|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
20.4.2008 21:53:05   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

womanpolice

stopka se običajno daje v rit (podkožno mišico) ali pa v trebuh, pa mislim da si jo moraš dati pod pravim kotom...

Prosim naj me katera popravi, če se motim,...ker meni jo je v 1. postopku prijazna sestra v porodnišnici dala v rito.

men so rekle sestre da naj si jo dam čist enako kot sem si dajala menopur ... zdej pa tud jaz nč več ne vem ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
20.4.2008 21:55:01   
pika74
Mogoče je pa fora v menopurju. Jaz sem v vseh treh postopkih imela suprefact in potem v zdr. domu stop inekcijo v ritno mišico - pa zdravnica oz. med. sestra je mogla pospisat, da je dala v mišico.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
20.4.2008 21:57:04   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Mogoče je pa fora v menopurju. Jaz sem v vseh treh postopkih imela suprefact in potem v zdr. domu stop inekcijo v ritno mišico - pa zdravnica oz. med. sestra je mogla pospisat, da je dala v mišico.

ja čist možno pika, ker je bla še en a na punkciji, ki je tudi samo menopur imela, pa so ji isto rekle, s  tem da sva obe imele tako kot bi blo vneto pol, jaz imam še danes ... je pa delovalo in to SUPER user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
20.4.2008 22:06:51   
pika74
Ej, kako si pa menopur dajete? A je pravi kot, ko vbodeš iglo v trebuh? A jo daš v trebuh al kam drugam?
Pa še eno vprašanje, če lahko. Kako se imenuje stop inekcija? A je neki Pregnyl al kako že?

Bomo že pogruntale, v čem je finta, ni kej user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
20.4.2008 22:21:27   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Ej, kako si pa menopur dajete? A je pravi kot, ko vbodeš iglo v trebuh? A jo daš v trebuh al kam drugam?
Pa še eno vprašanje, če lahko. Kako se imenuje stop inekcija? A je neki Pregnyl al kako že?

Bomo že pogruntale, v čem je finta, ni kej user posted image

... ja stopka je nekaj takega, sam ne vem ker sem škatlco že  ruknla v ssmeti ... menopur sem si pa dajala čist pod kožo 10 stopinj ... skoraj vzporedno s bušijem, pa okol popka vsakič na drugo stran, tako so mi takrat pokazale in povedale ... ampak jaz sem bla v kratkem in sem mela samo menopur od ponedeljka pa 11 dni 12-ega pa stopko ...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
20.4.2008 22:40:49   
womanpolice
Punce.... zgodilo se je... stopka je padla.... user posted image

Ste me tko prestrašile, da res nism vedela a si jo lahk dam v nadlaht,... pa sm hitr mojga okupirala, da me je peljal v zdravstevni dom... peljal je pa tko, kot da bi mi že voda odtekla... user posted image

In veste kaj je najbolj smešno od vsega? Da mi je dala "stopko" bivša od mojega user posted image ... ampak se dobr razumeva in sva še malce poklepetali user posted image ...

HVALA PUNCE ZA NASVET....

Zdaj pa grem naprej likat, dokler še lahko... dokler ne bo bruh-bruh.... user posted image   (ja, se je cot kr nabral... zarad službe, ki jo imam (delovni čas)...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
20.4.2008 22:43:12   
womanpolice
Pika74...  ja , mogoče se ne bom rečal na GK, enkrat bi lahk res se vse na kavici dobile... Glede na to, da smo kr ena mala družina... kaj pravte?

Men se zdi, da to neb blo slabo...

Komentarji?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
21.4.2008 6:44:01   
pika74
wp - se absolutno strinjam. Zihr je boljš, da se najprej srečamo na kofetku in šele pol enkrat na kšnem morebitnem radarju user posted image .

hehe... mal se hecam.

Ne, za srečanja smo pa tlele na RR zmer. Ane punce.

no,pa lep pondelk. Jst sm svoje že dozirala za dons.

pa-pa
user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
21.4.2008 8:36:02   
gloria
Dobro jutro punce....
Danes vam pa jaz postrežem z eno user posted image user posted image user posted image ....pa še z user posted image user posted image user posted image ...
Upam da ste zadovoljne ker se mi lepša noče prilimat gor...je pa ta res iz srcauser posted image ....Zdej pa še sam da ta teden dobim dobre izvide in bo to najlepši rojstni dan kaj sem si ga lahko poželela....

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
21.4.2008 8:38:34   
sonček33
gloria vse najboljše. Ostalo na zs

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
21.4.2008 8:53:00   
Sulfinija
Gloria,vse najboljše in najlepše ob današnjem praznovanju,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
21.4.2008 9:08:03   
vijolica30
Gloria vse najboljše ti želim iz srca, da bi blo vse ok s tvojo pikico, pa da boš vesela in zdrava nosečka do konca nosečnosti user posted image user posted image user posted image

ful sm prehlajena, krnaprej kiham, kašlam, grlo me boli za znoret....user posted image , upam da ni nč narobe z lekadolom, sm ga glihkar vzela, kaj pravte punceuser posted image  (6 dan po et)

lp, v

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
21.4.2008 9:08:43   
mateja_goljev
Gloria vse najboljše in naj se  tista velika želja uresniči!!!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
21.4.2008 9:09:42   
mateja_goljev
ne, lekadol ni nč narobe da si vzela, saj po moje, ker je skor edino zdravilo k ga lohk v nosečnost ješ.

