Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 19.4.2008 21:28:24
|
|
|
|
manca
|
na info@hipp.si napisite mail, da zelite prejeti testerčke, napišite svoj naslov in v nekaj dneh vas bo poštar obiskal z paketom: - 2 x kemični svinčnik - 3 x balon viola - 1 x žoga za napihnit za na morje - 1 x majčka s kratkimi rokavčki velikost 98/104 - 1 x flaška 250 ml - 1 x slinček - 2 x plastična žlička - 1 x plastična posodica za hranjenje - nekaj testerčkov za čajčke za dojenčke + za mamice ki dojijo Pa poštar prinese to v malo večji škatli, tako da je najbolje, da ga doma počakate, da vam ne bo potrebno zaradi tega hodit na pošto.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 19.4.2008 21:28:36
|
|
|
|
barika
|
Kdo je pa nominiran ta teden? Tjaša, Dejan, Sandi ..upam, da gre Sandi
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 19.4.2008 21:31:17
|
|
|
|
tintin
|
Manca, hvala za info, sem že poslala! Tudi jaz delam za magistrsko, sem sama doma, mož ga žura ob rojstvu sinka od enga prijatelja. Šibam delat, papa!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 19.4.2008 21:32:28
|
|
|
|
manca
|
Ta teden sva šle še na ultrazvok kolkov in je vse ok. Včeraj sva imeli pa v porodnišnici še ultrazvok ledvic in je tudi hvalabogu vse ok. Je bila pa zdravnica tako prijazna, da je bila naša Maja čisto očarana...je bila kar pri njej v naročju, se ji smejala in ji čebljala...pa jo je prvič v življenju videla, jaz pa ravnotako. Drugače pa moj že cel teden nekaj hodi naokrog z grlobolom in smrkljem..upam, da ga jutri zvečer vse skupaj že mine..je že dovolj tega. Upam, da Maja česa ne stakne. Mu kuham čajčke in ga moram prisilit, da pije čaj...bi mu morala mal kakšen čip v glavi ven vzet pa mal doinštalirat.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 19.4.2008 21:34:48
|
|
|
|
tintin
|
Aja, danes sem kupila bio korenje v sparu (no, sej ga zmerom kupujem ker mi je ful boljši kot oni plastični), mogoče bom drug teden začela že malo GH uvajat. Nisem sicer še ziher, ampak verjetno bom. Razlog: mali kaže blazen interes za žlico in ko sem mu včeraj eno žličko riževe kašice /za probo/ ful lepo je! Tako, da očitno je stvar zrela in gremo v akcijo, nočem zamudit tega momenta. Itak je star 5.5 meseca. aja drugač smo pa že zdravi, včeraj ni več dobil inhalacije.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 19.4.2008 21:36:19
|
|
|
|
tintin
|
Manca, ste imeli v porodnišnici Škafarjevo? Meni je ona ful prijazna, vsaj glede na to, koliko se je za tamalega zavzela po rojstvu, ko je bil okužen z eno bakterijo.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 19.4.2008 21:42:52
|
|
|
|
manca
|
Priimka si nisem zapomnila...ima pa bolj zguban obraz in dolge lase. Res 1A dr.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 19.4.2008 21:47:00
|
|
|
|
tintin
|
Ne, potem je Kopačeva. Škafarjeva (sicer direktorica porodnišnice) ima lase na paž (temno rjave) in je stara ene 45 let. Sicer sta pa obe 1a!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 19.4.2008 21:51:37
|
|
|
|
sonchek
|
Oj..je pa res zatišje tukaj gor... a ste se vse skrile pred vetrom al kako.. manca..superca za kolke...je fajn slišat da je vse ok.. mama11...no vidiš kako živahni so naši mladički, kaj šele bo ko jih bomo lovile po stanovanju pa zunaj... tintin...supeca za zdravje in GH..vidva kr začnita, če je tamalček pripravljen na to..bi bilo škoda zamudit.. Jaz pa ne gledam bb..pa ga bom očitno mogla začet, da bom v koraku
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 19.4.2008 21:52:59
|
|
|
|
sonchek
|
sem mal prehitr pritisnila, sem hotla še napisat, da vas pridem še kasnej kej prebrat, če bo kej za prebrat...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 19.4.2008 22:02:16
|
|
|
|
rozika12
|
Manca hvala za info in super, da je vse OK. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 19.4.2008 22:04:07
|
|
|
|
Dajica
|
manca-a to ti zastonj posljejo? A samo napises za testercke (kaksne???)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 19.4.2008 22:16:04
|
|
|
|
Tanayya29
|
