pot
|
Oskar spi. Je bil pa full siten danes, vse dokler ni zaspal. Je pa veliko danes pojedel, toliko kot je bil siten. Cepljenje ali pa še vreme povrh tega. Zjutraj je imel še čisto majčkeno vročine. vzdevki, jih je preveč, bi celo stran napisala. skuštrana Kasija, zajček ali zajec... važno je, da je zajec pečen ali kuhan. Si pa dobro razložila. Klaudia, jetrca , rajši en dober žrebičkov zrezek, pa ne konjski, je pretrd. Ali pa Retafer. Pa vedno se ti pozabim zahalit, ker tako pridno obdeluješ podatke. Glede slik vzeto na znanje. Plenice, še dobro, da ste povedale, da so Dm-ove in Mullerjeve zanič, ker sem ravno jutri hotla it kupit en paket za probo. Bom pa pri Lumpijevih ostala. Zaenkrat nama ustrezajo. Sparkijevim pa se razletijo ven kuglice, če jih je katera hotela kupit. mama06, čestitke za zob, pa držita se. Pa ne bit slabe volje že v naprej, preden izveš če je sploh kaj narobe. Se pa strinjam z lane31, morda ga je rast zob tako motila, da ni mogel jesti. Zato se ne sekiraj prehitro. piškoti, jaz sem vas pa ravno hotla vprašat, kako to, da že dajete otrokom piškote? A ni notri sladkorja, pa glutena, ali ste vse že tako daleč z uvajanjem, da že uvajate gluten in ostale prisotne sestavine? Srečanje: kdaj bo čez 14 dni, da ne bom spet rezervirala avta napačni dan? Razen, če bi se me spet rade otresle. Zdaj, ko imam M, je to dobra ideja, nisem bila celo nosečnost tako občutljiva in tečna. navidezna odsotnost, ki oktoberko tako moti. to je zato, da te ne vidijo, da prebiraš temo, v kateri ne sodeluješ ampak samo firbce paseš. Recimo nas oktoberke velikokrat berejo ali ne priključene oktoberke ali pa druge mamice, ki imajo veliko časa. No, tako na primer, da ti ni nerodno, če bereš kaj kar se te ne tiče. teka, za drugo zvezdico, boš mogla pa še malo natipkat. Jenny Anny, kako je dobra pupa, s tistim časopisom v roki! Kot velika. A ste opazile, da so tiste slike, kjer ste same gor veliko bolj pobliže pogledane, kot tiste, na katerih so samo otroci? sanwebdra, nevem, če bo ta tvoja (drugače dobra) ideja kaj pripomogla k zmanjšanju števila strani, ker bo vsaka napisala takooo dolg post, ko bo želela ostalim odgovorit. jasna, mene pa full firbec matra s čim se ti drugače ukvarjaš, ko šivaš tako lepe slinge, majtaje ali karkoli so že te tvoje umetnine. Lahko tudi samo besedico na ZS. Uf, še vsaj dve strani imam za prebrat! Gremo naprej. No, zdaj pa lahko noč, upam. Morem še črpat.
|