piščanc
|
IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja * Baguska, jaz sem tela rečt, da ljubezen pač naredi v vezi to, da pač štima, da se za to ni treba trudit. Ok, je treba sklepat kompromise, se pogovarjat, ne pa se na zobe metat, da preživiš dan z osebo. Če čutiš, da ga ne ljubiš več, da je vse samo navezanost al pa dolžnost ostati skupaj zaradi otročka...potem dobro premisli, ker tko verjetno ne bo šlo dolgo. Ko enkrat resno razmišljaš, da ni več pravih čustev, se ponavadi ne vrnejo. Držim pesti, da se boš pravilno odločila ! sej to je, ker vem, da se nikoli več nebbova mela tako lepo kot ne vem, pred 3 leti, sej ne lepo, da se nebova nikoli več tako štekala. Sej ne vem zakaj je tako ratalo. Oddaljila sva se zaradi njegovega dela, ker že več let dela od zore do mraka in en čas sem se matrala, da bi bil več doma, pol sem se pač navčila živeti brez njega in mi je postala njegova prisotnost moteča. Ko sva skupaj se večino časa kregava. In kaj zdej! En z drugim ne moreva, en brez drugega prav tako ne! Včeraj je spla na kavču, ker sva se spičila, pa mu tako čisto ustreza, sploh se ne pritožuje al pa da se tel pogovorit in me prepričat, da ni tako mialsil, da je bilo drugače,.... kaj naj si milsim? Življenje je zajebano in če bi bila šenkrat mlajša si nebi iskala partnerja, 100 posto. Bila bi sama, mulčka pa bi že mela. Življenje je prekratko, pa ga tako zapravljamo,.... Hvala, da me berete! eto, tak odnos mene spravi ob živce in partnerju enkrat povem, nasledni korak je že dejanje. in če mu to, da sem nezadovoljna nič ne pomeni, je že znak da me nima rad in ja, jaz bi šla stran. jaz tudi zahtevam vse. in če se je partner kljub opozorilom preveč oddaljil od družine, je zadnji čas da mu pokažeš, da je šel čez rob. jaz bi šla za par dni stran, če že on noče. jasno mu povej, da tega nočeš. samo za reklamo ne potrebuje družine, potem naj vaju raje pusti, da uživata. midva se spičiva v 5 sekundah če sva oba slabe volje, sva se pa tudi naučila da eden potrpi, če je drugi slabe volje, če sva pa oba dobre volje, je pa super. ne dolgo nazaj sem bila čisto razpenjena, ker mu je vse ostalo postalo bolj pomembno, pa ga sploh ni ganilo, to me je pa še bolj razkurilo. no ampak sva se tud zmenila in pomirila. samo je bila najina oddaljenost posledica drugih problemov. pa je moralo počiti, da sva se pomirila. samo jaz res potrebujem njega 100%, drugače ga hitro odrinem na stranski tir. kaj pa je vajin problem, ali vama primanjkuje denarja, časa? zakaj se ne moreta posvečati eden drugemu? to, da sta si različna ni izgovor. ker, če hočeš najdeš skupno pot. zdaj pa samo, če hočeta. so pa pari, ki pač ne spadajo skupaj. najbolj se pa strinjam z gino.