mogant
|
V razvojno hodimo ja v ZD Moste k dr. Zavrlovi, zaenkrat nimamo nobene telovadbe predpisane, razen pravilen handling seveda, kam pa vi hodite? a ste iz Lj? Se strinjam da pravilno rokovanje precej pomaga in se včasih počutim kot prava tečnoba, ko vse utrujam s tem, pa me vsi čudno gledajo in NE vedno upoštevajo... Koliko moji spijejo nevem natančno ker dojim, tisti pa, ki dobi Novalac spije 180ml, ponoči 150ml...čez dan sploh ni problem, zdržali bi tudi več kot 4 ure, ker se jim tolko dogaja, ponoči pa kot sirene, skoraj vedno na 3,5 ure alarm in ni variante, da bi jih z dudko potolažila, mogoče za 10min, pa še to da velikokrat se zbudi prvi tisti, ki je jedel po flaški , tako, da ni problem v količini hrane in dojenju, zgleda, da imajo vcepljen tak ritem in se ga držijo kot pijanec plota ...ne vem kako ga bomo izkoreninili, vse možne kombinacije smo že probali, kako bi podaljšali te nočne obroke...pa sej mogoče bi eden od treh že potegnil za kako urco, ampak ko se prvi zbudi potem zbudiva še ostala dva, tako vsaj nekaj spimo! Kako pa tvoji so usklajeni glede urnika ali ima vsak svojega? Aja pa moji so precej polivali, zdej malo manj, ampak ko pasejo kravce jim pa obvezno ven teče, zato sem jim dajala čez dan tudi na 3,5 ure jest, ker pravijo, da če ne pojedo dovolj čez dan morajo nadoknaditi ponoči, pa se mi zdi, da tudi to ni rešitev Kolko pa tvoji trenutno tehtajo? Moji so nekaj čez 6kg sedaj. Občina mi ni nič pomagala, na začetku so nekaj obljubljali, ampak potem vse tiho je bilo, je pa res, da sama nisem nič zaprosila, se še nisem čisto odločila kako in kaj? Kaj pri vas se je občina samoiniciativno odzvala ali ste vi zaprosili za pomoč?
|