|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
18.4.2008 11:57:30   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Evo naše Policajkeuser posted image  ,da jo boste lažje spoznale na cesti.Dobro opravi danes PoliceWomanuser posted image

He he, kje si pa to najdla? Jaz si jo točno tako predstavljam user posted image

Mijavček je huda a neuser posted image .Po mojem je nisem dost falila.user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
18.4.2008 12:03:11   
ledenka
Mijavcek, kako pa ti kaj danes? se vedno v bruh-bruh stanju?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
18.4.2008 12:04:43   
pikovit
Grethy ti imaš pa 8 dni za mano rojstni dan.
user posted image    rulsuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
18.4.2008 12:07:48   
Mijavček
Danes ni bruh bruh, je samo bruhuser posted image . Napredek user posted image

Polcajka je pa res huda, me prav firbec matra kaj bo sama reklauser posted image .

oooo a Bikice boste praznovale, kdaj pa to bo, če ni skrivnost?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
18.4.2008 12:49:42   
ledenka
a vse kosilo kuhate user posted image  sem z grozo ugotovila, da tisto, kar sem imela v planu za kuhanje, ni vec dobro user posted image  no, solato se mam, za ostalo moram pa v trgovino user posted image  pa se mi ne daaaaaaa, ko je 5 min stran user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
18.4.2008 12:52:35   
womanpolice
Pikovit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja, si me kr utrofla... ni kaj... lepa slikca... user posted image

Grethy s SOnčku33 nisva kofetkale.... user posted image .. glede na opis, ki mi je bil posredovan, kakšna bi naj bila Sonček33, sm ogovorila napačno punco.. In se mi je tko smejala, ko sm ji razložila za kaj gre.... Ja, Sonček33 , a nis imela nobene na sumu? jst, edina od deklet, ki je še ustrezala opisu tebe, je punca s kratkimi temnimi lasmi, bel pulover na kapuco z rdečimi črtami.. si bila to ti? da za drugič vem....

mismis, ledenka in ostala dekleta... DANES SM ZELO ŽALOSTNA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moja jajčka nočejo rastit... od srede je na desni zrastla le iz 20 na 21, na levi pa je zdaj največji ŠELE 15.... Po mojem bom prej menstruacija, preden bodo dovolj zrastla... sm vprašala al je kej odvisn od prehrane, da bodo bolj zrastla, pa mi je rekla, da bi mi povedali, če bi bilo... ampak mislm, da bom dans pa jutr kr jajca jedla... kolkor bo čas dopuščal seveda...

Mismis
v nedeljo imam ponovni UZ...

Dans sm res bla tko slabe volje, da me je moj tolažil... niti v LJ nism ostala kot sm se namenila zaradi nočne službe.. sm hotla domov po tolažbo... no, edin tašča je bila huda, češ da to je pa zato, ker kr hujšam in nč ne jem... očitn me že ni videla nekaj dni KAKO ZELO SE REDIM NE PA HUJŠAM...user posted image Ampak poskušam odmislit kilograme za boljši cilj... Kot ste mi dale, drage moje prijateljice, nasvet...

Ja, tko je to...

Ima katera nasvet kaj naj delam do nedelje, da bodo dovolj velika? Mogoče pa midva preveč user posted image ...

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
18.4.2008 12:54:24   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Grethy ti imaš pa 8 dni za mano rojstni dan.
user posted image    rulsuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kolk si me zdej nasmejala,  hvala lepa, ja predvidevam no da je res, ker pač ne vem kdaj ga imaš ti ... sem pa res tistle taurus ... včasih tud takole zelena od jeze hihi

user posted image tale je pa svetovna ... kar se pa podobnosti tiče ... hmmm ... no comment

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
18.4.2008 12:59:04   
Pija76
WP dobra slikca. Evo naš nasvet za boljša jajca: PIJ PIVO!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
18.4.2008 12:59:52   
Pija76
WP un opis je bil pomoje moj, a si svetlo s kratkimi lasmi ogovorila?

Neposredna povezava do sporočila: 1484
18.4.2008 13:01:39   
mismis
womanpolice

ne bodi žalostna, pač jajčka bolj počasi rastejo, sej so tudi Grethy bolj počasi rastla. Pa je revica vsak dan prišla iz CE v LJ. Menstruacija tudi ne more prej priti, kot imaš ovulacijo. Tudi če je umetno povzročena, tako da za to ne skrbi. Kajti šele ko folikli počijo je čas za ovulacijo.