Dober večer, najprej Gruška veš katera krema je nardila čudež?Ugani...ej hvala res!Vsak večer ga full natenko namažem,in sedaj je že drugi dan koža taka kot mora bit(sicer trkam,vendar je res res bolje) .Tisto ta močno advantan ,pa bom uporabla,če bo res res kriza... Sliva .. No,mi2 sva se pred enim letom na soboto poročila(obletnica bo sicer v ponedeljek,ker je bilo prestopno leto) .HB,sva nekako rešila krizo...no,vsaj mislim. Sonchek glede glavice,tako kot so druge pisale,drugače pa kar mal potegni P. za rokav. Manca,naša je tut bla ta pediatrinja Kopačeva,super je ,tudi tadruga je bla super tintin,ja naš je tut mel bakterijo ob rojstvu,sam jaz sem bla tok časa not v P.,da so mu pol zadnji dan dali stran antibiotik. Super za kolke,tintin super za Vasjo . Scuba a tvojga še boli roka?Mene še sedaj,no ampak bolečina počas izginja,me pa opolni vsak dan še...upam da gre...šcccccccccccc stran,jaz moram sineta nost okrog ....Sem pa pojedla full aspirinov in sedaj mam ta rdečo in mi full lije(aspirin redči kri,ane? )...... BB jst tud upam,da gre Sandi,sam sebata pa prov ne upajo nominirat? Grem,pa še pridem!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 19.4.2008 22:43:02
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Dober večer, najprej Gruška veš katera krema je nardila čudež?Ugani...ej hvala res!Vsak večer ga full natenko namažem,in sedaj je že drugi dan koža taka kot mora bit(sicer trkam,vendar je res res bolje) .Tisto ta močno advantan ,pa bom uporabla,če bo res res kriza... Tanayya..dej še meni povej katero kremo uporabljaš..tudi mi imamo kr probleme s kožo...imamo sicer v ponedeljek dermatologa, ampak me vseeno zanima.. hvala
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 19.4.2008 22:43:38
|
|
|
|
Nana Liza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Dober večer, najprej Gruška veš katera krema je nardila čudež?Ugani...ej hvala res!Vsak večer ga full natenko namažem,in sedaj je že drugi dan koža taka kot mora bit(sicer trkam,vendar je res res bolje) .Tisto ta močno advantan ,pa bom uporabla,če bo res res kriza... Tole pa tudi mene zanima, katera. A od Justa? A tisto za alergije si mogoče sprobala? Gruška - hvala, če boste kje blizu, se pa kar oglasi. Manca - hvala, sem tudi poslala za testerje. za kolke!!! Tanaya - a si se že probala mazat roko z brinovo kremo? Tevž je danes že boljše. Smo bili že na enem obisku. Malo še na vsake toliko časa hrope, ampak se stanje kar hitro umiri s fiziološko. Če bo jutri lep brezvetroven dan, bova šla že na kakšen sprehod. Vse vaše lepe misli so pomagale.
< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 19.4.2008 22:50:57 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 19.4.2008 22:47:15
|
|
|
|
mama11
|
Manca, hvala za info, sem jim ze poslala mail. za kolke, zakaj je pa imela UZ ledvic (oprosti, če si že napisala, pa sem izpustila)? IZVIRNO SPOROČILO: manca ga moram prisilit, da pije čaj... Joj, kako znano zveni tole... IZVIRNO SPOROČILO: barika Tjaša, Dejan, Sandi ..upam, da gre Sandi Se strinjam, ne bo pogrešan. IZVIRNO SPOROČILO: tintin mali kaže blazen interes za žlico Hmm, naša pa bolj za kozarce. Danes je kar s slabo vestjo izpraznil kozarec piva, ker ga je spremljala s tako željnim pogledom ... le kaj naj torej pričnem uvajati ? Tanayya , držim pesti, da je to to. Super, da sta z čez krizo; je pa razmerje tako ali tako konstantno delo.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 19.4.2008 22:51:29
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 No,mi2 sva se pred enim letom na soboto poročila(obletnica bo sicer v ponedeljek,ker je bilo prestopno leto) .HB,sva nekako rešila krizo...no,vsaj mislim. Tanayya, sem full vesela, da je zadeva stekla tko kot treba. Dejstvo je, da je za oba veliiika prelomnica rojstvo otroka in treba je zdržat prve spremembe, pol gre pa lepo naprej. Drugač je pa moj zdej že mal boljš, prve dni je bil pa res bogi - pika pr piki, po ustih, v ušesih, na vekah, vse ga je zategval,... ampak je kr znosen bolnik. Se mi zdi hujš takrat, ko ma sam 37 vročine in ga mal po grlu praska Otroci se zaenkrat držijo. alarm
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 19.4.2008 22:56:30
|
|
|
|
gruška
|
