|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
19.4.2008 21:34:00   
ditta
ja ti, ti, ti klaudia user posted image !!! a si jih zloudala? a, niso luštni no!!!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
19.4.2008 21:35:05   
lane31
user posted image Dober vic
Suzanamai.....jaz bom zgleda tudi koka....pa če mi paše tako user posted image
Fino ,da je dobro izpadlo darilo.......samo upam, da si mu povedla ,da lahko vnovči le enga na teden user posted image

Midve pa sva že par dni na 2-eh flašikah .....odpira ustka kot en mali ptiček user posted image

Mislim da grem v horizontalo gledat tv ......ali sanjat o buzari - dagnje,škampi,lignji user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
19.4.2008 21:36:33   
*Lana*
Čer!

Komaj sem vas prebrala, me včeraj ni blo, gor, pa je napisanih xx strani user posted image
Vse naj naj včerajšnjim in današnjim slavljencem!
Čestitke za zobke!

Včeraj sva bla z malim cel dan sama, ati je bil dopoldan v službi, popoldan pa je bil na enem pikniku, je imel sodelavec poslovilnega.
Danes smo bili pa vsi doma, smo šli k mojim na kosilo, popodan pa še na obisk.
Jutri bova spet cel dan sama, ker ati cel dan dela.  Bova pri mojih, da nama prej mine.

Je pa mali ponoči ful naporen, se zbudi skoraj vsako uro, uro in pol, pa se hoče dojiti, po mojem zaradi rasti zobkov. Pa bo že minlo.

Še jutri, pa je pondelk in vas spoznam user posted image . Mi se bomo odpravili na pot, ko mali oddrema prvo rundo, tako da bomo nekje do 11-ih v Celju. Smo rekle, da se dobimo zgoraj pri blagajnah, kaj pa, če ne bomo točni, js ne poznam, a je tam zraven kak kafič? A ve boste z vozički ( saj je dvigalo user posted image  ) ?

Bo naš ati zraven, pa se bo šel malo potepat, ker kasneje gremo vsi skupaj še mal po trgovinah, mogoče pa sebi kaj kupim, namesto malemu user posted image

Kaj ostale počnete?

< Sporočilo je popravil *Lana* -- 19.4.2008 21:38:49 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
19.4.2008 21:37:39   
mehurčica
Pandica, če pa imam jaz Mozzilo, pa mi vsi smeškoti delajo. Ti od suzanamai mi pa štekajo. Sicer pa imam dovolj ostalih. Pa klikneš tapravo vrstico za "kopiraj"? Moreš prevlešt slikico tako, da je modra, Potem pa klikneš na "kopiraj" - osma po vrsti, od zgoraj navzdol. Ne smeš kliknit "kopiraj sliko" ali "kopiraj mesto slike".

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
19.4.2008 21:38:19   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: ditta

ja ti, ti, ti klaudia user posted image !!! a si jih zloudala? a, niso luštni no!!!

Ne ne user posted image  jst mam original user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
19.4.2008 21:40:08   
Klaudia
Pandica - ali pa takole probaj http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=722386 ( paris je pisala)

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
19.4.2008 21:42:35   
miska1
Punce, jutri se lepo imejte na srecanju v Ce!

Vanili, se pa le pozdravite. Bo ze se priloznost, da se kdaj se srecamo z ostalimi oktoberkami. Tudi meni je nekaj prislo vmes, da ne bi mogla v pon.

Menstruacija - cudno imam jo vsak drug mesec. Mogoce ne jem zadosti, zdej nimam toliko casa, da bi imela toliko obrokov in tud katerega izpustim.

uvajanje GH - smo zaceli najprej s sokci kaka dva tri tedne nazaj, pa ni se prav veliko zanimanja kazal. To je bilo se po flaski. Zdej sem mu zacela dajati najprej zelenjavo. Korencek je sladek in ga je veliko pojedel, ampak sele, ko sem ga zmiksala. Ko sem dodala brokoli, mu ni bilo vec tako dobro. Ko sem sama poskusila, tud meni ni blo dobro, vsaj malo slano bi blo boljs. Verjetno bomo nadaljevali s krompirckom in buckami itd. pa malo solili. Martin bo kmalu dopolnil sest mesecev, da je ze cas, da se kaj okusi. Ja zvecer dobi rizevo kasico od Novalaca. Zdej poskusam vse dajati po zlicki, da se privadi. Seveda bo rabil cas, ni tako k si jaz mislim, da zdej bo kar takoj jedel in se oblizoval. Sadje bo tud zacel dobivat kmalu. Pol sm mislila, da je mogoce najbolje dopoldne sadni obrok, popoldne zelenjavni. Pol naprej mleko k nevem kolk se od tega naje. Najbolj me moti to k smo imeli ze pravo rutino hranjenja, z GH se nam vse podira.

