pikceva
|
Ojla, Mi smo vzeli zaporednega, ker tako gremo skozi vsaka vrata. Vzeli pa smo ga tudi zaradi matrix lupinic, ker jih lahko daš v ležeče stanje in smo predvidevali, da bodo ta male tudi dalj časa notri ležale. In ti povem, da smo extra zadovoljni. Do sedaj so notri spale leže, čeprav mata že ena 7 kg, druga pa 8 kg. Smo bili pa skoraj vsak dan zunaj. Drugi razlog pa je, da živimo v 5. štuku in mamo najmanjše dvigalo v NG. Z lupinami si lahko pomagam tako, da eno položim v dvigalo, drugo pa držim in tako lahko grem tudi sama ven brez tuje pomoči. Zdaj, ko jim moramo namontirat fiksne stolčke mi prav malo teži. Voziček bo doli in jst s tamalimi dol !?!Čeprav moram priznat, da skoraj nikoli nisem sama in mi vedno kdo priskoči na pomoč. Računamo tudi na to, da lahko ne bodo hotele bit noter ena za drugo (za tisto odzadaj mislim). Če bo tako, bomo pač ta voziček prodali in nabavili navadno marelo za dvojčke. Upam pa, da za enkrat še ne bo tega problema. Pa tudi če bo tako, mi ni žel enega eura za ta voziček (ni bil lih poceni), ker se ga izredno lahko vozi in za začetek je zelo primeren, sploh za nedonošenčke, ker morajo toliko več časa ležati. Te moram pa potolažit, da bo pri vas kmalu bolj mirno. Ko so popustili krči, so se nam ušesa kar odpočila. Res je, da jima kdaj ponagajajo zobki, a ni niti približno tako hudo. Vsaj za enkrat, moram potrkati !!!Mi smo imeli vsakodnevno uverturo v noč z par urami kričanja. In seveda smo jih nosili gori, doli, naokoli :) Zdaj so tamale non stop na tleh. Začela pa sem jih navajati na tla že pri 4.-5. mesecih, da so lažje sprejele. So pa fejst protestirale, vendar smo vztrajali. Mamo po tleh puzle, čez pa eno dekco in največ se ukvarjata s stojali iz katerih visijo dol igračke. Vsake toliko časa jih je treba tudi malo ponosit. Ej, svaka ti čast glede dojenja. Jst sem si pumpala 3,5 meseca in imela vsak dan načrpanega cca 1,5 l mleka. Ta male pa se niso hotele dojit. Pol sem pa dobila ene hard antibiotike in je mleko zginila. Tolk sem bla vesela, da ti ne morem povedat. Tako sem bla naveličana črpanja, ker sem mislila, da mi bo palec odpadel. Ti, mogoče pa se kaj vidimo naokoli :) lp
|