suzanamai
|
suzanamai: A mi daš prosim link za smajlije evo ti ga na http://www.33smiley.com/smiley/everyday.html Kinnie boni so izpadli prva liga, je bil full navdušen Kasija Prekuhavanje in sterilizacija: ne počnem nič od tega. Steriliziram, ko kupim, prehuhavam vode pa nikoli. enako, le včasih prekuham vodo za kašico, ko že zase grejem za kavico majoli a vidva sta pa sedaj kar na shujševalni, ojoj bom probala takoj danes čajčka ponoči, mogoče jo pa pretentam požrešnico malo ner sekiraj se zaradi dojenja, tudi Zojo še komaj prepričam da 1x na dan malo povleče, tako da ga bo verjetno kmalu zmanjkalo Vanili meni je P rekla, da mleka ne, pride v poštev samo na začetku v prvem mesecu, ko je še rumene barve Filip in Eni čestitke za polovičko in Jaku za 7 mes. pa Lii za 1. Valči poglej v koš oz. recycle bin, če si zbrisala je tam Metkica1 in Lane31, tudi jaz sem bila monk varianta do pre 3 leti, pol sem se pa en dan dol usedla in si rekla, ma ni vredno, zdaj znam že stran pogledat in čez stopit. no saj imam pospravljeno in čisto ampak ne ko labolatorij . Taščakotiček jaz imam pa super taščo resno mislim, edino odločnosti ji manjka pri vnukih, se jim pusti obračat ko .... ma po glavi ji skačejo ona je pa vsa zadovoljna . je pa res da se vidimo max 1xmesečno. Tast pa živa , no sicer do mene je vedno zlat Majoli zakaj pa ribice doma pečete ko imamo pa minutko? Ni boljših rib na celem svetu kot jih imamo v domžalah. Joj Lane31 res žalostna zgodba. Ne vem zakaj imajo otroke . ne razumem kako se takoj ne zaljubijo v to malo bitjece, nikoli nisem mogla dojeti te bolečine ljubezni, ki sem jo začutila obakrat po porodu. kar dihat nisem mogla, ko sem zagledala malo bitjece. Nepojemljivo..... Smo ravno danes imeli debato o tem, kako sem jaz ena velika koklja, ki ne spusti svojih otrok od sebe, saj se je tašča ponudila, da bi počuvala Zojo, midva bi šla pa zvečer ven. In mi ni bilo, nekako ne morem še. Mai je prvič prespal pri babici ko je imel 15 mes . ja prava koklja nimaš kaj Ko mi je pa tako lepo, ko so otroci v postelji, midva pa imava čas zase in vse pod kontrolo Zdaj grem pa še mal možeka pockrljat, da se ne bo pustil starega in zapuščenega . je že napovedal, da danes še ne bo vnovčil bona, ker mu itak pripada V glavnem darilo zakon, danes smo povabili samo njegovo family, maja pa bomo imeli mega žur za vse z razlogom, njegovih 40 in najinih 10. A pridete?