mehurčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI 1. kakohitro ste prešli z enega obroka na dva in potem na tri?Pri starejšem 2 tedna, sedaj bo očitno dosti več, ker še enega ne poje kaj dosti. 2. a katera od vas meša zelenjavo z npr. riževimi kosmiči?Nisem pri Davidu, tudi pri Eni ne bom. 3. a na 4 dni novo vrstodajete? Ja. 4. saj vem,da vse to piše,ampak ve ste tko fejst, ko tok veste (jaz sem od Žive žev se pozabila), pa ste mi nekak smerokaz Jaz sem tudi skor vse pozabila in se tukaj na novo učim. šoping- jaz bi si pa rada spodnje dele trenerk kupila, pa ne grdih, ampak lepih, ampak ne dragih (sem prezahtevna??). Pa ne vem, kje naj iščem. Jaz tuuuudi!!! Vse, ki jih imam, so uporabne samo še za laufanje. moški kotiček: dajte vi meni povejte, kdajvaši možeki pridejo domov iz službe. Moj sicer hodi zdaj malo do treh, ampak ima še firmo, ki mu tudi nekaj časa vzame, če pa ne to, jepa okoli hiše vedno kaj za počet. Dela do 16:30, čet in petek bo pa zdaj delal do 16h. Doma je ene 20min po službi, torej cca.16:45. Zvečer in čez vikend pa tudi dosti dela še mimo službe - brez tega bi težko šlo, tako da mu ne smem preveč gnjavit. Pospravljanje: ma nisem nekak mahnjena. Bolj razmetano imamo ponavadi čez vikend - si damo duška. Mi je škoda pospravljat, če pa smo končno lahko cel dan skupaj. Sesam ponavadi zgodaj zjutraj med tednom ali pa se moj javi da bo sesal čez vikend. Praha nismo pobrisali že dooolgo časa. Sem pa kljub temu včasih malo Monkeca - tiste vtičnice, ki imajo pokrivala, ne smejo biti odprte. Še ko dam perilo prat in je kabl not, ga dam dol do kabla , pa v avtu ne sme bit odprt predal za radio(moj ga pusti gor, jaz ga pa zapiram in se mi smeji ). Mišk, stiskam pesti, da vama čimrej rata . Uh, tako dolgo je pri nekaterih trajalo, da so pojedli za normalen obrok GH? To pomeni, da se bova še ene 2 meseca skoraj samo dojili? Ma, bo pač zizomanka, kaj čem. Je pa danes jedla ponoči samo na 3 ure!!! Sem se malo boljše naspala. Drugalče zdrži nekje 1uro in tričetrt. Ji probam dat dudo, ampak ne pali - more bit ziza. Zdaj pa morem to potrdit, če ne me bo ven vrglo... Rabim sto let, da napišem en post - berem vmes.