|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
16.4.2008 13:51:53   
Bimba80
Pozdravljene rožice:)
No pa se vam se jaz pridruzim.....07.04. sem naredila test in presenečeno zagledala user posted image ........sem bla prav prijetno presenečena in takoj naslednji dan poklicala G........pregled imam 23.04. in komaj cakam, ker se bojim, da bi bilo kaj narobe........to je moja prva nosecnost in nimam pojma kaj in kako..........sem pa dobila kar nekaj informacij tu na forumu, vendar sumi in skrbi so se vedno tukaj...........no malo mi je slabo pa prsi kot da mi bodo eksplodirale........

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 526
Bimba80
Pozdravljene rožice:)
No pa se vam se jaz pridruzim.....07.04. sem naredila test in presenečeno zagledala user posted image ........sem bla prav prijetno presenečena in takoj naslednji dan poklicala G........pregled imam 23.04. in komaj cakam, ker se bojim, da bi bilo kaj narobe........to je moja prva nosecnost in nimam pojma kaj in kako..........sem pa dobila kar nekaj informacij tu na forumu, vendar sumi in skrbi so se vedno tukaj...........no malo mi je slabo pa prsi kot da mi bodo eksplodirale........

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 527
Bimba80
Upam, da bo srečni in lepih user posted image

< Sporočilo je popravil Bimba80 -- 16.4.2008 13:52:23 >

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 528
16.4.2008 13:54:39   
Sulfinija
Bimba80,čestitke za user posted image  in dobrodošla med nami decemberkami.

LP Mojcauser posted image 6t6dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 529
16.4.2008 14:49:38   
mam32
Bimba80user posted image  čestitke!!!!

Jasno pa bo teh user posted image  srečnih in veselih.

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 530
16.4.2008 14:52:56   
CIPRESA
Dobrodošle vse nove nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jabi  babi nič se ne ustraši samo počivaj, ti pa tudi jaz svetujem da obiščeš G, sama sem v prvi nosečnosti krvavela tudi okrog teh tednov in to kar močno, pa je bilo kasneje vse vredu, ampak pokazat sem se šla pa takoj ko sem zagledala kri.

Sulfinija držim pesti za petek, pa saj itak vem da boš vidla srčka user posted image user posted image

Jaz sem svoj PDP računala tukaj na RR in ginekologinja mi ga je samo potrdila tako da je zgleda kar pravilni. Aja glede kg user posted image sem tudi jaz pridobila malo, pred nosečnostjo 55, zdaj pa 56user posted image mal preveč papcamouser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 531
16.4.2008 15:34:00   
tany83
Pozdravljene decemberke...

kako ste kaj???

jaz se oglasam po dolgem casu, sem se selila, pa sem bila brez interneta en cas in pol se velik dela... no zdaj sem pa zopet tle...

vceraj sem mela prvi pregled in sva z mojim user posted image  videla najinega user posted image ... srcek mu lepo bije in zdravnik je rekel da glede na velikost sem tam v 6 t...

2. pregled imam 30. 4.

aja pa pozdravljene vse nove user posted image ...

LP

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 532
16.4.2008 15:55:29   
*Mateja
Bimba80 čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image
vedno več nas je,bolj bo veselo user posted image user posted image user posted image
No jest sem lih iz faksa, počutje obupno, mi je ful slabo, tko da bom zdele šla mal poležat, joškice me ful bolijo in ful rastejo, bo kmal treba it u nabavo po nov modrček user posted image user posted image user posted image
nč uživite punce, si tipkamo
LP

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 533
16.4.2008 16:24:49   
Ana Luna
A je poleg mene in Mateje še kateri slabo? Kaj naredite takrat? Meni še najbolj pomaga, če jem. Sam pol mi je pa spet slabo. Ah, tale nosečniška ... user posted image Začne se pa še pred jutrom in traja cel dan ...
Bo že, sam da bo s pikico vse v redu.

