|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
19.4.2008 23:04:55   
miska1
lane 31, jah pomota, v pon. user posted image  se lepo imejte.

Pa pa, grem zdej spat.

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
19.4.2008 23:15:05   
Kasija
Sem se utrudila in nisem prišla čisto do konca z branjem, tako da ne bom vse odgovorila.

še tole...Lana, čestitke za včeraj za 6m!

Cerkvica v italiji je pa, mislim, mavzolej gale placidije v ravenni. Zame eno najlepših stavb/mozaiikov na svetu. Sem bila 2x pa se bom sigurno še kdaj odpeljala do tja tudi samo za to. A je prava?
KLIK

Mišk držim pesti user posted image

Valči zgleda da tvoja in moja menstruacija sta šli na kavo in sta se zaklepetali, pa še klaudiino sta zvlekli zraven user posted image

Suzanamai me veseli, da je darilo uspelo user posted image

Jaz še malo cincam glede celja - v bistvu me je strah vožnje, ker že itak ne maram vozit, pa še nisem veliko hodila okrog zdaj, tako da ne obljubim, da pridem.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
19.4.2008 23:22:00   
Kasija
Pingi ja lepo vaju je bilo videti danes!

Vanili moj pride iz službe ponavadi po 17h ali po 18h. Potem je ponavadi zelo utrujen in vsaj od 19h - dnevnika - gleda tv in ob njem zaspi. Obvezno se vsaj malo igra z elianom, to je nujno! Včasih tudi kaj pomaga, včasih pa kar omaga. Na mesec ima še eno do tri nekajdnevne poti v tujino. Meni pride mami popazit eliana, da kaj pospravim. Večinoma pa pač ne pospravim user posted image  V glavnem z mano se ne primerjat - ali pa, boš boljše volje user posted image Sicer pa moram reči, da pomaga po svojih močeh. Po drugi strani pa je vsako njegovo delo za otroka in hišo pomoč, a jaz potem tudi pomagam v gospodinjstvu??? Hočem reči, da nas še vedno spremlja ta logika gospodinjstva, ki pripada ženi- zakaj že? Kar se tiče pospravljanja, si jaz toliko uredim okrog sebe, da se z elianom potem lahko igrava na tleh in pač ne vabim obiskov.

oktoberka tašče, ja user posted image  no, saj moja je v redu, sem imela več sreče kot pameti

< Sporočilo je popravil Kasija -- 19.4.2008 23:25:17 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
19.4.2008 23:24:15   
janja
lane31 - ful lepa pesmica. So mi kar solze v oči stopile!user posted image

vanili
- res hudo. Men grejo take stvari ful do srca. user posted image Mam včasih kar slabo vest, ko Andraža pošiljam stran, ker nimam časa, ko se ubadam z Urbanom. No, pa si pol vseen vzamem čas še za Andraža in mi je ful hvaležen. Sam men je tisti trenutek tako hudo. Res čas tako hitro beži, pa nikoli ne veš kaj bo prinesel jutrišnji dan.

GH - zdaj bom pa še s tem začela težit. Ne, saj ne, ampak bi vas samo eno uvodno stvar vrašala:
1user posted image . kakohitro ste prešli z enega obroka na dva in potem na tri?
...počasi, jaz sem počakala, da je otrok pojedel ves obrok šele potem sem začela uvajati naslednjega...
2user posted image . a katera od vas meša zelenjavo z npr. riževimi kosmiči?
...jaz včasih, pa ne bom več. Bom raje skuhala zelenjavo z rižem.
3user posted image . a na 4 dni novo vrstodajete?
...jaz ne kompliciram, nisem niti pri Andražu. Vsak dan jemo nekaj drugega, pa po nekaj dnevih ponovimo.
4. saj vem,da vse to piše,ampak ve ste tko fejst, ko tok veste (jaz sem od Žive žev se pozabila), pa ste mi nekak smerokaz

majoli
- kapesante, pa zraven daš lahko še mal paradižnika pa česen in peteršij, gor pa sir, pa zapečeš v pečici. Joj, se mi še zdaj sline cedijo.user posted image Moram letos res kake školjke spet snest, sam da neham dojit.

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

IZVIRNO SPOROČILO: valči

Kaj pa moja menstruacija,kje je,ve kera???

Moje tut še ni. Če jo najdeš mi povej...

