janja
|
lane31 - ful lepa pesmica. So mi kar solze v oči stopile! vanili - res hudo. Men grejo take stvari ful do srca. Mam včasih kar slabo vest, ko Andraža pošiljam stran, ker nimam časa, ko se ubadam z Urbanom. No, pa si pol vseen vzamem čas še za Andraža in mi je ful hvaležen. Sam men je tisti trenutek tako hudo. Res čas tako hitro beži, pa nikoli ne veš kaj bo prinesel jutrišnji dan. GH - zdaj bom pa še s tem začela težit. Ne, saj ne, ampak bi vas samo eno uvodno stvar vrašala: 1 . kakohitro ste prešli z enega obroka na dva in potem na tri? ...počasi, jaz sem počakala, da je otrok pojedel ves obrok šele potem sem začela uvajati naslednjega... 2 . a katera od vas meša zelenjavo z npr. riževimi kosmiči? ...jaz včasih, pa ne bom več. Bom raje skuhala zelenjavo z rižem. 3 . a na 4 dni novo vrstodajete? ...jaz ne kompliciram, nisem niti pri Andražu. Vsak dan jemo nekaj drugega, pa po nekaj dnevih ponovimo. 4. saj vem,da vse to piše,ampak ve ste tko fejst, ko tok veste (jaz sem od Žive žev se pozabila), pa ste mi nekak smerokaz majoli - kapesante, pa zraven daš lahko še mal paradižnika pa česen in peteršij, gor pa sir, pa zapečeš v pečici. Joj, se mi še zdaj sline cedijo. Moram letos res kake školjke spet snest, sam da neham dojit. IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie* IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia IZVIRNO SPOROČILO: valči Kaj pa moja menstruacija,kje je,ve kera??? Moje tut še ni. Če jo najdeš mi povej... Moje tud ni pa ni pa niiii Moje tudi še ni. Pa je nič ne rabim. Smo ravno danes imeli debato o tem, kako sem jaz ena velika koklja, ki ne spusti svojih otrok od sebe, saj se je tašča ponudila, da bi počuvala Zojo, midva bi šla pa zvečer ven. In mi ni bilo, nekako ne morem še. Mai je prvič prespal pri babici ko je imel 15 mes . ja prava koklja nimaš kaj Jaz sem ista. Moja tašča in tast sta pa hotla met Andraža kar na morju, ko še ni bil star 1 leto. Pa sem rekla ne. Mislim, da je bil prvič z njima na morju, ko je bil star že skoraj 3 leta. Pol ga pa za vikende fehtata, pa noče it, pa sem spet jaz tista, ki ga kao šuntam. Je pa tko, jaz mam otroke zato, ker sem se odločila, da jih bom imela zato, da se bom z njimi ukvarjala in ne le za okras oz. za preganjanje dolgčasa tašč in tastov. Onadva pa tega ne razumeta. Seveda, ko pa je moja svakinja pustila svojo hčer vsak drugi vikend pri eni babici, sam da sta imela mir. Jima je očitno tako pasalo. Meni pa ne. Men je vikend (pol ko bomo šle v službo) še edini cajt, ko sem lahko več z otrokom, pa gremo na kak družinski izlet... Pa še ena na račun tašč... Moja tašča in tast stanujeta 15 minut stran. Na obisk nikoli ne prideta, razen na kak RD. Pol pa skoz kličeta naj pridemo. Saj gremo 1x na teden. Pa kaj mi dela tašča . Vsak dan, ko grem jaz po Andraža v vrtec in v trgovino, je ravno ob tistem času tam (nakupuje v naši trgovini, pa ma 5 trgovin bližje domu), kot da ji ne bi pustila videt otrok. Al pa skor pred vrtcem čaka in špegla. Halooo! Ko je šel Andraž komaj v vrtec, sem ji morala prepovedati, da ga kliče čez ograjo in vznemirja. Klaudia daj mi še ti povej zakaj jaz ne morem uporabljat teh smeškotov, ki jih je dala Suzanamai. Kakđna finta bi lahko bila, ker sem probala že vse živo pa ne gre in ne gre Spet mogoče kakšna finta z Mozillo? Jaz tud ne morem. Sem pa vidla, da mi jih je vrgl v Internet Explorer.
< Sporočilo je popravil janja -- 19.4.2008 23:28:11 >