|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
18.4.2008 21:48:35   
dajamaja
Sem sirovega naredila, da bo šel k pivu user posted image  tko, da izvolte.
Marjetka, veš, da si bila pogrešana!
Te moram mal razočarat, ker sem jst za tehnologijo in ne tehniko. Kolikor pa vem, moraš pa imet v okolici enga srečkota, ki nima zaščite.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
18.4.2008 21:48:56   
Abra
Ja madona, a ni Bavaria uredu? Jaz sem si pa ravno to kupla, brezalko, seveda

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
18.4.2008 21:50:07   
DaisyE
Oj abri. Daj malo od tele akopunkture povej? A boli? Kak filing pa je, ko te pikajo. Na slikah zgleda strašljivo. Kako si? Na kateri točki se trenutno nahajaš? Sta z reškom že v rednih stikih?

Pikovitek, mlinčka je ok. Pije pivo, gleda Miliča in to je to. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
18.4.2008 21:52:03   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

moraš pa imet v okolici enga srečkota, ki nima zaščite.

Aha pol ma pa tale moj očitno zaščito. Mi javi, da zaznava omrežje, samo pol mi ne pokaže nič. Glih tolk, da me firbec matra.

Štrudl pa kar na mizo. Sirov pa res paše zraven pira.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
18.4.2008 21:52:21   
pikovit
Abra Bavaria je kul.Pa bravo,da te čokolada ne zamikauser posted image
Dajamaj a tako pridna hausfrau si tiuser posted image

Dejzi,pa če imaš wireless rač. bi pa to moglo kar samo potegnit.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
18.4.2008 21:53:11   
Abra
Daisy, v našem bloku nas ima 5 brezžično povezavo - vsaj tko meni rač. kaže, pa imamo vsi zaklenjeno. Midva sva imela prva in se je mogoče kdo celo šlepal - ker drugih nisva vidla, sva mislila, da ne nese daleč. Pol je pa enkrat dragi dva pred blokom videl, kako z laptopom okrog bloka hodita in se pogovarjata, kolko je odprtih omrežij ... sem še isti dan zaklenla user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
18.4.2008 21:53:28   
dajamaja
Abra, bavaria je super (alkoholna), brezalko je v redu. Jst sem kr na alko. Danes rabim, ker sem prišla z glavobolom iz službe in mora minat, da lahk grem še jutr nazaj user posted image .

Pikovit, sej jst sem tud sam solatko, štrudl je za vas.

Marjetka, ata pa niso v formi. Ko  sva pršla do let je rekel sam, da morava pohitet user posted image . Mislim, kam je šel ves adrenalin? Sej za čebele maš še čas, ane? kdaj gresta v bj? A boš počakal na izvide al kr u njega?  

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
18.4.2008 21:54:11   
pikovit
Joj zdej bi pa ene boi palče jedla zraven piva

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
18.4.2008 21:54:14   
DaisyE
Ja zdaj mi je zadevo namontiru. Na zadnjem servisu. Pol mi pa kišta javi, da neki zaznava, na seznamu mi pa nič ne pokaže. Grem še neki probat, da me ne bo od firbca razgnalo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
18.4.2008 21:55:13   
DaisyE
Windows ne more konfigurirati te brezžične povezave.

To mi pove.  Pa da moram WCZ zagnat, če hočem, da bo windows zagnal povezavo. Očitno jo ma zdaj en drug program čez.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 18.4.2008 21:56:55 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
18.4.2008 21:56:27   
dajamaja
Pikovit, ne zdej bobi palčke. Štrudl vzami - ma vsaj jajce pa skuto - in defintivno ne redi user posted image  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
18.4.2008 21:56:39   
Abra
Daisy, jaz se že fiksam, danes sta padli prvi špiki, na koncu se mi je vse dobro izteklo. Akupunktura pa ne boli, so inekcije bolj tečne.
Pikovit, si me potolažla s pivom user posted image ma slabš k uni skor ne more bit user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
18.4.2008 21:59:10   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Daisy, jaz se že fiksam, danes sta padli prvi špiki, na koncu se mi je vse dobro izteklo.

U, pol sta pa z dajčomajčo čisto na kupu. Bota mela skup punkcijo. Bota tolk čvekali, da bo reško čisto znoru, ker ne bosta takoj v nizkem štartu, ko bo rekel: kar naprej...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
18.4.2008 21:59:24   
Abra
Ja Reš je res ful prijazen. Mene je pohvalu za minus 1kg user posted image user posted image pa ful novih fotk otrok ima razstavljenih. Moj je reku, da je očitno res v depresiji user posted image nama je zadnjič jamral, kako ne zna otrok delat, pa kaj sploh počne ....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
18.4.2008 22:01:04   
pikovit
Abra pa men je bil Uni kar kul.Ampak najboljši je Heiniken

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
18.4.2008 22:03:53   
dajamaja
Abra, jaz sem pa zadnjič razumela, da vama je jamral, da nihče ne zna otroke delat (ne pa da sebe misli). Kaj ga je pa to prijelo?

