Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja * Sej ne vem če sem več pripravljena ga prenašat. On zgleda da mene je, ker enostavno noče it stran od naju, kljub temu da sem ga že velikokrat nagnala! Se mi zdi da sem jaz edina, ki sploh vidi da imava probleme! V moji prejšnji vezi je blo tko, da sva mela probleme oz. js sm jih mela z njegovim obnašanjem. Js sm si želela umirjeno življenje, druženje, skupno reševanje problemov, on si je želel pa nekoga, ki ga bo doma čakal in urejal vse, kar je potrebno, medtem, ko bi ga on žural vse vikende s prijatelji. To je trajalo nekaj let in seveda sem ga hotela spremenit, potem sem ga na vsak način hotela pustit, ampak nisem mogla stran, ker sem ga še zmer imela rada. Kar se pa tiče njega...on ni imel problema in seveda se je branil z vsemi štirimi, da bi šla narazen, ker mu je tako življenje ustrezalo, vem pa tudi, da me je imel rad. Po letih prilagajanja, pa sem se zavestno odločila, da tko ne gre več naprej, ker me je že počasi psihično uničevalo. Pustila sem ga in čeprav je bolelo ko in sem bla neki časa čist fertik, sem nazadnje prebolela. Kako je bilo, ko sva šla narazen? Ja tko....neki časa ful boli, vse primerjaš z njim, spominjaš se samo lepih trenutkov, včasih se kriviš, da nisi vztrajala dlje... potem pa pridejo časi, ko se ti vse razjasni in vidiš, da si vztrajala še predolgo. Ko ugotoviš, da je bla vse skupaj samo še navezanost, potem je življenje lahko tako lepo!!! Tud z zdajšnjim partnerjem sklepava kompromise, nič ne pride samo od sebe...se pa oba trudiva in to je pomembno. Ko se pa trudi samo eden, potem veš, da to ni to. Ampak to je bla moja zgodba. Tu je šlo definitivno za nepremostljive razlike, kar se vidi še sedaj... js čez manj kot mesec pričakujem dojenčka , imam vezo, ki upam, da se ne bo nikoli spremenila... on pa pri 30. letih še vedno uživa predvsem v žurih s prijatelji in občasnih vezah. Če čutiš, da ga ne ljubiš več, da je vse samo navezanost al pa dolžnost ostati skupaj zaradi otročka...potem dobro premisli, ker tko verjetno ne bo šlo dolgo. Ko enkrat resno razmišljaš, da ni več pravih čustev, se ponavadi ne vrnejo. Držim pesti, da se boš pravilno odločila !