Moje tud ni pa ni pa niiii

Moje tudi še ni. Pa je nič ne rabim. user posted image

Smo ravno danes imeli debato o tem, kako sem jaz ena velika koklja, ki ne spusti svojih otrok od sebe, saj se je tašča ponudila, da bi počuvala Zojo, midva bi šla pa zvečer ven. In mi ni bilo, nekako ne morem še. Mai je prvič prespal pri babici ko je imel 15 mes . ja prava koklja nimaš kaj

Jaz sem ista. Moja tašča in tast sta pa hotla met Andraža kar na morju, ko še ni bil star 1 leto. Pa sem rekla ne. Mislim, da je bil prvič z njima na morju, ko je bil star že skoraj 3 leta. Pol ga pa za vikende fehtata, pa noče it, pa sem spet jaz tista, ki ga kao šuntam. Je pa tko, jaz mam otroke zato, ker sem se odločila, da jih bom imela zato, da se bom z njimi ukvarjala in ne le za okras oz. za preganjanje dolgčasa tašč in tastov. Onadva pa tega ne razumeta. Seveda, ko pa je moja svakinja pustila svojo hčer vsak drugi vikend pri eni babici, sam da sta imela mir. Jima je očitno tako pasalo. Meni pa ne. Men je vikend (pol ko bomo šle v službo) še edini cajt, ko sem lahko več z otrokom, pa gremo na kak družinski izlet...

Pa še ena na račun tašč...
Moja tašča in tast stanujeta 15 minut stran. Na obisk nikoli ne prideta, razen na kak RD. Pol pa skoz kličeta naj pridemo. Saj gremo 1x na teden. Pa kaj mi dela taščauser posted image . Vsak dan, ko grem jaz po Andraža v vrtec in v trgovino, je ravno ob tistem času tam (nakupuje v naši trgovini, pa ma 5 trgovin bližje domu), kot da ji ne bi pustila videt otrok. Al pa skor pred vrtcem čaka in špegla. Halooo! Ko je šel Andraž komaj v vrtec, sem ji morala prepovedati, da ga kliče čez ograjo in vznemirja.

Klaudia  daj mi še ti povej zakaj jaz ne morem uporabljat teh smeškotov, ki jih je dala Suzanamai. Kakđna finta bi lahko bila, ker sem probala že vse živo pa ne gre in ne gre     user posted image
Spet mogoče kakšna finta z Mozillo?  

Jaz tud ne morem. Sem pa vidla, da mi jih je vrgl v Internet Explorer.

< Sporočilo je popravil janja -- 19.4.2008 23:28:11 >

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
19.4.2008 23:30:04   
Pandica
Janja   kaj pa si to naredila za en citat zdaj? user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
19.4.2008 23:34:14   
Pandica
Aha, vidim, da si že popravla.

Ja, pa naj gre v r**  vse skupaj.

Jaz sem se tut zdaj **** z smeškoti na Internet Explorer pa jih lahko tam brez problema vstavim v post, tu pa ne.
Jaz bom tak toplo vodo s tem odkrila kako delam. Če pa bi jih rada uporabljala, pa ne gre in ne gre.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
19.4.2008 23:48:55   
Pandica
Da vidim, če pošljem post...          user posted image           user posted image       user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
19.4.2008 23:53:18   
Pandica
Ja, seveda zdaj pa dela, ko sem probala z Internet Explorerjem.

Tako, da Janja, če pogruntaš kako z Mozillo na easy način mi povej.

Tak, zdaj pa se grem stuširat user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
20.4.2008 0:26:59   
Margareta
GH - jaz sem ji en teden uvajala dopoldansko malico, potem pa takoj drugi teden še večerno kašico. Ampak sem morala, ker je Eva prelahka. Mislim, da je pravilo, da najprej uvedeš en obrok.
Aja, pa če ene stvari ne mara potem počakam ene 2 dni, pa spet probam. Riževih kosmičev ne dodajam, pač pa riž.

šoping - jaz sem si lične spodnje dele trenirk (bombaž) kupila v new yorkerju, od firme fish bone, stane pa ena okrog 14 Eurov.

moški kotiček - moj prihaja ponavadi domov tam okrog 18 do 19 ure, in se mi včasih dobesedno meša. Ko je pa doma, mora pa tudi okoli bajte lazit in kaj delat.

