VANILI
|
pingi, to mi je všeč. Kratko, edrnato - poveš, kar jeza povedat in basta. Ne pa jaz ko začnem ne morem nehat. GH - zdaj bom pa še s tem začela težit. Ne, saj ne, ampak bi vas samo eno uvodno stvar vrašala: 1. kakohitro ste prešli z enega obroka na dva in potem na tri? 2. a katera od vas meša zelenjavo z npr. riževimi kosmiči? 3. a na 4 dni novo vrstodajete? 4. saj vem,da vse to piše,ampak ve ste tko fejst, ko tok veste (jaz sem od Žive žev se pozabila), pa ste mi nekak smerokaz šoping- jaz bi si pa rada spodnje dele trenerk kupila, pa ne grdih, ampak lepih, ampak ne dragih (sem prezahtevna??). Pa ne vem, kje naj iščem. Teo - jao kake utrjevalne vaje ima vsak večer! Ko ga skopam, ga dam v plenici na pojstlo, ker se mi bo zvrnil s previjalne (tisti predlog, dabi prestavila reči, ne pali... jih je vse našel in potem se vrti in jaz njega odvrtavam nazaj...), pa ga tam do konca oblečem, kar je že cel projekt,in potem ga opazujem in uživam, kako dela strehco - "sklece", sevrti, smeji... to so takolepi trenutki, ki sijih želim za vedno vtisniti v spomin... Njlepše mi je, ko smo vsi štirje na pojstli in se valamo, ali pa samo pogovarjamo... tudi Teo tu se vidi, da uživa... moški kotiček: dajte vi meni povejte, kdajvaši možeki pridejo domov iz službe. Moj sicer hodi zdaj malo do treh, ampak ima še firmo, ki mu tudi nekaj časa vzame, če pa ne to, jepa okoli hiše vedno kaj za počet. Saj štekam, a včasih mi pa tudi film poči... Najbolj takrat, ko se zahoče, da gre v trgovino, valda jo mora pelat... jaz nisem dobra, da ji prinesem dopoldne, ko jo vprašam, če kaj rabi... saj, ko smo na dopustu, uživamo vi skupaj, a potem mi je tok hudo, ko se vrnemo in je spet vse po starem...