Krysia
|
Pozdravljene! Vilika - nisem še bila na telovadbi, ampak sem se ravno zadnjič spravila, da bi šla, pa mi je ženska intuicija rekla, naj prej pokličem ... in so mi razložili, da zadeve zdaj nekaj časa ne bo ... koliko je "nekaj časa", pa nihče ne ve ... tako da bova očitno morali kakšno drugo varianto poiskat, ali pa telovadit kar doma ... No, mi smo bili pa na MF ... G si je vzela 40 minut časa. Najprej pogovor ... bom morala pa na test za sladkorno (ker sem stara čez 30 in ker je imela babica sladkorno), izvdi so enkrat za spremebo BP oziroma odlični. Potem smo pa smo vse pogledali, pokomentirali, premerili in celo ugotovili spol . Obljubim, da vas ne bom tako matrala kot nas je Erin, bom povedala še v tem postu... No, najprej je dete tiščalo noge skupaj, potem smo šli na posamezne meritve in ko smo prišli do spodnjega dela telesa, se je opogumilo in ... dobimo , tako da je zdaj 23:20 za , če je tista, ki je štela, prav štela (cebrca, mislim, da si bila ti, pa ti verjamem, ne bom šla preverjat ...). Drugač je pa ful živahen, kar naprej se obrača, ni se pustil slikat v obraz, tako da smo pač naredili eno slikico celotnega telesa. Po merah sodeč naj bi se rodil 20.8, ampak to je itak vse samo približno. Stari smo pa 21t in 6d. Skratka, za mojo G same pohvale, ker si je res vzela čas, mi vse razložila, vse pokomentirala, vsako podrobnost mi je pokazala ... res je bilo super. Erin, podatki za seznam (se mi zdi, da ti vedno to naredm: ko ravno vse lepo popraviš in dobimo nov seznamček, se pojavim jaz z novimi podatki - oprosti): torej, namesto je zdaj , PDP je 23.8. (je očitno vmes ugotovila, da je prestopno leto) in je tudi v kartoteki zapisan - če se ti da popravit, popravi, lahko pa tudi pustiš 24.8. - mi je vseeno. Naslednji GP je 28.5., kilce so +4 in to je to (sam še porodnišnico bi morala zamenjat in praznovat rojstni dan, pa bi morala ti čisto vse popravljat pri mojem imenu Ampak res ti ne delam tega zanalašč, prisežem ...) Joj, ena je napisala, da gre za prvomajske na Krk - jaz sem ravno prejle rezervirala apartma v Krku na začetku prvomajskih (od nedelje do srede), tako, da se mogoče vidimo ... Komaj čakam malo morskega zraka, pa vreme bo baje še kar - sončno z mal oblački pa temperature okrog 20°C. Za kopat glih ne bo, ampak se bomo pa velik sprehajal. Kar se tiče zadihanosti ... mi imamo v šoli ene stopnice na podstrešje, ki so res strme. Enkrat na teden moram tja gor in ko pridem do učilnice, najprej mal diham, potem grem pa v razred ... No, zaenkrat še zmorem, ko pa ne bom več, bom pa že izprosila kakšno zamenjavo učilnic ... Tako, toliko za zdaj - grem delat - v torek je Dan Zemlje, mi imamo cel pouk prilagojen temu, jaz pa pojma nimam, kaj bom delala (no, temo že vem, samo nimam še nič konkretnega) - grem brskat po netu - mogoče najdem kakšno idejo ... Bodite pridne, čakamo še na ostala poročila s pregledov, pa tiste, ki vas kaj matra, se lepo pozdravite (in vaši otroci tudi). Lepo se imejte ...
|