|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
18.4.2008 13:36:13   
Pija76
WP pol si danes 12. dan, to je še vse v mejah normale! Kar počasi pa za ziher!!!!!! Pa beri barjanskega muca!!

Muc barjanski pozdravček!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
18.4.2008 13:37:31   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

jst sm prišla za teboj... visoka 171 cm, daljši paž lisičje barve lasje, VELIKI UHANI user posted image , siv plašč, spodaj roza srajca, na tej bel pulover, džins temen in visoke petke, aja pa bela torbica...

opedenano :)

joj kaj si jaz danes časa za vas vzamem....

Neposredna povezava do sporočila: 1502
18.4.2008 13:39:29   
womanpolice
Mijavček....upam, da bo tud pr men tko... jst sm 12 . dan na Menopurju... upam, da res do nedelje dovolj zrastejo... pa sej me ni to tko zelo užolastilo, da jih je na levem le 15... bolj me je skrbel to, da bo prej menza, predn bodo zrastla...

drgač sm pa full optimistična, ker pr men naj neb blo težav (le materninični vrat imam malce skrajšan zarad kondenzacije (bo rizična), drgač pa je bolj problem pri plavalčkih mojega (leni)) Jst res upam, da nama rata... Moj si še toliko bolj želi, saj je star 38 (jst 27)...

Neposredna povezava do sporočila: 1503
18.4.2008 13:39:45   
sonček33
Pija - no hvala bogu, da si tako odgovorila, ker jaz tudi pijem "tapravga". Uf...še dobr, sem mislna, da že delam napako.

Ledenka - mislim, nisem ravno sramežljiva, sej zato sem se pa oblekla tako kot zadnjič, da bi me policajka opazila.

PW - sorči, ampak jaz res en vem, katera si. sploh, če si stala tam pri WCju. Zdaj pa ne bo več prilike, da se srečava, ker jaz imam UZ šele 28. Tkrat boš pa ti že po ETju.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1504
18.4.2008 13:44:51   
womanpolice
Pija76... ja, treba se opedenat ane... No, jst sm tko tko... odvisn od razpoloženja... včasih kr kaj občinege (trenerke res nikoli - samo doma), včasih pa se rada uredim... no, ta včasih je bolj pogosto... user posted image .. me v službi včasih druge ženske (predvsem administratorke) pobarajo, zakaj se zrihtam tko, če pa itak se morm potem v uniformo oblečt... halo??????????? ma za koga se pa rihtamo? ZASEEEEEEEEEEEEEEE.........

pIJA76... ČE JE TO - 12. DAN MENOPURJA V MEJAH NORMALE.. POTEM SM ŽE BOLJŠE VOLJE

sonček33 daj no... pobrskaj po spominu.... ko sm prišla sm vprašala katera je tazadnja (no, to tko vsaka vpraša user posted image ) stala pa sm najprej ob levi strani vrat, potem pa ko se je zadaj sprostil en sedež sm šla mimo tebe nazaj..... daj n.o...... (lase pa sm imela deloma spete nazaj - barva pa tko no, rjavo lisičja... pa ful make-up  a   ...... ne moreš zgrešit...)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
18.4.2008 13:47:59   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

POlicajka, ne bit žalostna! Jaz sem mela stopko šele 19. dan ciklusa. Sem bila kar 13 dni na Menopurju in to 3 ampule. So šli počas, pa ziher. user posted image  Zdaj pa dva že razgrajata po mojem trebuščku.

Eko Mijavček , jaz pa po 4 ampule in na 12-i dan Menopurja ... tko da gremo vsi proti cilju, enim gre hitro enim nam gre pa počasi ... je tud mene že mal metalo ja user posted image user posted image user posted image user posted image ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
18.4.2008 13:53:16   
Mijavček
Jaaaa, itak user posted image  Kaj bi pa blo, če bi vsem ženskam jajčki enako hitro rasli, saj nismo sprogramirane user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
18.4.2008 13:55:28   
sonček33
Hudiča PW zdaj ste še mene spravle ob živce - sploh nisem računala. jaz sem danes 5. dan ciklusa in sem dobila za 9. dni menopurja. Torej bo to 15. dan, ko bom imela 1. UZ. A to pa je slabo???

