|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
20.4.2008 9:34:13   
Margareta

aja depilacija - trenutno sem poraščena - povsod. Edino brke si redno pulim, ker sem blond, brke imam pa črne

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
20.4.2008 9:38:11   
mišk
Mož in služba: Moj pride domov ene dvajset minut čez tri. Se kar dost igra z Dono, večkrat jo nahrani, potem gre pa ponavadi še ven okol bajte kej prekladat. Vsake tolk cajt gre popoldne kak laminat položit. Zadnjič sva šla naročit en lesno obdelovalni stroj, tak da se bo v bodoče še s tistim ukvarjal.  Drugače pa kar dosti časa preživi z mano in Dono, samo previl pa res ne pomnim kdaj jo je nazadnje. Jo pa vedno obvezno skupaj kopava. On ji umiva glavo, jst pa telešček. In še po kopanju mi asistira. Ma, je kar priden, čeprav ni nikogar preveč za hvalt!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
20.4.2008 9:41:26   
mišk
Živa: Obletnica stoletja, ni kaj!user posted image  Si jo boš pa sigurno zapomnila.user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
20.4.2008 9:51:45   
VANILI
Dobro jutro!!
Hvala vam za odgovore,ste mi spet ful pomagale.

živa - sem se ti morala tok narežaT!! Dogodivščine za obletnico. Ma glih, ko nekaj načrtuješ in se veseliš, se kaj takega zgodi. Mi2 sva se veselila prvomajskih na morju, pa sva pozabla rezervirat, in smo zviseli. In potem moj rče: "Bomo pa kaj okol hiše nardil!"user posted image user posted image user posted image  ko bi lahko bli mal skup, bom spet gledala user posted image  podvorišču, kako nadzoruje in komentirauser posted image

kasija -jaaaaa,to je ta cerkvica!!! Ej hvala hvala ti res!! Bi tok rada tud jaz še enkrat šla tja!!

in glede možeka - sem se mal  potolažila,ker sem mislila,da je samo moj bol mal z otrokoma. Sem bila že tako pikra, da sem rekla,da bom dala eno fotko njegovo, da bota poznala svojga očeta in mu ne bostarekla stric. JOj znam bt žleht, ker saj globoko v sebi vem, da en pač mora kaj zasluit, pa da v buistvu je rad z družino... ampak se ne morem obvladat kdaj pa kdaj, ko sem cel dansama, potem pride na kosilo in potem spet šiba...user posted image .

hvala za info o GH.  a riž ko ga skuhate, ga spasirate? Ker riž opa uporabljate- uni ko se razkuha? Znamko, prosim??

taščin kotiček - moja je razvajena in misli, da je taglavna, da ji moramo vsi strešt od spred in uzad. Potem ji moj pove, kaj ji gre in je par dni vse ok, ker je užaljena in ima nos do tal. Pol pa spet jov na novo... sicer glede nazenja vnukov res ne dela nič po svoje, ampak nima tako toplega odnosa kot moja starša. Npr Živa lahko pleza po dediju, jo objame, se mečeta po tleh... tašča pa bolj - distančni odnos. Kaj pa vem no.

trenerke - Margareta hvala, fish bone, saj res. bom šla prečekirat.

tave - hvala za zajtrk, jaz sem danes zvisela, ker sem prepozno ugotovila, da je premalo čokoliota, pol sem ga pa kar spila, namesto pojedlauser posted image

danes se obeta lep dan gremo ga izkoristit. Moram še po brancine za kosilo. Uživajte kar se da, vas zvečer kaj preberem in zdaj ugšam računalnik.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

Neposredna povezava do sporočila: 3954
20.4.2008 9:54:53   
VANILI
samo še to: ful bi rada prišla v Ce, ampak naju definitivno ne bo, uči so sicer Teotkovi boljš, moji pa tud, a za dobro počutje vseh nas in vas se bomo vidli kdaj dugič, ker mi je res lepo in prijetno povekat z vami tudi v živo.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
20.4.2008 10:14:28   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