O janja, a kar tako lazi tašča? Jaz sem bila zadnjič malo jezna na svojo, ko mi je merkala tamalega in ko sem prišla ponj, se mi je pohvalila, da je pojedel zvrhan krožnik ocvirkov in kos kruha.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
20.4.2008 0:28:12   
živa
Ej, kakšen večer. Se mi zdi, da se pri nas pozna polna luna.

Da razložim:

Z user posted image  imava sredi tedna obletnico poroke, pa sva rekla, da bi morda šla danes malo ven, ko otroka zaspita. Mali zaspi ok. 20h, večjega dava ok. 20:30; user posted image  mu je dal večerjo in ga zrihtal za spat, medtem ko sem šla jaz pod tuš, nato sem mu jaz brala pravljice in je bil moj pod tušem. Pa se je gavnar odločil, da bi še eno flaško, vstane iz postelje, pa mu očitno spodrsne na tleh in udari s čelom ob radiator. Jaz sem se ravno spravila iz kopalnega plašča in potem jaz naga tečem po malega v sobo in ga tolažim, možiček pa našaponiran skoči iz banje in moči brisačo za mrzle obkladke. Seveda jok zbudi še malega. Dobro, potolažimo večjega z veliko buško na čelu, ga uspavamo s še eno flaško soka, potolažimo malega in ga uspavamo z dudo, pokličeva taščo gor in greva ob 21:25 v najbližjo gostilno nekaj malega pojest in popit. Čez uro in 15 minut sva že doma, ker naju je tašča klicala, da user posted image  neutolažljivo joka. Podojim user posted image , si privoščim malo sladoleda, ker sva ostala brez sladice, ko začne jokat še starejši. Zakaj? Ker mu moj user posted image  ni dal plenice za spat user posted image ! Potem mi pa še reče, kako da nisem tega opazila user posted image ! Mislim, otrok v pižami, domnevno zrihtan za spat, in jaz naj bi preverjala, če ima plenico user posted image . Seveda se je polulal in sem lahko preoblekla celo posteljo, prevleko za jogi, rjuho in še kovter sem morala zamenjati; dobro, da imam rezervo.

Res, enkratna obletnica poroke. A obstaja kakšen natečaj za najbolj izvirno obletnico? Mogoče zmagam user posted image .

Zdaj končno vsi trije moji moški spijo (po načrtih naj bi spala mlajša dva, ampak itak nisem ravno najbolj prijazne voljeuser posted image ; morda je boljše tako). Jaz grem pa tudi v mižule; dopoldne sem spet sama z deco.

Lp,

živa

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
20.4.2008 0:36:49   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra
Tak, zdaj grem pa Juno gledat - letošnji oskar za izvirni scenarij. Imam ful rada filme, zdaj pa sem jih morala dat malo na stran. Sicer Mulica pridno dol vleče ... hahaha ... grem, sem totalna odvisnica ...
nočko!

TOPLO PRIPOROČAM!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: živa
Res, enkratna obletnica poroke. A obstaja kakšen natečaj za najbolj izvirno obletnico? Mogoče zmagam .

Ja definitno zmagašuser posted image !!! Hudo. Upam, da bo buška hitro šla nazaj!!!user posted image

Tak zdaj pa res nočko!!

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 20.4.2008 0:37:09 >

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
20.4.2008 0:38:35   
Margareta
Živa, se zgodi, kaj češ. Včasih se stvari, ki se nam zgodijo zdijo grozne. Čez nekaj dni ti bo pa verjetno že smešno. A veš kaj sem jaz ugotovila. Da sem zanosila, na prvo obletnico poroke.  

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
20.4.2008 0:44:31   
živa
Saj meni je že zdaj smešno user posted image , samo na user posted image  sem malo jezna. Da bi morala preveriti, če ima zaspan otrok v pižami plenico na riti ... user posted image

Grem spat, lahko noč,

živa

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
20.4.2008 0:55:53   
janja
živa - si boš vsaj obletnico zapomnila. Jaz sem enkrat v naglici pozabla Andražu dat plenico, pa mu je čisto malo ušlo. Se je k sreči zbudil, pa me je tko na... češ zakaj mu nisem dala plenice. Sem bla pol jaz kriva, ker mu je ušlo.

pandica - jaz sem s temi smeški že vse probala pa ne gre. Nimam več idej. Je blo pa v redu, dokler nisem Mozille posodobla. Od takrat naprej ne dela. Če grem na Smiley Central, mi pa javlja, da jih mam že gor. Mogoče sem že blesava k iščem, pa ne najdem...edino v Internet Explorer.

