|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
18.4.2008 8:37:40   
tejek

Ojla.
Joj Mijavček, hvala za opozorilo. Se opravičujem, sem res malo prehitro brala in tipkala. 
Dajamaja sorči - tudi če sem te drugač poimenovala, držim pesti zate.

A ste bile (ste) vse, ki ste na inekcijah ali ste imele punkcijo, tko napihnjene? Še dober, da ima večina mojih hlač malo elastana, da se raztegujejo z mano.user posted image
Tko, zdaj pa v akcijo - mal je treba začet iskat parket, pa kuhinjo in podobne zadeve, da se še pravočasno selimo.
Lep sončen dan 
Tejek

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
18.4.2008 8:48:55   
kajsica
Dobro jutro vsem skupaj!

Abra, ja čestitke za prvo špiko. user posted image user posted image user posted image  Res sem vesela zate!!!!

Ja pri meni je pa res tako, da se mi zgodi vse kar je mogoče. Sem se sedaj odločila da je konec moje slabe karme in gremo dalje, če pa je ne bo, bom našla eno baburo in šla k njej, da jo odstrani user posted image . Takšno vnetje pa se baje kar rado zgodi po teh posegih. Saj ni panike, sem dobila kremo in svečke, pa bomo to uredili do M, ker naslednji mesec bo tudi moj!!!! Ja moj je pa zaposlen v vojski in sicer kot podčastnik in ne znam si ga sploh ne predstavljati v drugi službi. Mu je ta res na kožo pisana. Pa tud zgleda tapravi user posted image user posted image user posted image . Men so všeč taki malo bolj konkretni user posted image user posted image user posted image .

Joj kaj vam je fajn ko ste v postopkih, vam kar malce zavidam, ampak še malo pa bom zraven vas. Pikola mi je te pol leta minilo kot da bi pihnil, sedaj pa se mi malo vleče.

Punce držim pesti za vse in lep dan vam želim!!!

Samo eno vprašanje: Kdaj in kje spet planirate kakšno kavico, jaz bi se vam pridružila, da vas malo spoznam!!! Zadnjič res nisem mogla, ker sem bila tik po operaciji.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
18.4.2008 9:00:03   
ledenka
dobro jutro user posted image  

krtek, ti lahko povem, da sem bila ene 3-4 dni po ET totalen duh, samo spala bi. potem se mi je pa umirilo, samo nenehna slabost me daje user posted image  zdaj zadremam sam se kako urco popoldan in malce zvecer po tem, ko si vstavim prometrium in moram itak malce polezat user posted image  

Abra, pol je bil ata Res dobre volje user posted image  sej njemu je sam treba rect, da si mal shujsala, pa je cist skuliran. sem pa ugotovila, zakaj je men zadnic reku, da sem se mlada... na svojem listu ma napacno letnico rojstva napisano user posted image  in sem po papirjih 6 let mlajsa user posted image  

WP, dobro opravi jutri user posted image

pa seveda... navijamo!
Petek, 18.04.
Sonček33 - UZ
Jadrnica - ET
womanpolice - UZ

user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
18.4.2008 9:03:25   
Grethy
jutro ... sam pozdravim ...

tejek to bodo pa fletkana opravila ... ti kr gas pa iskat, da pridemo pol na kavico user posted image user posted image

sonček in policajka zdejle zihr kofetkata ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu tejek)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
18.4.2008 10:16:14   
krtekxx
Tejek, jaz sem 1 teden po punkciji, 2 dni po ET takoooo napihnjena, da mam občutek, da mi bo koža eksplodirala. V ponedeljek bi šla rada v službo, pa nimam kaj oblečt (zaj... če nosiš št.hlač 34 in maš pretežno oprijeto garderobo, ni prav veliko placa za raztegovanje).

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
18.4.2008 10:28:45   
ledenka
krtek, ti povem, da je meni prav pasalo bit 14 dni doma user posted image  sem vsaj del nadur izkoristila user posted image  pa eni zoprni zadevi, ki je sedaj aktualna, sem se izognila, v torek je je pa konec user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
18.4.2008 10:29:38   
ledenka
pikovitek, vidim te user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
18.4.2008 10:32:00   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Jaz tudi tebeuser posted image Kako si kaj?Sej zdej bo pa kmalu kakšen testek paduuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
18.4.2008 10:34:45   
pikovit
Abra bravo za -2kg.user posted image user posted image user posted image

A ja pa še bravo za Reškota,ki je to opazil in celooooooo pohvaliluser posted image user posted image

Evo Abra pa jih boš ujela naše akterke.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
18.4.2008 10:34:54   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Jaz tudi tebeuser posted image Kako si kaj?Sej zdej bo pa kmalu kakšen testek paduuser posted image

se 3 dni user posted image  nic prej, da ne bom po nepotrebnem zmedena user posted image  znakov imam za izvoz, ampak... vsi vemo, da je to lahko vse ali nic user posted image  sem pa nestrpna in ZELO optimisticna user posted image  vsekakor imam hormonska nihanja razpolozenja user posted image  

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
18.4.2008 10:41:30   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Petek, 18.04.
Sonček33 - UZ
Jadrnica - ET
womanpolice - UZ