1. kakohitro ste prešli z enega obroka na dva in potem na tri?Pri starejšem 2 tedna, sedaj bo očitno dosti več, ker še enega ne poje kaj dosti.
2. a katera od vas meša zelenjavo z npr. riževimi kosmiči?Nisem pri Davidu, tudi pri Eni ne bom.
3. a na 4 dni novo vrstodajete? Ja.
4. saj vem,da  vse to piše,ampak ve ste tko fejst, ko tok veste (jaz sem od Žive žev se pozabila), pa ste mi nekak smerokazuser posted image Jaz sem tudi skor vse pozabila in se tukaj na novo učim.user posted image

šoping- jaz bi si pa rada spodnje dele trenerk kupila, pa ne grdih, ampak lepih, ampak ne dragih (sem prezahtevna??). Pa ne vem, kje naj iščem. Jaz tuuuudi!!! Vse, ki jih imam, so uporabne samo še za laufanje.

moški kotiček:
dajte vi meni povejte, kdajvaši možeki pridejo domov iz službe. Moj sicer hodi zdaj malo do treh, ampak ima še firmo, ki mu tudi nekaj časa vzame, če pa ne to, jepa okoli hiše vedno kaj za počet. Dela do 16:30, čet in petek bo pa zdaj delal do 16h. Doma je ene 20min po službi, torej cca.16:45. Zvečer in čez vikend pa tudi dosti dela še mimo službe - brez tega bi težko šlo, tako da mu ne smem preveč gnjavit.

Pospravljanje: ma nisem nekak mahnjena. Bolj razmetano imamo ponavadi čez vikend - si damo duška.user posted image Mi je škoda pospravljat, če pa smo končno lahko cel dan skupaj. Sesam ponavadi zgodaj zjutraj med tednom ali pa se moj javi da bo sesal čez vikend. Praha nismo pobrisali že dooolgo časa. Sem pa kljub temu včasih malo Monkeca - tiste vtičnice, ki imajo pokrivala, ne smejo biti odprte. Še ko dam perilo prat in je kabl not, ga dam dol do kablauser posted image , pa v avtu ne sme bit odprt predal za radio(moj ga pusti gor, jaz ga pa zapiram in se mi smejiuser posted image ).

Mišk, stiskam pesti, da vama čimrej ratauser posted image .user posted image

Uh, tako dolgo je pri nekaterih trajalo, da so pojedli za normalen obrok GH? To pomeni, da se bova še ene 2 meseca skoraj samo dojili?user posted image Ma, bo pač zizomanka, kaj čem. Je pa danes jedla ponoči samo na 3 ure!!!user posted image Sem se malo boljše naspala. Drugalče zdrži nekje 1uro in tričetrt. Ji probam dat dudo, ampak ne pali - more bit ziza.

Zdaj pa morem to potrdit, če ne me bo ven vrglo... Rabim sto let, da napišem en post - berem vmes.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
20.4.2008 10:32:51   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Mehurčica....glej... ta me pa nate spominja user posted image ...
Upam, da se čim prej pozdravite. Drugače pa te samo prosim, če mi lahko enkrat jutri sporočiš (lahko tudi tule gor), če ne boš šla v CE, da se z mojim zmenim za avto. Lonček pa ti lahko jaz prinesem, če slučajno ne boste šli. Ne me narobe razumet...jaz sem optimist in mislim, da bo Eni do pnedeljka zdrava...ti pa tak ne smeš bit bolana, ker mame tako niso nikoli bolaneuser posted image user posted image user posted image

Ma, Eni je ponoči imela čisto prazen nosek, zdaj pa spet zabasan. Ji sčistim s tistim na sesalec, gre ogromno ven, pa še kar ima zabasanega.user posted image Mene pa glava boli. Pa tako sem si vas želela spoznati! Saj se bomo še kdaj dobile, ne??
Noa, tako da se zmeni za avto. Pa če bo Pandica šla s tabo - je rekla da bi šla, če bi jo katera vzela.

Takega podobnega smajlija sem pa obvezno zraven limala na enem forumu. Sem bila pa bubbles.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
20.4.2008 10:33:25   
Kasija
Dobro jutro!

Tak lep dan, jaz pa sama - dragi dela na hiši. No, ja, bo pa potem lepše, ko bomo vseljeni.

