
ugodno vplivate na pretok krvi tudi v maternici.

Izvajajte kegleve vaje, kjer koli, kdajkoli, večkrat na dan. Po ET
nekaj dni pavze.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
21.4.2008 11:04:48   
ledenka
sem se odlocla, da ponovim test jutri zjutraj... sicer imas sam se kake 5% upanja user posted image  ker je izcedek sicer mocen, ampak rjav. ampak 5% je boljse ko nic user posted image  tako da, mismis, pocakajmo do jutri s prestavljanjem.

grethy, sem delala kar First Sign duo user posted image  sam tega sem vidla, sploh nisem gledala, kaj vse imajo user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1789
21.4.2008 11:06:15   
mavrica72
Oh, Ledenka, to pa res ni prav. Objemčki user posted image user posted image user posted image  tudi od mene.

Neposredna povezava do sporočila: 1790
21.4.2008 11:06:25   
mismis
user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Torek, 22.04.
Mateja.Goljev - ET
Woman police - punkcija

Sreda, 23.04.
Pika74 - UZ
Pija76 - UZ
Dajamaja - UZ

Četrtek, 24.04.
Abra - UZ
Grethy - ET

Ponedeljek, 28.04.
Sonček33 - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

Torek, 22.04.
Konina - UZ
Mijavček - NS

Petek, 25.04.
Mavrica72 - UZ

Ponedeljek 05.05.
Goldfish - UZ

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image
user posted image Kikaa user posted image
user posted image Yuliah user posted image
user posted image Andreja07 user posted image
user posted image Hati user posted image
user posted image  Bambi75 user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Ledenka greje   user posted image - TEST 22.04.2008
 Pinki2 greje  user posted image user posted image - TEST 24.04.2008
Vijolica30 greje   user posted image user posted image - TEST 30.04.2008
Tejek greje     user posted image user posted image - TEST 01.05.2008
Jadrnica greje    user posted image   - TEST 02.05.2008
Krtekxx greje    user posted image user posted image - TEST 05.05.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Rubin (3. IVF)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Stijan (dr. Reš, 25.04. špikanje)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • dajamaja, (dr. Reš, PO))
  • Abra, (10.4. pregled, dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • pinki2 (1.IVF, PO)
  • womanpolice (1. IVF, GK LJ; Superfact in Menopur)
  • Tejek (1. IVF, dr. Reš)
  • mami26 (LJ), pon. začetek špike
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. reljič, MB)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image  MIŠEK13

user posted image  Teja* (PO)

user posted image Mavrica72 (PO)

user posted image  Tejka* (PO)

user posted image Hormonček (PO)

user posted image  *NiNa*

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

ekola bejbe, to je moj 1000 post. UF sem važna

< Sporočilo je popravil mismis -- 21.4.2008 11:07:45 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
21.4.2008 11:08:08   
womanpolice
Mismis... je prebrala tiste izraze na škatli... (medicinske) in je rekla, da ni važno ali daš v mišico ali pod kožo - da se naj sama odločim... seveda sem se odločila za pod kožo na roki (je pa kr malce peklo; kak bi šele peklo v rito user posted image )...

Pikovit ne vem kak bom lahk ta teden, ker sm sedaj na bolniški... in jutr punkcija... tko, da ne morm it nikamor... Pri nas so zelo strogi glede bolnišk, tko da si neb glih igrala s tem...

Kajšica imaš zs... (od včeraj)

Mateja_goljev mislm, da bodo me moral kr v kratkem času vzet, ker bova plavalčke vzela od doma... (se moj doma boljše počuti kar se tega tiče, pa neb rada, da bi zablokiral tam....  In je sestra rekla, da naj imam to epruvetko na koži, da si jo naj dam med cicike user posted image )

Grethy nč ni blo slabosti... Hvala Bogu, ker le-to zelo slabo prenašam... (neb mogla bit anoreksičarka ali bulemistka user posted image ....) Za ET pa držim pesti zate.... Nč ne bod slabe volje, da ti ne povedo tam... Jst verjamem, da so na toplem, da se lepo "lepijo" skupaj... in da bodo lepi zmrznjenčki....

Gloria  VSE NAJBOLJŠE ZATE, VSE NAJBOLJŠE ZATE, VSE NAJBOLJŠE NAŠA GLORIA, VSE NAJBOLJŠE ZATE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Ledenka
moja sestra je delala test.. pa ji je prvi pokazal, da ni noseča.... šele drugi je pokazal, da je ....zdaj ima sineka starega 5 mesecev ....

Punce, dans ga bomo pa dobesedn srali.. no, pr men doma... sm ravnkar pojedla rumeni tabletki.. sm si kupla križanke, ker mi je jasn, da bom ta dan preživela na WC... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In? kako ste pa vi kaj? kaj počnete? ene v službi, kaj pa tiste ki ste doma? kak si zapolnite čas?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
21.4.2008 11:22:01   
gloria
Ledenka ti si pa faca...se ne daš kr tko in to je prav....5%upanja je boljš kot pa nič.....bilo je tuki kr nekaj punc ko so imele izcedek pa so bile noseče....tak da jaz navijam za tebeuser posted image user posted image user posted image
Punce hvala za lepe želje....danes že od 6.15 jokam....te dneve sem bila močna danes je pa ta dan kr preveč za mene....no bomo zdržal ne damo se kr tko...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
21.4.2008 11:28:15   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica30

Grethy kakšen sirup? kako ga pa ti nardiš?

eko vijoilica draga, tebi in še za vse druge bejbe :