Bravo tiste, ki polno dojite user posted image user posted image user posted image

Prekuhavanje - na zacetku smo veckrat prekuhavali flaske in cuclje, zdej pa vsake toliko. Vodo pa vedno prekuhavam.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
19.4.2008 21:42:38   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

lane, sem pogledala fotke od tvoje princeske. joj kak cukr, pa enako posteljnino ima Teo! Rumeno z medeki

Se strinjam.......itak da je ni lepše pupe na celem svetu in še kje user posted image
Res je suzanamai.......ljubezen do otroka boli ....bo kar držalo,da ko rodiš gre tvoje srce iz telesa in ga vsak dan gledaš kako raste

Pandica    user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
19.4.2008 21:43:36   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: miska1

Punce, jutri se lepo imejte na srecanju v Ce!

Tole pa ne bo vredu user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
19.4.2008 21:46:42   
Klaudia
jat bi pa zdele ful jedla filane lignji... njami.

user posted image

Moram it pogledat v skrinjo če jih imamo kaj, da jih naredim jutri za kosilo

Susan Savannah

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
19.4.2008 21:51:50   
noa1
Čer še od mene...končno!

Pupa spi...upam vsajuser posted image , jaz pa porabim kar nekaj časa da vse na hitro preletim. Me moj tudi že počasi zmerja, če sem postala odvisna od foruma.user posted image  Če pa je tako fajn.

Eni, Filip in Jaka user posted image

Pa še za vse nove zobkeuser posted image  (mi jih še nimamo in najbrž še lep čas ne bo nič)
Mehurčica....glej... ta me pa nate spominja user posted image ...
Upam, da se čim prej pozdravite. Drugače pa te samo prosim, če mi lahko enkrat jutri sporočiš (lahko tudi tule gor), če ne boš šla v CE, da se z mojim zmenim za avto. Lonček pa ti lahko jaz prinesem, če slučajno ne boste šli. Ne me narobe razumet...jaz sem optimist in mislim, da bo Eni do pnedeljka zdrava...ti pa tak ne smeš bit bolana, ker mame tako niso nikoli bolaneuser posted image user posted image user posted image

Silkepil: jaz sem si kar cele noge in bikini...kadar pa imam že dolge, pa grem raje kar na depilacijo k kozmetičarki, pol pa si spet lahko sama nekaj časa. Boli pa ne več, edino po nogah na sprednji strani od kolen gor boli kot user posted image .

Prekuhavanje vode: sem vse prekuhavala do sedaj...kar v grelcu za vodo in mi je btw. Flaške uporabljamo zelo redko, drugače pa jih operem kar v pomivalnem stroju (tudi črpalko).

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
19.4.2008 21:54:52   
mehurčica
Jaz pa sem danes nakupila vse (no, skoraj vse) za paprikaš in sta me oba fanta zavrnila. Sta rekla, da ne bosta jedla. In za koga naj pol kuham??? Ma si bom pa za sebe naredila, če se mi bo dalo in dala v zamrzovalnik za drugič. Sem mojemu še omenila golaž, joto in pasulj in je rekel, če se mi je zmešalo. Meni se pa tak luštajo te jedi. No, pasulja in jote zaenkrat še ne morem jest, ampak golaž in paprikaš se mi pa že fajn luštata.

Ma grem spat. Res. Nočkooo!user posted image user posted image user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
19.4.2008 21:56:14   
*Lana*
Tud js grem spat.

NOČKO user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3913
19.4.2008 22:06:44   
sanwebdra
FILIP in ENI vseeeeeeeeeeeee najboljše za 1. polovičko!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica
Morem it. Malecka se je naveličala sama igrat. Je tak pridna danes. user posted image

Naša pa nikamor pridna. Pa nosit, pa cartat, pa glodat in grem gledat in evo ga nastavka za zobke spodnje enke, tako da še kak dan ali dva (jupiuser posted image ) - spi sicer lepo, nima vročine ... HB, trkam, je pa tečkasta. Ko drugače sploh ni.

