Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 23:02:11
|
|
|
|
smotka lonib
|
NOČKO
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 23:02:18
|
|
|
|
hanna1
|
...po moje drugo še vse preneseš,sam park placi...pol te pa še kak policaj štrafa zarad napačnega parkiranja...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 23:03:28
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...po moje drugo še vse preneseš,sam park placi...pol te pa še kak policaj štrafa zarad napačnega parkiranja... Pa ne samo policaji ampka tud redarji. zdej pa grem res spat.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 23:05:27
|
|
|
|
hanna1
|
pa-pa
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 23:11:57
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ....julciiiiiiiiii........ Kaj ti je dolgcajt sem brala za dohodnino 2008,ker bo naša mati država dala dodatnih 2000eu olajšave za tiste ki majo dohodke do 6800 eu.Pri nas so talali liste,dase nestrinjaš,da ti joupoštevajo med letom,ker če slučajno konc leta presežeš znesek jo boš pa vračal.
< Sporočilo je popravil julci -- 18.4.2008 23:14:13 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 23:16:14
|
|
|
|
julci
|
Mene pa cvetni prah muči,se cel dan solzim,ko bi se jokala.,k da setipkamo zjutraj pri kavici-sam ne prehitro
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.4.2008 23:16:51
|
|
|
|
julci
|
Hannaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
< Sporočilo je popravil julci -- 18.4.2008 23:17:00 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 9:24:33
|
|
|
|
viator
|
Dobro jutro čvekice, ste bile pridne včeraj . Julci, tole je fino slišat - zadovoljna v službi - danes je to preklemansko redko. Na bogi možek - sej se bo tole uštimalo, samo verjetno bo dlje časa trajalo, kot če bi mu takoj poseg naredili. Smotka Lonib - midve greva pa na isti dan delat . Fino, da si dobila podaljšano porodniško - uživaj vsako minuto. No pa menjava službe oz. delovnega mesta - res kolk človek lahko časa z vožnjo zgubi.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 9:25:01
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Mene pa cvetni prah muči,se cel dan solzim,ko bi se jokala.,k da setipkamo zjutraj pri kavici-sam ne prehitro A kej vzameš proti alergiji?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 9:32:12
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Moj se neki muli na mene,je kr brez adijo šel...sem bla tečna popoldne,me je zopet moj vrli sine vrgu s tira in sem spet visela cel popoldne zravn njega pri MA...sej se ful trudim bit potrpežljiva in ga vzpodbujat,sam včasih...mi pa tud vse dol visi,ko ni haska....in pol javskam,pa godem in pol me majo vsi poln kufer jaz sem dala dons v čufte namest čebule por-tud malo popražila,sam da je ovenu...bolši okus..no vsaj meni,ker mam zelo rada por,tud pražen krompir večkrat nardim s porom namesto s praženo čebulo Ej Hana - sej vem, kako ti je pri srcu - samo tudi ti si samo človek in imaš pravico bit tudi kdaj slabe volje - mene tud razpali, ko se mi zdi, da jim vsem skupaj dol visi...jaz se pa neki hočem trudit... pol pa tud začnem tečnobo naokoli stresat. Samo klinc, a naj bo človek tiho, al kaj? To pa tudi ne...vraga, tvoja čustva in občutki so ravno tako pomembni. Sej se bo pomirilo vse skupaj, boš videla. Por - mam pa jaz tudi neznansko rada .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 9:35:13
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Aja, na temo rukzakov - sem vzela še prevleko za dež - ti prinesem vse skupaj pokazat. SUPER-moj je že gundral-kaj gnjaviš ljudem -saj jaz tega ne bom kupil - boljše je če ga vidiš v živo, pol se boste pa lažje odločili. Mi2 z možekom sva zadovoljna, da sva tega kupila - zadnič sva v Igluju (ena štacuna z gorniško opremo) videla rukzak od Ferina - italijanski - pa se nama je Deuter zdel boljši.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 9:35:52
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom no-kje ste k mam jest cajt? a za nedeljo velja? jest pečem piškote-če bodo dobri jih prinesem,drgač jih bom pa raj kupila Velja! Komi čakam!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 9:36:55
|
|
|
|
viator
|
Zdej sem pa napisala...jao..k sreči moram dol. Dete gre pisat seminarsko.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 10:40:46
