|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
18.4.2008 22:14:46   
dajamaja
Kje si mene našla za razlago!? On da, jst vzamem, moj fila user posted image .
Cetrotide imam jaz v kombinaciji z Menopurjem. Začnem z Agrulabom 1 teden pred M (pol mi to M prestavi - zadnjč, tokrat ne user posted image ), 2. dan M začneš z Menopurjem in pol začne dodajat Cetrotide. Zdej si bom zmislila al se pa res spomnim, da mi je rekel, da Cetrotide pol bremza rast, da sam še zorijo. Tolk o strokovnosti. Ne vem v bistvu. Je pa pri meni defintivno najboljša kombinacija do zdaj in zato ponavljava.

A maja začneš, ko bova midve švicali okol testa!?

Pikovit, a ni njegov sin biolog? A ga je nagnal še enkrat v šolo?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
18.4.2008 22:14:59   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: ROZICA29

mislim, da me Ribičeva ni nič poškodovala, če ne bi bil verjetno izcedek takoj v sredo, ne vem pa ne.

Jaz sem si tudi odprla pivo, brezalko, in sem vam pridružila.

Maš po moje prav. Jaz sem ga mela vedno isti dan, pol je pa nehal. Ampak še vedno mislim, da ni panike.

Na zdravje.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
18.4.2008 22:15:59   
Abra
Jaz mislim, da ne bo šel kar v penzijo, prvič ni tak tip. kaj bo pa pol počel, on je delloholik. Drugič, zelo težko je koncesijo prenest na drugega zdravnika. Moja G že ene tri leta odhaja v penzijo, ker bi rada koncesijo prenesla na drugo zdravnico - če kar gre, vse njene pacientke zvisimo.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
18.4.2008 22:16:02   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Cetrotid je pa zato,da ustavi rast foliklov,če so neenakomerno veliki.

A pol bomo zdaj bolj na počas? Nič turbo foliklov? user posted image user posted image user posted image

Jaz sem vedno imela kratek postopek.
Rožica dobrodošla med nami alkoholikiuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
18.4.2008 22:20:17   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Kje si mene našla za razlago!?

Si rekla, da ti paše... Sicer pa neki dam na tvoje mnenje. Ne vem sicer zakaj... Glede na količine piva, ki ga spiješ mogoče res ni pametno... user posted image user posted image user posted image

Zdej si bom zmislila al se pa res spomnim, da mi je rekel, da Cetrotide pol bremza rast, da sam še zorijo.

Pol ne bo nič turbo foliklov... user posted image user posted image user posted image

A maja začneš, ko bova midve švicali okol testa!?

Bom vsaj moralna podpora. Vidve itak ne bota mogli ena drugi pomagat. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
18.4.2008 22:20:26   
dajamaja

Abra sem ugotovila, da glih folikli vejo kaj je alkohol.

A ga majo radi?

Punce tole z reškotom mi pa nič ne diši. A je zmatran. Jaz nočem, da gre v penzijo in nočem, da me Reško jr. pedena. Meni se reško dopade. Mater, zdaj je pa res skrajni cajt, da mi otroke nardi. To, da pol stoletja mlajši ljudje od mene zanosijo, še lahko prenesem, ampak, da gre dohter prej v penzijo, preden jaz otroke naredim,... no tule se moram pa kar zamislit. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ko sem bla jst zdej pri njem, je bil mal prehlejen - sem ga kr na kratk vzela - pa menda ne boste zdej zbolel? Tud odgovoril ni (po moje bi ga lahk jaz nadomestila - vsaj v delu stika z javnostmi)

Rozica, pivo ima še mnogo neraziskanih blagodejnih učinkov. Morda ti pa še izcedek prežene. Men je glavobol user posted image !

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
18.4.2008 22:22:22   
DaisyE

Jaz sem vedno imela kratek postopek.