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 534
16.4.2008 16:31:27   
katja_p
Ana Luna, tu ti pa težko kaj svetujem, ker ne vem. Men ni slabo oz. mogoče ponoči, če se zbidim, da imam tak čudm občutek v želodcu. Drgač pa nič. Edin, hrana mi pa nobena ne diši ... Prav silim se, da pola kaj pojem.

Do mojega pregleda je pa še daleč ... In če je moja user posted image  vredu, se bo na pregledu moralo že kar veliko stvari videt.

Lepo se imejte!

P.S. Povejte, a kaj menjavate razpoloženje? Js sm na trenutke kr sitna, pa mi kaka stvar ni všeč.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 535
16.4.2008 16:36:11   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

A je poleg mene in Mateje še kateri slabo? Kaj naredite takrat? Meni še najbolj pomaga, če jem. Sam pol mi je pa spet slabo. Ah, tale nosečniška ... user posted image Začne se pa še pred jutrom in traja cel dan ...
Bo že, sam da bo s pikico vse v redu.

meni je bilo vceraj cel dan slabo, danes sem za 1x se vredu. Drugace sem pa opazila, da moram tudi jaz kar kaj pojest, pa mi je malo boljse, vaj za nekaj casa. user posted image
Ce bo slo tako naprej, bom na koncu imela 100 kil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 536
16.4.2008 16:37:37   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Ana Luna, tu ti pa težko kaj svetujem, ker ne vem. Men ni slabo oz. mogoče ponoči, če se zbidim, da imam tak čudm občutek v želodcu. Drgač pa nič. Edin, hrana mi pa nobena ne diši ... Prav silim se, da pola kaj pojem.

Do mojega pregleda je pa še daleč ... In če je moja user posted image  vredu, se bo na pregledu moralo že kar veliko stvari videt.

Lepo se imejte!

P.S. Povejte, a kaj menjavate razpoloženje? Js sm na trenutke kr sitna, pa mi kaka stvar ni všeč.

ja jaz tudi ratam sitna na momente...vcasih grem sama sebi na zivce, kaj sele drugim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 537
16.4.2008 17:30:28   
vrtnica21

user posted image

(trenutno vpisanih
35 srečk user posted image )
          user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi     spol

user posted image x.12.   faka           (3. user posted image , 2user posted image )       29     1.UZ 23.4.    user posted image
user posted image x.12.   ancica        (1. user posted image , user posted image )      29     1.UZ  ?           ?
user posted image x.12.   luna            (2. user posted image , user posted image )      30     1.UZ ?            ?
user posted image x.12.   inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23     2.UZ 16.4.     ?
user posted image x.12.   s@nta         (2. user posted image1.user posted image )     26      1.UZ ?           ?
user posted image x.12.   Bimba80    (1. user posted image0.user posted image )        ?      1.UZ 23.4.    ?
user posted image 1.12.   Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?      1.UZ ?            ?
user posted image 2.12.   Ana Luna    (2. user posted image , 0. user posted image )     28     2.UZ 21.4.      ?
user posted image 2.12.   Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )     31     1.UZ 16.4.      ?
user posted image 3.12.   Sulfinija      (4. user posted image , 0. user posted image )     29     2.UZ 18.4.     user posted image
user posted image 3.12.   1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )     31    1.UZ  21.4.      ?
user posted image 4.12.   katja_p       (1. user posted image , 0. user posted image )     25    1.UZ 6.5.         ?
user posted image 4.12.   skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )    27    1.UZ 24.4.       ?
user posted image 4.12.   cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29    2.UZ 14.4.       ?
user posted image 5.12.   tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24     2.UZ  30.4.     ?
user posted image 6.12.   Anonim 3     (2. user posted image , 1. user posted image )       ?      1.UZ 23.4.     ?
user posted image 6.12.   Anonim 20   (2. user posted image , 1. user posted image )    27     1.UZ 15.5.       ?
user posted image 7.12    Anonim 4    (4. user posted image , 2. user posted image )     34      1.UZ 25.4.       ?
user posted image 7.12    *špela        (1. user posted image , 0. user posted image )        ?      1.UZ 15.5.       ?
user posted image 8.12.   roal             (2. user posted image , 0. user posted image )     26      2.UZ 23.4.     user posted image
user posted image 9.12.   janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25     1.UZ 28.4.     user posted image
user posted image 9.12.   vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )      30      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 10.12. mam32       (1. user posted image , 0. user posted image )      31    1.UZ 21.4.       ?
user posted image 10.12. majcika       (2. user posted image , 1. user posted image )     28     1.UZ   7.5.       ?
user posted image 10.12. jabi babi      (1. user posted image , 0. user posted image )     27     1.UZ 28.4.      ?
user posted image 11.12. pike             (1. user posted image , 0. user posted image )        ?     2.UZ 12.5.      ?
user posted image 12.12. pišašela      (?. user posted image , ?. user posted image )         ?     1.UZ    ?          ?
user posted image 13.12. julijana       (3. user posted image , 1. user posted image )        ?      1.UZ 23.4.      ?
user posted image 13.12. *Mateja      (1. user posted image , 0. user posted image )     22      1.UZ 15.5.      ?
user posted image 15.12. Anonim user posted image (2. user posted image , 1. user posted image )      ?      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 15.12. tejci01        (1. user posted image , 0. user posted image )     26      1.UZ ?              ?
user posted image 15.12. _sanja_*    (1. user posted image , 0. user posted image )     22      1.UZ 7.5.          ?
user posted image 15.12. ani76            (?. user posted image , ?. user posted image )      ?       1.UZ 14.5.       ?
user posted image 16.12. bibabuba      (2. user posted image , 1. user posted image )      ?       1.UZ 12.5.       ?
user posted image 20.12. becky           (1. user posted image , 0. user posted image )     25      1.UZ        ?       ?