Čeer, najprej Manca - lepo, da si bila tako prijazna in si to delila z nami ... sem že poslala mail, pa da vidimo Tannaya - kaj naj rečem - aleluja, upam, da se vama porihta .... Sliva - Pa ti kar pridi drug teden, imamo stole že doma ... Mi smo kljub vetru spet letali okol, sem bila popoldne kar crknjena, ko smo prišli domov ... sta se Tevž in Pika malo igrala pred hišo, jaz sem pa eno bananino torto naredila za nečakinjo, ki jutri praznuje 2.rojstni dan (Taja me je pa opazovala iz ležalnika), zdaj se pa še "allaGruškadellašokolata" peče ... Moj je šel pa danes k frizerju, pa smo šli vsi z njim (ker je kolegica frizerka, pa itak smo bli skupaj v Lj.), pa je še Tajo postrigla in smo spravili prvi pramen las ... Sem šele potem vidla, da je bla res za k frizerju Jaz sem pa v sredo naročena, pa da vidimo ... naslednjič pridem pa k tebi, Oranža, o.k.? Smo pa skenslali Dunaj za 1.maj - ne upamo zaradi tasta Nč, lepo se imejte, tle diši k pr norcih ... grem še preliv narest ... Nočko!!! Aja, Jooly, kako tvoj "norček"?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 19.4.2008 22:59:09
|
|
|
|
barika
|
No,mi2 sva se pred enim letom na soboto poročila(obletnica bo sicer v ponedeljek,ker je bilo prestopno leto) .HB,sva nekako rešila krizo...no,vsaj mislim. , super, no vidiš, da je bolje (po moje so bile to "ponosečniške" težave in lovljenje ritma) aspirin redči kri, ja baje, da proti bolečinam pomaga konjska mast, sploh ne smrdi...ima zdej moj ati neke težave z nogo, pa sis tem maže, ko dobim pa od justa žavbe, ga bom pa s tistim namazala...qrc, neki bo že prjel IZVIRNO SPOROČILO: manca ga moram prisilit, da pije čaj... Joj, kako znano zveni tole... dokler ni moj mene spoznal, ni niti kapljice čaja v sebe spravil...zdej se pa že naliva z njim (mater, kaj dela ljubezen...al pa tečnoba in bolezen )
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 19.4.2008 22:59:10
|
|
|
|
gruška
|
Evo Jooly, telepatija ... sva skoraj istočasno pisali ... no, sam da bo ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 19.4.2008 23:01:23
|
|
|
|
barika
|
najprej Manca - lepo, da si bila tako prijazna in si to delila z nami ... sem že poslala mail, pa da vidimo jaz tuuudiiiii, bomo vidl, če jim bo še kej paketov ostalo . Manca, v kolikšnem času si pa to dobila??
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 19.4.2008 23:02:17
|
|
|
|
tintin
|
mama 11 da o kozarcih ne govorimo hm v roku 2 tednov mi je že 3-krat zgrabil kozarec/šalco iz roke (čeprav ful pazim). Danes mi je polil pol espressa, ko se je stegnil na mizo...ma se stegne na mizo ko en velik Tudi če mu dam šalco/kozarec/mojo flašo od vode v roke, točno ve, kaj naredit. Prime z obema rokama , nagne in nese v usta. Pomoje bo prej osvojil navadno šalco kot magični lonček Da ne omenim, da res ful lepo prijema igrače, se stegne ponje, jih daje iz ene roke v drugo itn. Aja, pa po novem imamo probleme z uspavanjem. Jokanje in cviljenje, ko gre mama stran od posteljice. Noro, skratka (ampak, dokler ni hujšega, se ne pritožujem)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 19.4.2008 23:13:50
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin po novem imamo probleme z uspavanjem. Jokanje in cviljenje, ko gre mama stran od posteljice. Noro, skratka (ampak, dokler ni hujšega, se ne pritožujem) Pri nas je uspavanje, še kar, samo kaj ko se nam zadnjih par dni po dobre pol ure zbudi in kriči. In jo komaj umiriva. Nimam pojma, ali je to nahod (čeprav nos pred spanjem dobro sčistiva), ali jo preganja P s cepivom Me je že kar groza večerov. Sem se že skoraj odvadila njenega joka, zdaj pa ti predirni kriki .
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 19.4.2008 23:15:23
|
|
|
|
mama11
|
Aja, nočko, jo je ravnokar ponovno uspaval in grem kar k njej. Tako ali tako samo ves čas na ušesa vlečem
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 19.4.2008 23:16:49
|
|
|
|
tintin
|
mama11 - pri nas je popolnoma identično. Zbujanje po pol ure in jokanje in cviljenje. Potem ga je pa ful težko potolažit in uspavat nazaj (hm skrajni ukrep je vedno dojenje, samo tega ful nočem delat, ker se že tako bojim, da je malo preveč odvisen od dojenja ) Ah, če se to dogaja tudi vam, potem je očitno to ena čudna **** faza
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......