Drugače pa tukaj pijemo za rast foliklov pivo, lahko alko (samo ne pretiravaj) ali pa brezalko (lahko pretiravaš). Pivo vsebuje pivski kvas, ki naj bi pomagal rasti foliklom. Če si prosta danes ali jutri, lahko probaš, boš videla kakšen bo rezultat v nedeljo.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
18.4.2008 13:01:43   
Grethy
Grethy s SOnčku33 nisva kofetkale.... .. glede na opis, ki mi je bil posredovan, kakšna bi naj bila Sonček33, sm ogovorila napačno punco.. In se mi je tko smejala, ko sm ji razložila za kaj gre.... Ja, Sonček33 , a nis imela nobene na sumu? jst, edina od deklet, ki je še ustrezala opisu tebe, je punca s kratkimi temnimi lasmi, bel pulover na kapuco z rdečimi črtami.. si bila to ti? da za drugič vem....

mismis, ledenka in ostala dekleta... DANES SM ZELO ŽALOSTNA moja jajčka nočejo rastit... od srede je na desni zrastla le iz 20 na 21, na levi pa je zdaj največji ŠELE 15.... Po mojem bom prej menstruacija, preden bodo dovolj zrastla... sm vprašala al je kej odvisn od prehrane, da bodo bolj zrastla, pa mi je rekla, da bi mi povedali, če bi bilo... ampak mislm, da bom dans pa jutr kr jajca jedla... kolkor bo čas dopuščal seveda...

EEEEEEEEjjjjjjjj punčka, ne bit žalostna, no sej te razumem,sam ti povem da sem jaz tud mela takle rezultat vmes in pol so naslednjič full zrasli pa sem dobila včerej stopko ... nč sekirat ... kakšen pirček rukni, čeprav na silo, pa mal po spisku na prvi strani počekiraj kaj ti bi najbolj odgovarjalo ...

kar se pa sonček33 tiče je pa verjetno bla res ta s kapuco ... kratkih temnih  las  ... mašinca ja ... škoda no ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Neposredna povezava do sporočila: 1486
18.4.2008 13:03:56   
mismis
user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Petek, 18.04.
Sonček33 - UZ
Jadrnica - ET
womanpolice - UZ

Sobota, 19.04.
Grethy - punkcija

Nedelja, 20.04.
womanpolice - UZ

Torek, 22.04.
Mateja.Goljev - ET

Sreda, 23.04.
Pika74 - UZ
Pija76 - UZ
Dajamaja - UZ

Četrtek, 24.04.
Abra - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

Torek, 22.04.
Konina - UZ
Mijavček - NS

Petek, 25.04.
Mavrica72 - UZ

Ponedeljek 05.05.
Goldfish - UZ

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image
user posted image Kikaa user posted image
user posted image Yuliah user posted image
user posted image Andreja07 user posted image
user posted image Hati user posted image
user posted image  Bambi75 user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Ledenka greje  user posted image - TEST 22.04.2008
 Pinki2 greje  user posted image user posted image - TEST 24.04.2008
Vijolica30 greje   user posted image user posted image - TEST 30.04.2008
Tejek greje     user posted image user posted image - TEST 01.05.2008
Krtekxx greje    user posted image user posted image - TEST 05.05.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Rubin (3. IVF)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Stijan (dr. Reš, 25.04. špikanje)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (33 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • dajamaja, (dr. Reš, PO))
  • Abra, (10.4. pregled, dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • pinki2 (1.IVF, PO)
  • womanpolice (1. IVF, GK LJ; Superfact in Menopur)
  • Tejek (1. IVF, dr. Reš)
  • mami26 (LJ), pon. začetek špike
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. reljič, MB)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image  MIŠEK13

user posted image  Teja* (PO)

user posted image Mavrica72 (PO)

user posted image  Tejka* (PO)

user posted image Hormonček (PO)

user posted image  *NiNa*

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
18.4.2008 13:06:00   
womanpolice
Pija76 ogovorila sem takšno: visoka cca. 155-160cm, vitka, blond krako pristriženi lasje, počesani na stran, oblečena v belo majico, na tej svetlo modra majica, spodaj temen džins... Kdo bi naj bil to?

Punce, Pija76 in Mismis... kr takoj zdajle bom eno alkoholno pivo spila.. do večera me bo že streznalo...

Mismis hvala za vzpodbudne besede...

Ja, službo imam tako danes kot jutri (nočno) .... v nedeljo bom spala sam 2 uri, potem pa na UZ user posted image ... če bodo jajčka velka, se bo splačalo..

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
18.4.2008 13:07:33   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

womanpolice

ne bodi žalostna, pač jajčka bolj počasi rastejo, sej so tudi Grethy bolj počasi rastla. Pa je revica vsak dan prišla iz CE v LJ. Menstruacija tudi ne more prej priti, kot imaš ovulacijo. Tudi če je umetno povzročena, tako da za to ne skrbi. Kajti šele ko folikli počijo je čas za ovulacijo.