Punce, a še ne spite. Mene glih zvečer prime, da bi pospravljala.... ker čez dan itak ne utegnem. Če pa, mi pa sproti posvinjajo.

Grem pa še jaz pod tuš, pa spat user posted image .

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
20.4.2008 0:58:27   
janja
tave - se dans kej slišva, da se zmeniva glede Celja.

Ena je spraševala glede vozičkov. Midve s Tave ju bova imele. Po rokah pa res ne mislim vsega trogat. Pa še malček lahko spi na ravnem.

ok. zdaj pa res grem.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
20.4.2008 1:08:59   
Pandica
Živa  joj, to obletnico poroke pa si boš res ziher zapomnila.
Na user posted image   pa si upravičeno jezna, ko ni dal malemu gor pleničke, saj pa je to samoumevno, kajne? user posted image user posted image

Janja  jaz pa imam toliko za  user posted image    pa ne vem kdaj bo mi uspelo se zraven spravit in predvsem kdaj bo moja user posted image tak pridna, da bo mi "pustila", da zlikam to goro perila. Ker večji del so tako njene cotike. Ker za Zalo likam popolnoma vse, razen te plišaste pajace ne.

Sp.deli trenerk   mislim, da je VANILI spraševala za njih, ne? Pa sem se zdaj spomnila, ko je Margareta začela pisati o njih.
Lepe in poceni imajo tut v H&M. Jaz jih imam veliko od tam, za pozimi, ko je full mrzlo imam one plišaste, joj, kak so fajn mehke user posted image   , drugače pa bombažne.
Za doma so čisto vredu, če pa grem kdaj v trenerki ven pa imam tut enih par "malo boljših" user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
20.4.2008 1:21:19   
Pandica
  user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
20.4.2008 1:49:50   
pot
Čestitke slavljenjcem in čestitke tudi za 1. zobek!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

VANILI:
2. jaz mešam riževe kosmiče z zelenjavo, ker sama zelenjava mu ne gre ravno. Vsaj ne več.
3. novo stvar uvajam na tri dni ali več. Ker je imel vmes kar precej driske, pa noče pit, potem pa malo odneham, dam samo riževe kosmiče, potem pa ponovim isto stvar par dni, ko se driska umiri, pa spet dodam novo.
Malo mešano sem se tega lotila. Mah, po svoje.

Depiliranje z mašinco je pod kotom, proti nogam, torej ne pravokotno na noge. Pa dobro se je potem še z mrzlo vodo po depiliranem področju stuširat, da niso potem noge vse rdeče. Jaz sem na začetku ali pa poleti, ko je vroče, kar led gor dajala zavit v krpo.

Hranjenje ponoči je pri nas sicer redkost ampak nikoli ni zaradi crkljanja, ker takrat neutolažljivo joka, dokler ne dobi veliiike doze mleka, večjo kot čez dan, če mu prej premalo pripravim. Dudo pa takoj zavrne. Kadar ponoči joka, je to zato, ker so ga kupčki tako močno dajali zvečer, da se od utrujenosti ni uspel dovolj najest. Pa po navadi že kakšno uro prej s tarnanjem v spanju najavi lakoto, tako, da ga počakam in grem šele potem spat.

Pa lepo se imejte na srečanju. user posted image Kakšen mir bo potem na RR? user posted image

Pa še na nekaj stvari sem hotla odgovorit, pa se sedaj več ne spomnim. Boste imele pa manj za brat.

Lahko noč mamice in user posted image .

user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
20.4.2008 7:52:48   
tave
JUTRO!!

Ratal mi je. Evo tudi jaz enkrat prva.

POnujam kavico, kakav, čaj in ostale napitke. Na zalogi je še neki mafinov, tako da......

Spet ste tok naklofale od učeri zvečer, tko da akcija in gremo brat.

Neki se sonček kaže, tako da jupiiiiiiiiiii!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
20.4.2008 8:34:38   
*Lana*
Jutro!
Danes bo res en lep dan.
Tave, hvala za user posted image
Zunaj bo res sonček, tako da nas čaka lep dan.

Uživajte, se javim še kaj, če ne prej zvečer.

