|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
18.4.2008 21:18:26   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Čer! A bomo pivo? Za folikle user posted image !

Vijolica in Pika vse najboljše!!!

Sulfinija, kako je bilo!?
Mal več, ko bomo nazdravile!!

Jaz bi ga Dajamaja

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
18.4.2008 21:22:28   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: ROZICA29

Vijolica30, vse najboljše za tvoj rojstni dan tudi z moje strani.

Punce, berem nazaj in iščem odgovor na moje vprašanje pa ga ne najdem. Danes sem tretji dan na menopurju, in imam rjav izcedek, ali je to normalno, ali ga je imela katera. Malo me skrbi. Prijeten večer še naprej.

Kakor sem jaz punce razumela naj ne bi bilo nič narobe.Aje to 3 dan M cikusa?Ali se je kar na lepem pokazal?

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
18.4.2008 21:23:33   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit
Jaz bi ga Dajamaja

A čem ga še jaz? Vidve me pa malo razsvetlita kaj dogaja. Mater mi pa res vedno uspe glih na pivo prit. A ga voham?

Vijolica vse naj naj
user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
18.4.2008 21:24:06   
pinki2
user posted image ojla punce me neki časa ni blo med vami, sem vas sam mal na hiter prebrala!vidim pa da imamo spet neki novink -dodrodošle
mis mis
pa ti si zakon da vse utegneš popedenat tle gor
ledenka 
a si že kej naučakana glede testa,mene skoz neki špika spodaj že od et-ja pa bradavice mi bo razgnal pa skoz sem utrujena pa še pa še!
vijolica,tejek in krtek držim pesti še za vas,da čimprej ugledamo

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
18.4.2008 21:26:54   
dajamaja
O, se nabiramo dekleta!? Sem ravno Abri pisala, da pogledam če bo kira pir če ne grem pa spat user posted image
Kr letim v hladilnik.
Daisy povej kaj novega. Long time no see.
Pikovit, še ti ga odpri.

(odgovor članu pinki2)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
18.4.2008 21:28:32   
DaisyE
user posted image  dajamaja, zdaj se pa zresni. Ravno sem si isto rekla. Če bomo pir, pol ostanem, če ne grem pa spat. user posted image  Sama ga glih ne bi pila. Odprem?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
18.4.2008 21:29:17   
ROZICA29
Pikovit, danes je že 9 dan M ciklusa, in tretji dan menopurja, in ja, pokazal se je kar na lepem, danes zjutraj.  V sredo sem imela uz in ker je blo vse uredu, mi je dala menopur.  Zdaj pa kar ta izcedek, in je prisoten že od zjutraj.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
18.4.2008 21:29:26   
dajamaja
Jst sem ga že !!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
18.4.2008 21:31:14   
dajamaja
Rozica, da ne bo zgledal da ignoriramo - tole je meni novo in ti res ne znam svetovat user posted image .

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
18.4.2008 21:31:33   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: ROZICA29

Pikovit, danes je že 9 dan M ciklusa, in tretji dan menopurja, in ja, pokazal se je kar na lepem, danes zjutraj.  V sredo sem imela uz in ker je blo vse uredu, mi je dala menopur.  Zdaj pa kar ta izcedek, in je prisoten že od zjutraj.

Jutri pokliči G in jo vprašaj.Več ti ne znam povedat,še nisem imela takih problemov.So pa zadnjič punce nekaj o tem razlagale.

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
18.4.2008 21:32:57   
dajamaja
Še dobro, da sem šla po pivo... sem še štrudl rešla user posted image . Bi vse pike zgubla, ki sem jih vložla vanj user posted image  

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
18.4.2008 21:34:16   
dajamaja
Abra, Pija ... se boste kej pridružle pri folikloterapiji!?  

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
18.4.2008 21:35:55   
pikovit
Evo mene.I am back.Sem si odprla Heinikenauser posted image .Kako kaj punci.Dologo se nista oglasiliuser posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
18.4.2008 21:37:22   
pikovit
user posted image      absolutno ga odpri

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
18.4.2008 21:37:24   
DaisyE

Jst sem ga že !!!!

To mi deli. Na zdravje.