Jaz sem ga mela enkrat. Ampak ne s cetrotide. Z diphereline. Ne vem če ta tud bremza rast foliklov. Ni blo videt. No sicer pa itak pravijo, da je treba otroke počasi delat.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
18.4.2008 22:22:56   
pikovit
Abra to mi je prišlo na uho.Pa saj veš,kako gre to.Rekla kazala

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
18.4.2008 22:24:03   
dajamaja
Kaj maš zdej to s turbo folikli? Bi rada, da se zapletejo. Ne gledaš kak jih na dirkah iz ovinka meče? Otroke se počas dela! Tko z andahtjo. V par postopkih user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
18.4.2008 22:24:20   
DaisyE

je bil mal prehlejen - sem ga kr na kratk vzela - pa menda ne boste zdej zbolel?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si pa upaš! Faca!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
18.4.2008 22:26:03   
pikovit

Kaj maš zdej to s turbo folikli? Bi rada, da se zapletejo. Ne gledaš kak jih na dirkah iz ovinka meče? Otroke se počas dela! Tko z andahtjo. V par postopkih user posted image

Pa z ljubeznijo Dejzi

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
18.4.2008 22:26:23   
DaisyE

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, vem. In tud prakticiram. user posted image user posted image user posted image  Zato pa še ni ratalo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
18.4.2008 22:27:25   
dajamaja

je bil mal prehlejen - sem ga kr na kratk vzela - pa menda ne boste zdej zbolel?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si pa upaš! Faca!

Kaj pa jst vem, kaj sred noči govorim. Ko je flaške pripravljal, sem se hotla ponudit, da dam še drugi pokrovček dol, unga gmijastega čez katerega z iglo vbodeš. user posted image  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
18.4.2008 22:27:39   
DaisyE

Pa z ljubeznijo Dejzi

A ne s pirom? user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne me resno jemat. Si zelo lepo napisala, ampak si nisem mogla pomagat. Me že ta žlehtna grabi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
18.4.2008 22:27:44   
pikovit
Dejzi mal z Karmen v stike stopi,je velika frendica od Reškotauser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
18.4.2008 22:28:05   
Abra
Bom vsaj moralna podpora. Vidve itak ne bota mogli ena drugi pomagat. user posted image user posted image user posted image

taka kriza da bo user posted image user posted image midve bova prav nosečniško tečni s tisočin enim znakom user posted image tebe bomo pa terale, da za nama prideš

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
18.4.2008 22:28:49   
dajamaja

Pa z ljubeznijo Dejzi

Kjer je Reš, tam je ljubezen! 

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
18.4.2008 22:29:02   
pikovit

Pa z ljubeznijo Dejzi

A ne s pirom? user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne me resno jemat. Si zelo lepo napisala, ampak si nisem mogla pomagat. Me že ta žlehtna grabi. user posted image user posted image user posted image

Pol pa hitr še enga ruknuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
18.4.2008 22:29:14   
DaisyE

Ko je flaške pripravljal, sem se hotla ponudit, da dam še drugi pokrovček dol, unga gmijastega čez katerega z iglo vbodeš. user posted image  

A te ni nič kregal? user posted image user posted image user posted image  Ja pol mora bit pa res neki narobe... user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
18.4.2008 22:29:48   
Abra
Se bom jaz pozanimala, zdej tko k vsem hodim user posted image bom jutri poročala user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
18.4.2008 22:30:29   
DaisyE

Dejzi mal z Karmen v stike stopi,je velika frendica od Reškotauser posted image

Ja, počasi bo res treba poklicat... Pol bom pa spet up to date. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
18.4.2008 22:31:01   
Abra

Pa z ljubeznijo Dejzi

uf, uf, uff, da se revežu ne bo kolcal user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
18.4.2008 22:31:37   
dajamaja

Ko je flaške pripravljal, sem se hotla ponudit, da dam še drugi pokrovček dol, unga gmijastega čez katerega z iglo vbodeš. user posted image  

A te ni nič kregal? user posted image user posted image user posted image  Ja pol mora bit pa res neki narobe... user posted image

Sem se hotla ponudit --- ampak predno sem jaz svoje hotenje prelevila v beede, je on že začel prebadat sovraga. Jst sem pa dol požrla svoj mojstrski predlog. se vidi da je 6 mesecev minilo od zadnjega koktejla user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
18.4.2008 22:31:41   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Se bom jaz pozanimala, zdej tko k vsem hodim user posted image bom jutri poročala user posted image

Upam, da mi bo uspelo prit pogledat.

Kdaj si začela hodit k njej? Kolk pred štartom si jo poklicala?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
18.4.2008 22:32:06   
pikovit

Pa z ljubeznijo Dejzi

Ooooooooooo kako lepo Dajamaja

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?