|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
17.4.2008 9:29:18   
naty13
Miškolinček pozdravi se. Razsajajo spet tele virozice. Veliko tekočine. user posted image user posted image user posted image

Erin user posted image user posted image user posted image user posted image  za cunce in previjalno. Sem vedela, da ne boš zdržala do junija, julija. user posted image user posted image user posted image  Pa ne matraj se preveč in počivaj. Sestavljanje previjalne je kar lep zalogaj, ti govorim iz lastnih izkušenj. user posted image  Pa le glej, da nam kakšno fotko pokažeš tukaj gor. Saj veš, firbčki. user posted image user posted image user posted image  A sta šla to celo do Salzburgauser posted image

Sayuri moje noči so tudi take, da se zbujam. Danes se mi je mulček tako s hrbtom naslonil na trebuh in pritiskal na mehur, da sem mogla trikrat na obisk WC-ja. user posted image  Ja buši res ni tako velik, ampak bo še zrasel. Kilce grejo bolj gor kot buši raste. user posted image user posted image user posted image

Prej mi sploh ni bilo do komentiranja, ker mi je Nejc tako kašljal, se je kar davil, pa še jedel bi, pa ni mogel, pa sam ni vedel, kaj bi sam s sabo. user posted image  Zdej ga je pa moj k zdravniku peljal.user posted image  Meni se mali tako smili, ubogi fantek. user posted image user posted image user posted image

Sem pa dala ven datum za srečanje v Kranju. Katera se ga želi udeležiti, naj pove, da jo dam na seznam. Pa če ima katera predloge, kje bi se lahko dobile, tudi lahko. Lokacija mora biti pa taka, da jo bodo našle user posted image  tudi iz drugih krajev. user posted image user posted image user posted image  Za uro se pa takoalitako še zmenimo.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
17.4.2008 9:30:15   
miškolinček
Hvala vsem za skrb, drugače pa imam zelo nizek pritisk in ko na začetku nosečnosti nisem pila kave sem bila takšna kot ti praviš Sandra. Če ne bo boljše se grem definitivno pokazat. Itak mam jutri ginekologa in na Jesenicah še en pregled, upam da ne bo odpadel zaradi stavke. Do takrat pa v posteljo.

Pridno klepetajte.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
17.4.2008 10:01:57   
dojenč
jutro.hvala za user posted image je prav pasala zdaj.
NATY13-UPAM DA SE Z NEJCEM ČIMPREJ POZDRAVITA.MI SMOPA VČERAJ NA PTUJU IMELI CELI DAN DEŽ, DANES PA BO VERJETNO KAJ SONČKA.
GAJKAse ti pridrožujem pri norišnici-delo in delavci doma, ko bi le toti razumeli nas-nosečnice
SAYURI-mene že tudi prav pošteno mantra tale zrak, ponavadi najbolj ko grem po stopnicah, tako da se moram kaar mal ustavit.bale pomaga če daš glavo med kolene, ampak nevem kak je to izvedljivo zaradi naših bušijev

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
17.4.2008 10:12:11   
Maja T.
Jutro so-user posted image !

Naty13 je že kaj boljše s tvojim prehladom? Da ti čim prej mine in Nejcu tudi user posted image user posted image user posted image , pa dosti meda, bo pomagalo... user posted image user posted image user posted image za majčkenega user posted image bušija.

Sayura zoprna reč to z nespanjem. Upam, da bo danes kaj boljše. Kaj sta se odločila za Hoco-ta? Jaz opažam, da sem precej zadihana, ko grem po stopnicah...

Zoja Miška kako je bilo na MF?

Tatly C&A je v samem centru mesta-Grajski trg, poleg Astorije, v hotelu Orel, ne moreš zgrešiti.

Dojenč verjetno nisi mislila mene, ker jaz nisem naročila majčke pri tebi.

Neža7 bravo za možeka user posted image user posted image user posted image

Bambi14
jaz bi majčko, pomožnosti telirano rdečo z enobarvnim napisom - M. Kaj se bo naredil kakšen seznam in se bomo potem obrnile na Mojco , da nam jih pošlje ali kar vsaka sama naroči. Videla sem, da jih je trenutno večina za telirane.