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
21.4.2008 9:12:40   
vijolica30
kako se pa ti kej počutiš mateja?

ledenka???? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1765
21.4.2008 9:21:17   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Dobro jutro punce....
Danes vam pa jaz postrežem z eno user posted image user posted image user posted image ....pa še z user posted image user posted image user posted image ...
Upam da ste zadovoljne ker se mi lepša noče prilimat gor...je pa ta res iz srcauser posted image ....Zdej pa še sam da ta teden dobim dobre izvide in bo to najlepši rojstni dan kaj sem si ga lahko poželela....

vse najboljše gloria in  user posted image user posted image user posted image za dober rezultat     c'',)  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
21.4.2008 9:42:15   
mavrica72
Gloria - vse najboljše tudi od mene, pa da bodo prišli čimlepši izvidi

user posted image

Ledenka -  a so se izcedki že umirili? Upam, da boš danes le prišla do testa in da se bo pokazal en velik plus. Evo, še  user posted image  za srečo.

Jaz sem pa ta teden še vedno na bolniški, zato vas bom tudi večkrat še prišla pogledat in seveda navijat za vse vas. Med vikendom ko imam družbo doma sem dala RR malo na stran, sedaj med tednom ko se večkrat dolgočasim (predvsem dopoldan), pa ste mi edina družba (no, razen kakšni klici iz službe) user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
21.4.2008 9:44:30   
Grethy
user posted image user posted image user posted image user posted image ku ku pikovitek  ... kako si se imela čez vikend aaaaaa ???????????

... sem klicala vLJ za kodo, pa se ne da nč zrihtat, mal me moti to, da, ker sem prvič v postopku in pač ne vem vsega, izvem pa itak vse tu na forumu, res je da nisem bila na predavanju o IVF postopku, pa tudi tam verjetno vsega ne povedo ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
21.4.2008 9:48:42   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica30

kako se pa ti kej počutiš mateja?

ledenka???? user posted image user posted image user posted image

ti vijolica prehlajenka draga, naredi si sirup, ki je naravni antibiotik pa še proti kašlju fino pomaga, jaz sem v dveh dneh nehala "lajat" in šmrkat ... pa še neškodljiv je ...

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
21.4.2008 10:03:37   
ledenka
hja, izcedek je kar mocen, sicer se vedno rjav... sem nabavla test, ga bom polulala cez kako urco ali dve, ko me bo pritisnilo na wc user posted image  ampak upanje je majhno. eh, pa tak dober feeling sem imela. bomo ze. sem pa jezna na tole mojo prekl*** rdecko, a ni mogla prej prit, ce ze, ker v soboto sem bila cisto pripravljena nanjo, ne pa da mi vceraj mal hodi in mal ne, pa mal kaplja in mal ne... eh, pras*** grda. user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
21.4.2008 10:08:31   
pikovit
Dober dan moje pupe,

Kako ste na ta prelep sončen dan?Jaz sem zmatrana kot 100user posted image .Smo bili v soboto na Krku.Smo postavili prikolico in ostale stvari,ter očedili malo okolico.Se je vse zaraslo.Ampak naslednji teden spet.Je pa zoprno vse v enem dnevu narest.Pa gor in dol se vozit.Žvečer pa šva šla še a Grašota.Moram rečt,da je imel kar ok koncert.Pa tud ne izgleda slabo.user posted image
Včeraj smo pa cel dan delal okol bajte in na vrtu,pa še nismo konec.Sem mislila,da mi bo križ počuuser posted image Danes sem pa komaj iz postelje vstalauser posted image

Gloria user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    VSE NAJBOLJŠE
Grethy tudi tebi user posted image  za dober pridelekuser posted image
Policajka bravo za uspešno stopko user posted image .Sem se pa prav pošteno nasmejala tvoji štoriji.Moram pa povedat,da mene v življenju ni ustavila nobena ženska policajkauser posted image Policajev pa velik.No ampak brez kakšnih groznih prekrškov.No ja, prehitra vožnjauser posted image

Shuka vidim,da si malo sodelovala.Lepouser posted image Kako pa najina kava?
Pija a si ti tud kej okol bajte delala.Kako kaj?
Ledenka samo pozitivno naprej pa test naredi.Nujno!
Mismis helllouuu.Sem v soboto pila Heinekena z novo nalepkouser posted image

No punce a se ta teden dobimo na kavi?Mene drug teden ne bo,pa bi rada bila z vami,ko se dobiteuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
21.4.2008 10:13:12   
ledenka
Gloria, pa vse najboljse user posted image  in ti zelim dober rezultat na amnio! user posted image  pa zdravo, lepo strucko cez 24 tednov ali tam nekje user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
21.4.2008 10:15:22   
mateja_goljev
ja moje draga ledenka in grethy moje počutje je dobro, če odštejem špikanje v jajčniku. Se pa dosti bolje počutim. in komaj čakam jutri.

Gretha kako si pa ti?

Ledenka saj je samo izcedek, boš videla, še vse bo ok. Kdaj pa bi morala test nardit?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
21.4.2008 10:22:38   
ledenka
pikovitek in ostale, hvala za tople misli in objeme user posted image  se kar boljse pocutim, ko vem, da ste z mano user posted image  

mateja, jutri je moj dan za test, danes je 14. dan od ET. ampak ga bom kar lepo naredila, ker ne morem vec cakat, sem ga prej sla kupit. toliko, da vem, kaj je na stvari, in da ukrepam, ce je plusek.

Neposredna povezava do sporočila: 1774
21.4.2008 10:27:03   
pinki2
gloria vse najboljše in naj si ti izpolnijo vse želje ki si jih sama najbolj želiš.
grety  hvala za informacije nisem šla gledat spomenika, bla sem pa v gmajni dam pa pršla z polno klopov groza ni za hodit

sotrpinke držim pesti za vseuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?