Drugače pa tukaj pijemo za rast foliklov pivo, lahko alko (samo ne pretiravaj) ali pa brezalko (lahko pretiravaš). Pivo vsebuje pivski kvas, ki naj bi pomagal rasti foliklom. Če si prosta danes ali jutri, lahko probaš, boš videla kakšen bo rezultat v nedeljo.

no eko naša draga user posted image  ... ni za bit žalostna ... mismis nas ima vse pod budno učko in ji tud takele stvari ne uidejo ... hvala mismis ...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
18.4.2008 13:08:22   
womanpolice
Grethy ja, če je tist bla sonček33, me je mal počekirala, ko sm prišla... ja, šment, če je to bla res ona... jo bom za ušeska, ker ni kaj rekla user posted image

Ja, danes pivo (no, sam enga.... da ne bom pred službo že pijana) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1490
18.4.2008 13:09:56   
ledenka
WP user posted image user posted image user posted image  do nedelje lahko se precej zrasejo! sicer pa ves, da je eno dovolj za tapravi rezultat user posted image  ti kar popij vsak dan eno pivce, pa te bo pomirilo in folikelcki bodo se precej zrasli user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1491
18.4.2008 13:14:39   
womanpolice
hvala ledenka ... ravnokar sm si ga odprla... še dobr, da ga moj rad pije, da mi ni treba v štacuno.. user posted image

uf, kako ja ogabn...user posted image ... rajši imam vino.. ampak kaj moremo,... če moramo piti pivo, ga pa bomo.... v zmernih količinah seveda, da ne bo kakšne pomote... (in da ne boste ovohavale vsake policajke, katera smrdi po pivu...)

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
18.4.2008 13:21:04   
Pija76
WP ne vem katera bi bila to, ampak ko smo se zadnjič pogovarjale o opisih, zgledam jaz tako približno, sam mal večja sem vseen user posted image user posted image . Je pa mene Sonček opisovala tako.... Tista je bila zgleda res Sonček, mogoče je bolj sramežljive sorte.... A pol bo danes policajka na cesti pod vplivom alkohola user posted image user posted image user posted image ? A si v LJ? Da vem če te srečam... Drugač pa ne se sekira, kateri dan menopurja si danes? Greš počasi pa za ziher! 

Neposredna povezava do sporočila: 1493
18.4.2008 13:30:30   
sonček33
Policewoman - ja, pa ravno zato sem včeraj oprala pulovrček, da sem se skoraj enako oblekla kot zadnjič, da bi me prepoznala. Joj. katera si pa ti? si šla med prvimi notri? Nič bit salbe volje, bodo zrasli. tudi meni so ga v 1. postopku mal srali, pol so pa v dveh dneh zrasli ful.

Zdej pa eno resno vprašanje? A ve pijete samo brezalkoholno pivo??????

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
18.4.2008 13:32:21   
womanpolice
Pija76  Menopur jemljem od 7.4.2008...

- ne, ne.. nč ne bo pijana policajka v službi... po pameti sm rekla... eno pivce zdajle... in enga jutr... pa jajčka si grem zdajle pečt.... si bom kr tri nardila

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
18.4.2008 13:32:47   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zdej pa eno resno vprašanje? A ve pijete samo brezalkoholno pivo??????

user posted image user posted image user posted image  ne, raj alko kot brezalko user posted image  ampak eno malo na dan, da ne pretiravamo user posted image

si pa res sramezljiva punca user posted image  ali pa rada delas under-cover user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
18.4.2008 13:33:04   
Mijavček
POlicajka, ne bit žalostna! Jaz sem mela stopko šele 19. dan ciklusa. Sem bila kar 13 dni na Menopurju in to 3 ampule. So šli počas, pa ziher. user posted image  Zdaj pa dva že razgrajata po mojem trebuščku.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
18.4.2008 13:34:45   
Pija76
Sonček jaz samo alkoholno!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
18.4.2008 13:35:01   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

uf, kako ja ogabn...user posted image ... rajši imam vino.. ampak kaj moremo,...

ce imas rada sladke zadeve, probaj Radler ali pa Kriek, to je belgijsko sadno pivo user posted image  ali pa mogoce kako nefiltrirano, ta so manj grenka user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1499
18.4.2008 13:35:14   
womanpolice
sonček33  te bom res mogla za ušeska... ti si sedela v prvi vrsti... jst sm pa prišla okrog pol osmih (totalna gužva je bla, pa še prometna nesreča, po vrhu vsega pa nobenga parkplaca, tko da sm parkirno plačala za uro in pol 3,40 eur - to je oderuštvo)

jst sm prišla za teboj... visoka 171 cm, daljši paž lisičje barve lasje, VELIKI UHANI user posted image , siv plašč, spodaj roza srajca, na tej bel pulover, džins temen in visoke petke, aja pa bela torbica...

Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?