1 glavico česna streš ali stisneš in namočiš v
1
dcl mlačne vode, ter pustiš čez noč namočeno, zjutraj odcediš čez gazo v posodico in fino ožameš da gre ves "dišeči" sokec tja, nato to zmešaš s
1/2 kg
(1 kozarec) medu (pa naj bo malo bolj gost) in
1 žlico jabolčnega
(po možnosti domačega) kisa ... ko je to zmešano imaš že pripravljen
BIO ANTIBIOTIČNI ZVAREK
in ga lahko uživaš z veliko žlico ...
itak pa tudi tu ni dobro pretiravat ...

moram pa opozorit, da česen ima pač svoj oster vonj in okus in ga med ne ubije, le ublaži ga ... sicer pa - katera zdravila so pa dobra in okusna ??????????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RESNIČNO POMAGA !!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1794
21.4.2008 11:29:11   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Ledenka ti si pa faca...se ne daš kr tko in to je prav....5%upanja je boljš kot pa nič.....bilo je tuki kr nekaj punc ko so imele izcedek pa so bile noseče....tak da jaz navijam za tebeuser posted image user posted image user posted image
Punce hvala za lepe želje....danes že od 6.15 jokam....te dneve sem bila močna danes je pa ta dan kr preveč za mene....no bomo zdržal ne damo se kr tko...

saj bo šlo gloria, smo tu s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
21.4.2008 11:34:15   
hati

se eno vprasanje, Resevke - kdaj je najboljse, da Reskota poklicem? se danes ali jutri, ko sva v principu zmenjena? pa kdaj se ga da najboljse dobit na telefon?

pa se neki me caka... mojemu povedat, da nic ne bo... to bo najtezje od vsega.

user posted image  user posted image  user posted image , joj Ledenka, mi je žal da ni uspelo. Pa tečka je tudi tebe do konca pustila čakat. Bomo pa naslednjič bolj uspešne.

Reškota pa pokliči jutri. Čas sploh ni pomemben, itak vedno dela. Jaz sem ga kar ob 6ih, preden sem šla v službo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
21.4.2008 11:35:06   
Grethy
Mateja_goljev mislm, da bodo me moral kr v kratkem času vzet, ker bova plavalčke vzela od doma... (se moj doma boljše počuti kar se tega tiče, pa neb rada, da bi zablokiral tam.... In je sestra rekla, da naj imam to epruvetko na koži, da si jo naj dam med cicike )

Grethy nč ni blo slabosti... Hvala Bogu, ker le-to zelo slabo prenašam... (neb mogla bit anoreksičarka ali bulemistka ....) Za ET pa držim pesti zate.... Nč ne bod slabe volje, da ti ne povedo tam... Jst verjamem, da so na toplem, da se lepo "lepijo" skupaj... in da bodo lepi zmrznjenčki....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

trikrat hura zate ... sicer se pa vsi naši partnerji bolje počutijo pri tem opravilu doma, pa še me lahko pomagamo ane ... res so face tam v tistih sobah za moške ... nam ni lahko, njim pa tudi ne ... kolko je še parov, ki bi imeli otroke, pa se partner ni pripravljen spustit v to zaradi svoje "ČASTI" ... me smo kr srečne, da imamo take partnerje ...
... dobro da ti ni slabo ... in hval za pestke, jaz jih pa že danes stiskam za tvojo jutrišnjo punkcijo in tudi za matejin ET ... da bosta obe čim boljše opravili ...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
21.4.2008 11:59:53   
Zvezdica
Oj,

danes zjutraj sem šla k Rešu, dal dve inekciji, zdaj naprej pa sama. Bom potem navalila z vprašanji, zdaj se mi mal mudi.

Sam tebi Ledenka sem hotla poslat user posted image za srečo, ker rjav izcedek še nč ne pomeni.
Držimo pesti.

i belive i can fly....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
21.4.2008 12:04:28   
womanpolice
Grethy... ti povem, da se je moj v nekaj dnevih kr malce spremenil... Ko je slišal včerajšnje rezultate, se je do mene že obnašal kot do nosečke... npr. ko sva se peljala do ZD, se je pred nama peljal en avto z zadaj napisom "baby on board", pa je rekel: "no,tkole bova midva imela na avtu"... al pa, ko sva bila doma - pa ker je moj buši tko napihnjen, kot bi že bila noseča... ga je lupčkal kot da bi že blo živo bitjece notr... user posted image ... Upam, da bo lahko to kmal počel vsak dan.... ko bo kaj notr...
Drgač je pa full zadovljen z mojimi ZELO ZRASTLIMI CICIKAMI (beri prsi) user posted image ... so tk zrastle, da so mi modrci mejhni... no, sej ne da bi se prtoževala... sam kaj, ko je tud drugod šlo narazn.. v dveh tednih 4 kg gor...

Ja, nč... grem diplomo pisat... jo, morm do petka končat... mam še pa čist mal za napisat...

Se popoldan kaj tipkamo...če ne bom na wc - ju sedela... zaenkrat še niso prijele tablete (odvajalne)...

lp

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
21.4.2008 12:13:06   
titi3
mismis končno sem našla še eno tako "čudno" user posted image kot sem jaz. Sem mislala, da samo jaz jemljem toliko stvari. Sicer ne jemljem točno iste kot ti, ampak zelo podobno.

A ti si že bila na IVF/ICSI in je bilo pozitivno? Jaz danes pričnem s Suprefactom.

Prej sem bila precej na forumu, ampak sem ga po drugem splavu totalno isklopila in nisem več na tekočem. Jemala sem drugi mesec Klomifen, ampak sem imela izvenmaternično nosečnost in sem morala splaviti.

Zdaj pa sem totalno pozitivna in pripravljena na ta IVF.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?