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Se spomnem da sem 14dni po tem ko sem nardila izpit šla sama do Tržiča po AC... 60km daleč

Ja samo te je vodila user posted image    user posted image

živa joj, najbolj smotane stvari se zgodijo, ko se najbolj veseliš, a ne?

nočno hranjenje mene v bistvu ne moti dojenje ponoči, tako da se ne trudim odpraviti ga. včasih se zbudi, večkrat pa sploh ne. recimo danes se je zbudil malo pred šesto, pojedel in potegnil do pol desetih. tako da se ne pritožujem in upam, da bo izzvenelo samo od sebe.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
20.4.2008 10:40:57   
Kasija
Aja sem ga pa recimo uspešno navadila, da spi pozno zjutraj. Sem ga ignorirala, dokler se ni navadil - zlobnica, a ne user posted image  Pač ni se jokal, ni pa spal - se je igral z nogami ali kaj. In pootem se je navadil in kar spi. Ko pa ima reeeeeeees zadosti, me začne cukat za lase in majčko, da me zbudi.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
20.4.2008 10:59:44   
*pikijakob*
Janja Mane tudi zanima kako narediš riž oz katerega uporabljaš?

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
20.4.2008 11:04:59   
noa1
Končno sem vse prebrala od včeraj...pa kaj ene res nič ne rabite spat?
Mehurčica: torej vidve res ne bota šli jutri? user posted image da se čim prej pozdravi Eni in da ti ne zboliš. Lonček pa ti tak jaz prinesem, ni problema. Kaj pa ribež boš zamnejala? Ga lahko tudi jaz odpeljem.

Sanwebdra: kaj si se zdaj s Klavdijo zmenla? Pa veš da ti jaz prinesem lonček....nebota zaj po pošti to urejali.

Pandica: a si tu gori ali delaš na bajti? Torej...greš z mano jutri v CE? Sem se že za avto zmenla.

Moški kotiček: domov pride enkrat po 16.30, parkrat na teden pa ima še svoje športe od 20.00. do 22.00. Kuhanje ima on preko ostalo pa ...... če glih ni treba .... pol ne. Jo pa po novem zjutraj vedno on previje...če ni glih full pokakana. Tako kot danesuser posted image user posted image user posted image user posted image ,...pol pa pokliče na pomoč.user posted image user posted image user posted image

Grem sedaj malo pospravit, kopa se princeska zbudi pa gremo na kosilo na Pohorje k prijeteljem na vikend.user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
20.4.2008 11:13:11   
noa1
Pandica: kje si????? A si pustila računalnik prižgan? Javi se!

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
20.4.2008 11:21:25   
suzanamai
Joj Živa sem kar brez besed. drugače pa drugič ne pozabi buške takoj namazati z maslom, ne bo modrice in otekline. čudežno zdravilouser posted image

kasija ma ti si zakon, to je ta cerkvica ja

Šibam ven, ko je tako lep sonček. moram še nektarino posadit, da ne bo res kosovnega dočakala, pa jagode v red spravit....

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
20.4.2008 12:05:25   
*pikijakob*
http://www.moj-album.com/uredi/pikijakob/11761521/

Pošiljam vam naslov da si lahko shranite slikice s srečanja v sredo 9.4.2008, ker vam nisem mogla preko meila, ker mi nekaj nagaja. Se opravičujem, ker je bolj dolgo trajalo. Pravijo, da nikoli ni prepozno.

Pa upam da bo povezava delala.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
20.4.2008 12:08:34   
*pikijakob*
Pa lepo se imejte v Celju tiste ki greste. Tudi M2 bi šla pa žal sedaj ne gre. Upam, da bo še kdaj srečanje.

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
20.4.2008 12:42:05   
skuštrana
Punce, Jasna sprašuje katera namerava pridet jutri ob 10 uri, ker če ne bo nobene potem tudi jasna ne bo hodila ob 10 ampak šele ob 11 uri.
Metkica1 in teka, se mi zdi da ste videv rekli da lahko prideta ob 10 uriuser posted image  
Dajte mi prosim javit na ZS, če bo katera prišla ob 10 uri da jaz javim jasni, ker je brez neta trenutno.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 3966
20.4.2008 13:09:37   
*kinnie*
Se hitro malo javim,..ja res ne morem brez RRuser posted image
Mi smo sedaj ravno po kosilu, in ja pijem kavicouser posted image user posted image .