Erin sem že mislila, da si nas pustila na milost in nemilost user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image za novo previjalno.

Gajka spet si z nami user posted image , kaj ste na terenu?

Miškolinček user posted image user posted image user posted image , zgleda, da nas je začela obdelovati zadnje tromesečje, zatekanje, nespečnost, tiščanje, vsem user posted image user posted image user posted image

Karmar kje se pa ti skrivaš user posted image , pa Muklla, Pablo, Košuta, Dar10, Renatka, Žanneža, Katja, Buhtlček... in vse ostale, kje ste?
Čestitam za vse uspešne  MF in GP

Danes pa user posted image :
17.4. - tinka14 MF
17.4. - Amelia MF
17.4. - andrejaboris MF
17.4. - pingo80 MF
17.4. - lana78
17.4. - Krysia MF
17.4. - Julija08 MF
17.4. - Ninaaa 3D UZ

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
17.4.2008 10:17:50   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

.Kaj sta se odločila za Hoco-ta?

Ja MAja. Je edini voziček za dvojčke, ki ustreza najinim zahtevam. Čeprav barve ni  mogoče dobit takšne, kot bi rada (rdeča), bo pa tudi oranžna dobra. user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
17.4.2008 10:37:23   
cebrca
Živijo!

3 dni me ni na forum, pa mam cel roman za prebrat. Sploh vas ne dohajam več.

Vsem čestitke za user posted image in user posted image , sem se malo igrala in štela, pa fantki vodijo 22 proti punčkam 20.

Meni se pa moj user posted image vedno bolj smili. Tako vztrajno čaka, kdaj bo deležen kakšne brcike, pa ni še nič uspelo, bo moral najin user posted image še malo mišic nabrat, da bo bolj konkreten.

Sonček3 sicer je že nekaj nazaj, ampak vseeno, jaz grem rodit v LJ, ker imam tam G dr. Ribičevo, za katero pravijo, da te po porodu pride celo pogledat, kako sta z otročkom. Pa moji starši so iz LJ in vseeno mi je LJ bolj poznana kot NM. (Se ne bi rada zgubila na poti v porodnišnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).

Bambi če bo slučajno ratalo, da boste naročile telirane, se bom morala majčki odpovedat. Ker če jaz oblečem telirano, zgleda kot da bi oblekla še dodatnih 10 kg. Če se bo le dalo zame T_shirt roza XL.

Mogoče bo kateri kaj pomagalo, kar sem zvedela včeraj. Baje če navadno sol v prehrani zamenjaš s kameno soljo, se voda NE ZADRŽUJE V TELESU, ker jo ta sol baje ne veže nase. Ne morem pa garantirat koliko je to res.

Se še beremo!

PS: Moja frizurca je tudi "pokošena" pred in med drugače me vse cuka, kaj bo po, bomo pa še videli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Je bilo pa prav sproščujoče branjeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil cebrca -- 17.4.2008 10:39:45 >

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
17.4.2008 10:39:02   
Vilika
Hoj!

Se moram pohvalit - pravkar sem naročila ležišče in nadvložek od dormea, 95EUR z dostavo user posted image user posted image . Erin a so tebi že dostavili? Koliko dni si čakala?

V babycentru po novem tudi ta ležišča prodajajo, ampak je ista cena, samo dostava je menda zastonj, nimajo pa nadvložka takega....
Ko dobimo ležišče na dom, bo pa lubi (mizarček) začel posteljco delat user posted image .

Lepo Sayuri da si končno našla en voziček ki ti je všeč.
Jaz še vedno mencam mad PP P3 in Jane Slalom...

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
17.4.2008 10:44:39   
cebrca
Sem pozabila, sayuri in dojenč tudi jaz že lovim zrak, ampak malo drugače. Po stopnicah pridem brez problema (beri sem celo nosila ene torbe v tretji štuk pri eni kolegici), ko pa se ustavim in se hočem začet pogovarjat, pa začnem lovit zrak in se moram globoko nadihat, potem sem pa spet dobra.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
17.4.2008 10:54:16   
Maja T.
Tato (jutri imam laufanje, pa ne vem koliko bom na RR) - vse lepo v soboto na poroki, imejta se nepozabno  user posted image user posted image

Karmar sem videla na RR, da si/imaš težave s prebavo, se ti je že kaj porihtalo user posted image user posted image user posted image , koliko sem videla je zadeva kar resna?