Z nami je pot začela: potička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil vrtnica21 -- 16.4.2008 17:33:16 >

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 538
16.4.2008 17:45:29   
pršut
Ja, leto naokoli in tudi iz našega planeta user posted image  . Nisem pisala, ker sem več ali manj brala. Če ne bi brala, ne bi vedela, da ko odteče voda (kaj je to?), je potrebno poklicati v porodnišnico. Če ne bi brala, ne bi vedela, da imaš lahko tudi nosečniško sladkorno bolezen (kaj je to?). Če ne bi brala, ne bi vedela, da obstajajo hemeroidi in itd. Moj nasvet, berite in si zapomnite, kaj vas lahko čaka. Pa čimmanj sekirancije.

Vse različne in vse noseče.

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 539
16.4.2008 18:37:20   
_sanja_*
Sem ravno prišla iz faxa. Na srečo imam ju3 zadnji dan predavanj, potem pa sem zaključila dodiplomskimi predavanjiuser posted image

Doborodošla nova nosečkauser posted image
Sem prebrala, da imate nekatere že kar nekaj nosečniških težav. Jaz se na srečo super počutim. Slabo mi ni, kar se tiče hrane je tako tako, jem isto kot prej, le da zdaj bolj zdravo. Upam, da se ne bom preveč zredila. Največji problem pa so prsi. Joj, te me pa res bolijouser posted image

(odgovor članu pršut)
Neposredna povezava do sporočila: 540
16.4.2008 22:02:30   
Anonimen
Da se še jaz malo javim in upam, da ostanem z vami, ker sem danes tudi jaz dobila rjav izcedek. user posted image Sicer me nič ne boli, razen glava, tega sem pa tako že vajena. Upam, da se bo tole ustavilo in da ni nič hujšega. Ves dan sem malo več počivala, drugega pa tako nimam kaj narediti. 

(odgovor članu _sanja_*)
  Neposredna povezava do sporočila: 541
16.4.2008 22:18:32   
katja_p
Moj dan je mimo ... upam, da bom ju3 bolj razpoležena, ker danes si grem prav na živce. Pa je bil en super lep dan, sam js nism mela pa nič energije. ObuP!

