VANILI
|
mal vmes uletavam... hrajenje ponoči - jaz sem pa tu mnenja, da otrok če ponoči je,je lačen. Vsaj Teo vsakič prav konkretno vleče. Kose navleče, neha in ga prestavim nazaj. Živo sem dojila 2 leti. Vsakič se je ponoč zbujala. Ko sva nehali, kar čez noč, pa se ni več zbujala. Ampak to je drugo,ker je punca mela že dve leti. Pri naših malih žepkih pa se meni zdiše prekmalu- vnete učke: brez skrbi, če ne bom 100% sigurna, da smo zdravi, naju ne bo v Ce, sicer mi je žal, a saj bo še prilika. Tko kot tudi meni ni prav, da dobivam "bolane" obiske. Vsaj ne, dokler je Teo še majhen. Je pa noro, kako smo se nalezli en od druzga - na 2 dni je fasal naslednji! Mene danes že drugi uč zeza. Tko da ko zazvoni budilka,se vsi posedemo in si nakapamo Tobrex v uče . Teotu dodatno še zlivam žlice mleka v učke. No prejsem ga bolj špricala, ker je okolgledal, pa sem direkt iz joška - je prav hecno zgledalo - s curkom sem ga zadevala. Je bil po celifacki od mleka, nonekajje tud v uč prišlo. kuhalni kotičel: skutni štrukli, samo to, ker moja2 gresta na en rojstni dan Živine prijateljice, mi2 pa se boa crkljala doma. jutri pa -njam!!! Brancini!!! Obožujem ribe. vreme: zeza, a smo ujeli pramene sonca, vsaj okoli hiše,da je Teo zadremal v vozičku, zdaj ga mam pa še kar zunaj,da se na svežem zraku malo prezrači. MEI TAI - zakon !! Prej sem šla v mt po Živo na plesne, brez problema, Teo je not užival, jaz sem pa kar nekaj hodila okoli (da bi me ja vsi prisotni vidli) - tok sem se važla joooooj. Če bi se kera druga tok, bi mi šla na živce . ženski kotiček Silkepil: jazse ne brijem z brivnikom, razen tam spodaj (se mi zdi bolj higienično), držim ga navpično, ampak ne vedno, čist se prilagajam. Npr. po spodlnjem delu nog kar gor-dol. Sem opazla, da po letih in letih silkepilanja imam manjdlak!!! Sicer jih imam ful,sem bolj pri takosmati vrsti. No po rokah se ne, pač tam me ne motijo tok. Nr. notranje strani beder - tam si pa mal raztegnem kožo. Re, meni ni tok hudo, pa mam zlo nizekprag bolečine (k zobarju ne grem,če mi zobarca ne da pisno potrdilo in priseže, da mi bo dala injekcijo, pa še polsem trda kot deska). Nosem dobila tisti silkepil (mislim, da je Braun), ki je bil v Mercatorju za pike. Je ful dober, ker pobere še male dlakce. Jaz sem potem brez CEL MESEC!! glihkar sem pojedla do konca jutranji čokolino, spila do konca preostali Živin kakav in preostali Živin monte napitek. Sledi ugotovitev: najhitrejša in najsigurnejša pot za pridobivanje kg je jedenje "ostankov" za vašimi malčki. Boste vidli! Ponavadi vsaj meni so tiste kašice, ki sem jih sama pripravljala za taprvo, tako zelo dobre, da sem z veseljem pomazala do konca. Sploh kaka kombinacija skutic in sadja - slurp-slurp!!!! Velikrat se tudi atiji razlezejo po porodu. no, ko sem enkrat pisala,da zase poskrbim samo tok, da se stuširam, operem lase in postrižem nohte ...-tud zobe si perem . To pa je tudi vse. čevlji s petami - so mi všeč, ampak ne na meni. Jaz v njih hodim kot žirafa. Sem na svoji poroi mela ene s petko, no tamsem potrpela, pa so bili res udobni, sicer so mipa ful všeč tak stil, kot jih je mela zadnjič Jasna. Podplat, na katerega konkretno stopiš. Pa mal odbiti, ene sem zadnjič gledala,ampak so bili 120 evrov . Tko da sem jih samogledala in vzdihnila... so mi všeč odbiti čevlji in odbite barve. napit se ga - a veste, da bi rada, ko neham dojit, se ga napila!!! Takrat postanem gobčna, ampak nisem tečna, in ful se mi zdivse smešno. In polna življenjske filozofije. Nazadnje sem se napila pred... hm... 5 leti. Sicer ne maram alkohola, ampak enx na let se mi zdi pa za foro fajn napit. če je fajn družba. Čeprav tzdaj, ko mamo vsi otroke.. ne vem, kako me bodo gledal, ko bom to priajvla. Pol se ga bova pa mi2 enkrat. Pa ne me zdaj sfaširat, nisem alkoholičarka no . grem zdaj prečekirat to moje speče dete. Nekam sumljivo dolg spi. Zgleda, da dela sveži zrak svoje. košenje trave - moj pa kosi - kok meni diši vonjpo sveže pokošeni travi!!!! suzanamai - a ne, da je una cerkvica mega!!! Daj probaj se spomnit, kako se ji reče, jaz bi mal po internetu o njej pobrskala!!