Res je, long time no see. Sem že čisto out. Mater, še pregledat foruma nimam cajta. Pa vas kar malo pogrešam. Pa to, da se od srca nasmejim. Kaj novega? Nič! Začela sem jemat elevit, bicikliram ne več, soka si ne delam redno, sem pa nabavila rdečo peso. Kar se tiče postopkov, mam pa nihanja. Se mi zdi že znanstvena fantastika, da bi mi uspelo, pol se pa kregam, da s takim odnosom mi pa itak ne more, največ časa pa poskušam ne mislit na to. Drugače pa ok, samo honorarno še neki delam, pol mi pa to krade popoldneve. user posted image  Sicer se pa človek vsega navadi. user posted image

Pivo odprto.

Ti si pa tud v šusu, kolikor vidim. Kolko špikic je že padlo?
Rožica, ne se sekirat. Kdaj si bla na uz? Jaz sem v zadnjem postopku po vsakem UZju imela izcedek. Me je mogu Reško neki butnit. Pa sem celo paniko prvič zagnala, ampak folikli niso šli nikamor, jajce pa tud ne. Reško je pa reku, da to ni nič.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
18.4.2008 21:39:26   
DaisyE

Evo mene.I am back.Sem si odprla Heinikenauser posted image .Kako kaj punci.Dologo se nista oglasiliuser posted image

Na zdravje pikovitek dragi. A pol dajamaja tud šprica RR? Kaj je novega tu gor? Jaz se počutim kot novinka. Prosim za dobrodošlico. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
18.4.2008 21:40:18   
DaisyE
A štrudl bomo tud? Njami. Serviraj vročega.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
18.4.2008 21:42:46   
dajamaja
Eh, Marjetka, sej nihanja so normalna zadeva. Jst jih mam že lahk že v okviru dneva. Pa vedno pozitivna prevaga. Za elevit pohvaljena, da pa čebelc nimam kam limat, pa ne! 
Šele drugi dan tko, da so mi kavbojke še prav user posted image  
Na zdravje!

Pikovit, ti pa kr firmo. Sem danes v Šparu mal oklevala ... pol pa Bavaro vzela - klinc ko zidamo je treba na vsak cent gledat user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
18.4.2008 21:42:48   
DaisyE
Dajamaja, ti ki si iz tega foha... Kako se prešvercaš na tujo brezžično povezavo. Saj ne, da jo rabim, samo interesira me, kako se to naredi. Mi je pri zadnjem popravljanju kište še to gor namontiru, pa bi malo probala, kako dela. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
18.4.2008 21:42:52   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Dejzi kaj naj ti rečem,jst tu gor bolj smetim,kot pa kaj drugega.Čakam,da bo 7 maj,da grem na genetiko,pol pa še na razgovor v Mb,pa jasno predpriprave na poroko.Kako pa kaj Mlinčka?

Na zdravje pikovitek dragi. A pol dajamaja tud šprica RR? Kaj je novega tu gor? Jaz se počutim kot novinka. Prosim za dobrodošlico. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
18.4.2008 21:43:43   
Abra
oo, kdo se je po dolgem času oglasil user posted image
ste pa v parih urah tok napisale, da ne utegnem it prebrat. Piva pa jaz še ne morem, samo virtualno danes user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
18.4.2008 21:44:25   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

A štrudl bomo tud? Njami. Serviraj vročega.

Jst bi ga tud.Cel protfan.Pa ga ne smem,se probam držat nazaj.Zvečer več ali manj samo solato.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
18.4.2008 21:46:45   
Abra
Ne nam zdej s sladkim sline cedit user posted image mene že cel teden nič ne diši, to bo od akupunkture po mojem, pms me ponavadi prisili v čokolado, tokrat pa nič user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
18.4.2008 21:46:50   
pikovit

Pikovit, ti pa kr firmo. Sem danes v Šparu mal oklevala ... pol pa Bavaro vzela - klinc ko zidamo je treba na vsak cent gledat user posted image

Jaz pa raje Heinikena.Klinc takrat ko ga z vami pijem,ga moram kvalitetnouser posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
18.4.2008 21:46:51   
DaisyE
e dajamaja, pol pa glih prav za pivo. UZ potem, predvidevam, sreda? Kako je Reško? Dobri stari? A je mel kak simpatičen preblisk?

Hja, čebelice, čebelice, ve moje ste prijateljice, pozabiii vas nikdaaaar ta stari čebelaaar... user posted image user posted image user posted image  So šle stran od mene. Jaz sem očitno bolj za čmrlje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?