Marjetka, z Abro sva 1 dan narazen. Zato jst zdle alkoholnega pijem, da mal rast zabremzam in sva skupi pol.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
18.4.2008 22:05:01   
dajamaja
Abra sem ugotovila, da glih folikli vejo kaj je alkohol. Mogoče bi morala tu danes pivo pti pa jst ne, pa bi bile čist skupi pol.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
18.4.2008 22:06:41   
pikovit
Abra baje da Reško svojega sinko pripravlja da ga nadomestiuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
18.4.2008 22:08:06   
DaisyE
Dajamaja, saj sva bla že pri njemu. Marca. Izvidi so bli že prej. Vse ok. No vse tisto, kar so gledali. Kariotip in mikrodelecije kromosoma y. Sem že jaz doma dešifrirala, da ni nič narobe. Ko sva jih Reškoto na mizo dala, je malo pogledal, se malo zamisli, pol pa vprašal, če naju je on na preiskave poslal. user posted image user posted image user posted image  Pol je pa pokomentiral, da mu to pa res ni podobno. user posted image user posted image user posted image  Nato me je poslal na mizo, me sredi poti ustavil, češ, da je prehitro. Seveda s tem ni mislil mojega slačenja hlač, ampak čas, ki je pretekel od prejšnjega postopka. Pol je še malo študiral liste, pol se je pa za maj odločil, čeprav so zdaj trije meseci mimo. Verjetno zato, ker sta že z Abro v postopku, če bi ble vse tri, bi ble pa nepremagljive.

Naslednja kombinacija bo Cetrotide in Gonal ali menopur. Ne vem. Daj mi ti malo več o tem cetrotide povej. A to so tud špike? Ima kakšno lastnost, ki je diphereline ali suprefact nima? Zakaj se zanjga odločajo? Reško pravi, da bi rad kaj novega probal, jaz pa ne ugovarjam, čeprav ne vem v čem je fora, saj tud na menopur in diphereline čisto ok reagiram.

Mater mam kar suho grlo od vsega tipkanja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
18.4.2008 22:09:35   
Abra
Dajamaja, je govoru o vseh - njemu in ostalih. Mar bi operiral, je govoril, ... pa očitno pogreša sestre, ki so jokale, ko je odhajal user posted image
Ti ne skrbi, jaz sem med tahitrimi, prvič sem imela že 9. dan cikla (8. menopurja) stopko, te bom že ujela user posted image drugič je šlo bolj počas, ker sem pred tem jemala estrofem

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
18.4.2008 22:11:34   
pikovit
Dejzi jaz sem imela na GK LJ terapijo gonal cetrotid.Gonal je boljša različica Menopura.Cetrotid je pa zato,da ustavi rast foliklov,če so neenakomerno veliki.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
18.4.2008 22:11:52   
Abra
Pikovit, ma sin ni ginekolog, on je embriolog, mogoče bo hči delala punkcije? Nas bo še ata porihtal pol nas pa ne briga več user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
18.4.2008 22:11:55   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Abra sem ugotovila, da glih folikli vejo kaj je alkohol.

A ga majo radi?

Punce tole z reškotom mi pa nič ne diši. A je zmatran. Jaz nočem, da gre v penzijo in nočem, da me Reško jr. pedena. Meni se reško dopade. Mater, zdaj je pa res skrajni cajt, da mi otroke nardi. To, da pol stoletja mlajši ljudje od mene zanosijo, še lahko prenesem, ampak, da gre dohter prej v penzijo, preden jaz otroke naredim,... no tule se moram pa kar zamislit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
18.4.2008 22:12:36   
ROZICA29
DaisyE, na uz sem bila v sredo, izcedek sem pa dobila danes, tako da mislim, da me Ribičeva ni nič poškodovala, če ne bi bil verjetno izcedek takoj v sredo, ne vem pa ne.

Jaz sem si tudi odprla pivo, brezalko, in sem vam pridružila.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
18.4.2008 22:13:31   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Cetrotid je pa zato,da ustavi rast foliklov,če so neenakomerno veliki.

A pol bomo zdaj bolj na počas? Nič turbo foliklov? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?