Prvo nisem mislila komentirat glede teme "frizure", ampak meni se vse skupaj zdi neumno, da se grejo ženske prepirat user posted image Ej, kaj sem jaz čudna user posted image , ampak od kar sem user posted image , sem čisto v blaženem stanju in se mi ne bi dalo prepirat, komentirat, razglabljat... kaj je prav in kaj ni???? Vsaka zase ve, kaj ji najbolj ustreza in to je to!
Moje mnenje pač...

Sayuri ta barva vozička je zelo lepa, je bil v Rutarju razstavljen in je bomba user posted image

Cebrca, ej spet si z nami user posted image

Vilika jaz tudi razmišljam od Doremeu in sem videla zdaj v reklami od Baby centra, da ga lahko dobiš tam.
Pa še super posteljico imajo v akciji iz 170 EUR znižano na 140 EUR. Sva mislila prvo tisto naročit, ko jo lahko dobiš v paketu za 80 EUR, ampak midva nujno za najino spalnico rabiva posteljico na koleščkih, pa rada bi jo v živo videla...

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
17.4.2008 11:03:45   
erta
Dobar dan drage souser posted image
Vas slediti je res prava umetnost user posted image , jaz na žalost nimam časa da bi vas vsak dan brala in kaj napisala, ampak kot sem že enkrat rekla, ko pa se spravim brati, potrebujem dopust user posted image ampak to je pohvalno!  user posted image user posted image user posted image

No takole, jaz sem včeraj končno imela MF in kar me najbolj moti sem jo res mogla plačat user posted image 60 eur je šlo po mojem brezveze, kajti nič več mi ni povedala kot moj G na prejšnjem pregledu, oz. je eno super novičko in sicer da bomo imeli user posted image ko bi videle kako je moj bil vesel user posted image user posted image jaz pa sem tko mal zmedena, ker sem mislila da bo user posted image , imela sem tudi ime izbrano za user posted image zdej pa .... samo da je z njim vse v redu, drugač težak naj bi bil 475 g, dolg cca 25 cm, na sliki sem videla da je PDP 22 avgust, ampak mi ni nič rekla da je prišlo do spremembe, bom počakala da vidim kaj bo moj G rekel, do takrat na tabeli ostajam na istem user posted image
Sicer pa se veselo redim user posted image in kot ste nekatere že napisale tudi jaz imam že probleme u mojim bušijem, kajti zdej si s težavo obujem nogavičke, da o friziranju tam spodaj sploh ne govorim user posted image user posted image
Ena je napisala da si je sama sešila baldahin za pojstljico, pa sem pozabila katera user posted image a se mi prosim javiš magar s zs, ker bi rada tudi jaz kaj sama sešila, pa potrebujem dimenzije oz. šablono - hvalaaaa user posted image
Pa še eno vprašanje za konec : Jaz imam neko spomladansko alergijo in sicer v obliki izpuščajev, ki se mi pojavijo na notranji strani kolena, letos hvala Bogu samo na desnem komolcu - zanima me ali je to potrebno omeniti G, ter ali se user posted image tega lahko naleze od mene, to sicer ni nalezljivo, ampak....kaj naj naredim user posted image

Evo pa je spet cel roman tlele user posted image , želim vam lep dan še naprej, pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ker ste the best user posted image user posted image user posted image

Nasmeh je brezplačno sredstvo za izboljšanje videza.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
17.4.2008 11:16:01   
Krysia
Pozdravljene!

Vilika - nisem še bila na telovadbi, ampak sem se ravno zadnjič spravila, da bi šla, pa mi je ženska intuicija rekla, naj prej pokličem ... user posted image in so mi razložili, da zadeve zdaj nekaj časa ne bo ... koliko je "nekaj časa", pa nihče ne ve ... tako da bova očitno morali kakšno drugo varianto poiskat, ali pa telovadit kar doma ...