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator Zdej sem pa napisala...jao..k sreči moram dol. Dete gre pisat seminarsko. da ne bi bilo preveč tvojih postov na kupu--pri nas spet lije,fantje majo pa tekmo,ga lahk kar z okna gledam,sam ne vem,če bodo v takem igrali,da se keri ne prehladi...nasprotna ekipa je pa Malečnik,tako da duskamb in Laubica....vaš konc ...pa je vmes že sonček prej hotu posijat ..moj gospod pa sodi..sem mu en velik pisker kave skuhala,sam...je zgleda jezik vseen na šihtu pozabu
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 10:42:26
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Mene pa cvetni prah muči,se cel dan solzim,ko bi se jokala.,k da setipkamo zjutraj pri kavici-sam ne prehitro julci,kavica zate ...kr tri,ko so tako majhne ,kako pa kaj oči,dans kr počivaj,itak je smotano vreme
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 10:55:01
|
|
|
|
julci
|
Jutro Hana hvala za kavico,sma z malo spale do pol 11 ,moje oči se še solzijo.Morem si flonidan zrihtat pri dr. sam morem vprašat,če ga sploh lahk jemljem,ker dojim.Prej sem ga vsako leto jemala. Vam morem povedat,da sem zadnjič sfehtala recept za Zalino hladilno kremico(10% olivno olje v oleafet)sem jo 2x namazala pa se je koža super popravla.Sem zadnjičšla v lekarnovprašat,če se da brez recepta dobit,pa je rekla da naj mi ga napiše,ker pride 100g kreme 18 eu.Zakaj bi mogla plačevat.Pa naaše P ni blo pa mi druga sploh ni komplicirala in mi ga je napisala,naša ji pa še nebi kaj dala.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 12:05:19
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci JULCI-SUPER DA SI JUTRI DOMA JA za moža tudi mene zanima, Možek se zdravi.Mu je glih včeraj na kontroli rekla,zakaj mu niso hematom na licu s posegom odstranli.Oteklina ,,,,,,,je minla,ostala je pa bula na licu.Bom pol dala sliko v album,da bote vidle kk je grozen. OJEJ REVEŽ Laubica,da nebi ti preveč dobla volje do pospravljanja,ker to je bolezen,ko te enkrat zgrabi,te dooooolgo ne spusti iz svojih krempljev Ni straha-pri meni že ne HANA-v Malečniku imam jaz salon SMOTKA Ti pa ne prideš v nedeljo JULCI-te alergije so grozne-moja kolegica je tuzdi vedno tak boga-jaz tudi moram za to kremo rečt ker mamo spet grozno kožo-KAK ji naj rečem KAKO SE KREMI REČE?
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 12:27:07
|
|
|
|
hanna1
|
...evo midve,oz. jaz sama nazaj s tekme,so bli fantje pridni in so vse 4 tekme zmagali--ker jih je tolk malo,igrajo skupaj s Prevaljami,ker po novem mora vsak klub imeti dve ekipi in pol sta dva kraja skupaj komaj naklamfala tolko dečkov--kr nekaj jih je,ki so začeli z Blažem,pa so nehali,ker jim pač ni,jih pa redno vidim se preganjat na kolesu,pa z mobijem v roki--frajerji,al pa posedajo pred Narodnim domom,oz.bolj za njim --kar je treba malo truda vložit,pa ni zanimivo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 15:22:13
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: natasaom no-kje ste k mam jest cajt? a za nedeljo velja? jest pečem piškote-če bodo dobri jih prinesem,drgač jih bom pa raj kupila Velja! Komi čakam! Natašom-čakamo piškoteeeeee
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 15:23:21
|
|
|
|
Laubica
|
- boljše je če ga vidiš v živo, pol se boste pa lažje odločili. Mi2 z možekom sva zadovoljna, da sva tega kupila - zadnič sva v Igluju (ena štacuna z gorniško opremo) videla rukzak od Ferina - italijanski - pa se nama je Deuter zdel boljši. VIATOR-pa jaz vem da je ta najboljši-samo mož tega neve
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 15:37:50
|
|
|
|
Laubica
|
VIATOR-ali bo tvoja srednja hči prišla zraven-da bo moj Tinej imel družbo????????Tinej bo sicer letos komaj 9 samo ma pa vseeno rad lepe punce
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 15:59:25
|
|
|
|
natasaom
|
piškoti so narjeni-pa tud za silo dobri-so pa čist navadni.jih bom prinesla..pa zajčka-pohanga.razmišljam še če bi en kruh spekla..kolk nas pa bo? me je že moj napiz.u..zajčka ne bo(sem prepozna) šnicle bom spohala
< Sporočilo je popravil natasaom -- 19.4.2008 16:08:15 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 16:07:56
|
|
|
|
Laubica
|
NATAŠOM-pa ne kompliciraj no saj bo vsaka prinesla hrano jaz bom svinske zrezke spohala pa jutri sveže žemlje kupla in nekaj kumarc in paprike pa sok in to je to
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 16:08:38
|
|
|
|
Laubica
|
Mislim da bomo 4 družine
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.4.2008 16:10:53
|
|
|
|
julci
|
Izvirno sporočilo-Laubica KAK ji naj rečem KAKO SE KREMI REČE? Laubica jaz sem rekla za hladilno kremico z 10% oli+vnim oljem v oleafet.Pami je napisala recept.Super kremica.Pa Zala ponoči boljš spi,prej se je pa non stop zbujala.Pomoje jih to srbi.
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......