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
18.4.2008 13:58:44   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Petek, 18.04.
Sonček33 - UZ
Jadrnica - ET
womanpolice - UZ

Sobota, 19.04.
Grethy - punkcija

Nedelja, 20.04.
womanpolice - UZ

Torek, 22.04.
Mateja.Goljev - ET

Sreda, 23.04.
Pika74 - UZ
Pija76 - UZ
Dajamaja - UZ

Četrtek, 24.04.
Abra - UZ

Ponedeljek, 28.04.
Sonček33 - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

Torek, 22.04.
Konina - UZ
Mijavček - NS

Petek, 25.04.
Mavrica72 - UZ

Ponedeljek 05.05.
Goldfish - UZ

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image
user posted image Kikaa user posted image
user posted image Yuliah user posted image
user posted image Andreja07 user posted image
user posted image Hati user posted image
user posted image  Bambi75 user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Ledenka greje  user posted image - TEST 22.04.2008
 Pinki2 greje  user posted image user posted image - TEST 24.04.2008
Vijolica30 greje   user posted image user posted image - TEST 30.04.2008
Tejek greje     user posted image user posted image - TEST 01.05.2008
Krtekxx greje    user posted image user posted image - TEST 05.05.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Rubin (3. IVF)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Stijan (dr. Reš, 25.04. špikanje)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (33 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • dajamaja, (dr. Reš, PO))
  • Abra, (10.4. pregled, dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • pinki2 (1.IVF, PO)
  • womanpolice (1. IVF, GK LJ; Superfact in Menopur)
  • Tejek (1. IVF, dr. Reš)
  • mami26 (LJ), pon. začetek špike
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. reljič, MB)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image  MIŠEK13

user posted image  Teja* (PO)

user posted image Mavrica72 (PO)

user posted image  Tejka* (PO)

user posted image Hormonček (PO)

user posted image  *NiNa*

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
18.4.2008 14:03:50   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zdej pa eno resno vprašanje? A ve pijete samo brezalkoholno pivo??????

user posted image user posted image user posted image  ne, raj alko kot brezalko user posted image  ampak eno malo na dan, da ne pretiravamo user posted image

mislim, da na tej temi ni dvoma katero pivo pijem jaz. ok priznam občasno se pregrešim drugače pa moje srce in duša pripada samo

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
18.4.2008 14:05:24   
Mijavček

Hudiča PW zdaj ste še mene spravle ob živce - sploh nisem računala. jaz sem danes 5. dan ciklusa in sem dobila za 9. dni menopurja. Torej bo to 15. dan, ko bom imela 1. UZ. A to pa je slabo???

Neeee, sam mal se je zamaknil.... Jaz sem tud dobila Menopur 5. dan ciklusa za 9 dni najprej. Pri dolgem postopku se itak ciklus praktično začne ko začneš s stimulacijo (Menopur , Gonal), ker ti prej s Suprefactom itak zbijejo hormone na nulo in potem umetno začnejo ciklus s temi injekcijami. Brez skrbi, sonček, vse je uredu!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
18.4.2008 14:06:12   
ledenka

soncek, ni panike, mene je Resko tud narocu na 8. dan menopurja, tako da je pri vsaki drugace. saj vedo, kaj delajo user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
18.4.2008 14:07:47   
Pija76
Sonček vsi dobimo za 9 dni!! Tako da je vse ok.

WP ja ZASE se opedenamo, za koga pa le? Jaz sem najrajš sama s sabo zadovoljna, kdo drug pa z mano zadovoljen user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
18.4.2008 14:08:01   
Mijavček
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Muc barjanski pozdravček!

O Pija, vračam pozdravček. Kako kej špike? Pa počutje? Stranski učinki?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
18.4.2008 14:08:09   
sonček33
U hvala pupe za odgovore. saj pravim, da me ni nič skrbel, dokler ni PW rekla, da je žalostna itd. Itak ja, ker sem dobila M s 5 dnevno zamudo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
18.4.2008 14:15:26   
Grethy
user posted image