No, mi smo bili pa na MF ... G si je vzela 40 minut časa. Najprej pogovor ... bom morala pa na test za sladkorno (ker sem stara čez 30 in ker je imela babica sladkorno), izvdi so enkrat za spremebo BP oziroma odlični. Potem smo pa smo vse pogledali, pokomentirali, premerili in celo ugotovili spol user posted image . Obljubim, da vas ne bom tako matrala kot nas je Erin, bom povedala še v tem postu...  No, najprej je dete tiščalo noge skupaj, potem smo šli na posamezne meritve in ko smo prišli do spodnjega dela telesa, se je opogumilo in ... dobimo user posted image , tako da je zdaj 23:20 za user posted image , če je tista, ki je štela, prav štela user posted image (cebrca, mislim, da si bila ti, pa ti verjamem, ne bom šla preverjat ...).  Drugač je pa ful živahen, kar naprej se obrača, ni se pustil slikat v obraz, tako da smo pač naredili eno slikico celotnega telesa. Po merah sodeč naj bi se rodil 20.8, ampak to je itak vse samo približno. Stari smo pa 21t in 6d. Skratka, za mojo G same pohvale, ker si je res vzela čas, mi vse razložila, vse pokomentirala, vsako podrobnost mi je pokazala ... res je bilo super. user posted image

Erin, podatki za seznam (se mi zdi, da ti vedno to naredm: ko ravno vse lepo popraviš in dobimo nov seznamček, se pojavim jaz z novimi podatki - oprosti): torej, namesto user posted image je zdaj user posted image ,  PDP je 23.8. (je očitno vmes ugotovila, da je prestopno leto) in je tudi v kartoteki zapisan - če se ti da popravit, popravi, lahko pa tudi pustiš 24.8. - mi je vseeno. Naslednji GP je 28.5., kilce so +4 in to je to (sam še porodnišnico bi morala zamenjat in praznovat rojstni dan, pa bi morala ti čisto vse popravljat pri mojem imenu user posted image Ampak res ti ne delam tega zanalašč, prisežem ...)

Joj, ena je napisala, da gre za prvomajske na Krk - jaz sem ravno prejle rezervirala apartma v Krku na začetku prvomajskih (od nedelje do srede), tako, da se mogoče vidimo ... Komaj čakam malo morskega zraka, pa vreme bo baje še kar - sončno z mal oblački pa temperature okrog 20°C. Za kopat glih ne bo, ampak se bomo pa velik sprehajal.

Kar se tiče zadihanosti ... mi imamo v šoli ene stopnice na podstrešje, ki so res strme. Enkrat na teden moram tja gor in ko pridem do učilnice, najprej mal diham, potem grem pa v razred ... user posted image No, zaenkrat še zmorem, ko pa ne bom več, bom pa že izprosila kakšno zamenjavo učilnic ...

Tako, toliko za zdaj - grem delat - v torek je Dan Zemlje, mi imamo cel pouk prilagojen temu, jaz pa pojma nimam, kaj bom delala (no, temo že vem, samo nimam še nič konkretnega) - grem brskat po netu - mogoče najdem kakšno idejo ...

Bodite pridne, čakamo še na ostala poročila s pregledov, pa tiste, ki vas kaj matra, se lepo pozdravite (in vaši otroci tudi). Lepo se imejte ...

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
17.4.2008 11:19:04   
bambi14
Bambi14 jaz bi majčko, pomožnosti telirano rdečo z enobarvnim napisom - M. Kaj se bo naredil kakšen seznam in se bomo potem obrnile na Mojco , da nam jih pošlje ali kar vsaka sama naroči. Videla sem, da jih je trenutno večina za telirane.

oj,.......
sem že iz Aust., in vsem dobro jutro in želim lep dan.
Zgleda, da kot sem predvidevala sama zmeda glede majčk- vsaka bi imela kaj drugega, zato bi bilo verjetno najbolje, da se vsaka posamezno obrne na Mojco. Kaj mislite?

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
17.4.2008 11:19:34   
cebrca
Ja živijo Maja T sem se uspela spet prikopat na forum in tudi energija se mi počasi vrača.

Če katero zanima, ni mi uspelo drugače, sem pa slikce nalimala v svoj album. Malo humorja za tiste, ki še nimamo pravih izkušenj in za tiste, če ste slučajno že kaj pozabile , so pa NAVODILA ZA STARŠE!