Pa pa

< Sporočilo je popravil *Lana* -- 20.4.2008 8:35:03 >

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
20.4.2008 8:34:39   
Klaudia
Jaja sonček se kaže. Danes bo en lep dan. Mormo it nekam na en dooolg sprehod.

sp. deli trenirk - meni je najboljša trgovina za športne stavri v hali A BTC, mislim, da se imenuje joy.

pandica - a si probala po tistem linku ki sem ti ga dala

kasija - daj no. Sej ni tako daleč. Pol urce po avtocesti. Se spomnem da sem 14dni po tem ko sem nardila izpit šla sama do Tržiča po AC... 60km daleč

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
20.4.2008 8:45:16   
*kinnie*
Dobro jutro
Mi smo se pa prebudili v lep sončen dan....mi kar paše tale sonček, potem ko sem celo noč občudovala lunco user posted image

Živa: joooj ne od obletnic...pri naju je vsako leto nekaj,,,lani so ravno kosili travo ta dan in itak da ni hujšega če sine ne bi pomagal...no pa je prišel ob 20,30 in mi rekel, no grem pod tuš, poj pa greva. Svojih beseduser posted image user posted image raje ne napišem.....pa sva ostala doma....
Letos ima tast tudi že neke načrte v zvezi z eno prireditvijo, bi tudi jaz dobila zadožitve...pa sem mu povedala, da gremo letos mi takrat na morje, ker imava obletnico....takega začudenja pa ne vidiš vsak danuser posted image user posted image

Suzanamai: na pa sem se veselila smajlijev, pa mi vsakič, ko odprem to stran, zmrzne čarunalnikuser posted image

Kasija: tvoja ideja o bonihuser posted image user posted image

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
20.4.2008 8:47:30   
majoli
Dobro jutro,

itak da mrfi bere tale forum - Maks je veselo jedel 210 ml ob 23. uri in potem je bil spet ful lačen ob 4. Tako je to. In smo papcali, čajček ni nič zalegel. Ma, saj bo, glavno, da je piki srečen!

Vanili, midva sva najprej uvajala tako, da je en teden dobival samo kašico zvečer, potem sem uvedla zelenjavno kosilo in nato čez dva tedna dodala še sadni zajtrk. Vse stvari uvajam na 2-4 dni.  Prve dvakrat sem jabolko kuhala, zdaj kuham samo zel. ,pa hruško, da ni tako trpkega okusa. Aja, tudi suhe marelice sem skuhala in speštala. Zdaj,ko smo uvedli že kar nekaj stvari, mu pa delam razne kombinacije. Solim nič, mu pa zel. 'začinim' z mlekom. Maksu gre lažje po grlu, če je bolj tekoče, ampak včasih pustim tudi malo večje koščke. Hrano pasiram z vilico, edino špinačo sem zmiksala. Po obroku mu vedno dam še malo vode po žlički, da malo popije in si hkrati očisti ustka.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
20.4.2008 9:22:25   
oktoberka
Jutro!

Tave, hvala za kavico! Kje je pa še kej za pojest?user posted image

Živa a pol pravš da sta uživala?user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, bo pa drugo leto boljše!user posted image

Evo, da pohvalm našo pupico. Dons smo prvič po 100tih letih dobr spal, brez da bi se skoz prebujal. Sm se ob 5h zjutri zbudila in sem bla že čist spočita.user posted image
Zarja ponoč že kar kšne 2 tedna ne je več. Sam dudo bio pa skoz vlekla.
Upam da zdej k sm se pohvalila, ne bo dons ponoč vse vrnila za nazajuser posted image

Včer je spila neprevreto vodo, pa pojedla kašico 2dcl, tko da za enkrat ni blo reakcije.

Pingi poslala sem na zs mojo cifro, da se slišva za jutri!

Zdej pa šibam pod tuš, pol k moji mami na kosilo.

Aja, pa še to: Ne mi več govort o školjkah, ker bomuser posted image   user posted image

Lp,m pa spelte se mal ven na sonča in pustite rr na miru, da mi ne vo treba zvečer brat 3 ure!user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
20.4.2008 9:33:03   
mišk
*Lana+: Jst bom tud pršla z vozičkom jutri v Celje. Dvigalo imajo, tak da ni problema.

Kozmetičarka in depiliranje: Jst si tud ne predstavljam, da bi tam na ogled postavila svoje grmovje!user posted image user posted image  Čeprav bi ful rada enkrat šla, samo ne vem če bom premagala zadrego. Mogoče kdaj na kakem potovanju. Recimo... v Braziliji!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?