Sobota, 19.04.
Grethy - punkcija

Torek, 22.04.
Mateja.Goljev - ET

Sreda, 23.04.
Pika74 - UZ
Pija76 - UZ
Dajamaja - UZ

Četrtek, 24.04.
Abra - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

Torek, 22.04.
Konina - UZ
Mijavček - NS

Petek, 25.04.
Mavrica72 - UZ

Ponedeljek 05.05.
Goldfish - UZ

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image
user posted image Kikaa user posted image
user posted image Yuliah user posted image
user posted image Andreja07 user posted image
user posted image Hati user posted image
user posted image  Bambi75 user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Ledenka greje  user posted image - TEST 22.04.2008
 Pinki2 greje  user posted image user posted image - TEST 24.04.2008
Vijolica30 greje   user posted image user posted image - TEST 30.04.2008
Tejek greje     user posted image user posted image - TEST 01.05.2008
Krtekxx greje    user posted image user posted image - TEST 05.05.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Rubin (3. IVF)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Stijan (dr. Reš, 25.04. špikanje)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (33 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • dajamaja, (dr. Reš, PO))
  • Abra, (10.4. pregled, dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • pinki2 (1.IVF, PO)
  • womanpolice (1. IVF, GK LJ; Superfact in Menopur)
  • Tejek (1. IVF, dr. Reš)
  • mami26 (LJ), pon. začetek špike
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. reljič, MB)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image  MIŠEK13

user posted image  Teja* (PO)

user posted image Mavrica72 (PO)

user posted image  Tejka* (PO)

user posted image Hormonček (PO)

user posted image  *NiNa*

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
18.4.2008 10:42:05   
hati

se 3 dni user posted image  nic prej, da ne bom po nepotrebnem zmedena user posted image  znakov imam za izvoz, ampak... vsi vemo, da je to lahko vse ali nic user posted image  sem pa nestrpna in ZELO optimisticna user posted image  vsekakor imam hormonska nihanja razpolozenja user posted image  

Wauuu si pa res pridna. Jaz bi že polulala test. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
18.4.2008 10:48:02   
mismis
Samo na hitro se javim iz službe, mam gužvo

Abra, čestitke za prvo špiko user posted image

ledenka, še malo, pa bo padel plusek user posted image

navijam tudi za današnje borke...
Sonček33 - UZ
Jadrnica - ET
womanpolice - UZ

evo samo toliko, zdej pa šibam dela, se beremo kasneje

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
18.4.2008 10:53:28   
ledenka
hati, zato ga ne kupim user posted image  in niti ne hodim v Mullerja ali DM, da mi ne bi "slucajno v kosaro padu" user posted image user posted image user posted image  v ponedeljek lahko kupim, nic prej user posted image

mismis user posted image  dobra si s temi seznamcki user posted image  pa multitasking ocitno obvladas user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
18.4.2008 11:02:02   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

In točno tako bo!!!!!!!!!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
18.4.2008 11:03:39   
ledenka

iz vasih ust... user posted image kamorkol pac ze user posted image  

pikovitek, kako priprave na poroko? sem zasledila, da delas precej sama user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
18.4.2008 11:06:40   
pikovit
Jadrnica RAPORTuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
18.4.2008 11:08:34   
gloria
Morala sem prilezti za računalnik da mal navijam za našga Sončka 33 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
WP,Jadrnica tudi za vas danes držim pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
18.4.2008 11:09:34   
pikovit

iz vasih ust... user posted image kamorkol pac ze user posted image  

pikovitek, kako priprave na poroko? sem zasledila, da delas precej sama user posted image

Ja priprave kar ok.Ja sem kae nekaj stvari naredila sama.Zdej moram še zahvale,pa sedežni red,pa naprsne šopke še ful dela.Bi kakšno pomoč rabilauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
18.4.2008 11:13:06   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Morala sem prilezti za računalnik da mal navijam za našga Sončka 33 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
WP,Jadrnica tudi za vas danes držim pestiuser posted image user posted image user posted image

Jaz pa zate ful navijamuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
18.4.2008 11:20:55   
ledenka

Ja priprave kar ok.Ja sem kae nekaj stvari naredila sama.Zdej moram še zahvale,pa sedežni red,pa naprsne šopke še ful dela.Bi kakšno pomoč rabilauser posted image

cak cak, sej imas se cas do septembra? ali sem kaj zamesala?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
18.4.2008 11:25:12   
pikovit
Ja Ledenka saj mam še časa.September je D dayuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
18.4.2008 11:28:00   
pikovit
Evo naše Policajkeuser posted image  ,da jo boste lažje spoznale na cesti.Dobro opravi danes PoliceWomanuser posted image

(odgovor članu tejek)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
18.4.2008 11:30:20   
ledenka

Ja Ledenka saj mam še časa.September je D dayuser posted image

ok user posted image  ker se vas toliko od tu in z borbe poroci letos, da to ni res user posted image  potem pa si zapomni, katera je kdaj. midva sva imela bolj preprosto, vabila sem naprintala, naprsne sopke so imeli sam zenin in prici, do zahval pa nisem nikoli prisla user posted image  civilko pa sva itak imela v tujini user posted image  dalec od ponorelega sveta user posted image  

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
18.4.2008 11:55:06   
Mijavček

Evo naše Policajkeuser posted image  ,da jo boste lažje spoznale na cesti.Dobro opravi danes PoliceWomanuser posted image

He he, kje si pa to najdla? Jaz si jo točno tako predstavljam user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?