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
17.4.2008 11:22:04   
Maja T.
Bambi14 hi, sem ti poslala sms, če si videla, kako kaj za danes? Počakamo na sonček in martinčkanje zunaj? 

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
17.4.2008 12:03:24   
Zoja Miša
Ojla... da se javim.., in poročam
Maja T, hvala za vprašanje. Na MF je bilo o.k.-, čeprav sem bila user posted image , ker je bil ekran zasukan tako, da nisem nič videla, smotana kot sem, se pa tudi zbunila nisem. Ampak sem dobila veliko slikic in G je rekel, da ni videl, da bi kaj bingljalo, torej bo po vsej verjetnosti user posted image , zelo živahna, je rekel, ker jo je komaj loviluser posted image . Smo zdravi, težki 385 g in to je najbolj važno!

Tako da Erin, za seznamček, daj kar user posted image , jaz verjemem, da bo! Naslednji pregled 25.4., ter 21.5. 3D v Kalliste, si nisem mogla pomagati in sem se kar naročila!!!

Bambi, za majčke, sedaj ne vem, ali moramo same Mojci pisati...ali kako?! V kolikor boš delala seznam, bi jaz imela navaden T shirt, za telirano se bojim, da bom izgledala hecnouser posted image , roza barve na njem pa barven potisk štorklje. V kolikor bo večina drugače...se prilagodim in vzamem tudi telirano! Spola ne bi navajala, ne zaupam 100%. Velikost v vsakem primeru M.

Naty, čeden mali bušek!user posted image user posted image user posted image

Dojenč, v kolikor tudi ti delaš kakšne majče, bi tudi jaz imela kakšno! Mi boš poslal na ZS izgled in ceno...bi jo kar naročila!

Suzili, 3D imava na isti dan!

Tato, res lepo poroko ti želim!!! user posted image   Za dež če bo, se ne sekiraj, pravijo, da kolikor dežja na poroki, toliko denarja v zakonu! Tudi ni slabo, ne?
Drug teden bom tudi jaz na telovadbi, ker kasneje pa me zopet 1 teden ne bo, grem na morje user posted image , tako da me le pocukaj!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
17.4.2008 12:03:49   
bambi14
Pa še eno vprašanje za konec : Jaz imam neko spomladansko alergijo in sicer v obliki izpuščajev, ki se mi pojavijo na notranji strani kolena, letos hvala Bogu samo na desnem komolcu - zanima me ali je to potrebno omeniti G, ter ali se tega lahko naleze od mene, to sicer ni nalezljivo, ampak....kaj naj naredim

erta-
user posted image -
lahko že omeniš ampak me zanima kaj ti bo napisal,....kaki kortikosterid, ki bi ga jaz uporabljala v primeru ko kaj drugega ne bi pomagalo.
 Drugače pa lahko namažeš z Kamagelom, aloe vera gelom, ...pa tudi s Fenistilom v manjših količinah. user posted image

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
17.4.2008 12:07:41   
bambi14
Bambi, za majčke, sedaj ne vem, ali moramo same Mojci pisati...ali kako?! V kolikor boš delala seznam, bi jaz imela navaden T shirt, za telirano se bojim, da bom izgledala hecno , roza barve na njem pa barven potisk štorklje. V kolikor bo večina drugače...se prilagodim in vzamem tudi telirano! Spola ne bi navajala, ne zaupam 100%. Velikost v vsakem primeru M.

Naslov od Mojce je:
nalepkice@gmail.com

Glede na to, da je toliko različnih mnenj je bolje, da se vsaka posamezno obrne na njo. Samo napiši, da si avgustovka 08 in ona bo vedla kere majčke misliš, pa ti bo poslala.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
17.4.2008 12:23:21   
dojenč
zoja miša imaš z.s.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
17.4.2008 12:42:09   
Anonimen
dojenč sm ti še en  mail poslala ... user posted image

(odgovor članu dojenč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1544
17.4.2008 12:51:09   
Ryssa
Hojla!