METKICA 1, svaka čast - jaz pa nimam več energije. Včasih sem imela 1x tedensko obvezno generalno čiščenje, zdaj pa ... hmhm, tedensko WC in sesanje, kopalnica na deset dni, tla pobrišemo po potrebi, prahu pa nisem brisala že od hmhm ... Božičauser posted image . Hvala bogu imamo tako pohištvo, da se ne vidi - ja, tudi to je bil del plana, ko sva selila - izberi "pametno" pohištvo. Pa sem drugače fuuuuuulllllll picajzlasta, včasih se mi zdi, da kar malo obsesivno-kompulzivnauser posted image . Stvari morajo biti na svojem mestu. Malo po Monku. Ampak sem se malo skulirala.

alkohol - kakšne zgodbice bi lahko povedala ... ena najljubših mi je ta, da so v LJ samo v enem lokalu stregli Mariborčana (belo špricer vino) in sem ga iskala skoraj cel prvi letnik faksa, pol pa mi še škropca niso znali nardit, skratka zame takrat živ obup. Od Julije sem se ga samo enkrat pošteno nacejala, je prišla prijateljica iz Nemčije domov na obisk, jaz sem bla malo jezna na svojega user posted image , pa sem si dala duška. Drugi dan pa tiger ... res do 16.00 nisem mogla nič pojest, zato zdaj raje po pameti!!!user posted image

Taščakotiček: tudi moja je zlata, zgrable sva se samo enkrat, kmalu po tistem, ko sem prišla iz porodnišnice, ker sem se "ful spremenila", pa k detetu je kao nisem pustila... (je treba omeniti, da smo vsi trije prebivali še 1 mesec spodaj v eni sobi, ker nas je mala gospodična prehitela) - pa valda da sem se spremenila, če pa sem postala mati!!!!No, zdaj pa je super - nič ne gnjavita s tastom gori, dejansko si morata čevlje obuti, da prideta okoli bajte, ko pa rabim varstvo, pa takoj skoči. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tave
Silkapil ja uporabljam ga sigurno ene 15 let. Depiliram pa noge do gležnjev, bikini in pa pod pazduho.

Svaka čast - ne bi zmogla, bi me kap od bolečine, jaz ga imam samo za do kolen, za ostalo pa pridno uporabljam Gillette Venus.

KLAUDIA, se javim za bombažke prosim. Ti pošljem CD-je????

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3914
19.4.2008 22:08:21   
lane31
Ja nič Mehurčica,bo treba fingerse naretuser posted image

Klavdija zdaj si me pa zrajcala do konca user posted image

Lana......saj ne boš mogla zgrešit trume mamic z vreščači user posted image

Nočko vsem po vrsti

te bom še tesneje

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
19.4.2008 22:09:58   
*kinnie*
Pandica, kje si....saj sva rekli, samo 1 kozarček!user posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
19.4.2008 22:17:09   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

KLAUDIA, se javim za bombažke prosim. Ti pošljem CD-je????

Saj se vidimo v Ce. Kar tja jih prinesi. Je pa 6 DVDjev.

Sama imam ogromno risank, ker sem isto kot ti ditta velika oboževalka le teh. Ducktales 10 DVDjev, smrkci 8 DVDjev... trenutno pa vlečemo datoteko veliko 43GB user posted image , same disneyeve risanke user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
19.4.2008 22:21:06   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia
trenutno pa vlečemo datoteko veliko 43GB , same disneyeve risanke

A imata kakšen zunanji hard drive?user posted image

Joj, za Celje, pa ŽAL, je nekaj prišlo vmes in naju ne bo - bo že itak Noa1 prevzela moje ribežne in moj mei tai, za to pa si je res ne upam več gnjavit, tak, da ... se zmenima po ZS??

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 19.4.2008 22:22:26 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
19.4.2008 22:22:51   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia
trenutno pa vlečemo datoteko veliko 43GB , same disneyeve risanke

A imata kakšen zunanji hard drive?

Ne še. Imamo v planu kupit, da bomo gor spravljal stvari, ki se ne smejo zgubit, zdej pa še ne.

Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 3919
19.4.2008 22:25:04   
sanwebdra
Tak, zdaj grem pa Juno gledat - letošnji oskar za izvirni scenarij. Imam ful rada filme, zdaj pa sem jih morala dat malo na stran. Sicer Mulica pridno dol vleče ... hahaha ... grem, sem totalna odvisnica ...

nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 3920
19.4.2008 22:26:10   
Klaudia
sanwebdra imaš ZS!

Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 3921
19.4.2008 22:32:42   
janja
majoli - a misliš, da se crklja, ko spije več kot 100 ml ponoči? Ko se mi je še večkrat zbujal, sem točno vedela kdaj res je in kdaj se crklja. Je pa tako, da jaz mu tud dajem dudo, ko se oglasi, pa spi naprej. No, včasih pa duda ne prime in ga moram podojit - no zadnje čase jaz to jemljem kot žejo in ne crkljanje. Pri nas v stanovanju je zelo suh zrak in če sem jaz ful žejna ponoči je najbrž tudi otrok. Mogoče bi mu morala ponuditi čaj, pa me je mal groza. Že zdaj imam mleka komaj za sproti, pa se podnevi zelo malo dojimo - praktično sta samo še 2 polna obroka dnevno (zvečer ob 19h poje 200 ml z ovsenimi kosmiči + zjutraj okrog 5h ), tako da se bojim, da bo kmalu res konec dojenja. Vsaj pri prvem je bilo tako. Se mi je ravno tak čas odstavil.

prekuhavanje - pol pa tud jaz ne bom več prekuhavala vode za pit. Je pa naša voda iz pipe naravnost ogabna (bela, pa še smrdi). Kaj bi bila pol boljša ustekleničena voda ali iz Brite? Jaz pijem obe.

živa - si me spomnila na vrtec - glede jemanja igrač. K pridejo tja, sploh tisti z dudami, jih najprej vsi vsako probajo in obliznejo. Da o drugih igračkah sploh ne govorim. Moram še pripomnit, da se naš Urban zadnje čase mal krega, če mu slučajno vzamem kako igračko iz rok. Andraž je bil čist drugi. Če mu je nekdo vzel igračko, da je nekaj časa kar gledal (češ, ej kva si pa ti dovolš), pol se je pa obrnil in vzel drugo igračko, pa se igral naprej.

vanili - čimprej si porihtajte očke. Jaz sem bila takrat res boga, pa še na morju smo bili. Me pa še danes levo oko (ko sem utrujena) bolj boli kot desno. Tko da niso glih tako nedolžne te stvari.

oktoberka - jaz bi tud rižev narastek, pa ga pri nas noben ne je.

Eni in Filip čestitke za prvih 6 mesecev.
Lia user posted image za zobek!

mehurčica - midva uvajava GH že skoraj 2 meseca, pa je šele sedaj začel jesti, tako da lahko rečem, da imamo končno 1 sadni in 1 zelenjavni obrok. Sadje pa mlečno kašico je začel lepo jesti (manjše količine, pa po 3 tednih količino 1 obroka), zelenjavo se mi je pa puntal ves mesec (1 žlička pa je dobil skoraj živčni zlom). In glej ga zlomka, pred kakim tednom je prešel kar na cel obrok. Res pa je, da mu zelenjavo tudi malo posolim in naredim okusno, drugače ne bi jedel. Je pa do sedaj vse v redu, ni bilo nobenih reakcij, ali pa kakega napenjanja. Tako, da res, vse zahteva svoj čas.

lane31 - saj me smo tud zraven user posted image na srečanjih. Blazine damo skupaj, gor dekice in user posted image , me pa se posedemo okrog in čvekamo.

valči! ko bo Živa v sr. šoli, torej ko bo mela 15 let, bom jaz...45 da o Teotu niti ne pomislim...

hvala enako - jaz bom tud 45, ko bo moj Andraž 15, ko bo pa Urban pa tud raje ne pomislim.

...bom kar zdele spustila post, da mi kaj ne zašteka, pa še backspace se mi zatika, pa mi pol zbriše kar pol strani. Vas berem naprej!

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
19.4.2008 22:34:34   
Kasija
Punce zdaj bom ubrala obratno taktiko - včeraj sem brala tako dolgo, da nisem nič napisala. Zdaj pa najprej...

Filip in Eni čestitke za pol leta  in Jaka za 7 mes. Čestitke za vse nove zobke!

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
19.4.2008 22:39:32   
pingi
Čer!