Če jo bo katera evo user posted image ......no potem pa hitro nazaj na sonček!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
20.4.2008 14:06:02   
oktoberka
Ma ne vem, men se zdi, da če bi se dobile ob 11h, da bi blo čist kul...user posted image

Zdej pa šibam nazaj ven...

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
20.4.2008 17:14:36   
majoli
Meni bi bolj ustrezalo ob 11h, ampak je Suzanamai šefica. Naj ona poveuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3969
20.4.2008 18:07:51   
*kinnie*
Jaz sem pa danes tako user posted image user posted image user posted image , mi je Žani padel s posteljeuser posted image , pa zraven sem bila....bogi moj..sem tako jezna naseuser posted image .
Sta mulčka danes dobila novo sobo..., namesto da bi bila vesela, sem pa user posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
20.4.2008 18:12:10   
mama06
Punce jaz vas več ne dohajam, saj ste naspidirane kot user posted image v pisanju!!!

Klaudia čestitke za prvi zobek!

Vsem slavljencem iskrene čestitke!!!

depiliranje - imam aparat, pa ga ne uporabljam, ker preveč boli. Sedaj sem se odločila in sem si dala poraščenost odstranit z laserjem. Bila sem 1x in se že ful pozna, grem pa še kake 2x. Je super. Dala sem pod pazduhoo in bikini, noge brijem. Tja pa greš obrit, tako da zgledaš tam urejenuser posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
20.4.2008 18:16:45   
mama06
Moški kotiček - moj dela recimo od 7-15, ampak je redko kdaj v službi po uradnem delavniku, saj si ga prilagaja in marsikdaj dela od doma, ali takrta, ko ima čas. Mani to ful odgovarja, saj se lahko marsikdaj tudi skupaj kam odpravimo med tednom, čeprav tega ne izkorišča nonstop, samo kadar re recima na posvetovalnico, na NFTh,...Navadno je doma okoli pol štirih

tašča oz. tast - človeka, da ju lahko iščešuser posted image user posted image user posted image . Imam res srečo

Danes smo se dobili vsi. Moja starša, tast in tašča ter midva s tamalim in smo šli skupaj na kosilo, potem na sladoled in na sprehod. Je bila res lepa nedelja, pa še lepo vremeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
20.4.2008 18:51:11   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Punce, Jasna sprašuje katera namerava pridet jutri ob 10 uri, ker če ne bo nobene potem tudi jasna ne bo hodila ob 10 ampak šele ob 11 uri.
Metkica1 in teka, se mi zdi da ste videv rekli da lahko prideta ob 10 uriuser posted image  
Dajte mi prosim javit na ZS, če bo katera prišla ob 10 uri da jaz javim jasni, ker je brez neta trenutno.

Jaz pridem okrog 11h.user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
20.4.2008 19:02:02   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: *pikijakob*

Janja Mane tudi zanima kako narediš riž oz katerega uporabljaš?

Riž enostavno skuhaš v več vode, ker če ga zmiksaš je pregosto in user posted image ne more jesti oz. ji gre na bruhanje. Uporabljam pa beli riž od Alnature. Se lepo razkuha, pa še bio je. Čeprav sem rekla, da mu bom počasi začela dajati tudi rjavi riž (če bomo mi jedli, da mi ni treba kuhati dvakrat).

Zdej moram pa zrihtat malega tečkota, ker je že zaspan.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

Neposredna povezava do sporočila: 3974
20.4.2008 19:24:16   
*Lana*
Čer!

Mi2 sva se pa cel dan potepala, sva bla pri mojih, skoz na sončku user posted image

Zdaj mali že spi, js pa čakam  user posted image , da pride iz službe.
Potem pa si bom kr danes pripravla torbo za malega, kar pač rabim zraven, ker jutri bomo krenili v Celje takoj, ko mali oddrema prvo rundo.
Ponavadi se zbudi okrog pol desetih, tako da lahko ob desetih krenemo in smo ravno ob 11-ih v celju. Razen če ne bo jutr veljal Murphy user posted image

Kje pa ste vse, še na sončku?

Se javim še kasneje, če bo katera tu user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?