Se nič kaj ne oglašam, berem vas redno, sem po 100x na dan tu user posted image , ampak se mi v veliki večini ne ljubi komentirat.
Imam že voziček Hauck Jeep trikolesnik, je ful lepi, bil pa je skoraj zastonj, zdaj pa iščem še vrečo za noter.
Pri meni je zelo pomembno to, da ima voziček velika napihljiva kolesa, ker bo vožen po makadamu. Najprej sem bila za Quinny Freestyle, v bistvu sem bila ziher da bom imela tega, potem sem pa po naključju naletela na Haucka in se za njega tudi odločila takoj ko sem ga videla, je precej lepši kot Quinny.

Maja T. glede posteljice... Jaz se bom po vsej verjetnosti odločila za tisto ki je tudi v paketu in nekje (ne vem točno) v enem opisu sem zasledila, da je možno gor namontirat kolesa, samo mislim da pač niso zraven, dokupiš pa je. Tak bom jaz naredila, ker kolesa res pridejo prav.

Trenutno sem pa v fazi, ko pospešeno razmišljam (zaenkrat sem še pri tem) o vsebini diplomske. V naslednjem tednu pa začnem s pisanjem, tako da bom čimprej konec vsaj z večino. Potem bom malce lažje zadihala.

Kar se tiče majčk, pa bi jo jaz tudi imela, povejte kdaj približno boste naročale. Sem pa za telirano.
dojenč daj mi še ti pošlji kakšne imaš ti pa ceno.

Trenutno se tudi ubadam s kilogrami. Ni mi jasno, kako se lahko tako redim, ko pa ne jem tako grozno veliko. V 22. tednu imam že +8kg če se tehtam zjutraj, bogsigavedi kaj bi se pokazalo zvečer user posted image
Sem take konstrukcije, da sem včasih lahko pojedla karkoli, zvečer sem si kuhala ogromne porcije špagetov, pa se nisem nič redila. Približno leto nazaj sem bila pa tak podhranjena, dobesedno user posted image .

Kar se pa imen tiče, sem jaz imela že od samega začetka občutek da bo fantič in v glavi tudi ime. Tak, da bo po vsej verjetnosti Lan. To ime mi je pa že tudi od nekdaj všeč in vedno sem rekla, da bo moj sinček, če ga bom imela, imel to ime.
Kako ime se pa vam kaj zdi?

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
17.4.2008 12:51:51   
dojenč
zakaj pa bi bila jazna??user posted image kak si smešna,user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
17.4.2008 12:55:35   
Anonimen
potem sva preklicali dojenč ne? user posted image  ma ni ravn lepo v zadnjem trenutku. lep dan želim

(odgovor članu dojenč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1547
17.4.2008 12:58:47   
dojenč
ryssa.jaz sem v 24 tednu pa sem se zredila za 10 kg, pa sem tud take konstrukcije da sem prej lahko pojedl kar sem hotela, zdaj pa samo lezem narazen
imaš z.s.

aja punce, če me do ponedeljka ni gori veste da sem šla rodituser posted image .

ze od včeraj večer me boli trebuh pa trdega mam pa vse mi dol tišči, te stare ženske pravijo da se otrok pripravlja na porod, pa kaj so one malo zmešane,mal pa me je vseeno strah.v 2 urah sem šla na wc že 6 krat pa glede na to da mi je g rekel da je dol obrjena.nevem no,vseeno bom šla na pregled.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
17.4.2008 13:10:33   
KSIA

titleAndStar(53,0,0,false,"","")

Ojla dojenč,
tudi jaz bom rodila na Ptuju, in sicer tam okrog 15.08 (napovedan CR), drugače imam rok 03.09. Kolikor sem zasledila hodiš tudi ti k dr. Rosiču. Pa ti mogoče kaj teži zaradi kg? Mene je zadnjič ful nakuril... Sem se v enem mesecu zredila za 4 kg, do sedaj pa vsega skupaj že 9, pa sem šele v 21 tednu. No, drugače pa sem iz okolice Ljutomera, tako da imam do Ptuja samo pol urce.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
17.4.2008 13:20:30   
Zoja Miša
Dojenč sem ti nazaj poslala ZS!

Ryssa, glede kg kar brez panike, tudi jaz se prej nisem redila kar tako, sedaj pa se sploh nočem vagati, mi vedno pokaže kakšno dkg več!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?