ne noooo jz mislim da sploh ni slabo ... že vejo zakaj so ti dali za tolko dni "rcnij" ... cela panika na RR user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
18.4.2008 14:23:44   
Abra
O pupe, kako veselo klofate. user posted image Jaz sem pa čist fuč. Ne vem, ali zaradi pomanjkanja spanca, al so me ti hormoni že tko zdelali. Ko na pivo pomislim, se mi pa itak tko obrne. Mogoče so me še ti vitamini do konca zdelali. Sem danes že zjutraj vzela matični mleček, čez dan pa še selen-cink in evitol. Čaka me še q10. Pa jest mi nč ne paše, sem se prav prisilila, da sem zdej en avokado pojedla. Pa se spoloh ne spomnim, da bi blo zadnjič tko, progesteron me je čisto uspaval... si bo treba mal beležke delat...
Uživajte, je petek danes user posted image

< Sporočilo je popravil Abra -- 18.4.2008 14:24:41 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
18.4.2008 14:25:37   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

sonček33  te bom res mogla za ušeska... ti si sedela v prvi vrsti... jst sm pa prišla okrog pol osmih (totalna gužva je bla, pa še prometna nesreča, po vrhu vsega pa nobenga parkplaca, tko da sm parkirno plačala za uro in pol 3,40 eur - to je oderuštvo)

jst sm prišla za teboj... visoka 171 cm, daljši paž lisičje barve lasje, VELIKI UHANI user posted image , siv plašč, spodaj roza srajca, na tej bel pulover, džins temen in visoke petke, aja pa bela torbica...

O poleg tega,da je naša WP policistka,je še sexsi po vrh vsega.Dobr,da nismo moški,ker bi bilo od danes naprej veliko nesreč,ker bi bulil okol,kje je kakšna seksi policajka,v visokih petah.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1518
18.4.2008 14:25:55   
sonček33
Abra - aha, Se+ Zn je fajn tudi za nas - ženske? jaz sem mislial, da je to bolj za tipe, za seme. A vaši dragi kej papacajo - mislim, itak da najbrž jejouser posted image , amapk mislim za plavalce pa to

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
18.4.2008 14:28:29   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

user posted image user posted image user posted image  ne, raj alko kot brezalko user posted image  ampak eno malo na dan, da ne pretiravamo user posted image

mislim, da na tej temi ni dvoma katero pivo pijem jaz. ok priznam občasno se pregrešim drugače pa moje srce in duša pripada samo

user posted image

No temu se pa reče dobro pivo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
18.4.2008 14:31:29   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Grethy ti imaš pa 8 dni za mano rojstni dan.
user posted image    rulsuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kolk si me zdej nasmejala,  hvala lepa, ja predvidevam no da je res, ker pač ne vem kdaj ga imaš ti ... sem pa res tistle taurus ... včasih tud takole zelena od jeze hihi

Grethy poglej gor kdaj imam jaz rojstni dan.Tisto,z rdečim odebeljeno.
A maš nov avataruser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
18.4.2008 14:31:53   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

user posted image

No temu se pa reče dobro pivo.

ja ja, to slikco bi blo skor treba na seznam pripopat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
18.4.2008 14:32:36   
Abra
Sonček, sem zadnjič nekje prebrala (če ni celo mišek napisala), da je edino za selen-cink dokazano, da pomaga pri kvaliteti jačnih celic. Moj dragi tudi vse to je, matičnega mlečka ne. Spermiogram je sicer ok, bolj za ziher. Če se že jaz bašem, je pol še on solidaren user posted image Se+Zn je ogaben, q10 je pa začel kar redno jemat že po prejšnjem postopku. Pravi, da se precej bolje počuti. Ima pa res fuuuul stresno službo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
18.4.2008 14:32:40   
pikovit
WP ma pa tut nov avatar.Prav hud je.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
18.4.2008 14:33:53   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Sonček, sem zadnjič nekje prebrala (če ni celo mišek napisala), da je edino za selen-cink dokazano, da pomaga pri kvaliteti jačnih celic. Moj dragi tudi vse to je, matičnega mlečka ne. Spermiogram je sicer ok, bolj za ziher. Če se že jaz bašem, je pol še on solidaren user posted image Se+Zn je ogaben, q10 je pa začel kar redno jemat že po prejšnjem postopku. Pravi, da se precej bolje počuti. Ima pa res fuuuul stresno službo.

Ja Abra imaš prav.Pa Algeja alge še jejte zraven,Omega3

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?