Mi je pa danes cel dan blo malo čudno v trebuhu - neka taka slabost v zelo blagi obliki. Jutri pa nov dan in upam, da super. Gem kr spat, da se naspim in zjutraj nasmejana zbudim. user posted image

Lepo bodite

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 542
17.4.2008 7:11:39   
Bimba80
Dobro jutro rozice:)))user posted image  Pravkar vstala in ze mi dela slabo.........nevem zakaj je tako, ampak prejsnje dneve ni bilo tako.......dokler sem doma je se kul ampak v sluzbi vse skupaj skrivat...........se mucim, pijem vodo to mi vsaj malo pomaga...........sanja mene prsi tudi ful bolijo in so kar zrasle:)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 543
17.4.2008 7:25:35   
S@nta
Jaz sn v prvi nosečnosti cel dan mogla nekaj žečit, na začetku nisn zdržala, če nisn imela skoz mandarina ob sebi, tokrat pa še čakam, da meprime tista neprijetna slabost. Ko je ne bi bilo, ne bi imela nič proti.

(odgovor članu Bimba80)
Neposredna povezava do sporočila: 544
17.4.2008 7:57:58   
katja_p
ČE nam že ni vsem slabo, imamo pa vsaj en skupen znak, in mislim, da kr vse: boleče prsi. MOje so prav težke in čisto napihnjene, ampak, spada zraven in menda potem čez čas to mine.

Sicer pa: dobro jutro vsem! user posted image   Naj se vam dan dobro začne! Jaz si grem naredit zajtrk in danes bom po nekaj tednih spila malo mlečnega kapučinčka user posted image

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 545
17.4.2008 8:02:43   
ani76
Pozdravček vsem.
Kako ste kaj? Jaz sem fizično kar o.k. - nobenih slabosti, nič me ne bolijo joški, vse b.p., edino živci mi malo nagajajo. Sem te dni kar nekaj nervozna in živčna - predvem zaradi preobremenjenosti v službi. Ali ima še katera podobne težave?
lp

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 546
17.4.2008 8:48:14   
Sulfinija
Živjo!

No tudi jaz sem se končno vstala sem spala včeraj zvečer od sedmih pa danes do sedmih zjutraj.Dvanajst ur skupaj sem bila totalno včeraj utrujena pa nič delala.

SEdaj sma z možekom imela zajtrk,spila user posted image ,sedaj sem malce pospravila,le še cunje morem noter pobrati,ob desetih pa sem naročena grem na striženje,da se malček olepšam za jutri.
Jutri pa takega časa bom že čakala v čakalnici vsa na trnih kaj pokaže UZ.Jaz upam na vse naj,naj seveda.Drugače razen povečanega apetita,napetih prsi in utrujenosti nobenih slabosti še tole hvala bogu.

Tkole sedaj pa šibam.Lepo bodite in pišite na veliko.

LP Mojcauser posted image 7t

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu ani76)
Neposredna povezava do sporočila: 547
17.4.2008 9:01:31   
_sanja_*
Dobro jutro še iz moje strani!

Malo vas na hitro pozdravim, potem se grem pa učit. Se bojim, da bom jaz tudi ratala nervozna, ker imam na urniku do 5.5.: 3 izpite, 1 kolokvij, 2 seminarski pa 1 ali 2 ustna izpitauser posted image user posted image Verjetno bom nora ratalauser posted image Vmes morem pa še pripravit dispozicijo za diplomsko.

Eh, bo že šlo, še vsako leto je šlo, letos mam pa še več zagona, ker bi rada potem uživala z mojo pikico.

Zdaj si grem pa tudi jaz zajtrk nardit, potem pa se pripravljat za kolokvij v pon. Vas pridem še kaj pogledat, vi pa kar pridno pišite.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 548
17.4.2008 9:05:25   
m a j c i k a
Hej punce, jaz sem pa danes ponoči, ko sem šla lulat imela rdeč izcedek, pa zdejle tudi sicer malo manj ampak je bil!!!user posted image  Se grem pokazat ginekologinji pa držite pesti da bo vse ok prosim

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 549
17.4.2008 9:06:50   
Sulfinija
Majcika,jaz že držim pesti,da dobro zrihtaš pri G pa javi se nam.

LP Mojcauser posted image 7t

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......