Malo sčekiram kaj dogaja, pa moram najprej eno uro bratuser posted image
Spet nekaj zadev, ki so mi ostale v glavi:

Voda - ne prekuhavamo od ene 6. meseca. Kašico pač naredim s toplo vodo iz pipe. Imamo pa res v redu vodouser posted image

Robčki - doma itak umivamo z vodo, za zunaj imamo DM-ove. Pot, edini robčki, ki sem jih preizkusila in nimajo vonja, so od Leclerca oz. ECO+. Sem jih imela s seboj na kakšna potovanja, še preden sem bila nosečka, pa so bili kul. Cena je pa tudi v redu: 0,99 evrauser posted image

Silkepiliranje - jaouser posted image , to boli. Jaz zdaj raje prakticiram s trakovi. Je hitreje in manj boleče.user posted image Imam pa seveda tudi "kosilnico" (Philipsovo)
Kozmetičarka - a vam ni nič nerodno pred njih izpostavit svoje kosmato mednožje?user posted image  Saj vem, da je to njihova služba, samo vseeno...

Spanje - no, da pohvalim našega pikca (kar me bo že to noč teplo, zagotovouser posted image ) Danes se je prvič zgodilo, da se ni dojil ponočiuser posted image  Joška pa zjutraj kot kamen skala kost. Seveda se je vmes parkrat zbudil, a je duda očitno dobro opravila svojo vlogouser posted image  Očitno ima po 7 mesecih dovolj žuranja (ja, misli si).

Šoping - moj otrok je idealen šoping partneruser posted image  Danes sva bila v Supernovi in je bilo prav carsko. Doma je precej bolj tečen. Sem pa končno nabavila nekaj zase (seveda potem, ko sem že nekaj za malega); dvoje hlačeuser posted image  
In končno sem udobno zlezla v številko 40user posted image user posted image
Sva srečala tudi Kasijo in Eliana. Lepo, da smo malo poklepetaliuser posted image

Uvajanje GH - kot je že napisala Janja, zna to trajat. Mi uvajamo že 2 meseca, pa gre počasi na boljeuser posted image
Majoli - bravo za možeka in njegove kulinarične dobrote!user posted image

Klaudia - tvoj je pa pravi maneken v oglasu za MTuser posted image  Kupim MT in paličnega (ker moj nekaj šteka)

Ok, zdaj pa dost.

Lahko noč vsem!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
19.4.2008 22:55:56   
VANILI
pingi, to mi je všeč. Kratko, edrnato - poveš, kar jeza povedat in basta. Ne pa jaz ko začnem ne morem nehat.

GH - zdaj bom pa še s tem začela težit. Ne, saj ne, ampak bi vas samo eno uvodno stvar vrašala:
1. kakohitro ste prešli z enega obroka na dva in potem na tri?
2. a katera od vas meša zelenjavo z npr. riževimi kosmiči?
3. a na 4 dni novo vrstodajete?
4. saj vem,da  vse to piše,ampak ve ste tko fejst, ko tok veste (jaz sem od Žive žev se pozabila), pa ste mi nekak smerokazuser posted image

šoping- jaz bi si pa rada spodnje dele trenerk kupila, pa ne grdih, ampak lepih, ampak ne dragih (sem prezahtevna??). Pa ne vem, kje naj iščem.

Teo - jao kake utrjevalne vaje ima vsak večer! Ko ga skopam, ga dam v plenici na pojstlo, ker se mi bo zvrnil s previjalne (tisti predlog, dabi prestavila reči, ne pali... jih je vse našel in potem se vrti in jaz njega odvrtavam nazaj...), pa ga tam do konca oblečem, kar je že cel projekt,in potem ga opazujem in uživam, kako dela strehco - "sklece", sevrti, smeji... to so takolepi trenutki, ki sijih želim za vedno vtisniti  v spomin... Njlepše mi je, ko smo vsi štirje na pojstli in se valamo, ali pa samo pogovarjamo... tudi Teo tu se vidi, da uživa...

moški kotiček:
dajte vi meni povejte, kdajvaši možeki pridejo domov iz službe. Moj sicer hodi zdaj malo do treh, ampak ima še firmo, ki mu tudi nekaj časa vzame, če pa ne to, jepa okoli hiše vedno kaj za počet. Saj štekam, a včasih mi pa tudi film poči... Najbolj takrat, ko se user posted image  zahoče, da gre v trgovino, valda jo mora pelat... jaz nisem dobra, da ji prinesem dopoldne, ko jo vprašam, če kaj rabi...
saj, ko smo na dopustu, uživamo vi skupaj, a potem mi je tok hudo, ko se vrnemo in je spet vse po starem... user posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?